МАРТ-2006г.

• 10 448
  • 278
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Ето го калкулатора на кръвните групи. Hug

# 226
  • София
Мерси,Кате Hug
Нашия момък и той не е наследил нито мойта,нито на баща си кр.група.

# 227
Кали, много мъчно ми стана за малкото човече  Sad Дано се оправите скоро и да се приберете в къщи здрави  Grinning

И Маги не е наследила нито една от нашине кръвни групи. Аз съм АВ +, мъжа ми 0+, а Маги е В+ Аз й направих това изследване още на 6м с първата кръвна проба

# 228
  • София
Кали мила, стискам палци бързо да се оправи Кало и да се махате от болницата  Praynig Представям си колко е подтискащо там за малкия Sad

Момичета, а от коя дата тръгват дечицата ви на ясла? Нашата ясла е в ремонт, който се оказва по-продължителен и не знаят от кога ще могат да приемат децата. Та аз за сега изследвания не съм правила на Емка, нали имат някакъв срок , в който важат  newsm78 или аз се бъркам  Thinking

# 229
благодаря за пожеланията, ще предам на Кало
ето малко подробности:
Кало е в болница с баща си, аз дойдох да поспя, че не съм спала снощи, и ще дежуря тази нощ.
Вече е малко по-добре, след 13 часа на системи (не питайте как е.. ужасно е, особено с такъв активен и чувствителен характер като на Кало...)
Много се притеснявам за стреса, на който беше подложен от сестрите (лекарите бяха ок, но сестрите са невероятно тъпи, прости и самовлюбени гъски). Венци на няколко пъти тръгваше да ги бие и само го молех да излезе, защото много се разгневи. те си го заслужаваха. В момента е с Кало и прави черен списък на жертвите за след изписването.

Изгониха ни докато му слагаха абокат и това беше най-кошмарния момент който съм преживявала, откакто имам Кайо. Стоях в коридора и слушах как се дере и квичи от ужас и болка (и по-скоро от ужас, че е сам и изоставен с ужасно непознати на непознато гадно място)... и не можех да направя нищо. Венци връхлетя, но го изгониха.
После видях, че са се опитвали на няколко места да му хванат вена и са го боли доста.
не можа да се успокои повече от час, и сега като види мед сестра пак изпада в истерия. Втората система я сложиха, когато заспа, но тази малоумна патка обърка къде да натисне системата и го разбуди с вливане под високо налягане... големи писъци бяха, много неспокойно спа. сега само като го сложих в кошарката за бебето, почва да пищи.
запознахме го с колежките на майка ми, тя работи в съседната болница.... като видя всички в бели престилки се вкопчи в баба си и не спря да се чумери.

ще ни държат неизвестно колко... понеделник, може би.... има страшно разстройство все още (вчера беше със 24 памперса...)

ентеронякакъв вирус го е захапал и не ще да го пуска.

иначе кало се държи мъжки, замочна да се катери по кошарите, хили се, играе си, закача се с циганетата през стъклените стени. най-тежко го приема баща му. лежал е в пирогов като малък 1 месец заради жестоки изгаряния (33%) и му е останал траен отпечатък в съзнанието.

# 230
  • София
Ох,Кали,ужасно е!Много е травмиращо ,наистина,и за Кало и за вас. SadДано възможно най-скоро се съвземе детенце и да си се приберете в къщи Praynig

c-mira,Дани трябваше да тръгне на ясла от 10.09.,обаче вчера ми се обади директорката и ми каза,че много съжалявала обаче тепърва щели да почват ремонт,смяна на персонала и незнам си още какво, и по този повод щели да отворят на чак на 1.10. Rolling EyesАз съответно я попитах,а какво става с изследванията които вече направихме и тя ми каза да не се притеснявам,че важали 6 месеца.Предполагам,че и при вас не би трябвало да има проблем newsm78,пък и вината е в тях,все пак...

# 231
Ели,как сте,миличка?Отдавна не си писала нищо за вас Hug(гледам,че четеш в момента)
tasia  Hug честно да си кажа не ми се пише, но всеки ден си чета.
Цял ден съм пред компа на работа и вечер само хвърлям по едно око на имейла и на вас и толкоз Grinning Здрави сме, живи сме и сега отиваме на цирк.
От понеделник съм в отпуск и  ще се включвам по-често Peace
Калина, стискам ви палци , скоро да се оправи Кало Praynig

# 232
Калина стискам палци Кало бързи4ко да оздравява Praynig,а той не пие ли нещо за разстройството?

# 233
Калина, разплака ме с тези снимки  Cry желая на малкия герой Кало бързо оздравяване, дано престоя в болницата да мине по-леко от първия ден и да го забрави целия този ад , милата душица, а на вас с татко му много прегръдки, представям си какво ви е  Cry

# 234
ооооох, кали, много добре знам какво обясняваш - нали и ние лежахме в инфекциозна, когато преслав беше на 5 месеца... стискам ви палци да изкарате някак, че не ми се мисли как е там в тия кутийки в тая жега...ще ви държат поне 3 дена, докато му излязат изследванията на акото... съвет: той ще прояде след ден, макс. два дни; за тогава, ако още сте в болница, вземи ваши съдове - купички, лъжички, шишета и - ако намериш - електрически стерилизатор. Аз бях взела и му изварявах съдовете в момента, в който го нахраня. Ако искаш, звънни ми да ти потърся пак тая машинка! И много да го нацелуваш юначето  Hug Hug

тасия, наш преслав също е разл. кръвна група; точно като при кате_н - аз съм Б, татко му А, а той - 0 Simple Smile)))

СРЕЩА - аз съм за неделя след оба-привечер. Утре сме на сватба...

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 21:58 от boriva

# 235
Калина пегрьщам и теб и малкия. Много мьчно ми стана за вас като четох постинга ти. Cry

Ц-мира изследванитя важат разлино-за глисти 15 дни,а другите не помня колко точно. НАй-добре питай педито. И в нашатга ясла има ремонт,който не се знае кога ще свьрши,ама ако не приключат в срок сьм им подготвила изненада Mr. GreenПьк и малкия до тогава ще забрави какво е то това ясла.

# 236
Кали и аз ви пожелавам бързо възстановяване и колкото се може по скоро да сте си отново във вкъщи  Hug

Момичета ще може ли да ми кажете какви изследвания трябва да направя за яслата ,че от там ми дадоха едно листче ,но в суматохата с ремонта в нас го изгубих а ще трябва и ние тази седмица да ги направиме. Аз незнам нашата градина от кога ще започне ,но тъй като ние на 2 -ри заминаваме на море най вероятно към края на септември ще го пусна Алекс.

За среща и аз съм,,за,, много ми се иска да се видиме ама напоследък явно доста ни завъртяха ангажиментите ,като се сетя преди колко често и по колко много се събирахме .......беше много приятно ,дано сега като се позавърнат всички от почивки отново да успееме да се събереме  Hug

# 237

Момичета ще може ли да ми кажете какви изследвания трябва да направя за яслата
Васерман на единият от родителите, на детето - кръв, урина, глисти, и два вида ако. Най-сигурно, като отидеш при личната за направление, ще ти ги каже и ще ти даде направление, а и стъкълца и шишенца ще ти даде

# 238
Бубичко я кажи как сте с яслата?

# 239
набързо с няколко по-весели кадъра

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/118

има сериозно подобрение, надявам се да ни изпишат утре.

Общи условия

Активация на акаунт