Отговори
# 195
Привет момичета! Влизам само да кача снимките от срещичката , че работа ме налегна. После ще чета и ще се включа пак.
Срещичката беше супер! newsm44 Другия път още попълнения , моля!

Слагам и една моя снимка в албумчето "Нашите коремчета" да видите как съм се разшетала след срещичката. То толкова положителни емоции , че как човек да не измие поне чиниите! newsm62

Айде , готови са !

# 196
отивам да ви чета,че пак сте се разписали докат мерих улиците

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 07:00 от galentinass

# 197
galentinass, лампата е разкошна, а аз да попитам , а и всички други- дали сте попадали на сладки полюлеи за бебешорска стая, че ние с татито ходихме в 2-3, но страшна грозотия и кич

# 198
galentinass лампичката е страхотна , заслужава си паричките Simple Smile

# 199
galentinass, лампата е разкошна, а аз да попитам , а и всички други- дали сте попадали на сладки полюлеи за бебешорска стая, че ние с татито ходихме в 2-3, но страшна грозотия и кич

аз тука във ВАРНА гледах незнам дали имат магазин в СФ-трябва да имат потърси в гуглетооо в магазини ПРИЗМА -имаше най-различни и хубавки полилейчета-ма нали не ни е готов още апартамена и сме на квартира, че реших за сега да сме на ноща лапма

# 200
И аз изпердаших и хич не ми се работи вече, та шкембака си снимам у офиса:))), метнала сум снимка в албумчето.

Галя, ти мерейки улиците не се ли обгази?! Къв тоя пожар при вас?!?!?! #Crazy

# 201
мерси galentinass сега ще се поразровя

# 202
  • София
Супер са снимките и сте така ухилени всичките  Hug  Hug Преслава - все същата клечка си, да папаш повече  Naughty

Joy  Joy  Joy  Joy  Как се смях на къщата на Елица....

Пра много секси ти стоят гащите на мъжо, Наде тумбака е прекласен, аз моя сега го снимах, ама не си харесах нито една снимка та ги изтрих, ще пробвам утре пак.

илонита браво много добри резултати. Ама и ти си една, как забрави да питаш колко е тежка бебка - казал щъркел на хърбел, и аз постоянно забравям, но миналия път нали ходих и на ФМ и при моя док, та тогава моя каза 1500, а на ФМ изкараха 1300 та вяра нямам за тез кг.

Сега шпионирах ноемврийките и какво да видя, на една мама и видяли близнаци чак в 7 месец, а и на ФМ е ходила и всеки месец на ехо, абе шантава работа, а при последния преглед, пак видяли само едно бебе  Shocked  Shocked та от там разбрах че Марков вече не бил във Фемина, ако някоя мама от нашите ще ходи пак при него да вземе да разбере първо къде е. Ама това с двете бебета - тука има тука няма, направо да откачиш.

valen_tina да ти е жива и здрава дъщеричката   bouquet    bouquet   bouquet

galentinass лампата е мн. сладка. И аз си бях харесала едно прасе лампа, ама мъжо вика, аа не грозна била, а по принцип не съм фен на прасетата, ама пусти китайски хороскоп-......

# 203
Ей, че яка лампа, Галентинас, добра находка  Peace

Момичета да ви питам и вас. Пуснах и тема в "бЪдещи и настоящи майки". Къде мога да даря дрешки в София? Къде има дом за отглеждане на малки деца останали без родители, които се нуждаят от дрешки ? Някой от вас знае ли?

# 204
Nigella, погледни ето тук в този подфорум:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=50.0, втората тема е със списък на домовете, а надолу винаги има някой нуждаещ се или акция на мамите от сдружението.

