Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън на малките бебета, за да се предотврати вероятността от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS)?
-
Какви са препоръките за среща на майките по отношение на избора на време и място?
ама се чувствам добре във форумчето пък и това ми е забавлението!

е много сладко звучи това!!!
мерено с ролетка щото друго нямам!
НАде нищо не каза за мойта снимка 
Незнам по колко пъти на ден влизам в банята...... ще откача вече. Айде вкъщи,когато е пуснат климатика добре,ама аз не стоя само вкъщи.Само като си представя ,че трябва да изляза и да се облека и изпадам в депресия.
То не стига ,че се чувствам слон ами и това
добро утро кукавелки,
, не лежане )
Нали остава? Айде, че изперках вече в къщи
Ей като стигна до тук и направо ми иде да се гръмна. И проблема както се сещате не е в тва, че не се сещам кво да ям, а че искам всииччкооо
Искам да изплюща целия хладилник
. Тая нощ сънувах едни захарни петлета и памук и разни такива, дето едно време се продаваха в южен парк и по панаирите
Офф млъквам и отивам да ям кисело мляко

Преслава каза същото в петък ...
Тео бебе ползват бабите (а вече и Ариел или каквото там имат за големите дрехи), когато Мартин е при тях - по - не ми харесва и как изпира, и как мирише ... Ама за при бабите става, какво да ги уча какви прахове да ползват ...