Отговори
# 30
Здравейте и от мен.Моят син,който е в 6-ти клас, също учи в школа Иванови.За сега се справя успешно и е доволен.
didkapitka кой клас е твоето дете?

# 31
В седми. Не са заедно, но са в един коловоз  Wink

# 32
можете ли да споделите каква е цената е обучението в първи клас  Sunglasses

от сега съм се размислила  Wink

Хм...май първолачета няма.. има ги като опция, но реално най- малките са пети клас. Цената на обучението в седми клас е 4200 лв годишно със включено явяване на изпит за сертификат на British consul и Гьоте институт. Но не съм наясно по- малките дали са на същата цена. Би трябвало да е по- ниска, но най- добре е да провериш : www.evrostar-ivanovi.com

# 33
здравейте,
за първи път се включвам в някакъв форум, но явно силно ми действа "еуфорията седмокласник".  Дъщеря ми е при Иванови от миналата година. Наши приятелски деца бяха там седмокласници миналата година и искрено ми го препоръчаха, за което ще съм им благодарна цял живот. Детето ми започна да учи с желание, доби хъс за учене. Вече не предпочита да седи пред компютъра, а домашните да чакат. Още след първия месец /миналата година/ учителите й в училище питаха на какво се дължи промяната в нея и къде ходи на уроци. Колкото до успеваемостта - едното от децата, което учеше там миналата година, стана първо на втория национален кръг по предварителните тестове, като дори по математика остави след себе си децата от СМГ. Прието е по първо желание в елитна гимназия, като и двете му оценки са отлични

# 34
От това, което чух ми допада доста школата. НО! За бога! http://www.evrostar-ivanovi.com/login.html Всеки ден излиза информация за това кое дете по какво е било без домашно. Мале какъв позор! Поне да го направят с парола, само родителите да го знаят.

# 35
  Всеки сам трябва да избере на какво да подложи детето си в името на успеха.Аз направих голяма грешка ,като не дооцених обстоятелствата,че в тази възраст децата са твърде раними.Не всеки човек може да преглътне квалифицации като "лигла,мърла ,тъпа,абориген".
    Всяка сутрин изпращах детето си със свито сърце-още преди да тръгне за училище, пиеше хапчета-ставаше й лошо,болеше я стомаха.Тя просто не издържаше.Беше в групата на заклеймените като аутсайдери.Въпреки това на изпита изкара 5.50 по БЕЛ и 4 .00. по математика.Честно казано,не очаквах ,че ще изкара и толкова,като виждах в какво психично състояние отива на изпита и колко е смазано самочувствието й.Чудя се и до сега ,защо беше нужно това.Касае се за деца все пак.
   Държа да спомена,че оценките на дъщеря ми бяха много по- високи от тези,които изкараха някои от "иерудитите"(цитирам точно ).
   Мисля,че ако не беше в Иванови,щеше да има много по -добри резултати и съхранени нерви.
Разказвам  Ви за училището .Може би в школата нещата не стоят така.
    За моето семейство Иванови се оказаха истински кошмар.Още не мога "да ги преглътна ".
Като майка горещо Ви съветвам много добре да оцените,дали детето Ви е готово да понесе купища простотии и дали Вие сте готови.На мен не ми е минало и за това  пиша в този форум.

# 36
Аз не зная за Иванови, но бих попитала теб как си изпращала детето си една година(поне) и си му давала хапчета(поне пет сутрини всяка седмицата), както казваш? И как си позволила на някой(та не Иванов, ами господ да е!)да обижда системно дъщеря ти и да налага психически тормоз над нея. Пък сега Иванови са ти виновни. Според мен за психиката на детето в тази възраст са виновни родителите, тъй като е напълно в тяхната власт и ЗАДЪЛЖЕНИЯ  да въздействат върху неговите социални ангажименти.
Сърди се единствено на себе си.

# 37
didkapitka , подкрепям с две ръце писаното от теб . В началото настроенията ми клоняха по-скоро към пълно отрицание , но и аз с времето забелязах как отношението на сина ми към ученето и знанието изобщо претърпя невероятен качествен скок !!! Е , има още какво да се желае , но ми е момченце  Grinning все пак . Ние сме 7 клас в школата ! Успех на всички , независимо къде се подготвят децата им ! Аааа Rolling Eyes в тази връзка се чудя тревожи ли ви ситуацията със стачката / питам мами на седмокласници основно / и какво смятате да правите ако продължи #Cussing out още ???

# 38
Hug Здравейте! Аз уча в школа "Иванови" и изобщо не е ЧАК ТАКЪВ ТОРМОЗ!!!Да вярно е,че и Иванов и Иванова са доста конервативни, но като останеш седмица две разбираш,че са мнооооого готини хора.  dancing newsm10 newsm74 
Там е доста забавно. Има мнооооооооооого готини учители,които преподават СТРАХОТНО! Има наказания,които са малко гаднички, но ако всичко ти е тип топ  newsm35 ще ти е направо забавно да ходиш по два(астрономически )часа вторник и четвъртък и от 8.00 до към 17.30 в  събота и неделя.
Вярно много се учи  smile3529 ,но като ти го обяснят в школата не е трудно. Пък и не е вярно,че не можеш да отлепиш глава от така наречените "свитъци" или "компаси" ,защото те са доста лесни за схващане и ни дават много нови термини и знания.
Там всички са големи сладури и аз много си ги  txtloves
Хайде чао!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes newsm51 newsm51 newsm51 mamma newsm51 newsm51 newsm03 newsm03

# 39
Аз съм 7 клас и уча в Школа Иванови, супер си е.Вярно е,че ученето е много(прекалено много  Laughing ),но мисля,че си заслужава  Thinking Особено когато нашите даскали стачкуват и ни убиват една година от живота,защото ако стачката продължи още,догодина пак ще сме си седми клас  #Cussing out     #Crazy newsm78

# 40
Здравейте, аз също съм 7 клас в ''Иванови'' от 1 година сам там и е супер.Наистина се учи много  и няма място за лигавене,но стават големи купони по дискотеките и на зелените училища Grinning.Според мен  си заслужава  се потрудиш 1 година ,защото успеха след това е гарантиран Simple Smile Peace.

# 41
Фло73 мисля,че това дето си написала  е много глупаво и невъзпитано.Школата не е инквизицията на 21 век и Иванов е толкова добър,че си нямаш идея!!!! Ако 1 година поне си учил там ще знаеш дали е мъчение!!!!! #2gunfire #Cussing out

# 42
С тези "гости" и "новаци" тук, тая работа ми намирисва на безплатна реклама.

# 43
С тези "гости" и "новаци" тук, тая работа ми намирисва на безплатна реклама.

А какво бе , мила ? Трябва да имаш обезателно стаж във форума , че да се изкажеш положително , ли ??? Интересно плуралистично виждане !

# 44
Просто си мисля какво дирят тези дечица във форумите за майките им - толкова ли не са ангажирани с уроците при г-н Иванов. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт