МАРТ-2006г.

• 10 499
  • 278
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!

Криси вече почти се изчисти от пъпките. Има само малко по крачетата, но и те са доста бледички. Дано и Алекс да е добре вече Simple Smile

# 151
  • София
Честит Рожден Ден,Анетка!!!Мнооого здраве,щастие и късмет!!!

# 152
Честит рожден ден на Анетка  Hug да си здрава, щастлива и усмихната мила  Hug

Аз вече мога да се похваля  Rolling Eyes от 3 дни сме аут от отбора на "дъртите кърмачета"  Laughing махнах и последното кърмене за приспиване, стана по-леко отколкото очаквах. За тези, които ги интересува - преди 1 седмица се заех да я отучвам от нощните кърмения, оставях я да плаче  Sad не я вдигах, че рамото пак ми е много възпалено и много ме боли, тя плачеше 5 минути, а аз й говорех успокоително и после сама си заспиваше, сведе нощните събуждания до едно. Преди 3 дни се хванах да я приспя без кърмене, рева страшно много първите 10 мин., така се напъваше, че имах чувството, че ще се пръсне, вдигнах я на ръце и тя млъкна, заспа за секунди, следващите вечери я приспивах само гушната в мен /без да я вдигам/ като леко я люшкам и й пея, заспива за 10 минути максимум и без никакъв рев вече. Нощем пак почна да се буди по-често, но причината е, че сложихме решетката на нейното легло и не може да се търкаля толкова като преди, а и иска да се гуши в мен, а не може да ме стигне  Confusedтъжно, но така е по-добре, ако пак се гушка в мен, ще се сети, че иска да суче и ще стане страшно. Не е най-приятното преживяване, но минава по-леко отколкото смятах. Мислех, че ще кърмя по-дълго, но ми писна, а и страшно се изнервях от непрекъснатото й висене нощем по циците ми, стана ми неприятно и реших да го прекратя, не чувствам грам вина. Дадох й страшно много, и кърменето изобщо не ми липсва, чувствам, че един етап приключи, а той беше много задоволителен за мен. Толкоз.

Тася, кажи като минете през лекаря какво пък е това топченце  Confused

# 153
АНЕТКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ МНОГО УСМИХНАТА, ЖИВА, ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!

Дейзи, браво на теб! аз не кърмя вече повече от 2 седмици, но въобще не ми липсва, май и на мен ми беше омръзнало, а и стана най-безболезнено за двете. Скоро ще видиш, че Али ще започне да спинка по цяла нощ без да се буди.

Тасинка, дано да не е нещо сериозно, може да е някакво мастно образувание, което да си мине от само себе си. Колко е голямо това топче?

благодаря ви за пожеланията, вече съм по-добре и мисля даже утре да отида до офиса за кратко да си дам болничния.

# 154
Anetka, честито! Да си жива и здрава и много обична от любимите ти хора   bouquet

Тася, дано е нещо безобидно и бързо да мине! Пиши как е Дани!

Дейзи, браво на тебе Simple Smile И на мен не ми липсваше кърменето. Въпреки че кърмих 13м Simple Smile

Безмерна, как си ти? Вече закрепи ли се след болницата?

# 155
Привет !
Влизам на бързичко да ви благодаря за пожеланията Hug Нещо хич не ми е празнично , то и ще празнуваме с приятели в събота , че така в началото на седмицата не става. Пък и мъжът ми е първи ден след отпуската на работа.
Да пожелая бързо оздравяване на болничките  Praynig Тася , дано да не е нещо серизно Praynig
Безмерна , стискам палци да нямаш повече проблеми , почивай си и не му мисли много , бъди спокойна , така е най-добре Hug
Дейзи , браво на теб ! Щом ти е било писнало , така е най-добре ! Чак не е за вярване. Аз както бях писала нашия край не го виждам , като му дойде времето. Притеснявам се , че яде малко и разчита на кърмата. Ама просто си е злояда , пък и в тия жеги ....
И нощем не ме тормози , по 1-2 пъти най - много. Ще видим....
Айде хубав ден от мен Hug

