Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън на малките бебета, за да се предотврати вероятността от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS)?
-
Какви са препоръките за среща на майките по отношение на избора на време и място?

, ама на мен баба в 4-ти клас ми раздаде прощъпулка, че се трепех непрекъснато с колелото и тя все крещеше след мен по улиците, но да ти кажа не знам от внушение или не, процентно по-малко взех да падам от тогава

Пък накрая най-много да пренося...
Двама наболи тинейджъри не смяха дълго да ми се дърпат след като размахах калъфа на фотото под носа им и ни снимаха момчетата безмълвно!
много ти е хубав корема браво на ТВОЙТЕ художнички
бравос на художничките. Аз не бих се къпала поне до раждането таз картина:) право е детето да не дава да я миеш!
и пак не можах да почерпя:)

има за 4 септември ама ми казаха че ще излязат всички дати в списанието на 28август!На мен пък ми хареса тая червената!Ами да ти кажа сто и кусур евро отгоре заради цвят 
А съм изпуснала и двете сбирки в София, за което съжалявам
Кога ще е следващата сбирка, да взема да се включа поне в нея?
/ ауу пак ме хвана простотията малееее