Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън на малките бебета, за да се предотврати вероятността от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS)?
-
Какви са препоръките за среща на майките по отношение на избора на време и място?

е тоя път аз съм първа!
Хубаво ли мирише? Много се колебая защото все ги отричат че са химия ама това не означава че не ползвам де........ама за дребо се чудя!

Много обичам прането да ми е силно ароматизирано. За бебчо обаче сигурно няма в началото да ползвам, че да не му предизвикам някоя алергия.То и без това всичко е химия, а те са толкова нежни.
Иначе знам, че децата трябва да си развиват тоя инстинкт за плуване, преди да го загубят, ама ме е страх 
А ти кво му мислиш толкова, остави мъжо да реши, все пак е мед. работник и повече разбира от нас. Първо ми е прекалено скъпо, второ нещо немам вяра и трето така имам стимул за второ бебе.
боже ако е моето бебе ще си умра от шубе докато се обърне. Супер че има и течен прах, че някой неща не можеш да ги переш на високи градуси и ще свърши чудна работа течният. 
специялно за
или пък съм такава блейка и не съм гледала където трябва.Ще го потърся,ако някой от Варна вече си е купил да докладва другите да не ходим кат мухи без глави да търсим...ми тхй на готово
обичам аз
За стволовите клетки - мисля че банката за съхранение беше в Белгия ако не се лъжа!И плюс заплащането от 3000лв. се плаща и някакъв абонамент после
а ко станало с МЪЖО ми ми чакам си още новини е.....ти ТЪПАТА фирма-още не се е прибрал дет се вика няма дата и те вече готови СЛЕДВАЩО КАЧВАНЕ 4 ЯНУАРИ
Абе кот стане важното е да сме живи и здрави