Криси вече почти се изчисти от пъпките. Има само малко по крачетата, но и те са доста бледички. Дано и Алекс да е добре вече

да си здрава, щастлива и усмихната мила 
не я вдигах, че рамото пак ми е много възпалено и много ме боли, тя плачеше 5 минути, а аз й говорех успокоително и после сама си заспиваше, сведе нощните събуждания до едно. Преди 3 дни се хванах да я приспя без кърмене, рева страшно много първите 10 мин., така се напъваше, че имах чувството, че ще се пръсне, вдигнах я на ръце и тя млъкна, заспа за секунди, следващите вечери я приспивах само гушната в мен /без да я вдигам/ като леко я люшкам и й пея, заспива за 10 минути максимум и без никакъв рев вече. Нощем пак почна да се буди по-често, но причината е, че сложихме решетката на нейното легло и не може да се търкаля толкова като преди, а и иска да се гуши в мен, а не може да ме стигне
Нещо хич не ми е празнично , то и ще празнуваме с приятели в събота , че така в началото на седмицата не става. Пък и мъжът ми е първи ден след отпуската на работа.
Тася , дано да не е нещо серизно 

иначе мерси за поздравленията, Анетка, то и аз мислех че на нашето края не му се вижда, ама леко я натиснах и тя поддаде, чак не мога още да повярвам