# 156
Здравейте милички!
Анетка   bouquet ЧРД!Да си жива и здрава и мнооого щастлива!  bouquet
Дани,радвам се ,че вече си добре  Hug дано от тук нататък всичко да е наред! Hug
Тася,пиши как е Дани,дано да няма нищо сериозно! Hug

Цунки! Heart Eyes

# 157
Много съществен момент забравих да споделя - нощем за да не реве я държа за ръката и така заспива спокойно, тъй че пак има заместител на цицата  Crazy иначе мерси за поздравленията, Анетка, то и аз мислех че на нашето края не му се вижда, ама леко я натиснах и тя поддаде, чак не мога още да повярвам  Rolling Eyes То така беше и с шишето със сламка, как ли не я учих и не и не, видя на боровец едно дете че има същото, гледа го няколко пъти как пие вода и като се прибрахме й дадох нейното шише и от раз засмука, та от месец някъде и бибероните са довиждане. За яденето то ми писна вече, приспивам я без да обядва, към 11 се тъпче с пъпеш до пръсване, и в 12 заспива, като се събуди втората дума след деде е ам, опатква си обяда за секунди, ама те испанците са го измилили обяда е между 2 и 4, а аз се натискам да яде в 1, когато каже ам, тогава. А понеже нощем пие много вода, но реве и аз трябва насила да й натикам шишето в устата за да се усети че е жадна и чак тогава да пие и да се успокои, та снощи се събуждам и гледам тя седнала в леглото си и чака, дадох й вода, напи се яко, тупна назад, подаде ми ръка да я хвана и за 2 минути отхърка  Laughing ей такива добрички още пет отглеждам, ама някой друг да ми ги ражда  Laughing

# 158
Анетка, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава, много обичана и голяма късметлийка!
Дейзи, браво. Аз почти нямах кърма и не съм кърмила много, а и бяхме на смесено хранене. Знам, че няма по-хубаво от кърмата и ви се възхищавам, но не се чувствам виновна.
Дани, дано си по-добре и се пази. Лека бременност.
И Алекс е по-добре. Обривът почти изчезва и днес е доста активна.
Тасинка, дано не е нещо сериозно при Дани. Алекс има такова топче зад ушето. И аз имам и досега, но е мастно образувание и не е страшно.
Лек ден

# 159
Честит Рожден Ден Анетка!
ДА си жива и здрава и много щастлива!
bouquet

# 160
Анетка 4естит рожден ден,много щастливи мигове ти желая
Дейзи радвам се,4е и при вас е минало леко отбиването.Напълно те разбирам как се 4увстваш,защото и аз то4но така се 4увствам,хи4 не ми липсва даже,понеже ни бяха останали само нощните кърмения,които ми бяха досадни EmbarassedМисля,4е дадох добър старт в живота,17м стига.
Дани сега нали спи в другата стая и сутрин към 6 4аса се примъква между нас и веднага заспива и си спим така до сутринта,тая нощ даже аз се прехвърлих на неговото легло,щото той се разположи на мойто място и не се побираме тримата.
Тася пиши моля те как мина при лекаря,стискам палци да не е нищо притеснително Praynig
4акам с нетърпениеконстанс да покаже снимки и да каже как се казва малката.

# 161
Честит рожден ден на Анетка .  bouquet

Позволих си да се ровя в очакващи бебета август и разгледах снимките на малката Слава -дъщеричката на Констанс .Пу-пу, много е готина ,и си приличат с Тино . Heart Eyes

# 162
Честит рожден ден на Анетка .  bouquet

Позволих си да се ровя в очакващи бебета август и разгледах снимките на малката Слава -дъщеричката на Констанс .Пу-пу, много е готина ,и си приличат с Тино . Heart Eyes
ОО отивам и аз да ровя Laughing

# 163
Ох 4ак се просълзих от разказа и,много интересно разказва,малката вярно прили4а на Тино,само 4е е с по 4ерна коса.А Тино как се е разхубавил.А Констанс въобще не си ли4и,4е е раждала,като знам аз каква бях сма4кана след раждането.Дано скоро да се вклиу4и и тук.

# 164
Констанс,много сте хубави! Hug Още веднъж да ти е жива и здрава малката Слава!Много интересно име сте и избрали. Hug

Общи условия

Активация на акаунт