# 205
Nigella, виждала съм в нашия форум, тук, молби от мами, които имат нужда от помощ за някои вещи, а другото е че вчера разглеждах продавалника и там видях, че има обяви на майки, които подаряватл За домовете е много трудно, тъй като дрехите трябва да са минали на химическо и освен това има куп глупави документи по отношение на дарението. Все пак, когато човек се заеме с такава кауза е хубаво да я завърши, затово успех

# 206
Здравейте и от мен,
mimeto iv- какво съвпадение ние с теб сме с един и същи термин, и мъжа ми се казва като твоя и аз съм намислила аки детето е момиче да е на негово име, а ако пък уцели именния му ден пак ще е на негово име.Въпреки че той не ще момиче, ама кой пък го пита.
Irenn- каква е тази изкукала и луда бабка! Mr. GreenТи къде живееш в провинцията?Не  навсякъде в првинцията е така, нямаше ли друг гинеколог при вас?За болничния съм съгласна че може да се издаде и по-късно но прочети в Наредбата за медицинската експертиза на работоспособността за издаване на болничните листи.Освен това болничния трябва да се представи на работодателя до 2 дена от издаването му.Така че не я чакай тази бабка.Още повече че после и обезщететнието ти от НОИ ще се забави.
За Ж.К.- акушерката ми слуша тоновете на бебето с една дървена финия, много странно ми се видя, измери ги 136 у.Какво значи това?И по ударите и приличало на момче, тъй като ударите били по-плътни и по-продължителни newsm78.Някой чувал ли е подобно нещо?
Всички сте големи веселячки и много ме кефите, все такива да сте! newsm10

# 207
маграт чеснова,Iana_Mitrova
Мерси   bouquet
И аз видях подфорума, отивам да разровя и да видя какво ще излезе, а и за продавалника е добра идея  Hug

# 208
valen_tina, да ти е жива и здрава щерката Simple Smile

galentinass, както винаги мечокът е връхта. Утре да ми подшушнеш къде е този магазин Wink

маграт
Joy  Joy  Joy  Joy  Как се смях на къщата на Елица....

# 209
  • София
Привет момичета!
Чак сега сколасах да прочета всичко, което бях пропуснала през отпуската и като погледнах към сегашната тема -  за малко да изпусна и нея. Голямо писане сте заформили.
Казвате, че добре е минала срещичката, айде моля ви се сложете една снимка тук в темата да ви видя, че нали ще се срещаме с някои от вас на 21.08. Не мога да вляза в snimka.bg и това си е.
Меги, докторът Марков си е още във Фемина, нали вчера бях при него за ФМ. Докато си чаках реда записваха часове за него. Иначе резултатите са - бебо се развива добре, тежи около 1500гр. има коса!!!(батко му нямаше такива екстри, само 2-3 бели перушини). Не пожела да застане за снимка, само се обърна за малко, прозя се и заспа. Най ме радва, че поне се е обърнал както си трябва вече, че до последно беше нанякъде си. Дано така да си стои до края.
Гледам прогнози правите, усещания имате коя кога ще ражда. Ми аз вече тотално се обърках и загубих всякаква представа, да не говорим за усещания. Преди една седмица бебо беше по-голям, сега е по-малък, та незнам.Мога да кажа кога искам - между 10 и 15.10, да сме на близки дати, но да не е една и съща, да си празнуваме поотделно и всеки да си има неговия ден.
За статистиката (впрочем това ми е професията и в момента с това се занимавам) да кажа - ръст 165, 66кг.,корема ми е 103см. в право положение, 32г.с. Т.е. колкото висока, толкова широка.
Да ви кажа само какво ми се случи сутринта, докато отивах на работа. Обичайно имам ходене около две спирки, където ходя пеша бавно бавно. Та там по пътя от едни храсталаци изведнъж пред мен изкачат едни кучета и почват да се бият и гонят около мен и аз не мога да премина от никъде. Признавам си, че се изплаших, все пак се появиха изневиделица. Но точно тогава дотърча още едно голямо, черно, малко страховито на вид, което разгони другите, които се търкаляха наоколо и тръгна с мен по пътеката към спирката на трамвая, като през цялото време вървеше в крак с мен и периодично ме гледаше в очите. Абе, голям сладур. Ако имаше как щях да си го взема вкъщи. Та изпрати ме то и като се качих на трамвая си тръгна обратно нагоре.Сега ако го видя пак след работа ще го почерпя с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт