Отговори
# 210
Привет и от мен
И аз да се оплача постоянно се спъвам като ходя ,а вчера паднах на улицата и сега съм с
ожулени колена добре че с едната ръка успях да се хвана за вратата на колата много се уплаших а таткото беше по уплашен  Embarassed
Питах майка дали са ми правили като малка как се казваше това дето правят на бебетата
да не падат прощапулник нещо такова беше май newsm78
а тя каза че не помни та мислих като правим на бебчо да направят и на мен заедно с него

# 211
 Мечтание, ивини ме, че ще се посмея, а теб те боли Heart Eyes , ама на мен баба в 4-ти клас ми раздаде прощъпулка, че се трепех непрекъснато с колелото и тя все крещеше след мен по улиците, но да ти кажа не знам от внушение или не, процентно по-малко взех да падам от тогава Joy Joy Joy

Я да ви питам, вие капете ли си шкембото?!?!?! когато се храните. Бе явно щото стърчи много напред моя все е накапан и с некви лекета от храна. Ей са му метнах една червена фляка на бялата тениска от лазаня Laughing А лазаня с кламер яли ли сте?!??!?! Ходихме с една приятелка на късен обяд, имахме малко време, а те толкова забавиха поръчката, че си взех лазанята за офиса и кво...............вътре не сложили прибори, а аз така съм прегладняла, че..................с кламера:)

# 212
  • София
Здравейте  Hug Hug Hug Hug

Ние вчера много хубава среща си направихме, днес продължихме с лекцията... Mr. Green която беше малко дъъълга и безинтересна ...но пък след това се включихме в рисуване по кореми:) И двете с Поли проявихме художествени си възможности върху коремчето на Надето ... Mr. Green Другата седмица очаквайте да спечелим.... Joy

Хайде сега да си кажа и болката......значи последно другата седмица сигурно ще си поръчваме количката, защото жената, при която трябва да я доставят се прибира на 20 в Германия. Ама разглеждам си аз ebay и какво да видя....вече модел 2008 излезнал. И то със супер готини цветове.....тези от 2007 са ужасни:( ..... ето я - http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2301602947 … #ebayphotohosting . И сега ме тормози много....стария модел е 500 евро, а нови 625 евро...и заради пустия му цвят не си заслужава... Confused Пък из разни други немски онлайн магазини гледам - там и стария и новия модел са на една цена 600 евро...което си е странно.  newsm78 Така че стискайте палци до другата седмица да не се предлага вече стария модел в ebay и щем не щем да си купим новия.  Laughing Laughing Laughing

И така...май човек без работа, за големи глупости се тормози... hahaha

P.S. Среднощния Октомври07 не съм била аз...но пък залагам на Дженка.  Mr. Green

За предчувствия за раждането....вече нямам представа. Като ми кажат как е плацентата другата седмица може и да направя.  Ако вече съвсем е узряла залагам на 28 август, щото нали е пълнолуние. Ако не....да кажем може и на рождения ми ден... hahaha Шегувам се...всъщност ще е хубаво след 15 септември, защото мен все ме беше яд, че на рождения ми ден още не бяхме започнали училище и нямаше как да черпя децата... Crazy Пък накрая най-много да пренося... Joy

# 213
Ехооо привет! И аз сега се прибрах ама толкова ми е лошо че май ще си легна да релаксирам!
Мъчих се да пусна снимка на шкембето директно в отговора ми ама ......не мога  Embarassed  качила съм я в албумчето така че можете да я видите там!Приза ной-добър художник ще получат две дами - Ивон и Поли 1234 които сътвориха арт творение! И в момента се разхождам по гащи с гол тумбак и въпреки че творението ми се понапука детето не дава да го трия!Ама после на баня като ида ще го измия!
Много беше гот и снощи и днеска! А снощи направо изкривогледихме Мола  Joy Нали си представяте 9 бременни с фотоапарати  #Crazy  Двама наболи тинейджъри не смяха дълго да ми се дърпат след като размахах калъфа на  фотото под носа им и ни снимаха момчетата безмълвно!
сега ще попрегледам какво сте писали и после пак ще се включа! Hug

# 214
НАДЕ   Peace много ти е хубав корема браво на ТВОЙТЕ художнички  Mr. Green
маграт чеснова    Mr. Green как папа с кламера бе душа  #Crazy туй сложна технолигия БРАВО  hahaha hahaha hahaha

# 215
Здравейте и от мен най-сетне. )))) Аз малко го позакъсах с нета и докато наваксам да ви изчета, цели 5страници сте изписали. ))))
Днес бях на консултация - нищо особено както обикновенно. ))) Мери ми кръвното, но аз си го знам. ))) Иначе поне слуша тоновете на бебето. ))) Е, идеално се чуваше, ритмично си биеше сърцето, много съм доволна. ))))
На 31ви септември ми започват 45те дни болничен, така че остават две седмици и малко. ))))
Казах и че искам да раждам на 6ти, тя се посмя малко докторицата, ама какво да ме прави. ))) е, малко се пада в събота, та кажа, че може и в понеделник на 8ми. ))))
Та за прогнозите - аз направо си знам, но все пак казвам 6ти или 8ми октомври. ))))

Другата седмица съм на ФМ във Фемина та ще знам и повечко за бебчо, размери и т.н. )))

Честито на всички за новите покупки. ))) Аз от известно време нищо не съм купувала, но и няма нужда де. ))) Сега ще започна с пазаруването за болницата, че аз го карам едно по едно. Не обичам наведнъж всичко. )))

# 216
Леле Надееее , ма нооу убав шкембо имаш Simple Smile бравос на художничките. Аз не бих се къпала поне до раждането  таз картина:) право е детето да не дава да я миеш!

Аз да ви кажа едно носталгично ми стана и се зачетох в 1-те ни темички, от най-първата дето всеки се записвал и представял и едно мило, мило ми стана и гледам там една НДИНЧЕВА и бре кат са зачудих, коя беше тайзии де изчезна, нещо приятни асоциации у мен изплуват, ама не мога и не мога да се сетя коя е Joy Даже се бях притеснил,  newsm78 ко ли е станало с нея и по едно време ...........взе, че ми светна, че туй Надето бре пъ, пъ, пъ Наде зло да те забрави Hug

Ивон, мила и аз все страдах, че хем не мога да си отпразнувам рожденния ден като хората, щото на другия ден сме на училище и на никой не му се купонясва, хем пък веднъж не мога да се извиня, че не съм подготвена щот съм рожденничка и да почерпя в клас:) само в 10 и 11 клас почвахме от 1-ви по подражание на руската с-ма, но тогава ни разделиха класа и пратиха на бригади #Cussing out и пак не можах да почерпя:)

# 217
  • някъде там
Подремнах, изчетах ви и сега отивам на  барче с приятели. Единия е много пресен татко.На 06,08 му се роди дъщеричка-4100 53 см.Казва се Елица.Много се радвам за него.Радвам се и за себе си,че ще поизляза да се разсея...
Гале,страхотна ти е нощната лампа, и аз трябва да купя някаква newsm78Това ще стане обаче,като започнем ремонта.

Наде, тумбака е страхотен Peace
маграт чеснова първата си бременност имам спомен,че постоянно се капех,за сега обаче с тази съм добре,още не се е случило. Моя корем обаче е доста на ниско по принцип,даже като сядам ми пречи ,че ми опира в краката и ми пречи,оф още малко. Много взе да ми тежи....аман ooooh!
valen_tina, да ти е жива и здрава дъщерята  bouquet

# 218
Абе Меги Цезар да не се е учил от таткото на такъв бурен секс???  Joy Joy Joy
Ами то животните приличат на стопаните си аз знам! Много сладък прас и много сладък Цезарчо!
Магратче днеска на училището си черпих шкембето със сос от сандвича ми! Много достойно ми стояха лекетата от пред! smile3506
Ивон за месец август няма вече отворени врати за тина Киркова   Weary има за 4 септември ама ми казаха че ще излязат всички дати в списанието на 28август!На мен пък ми хареса тая червената!Ами да ти кажа сто и кусур евро отгоре заради цвят  newsm78

galentinass лампата е маняшка!Абе от къде ги намирате тия красоти бре ора?
илонита овацийте са художничките!А на теб уж ти тежи ама отиваш на барче а  smile3503
Мечтание лелеее кви ги правиш? Пази шкембето че .........
Абе Ирен тая твойта дето е набор на Нострадамус що не земете да я гръмнете? "Още 4 месеца...?...?....А иначе и Маграт ти е казала че не е проблем болничния да се вземе със задна дата.И моя ще ми го дадат началото на септември за края на август щото не могат да издадат два болнични листа в един месец!

# 219
  • Sofia
Здравейте момичета,

От доста време не ви бях посещавала и сега не мога да сваря да изчета всичко, което сте написали Wink А съм изпуснала и двете сбирки в София, за което съжалявам Sad Кога ще е следващата сбирка, да взема да се включа поне в нея?
Ние с бебо сме добре. За статистиката не мога още да кажа какъв ще е полът, че първия път ни казаха момиче, а след това момче. Та ще има изненада до края.
Някоя от вас посещавала ли е лекциите на училището за бъдещи майки "МА-МА" и доволна ли е? Има интересни темички и се чудя дали да не се запиша. newsm03

# 220
Здравейте мамчета,
аз снощи по добре спах,за разлика от някои от вас,гледам доста има дето са будували,това явно е обща болест.
Сега ви гледах снимките много сте сладки. Представям си как са ви гледали от другите маси,колко бременни ,и то все готини на едно място Laughing
А сега  да ви кажа нещо ,което не ми хареса много ,от снощи насам само това повтарят по телевизията,и по CNN дори.МATELL които са едни от най големите дистрибутори на детски играчки  изтеглат всички продукти на FISHER PRICE от пазара,тъй като са установили чрез  някакви изследвания,че има ОЛОВО  в боята на играчките.Всички клиенти които са закупили продукти е желателно да върнат играчките в магазините,не знам дали само за  Щатите се отнася,Джена може да каже повече ако има информация.Пък аз така се бях навила да си купувам от тия люлки пеещите  или  шезлонгче,ама нъц. Ще гледам на друга фирма да е.Тъй ,че поразпитайте ,който си е взел вече или смята да взима да внимава.

Маграт и аз съм така с капането,преди се смеех на мъжа ми ,а сега и мен ме сполетя.Ма много ми е чудно как си яла с кламера,трябвало е някой да те снима.

Ирен,направо не ти завиждам с тази бабушка.Аз не знам защо не ги изгонят,как може на тази възраст да работи с хора и то с бременни най вече ,ми то и склероза може да имат ,може да са изкуфяли вече,как  ще оставят в ръцете на тази жена бременни.Сигурно е майка на някой от  шефовете,ама най добре е да споделиш с твоя си доктор.

Меги,ами чакам да стаен понеделник да видим докторката ми какво  ще каже ,ако всичко е наред ,сигурно  ще спретна едно скромно шауърче.Естественно ,че  ще има и снимки,само живот и здраве всичко да е ОК с бебата.А туй с гусето и Цезар ме уби. Laughing

Момичета оставям ви сега,пак  е намина по късно.

# 221

Майки в паника заради опасни мляко и играчки
03 август 2007 / News.dir.bg
Съобщение за заразено с бактерии адаптирано мляко за бебета предизвика паника сред десетки майки в България.
Млякото - продукт на известна немска фирма за детски храни, вече е изтеглено от търговската мрежа у нас, съобщи bTV. В интернет форум пише, че в млякото "Милумил 1" със срок на годност до 23 февруари 2008 г. са открити следи от ентеробактерии, които могат да причинят сепсис, менингит или ентероколит при новородените. Информацията е поместена на сайта на фирмата производител "Милупа", която бързо изтегля партидата от немския пазар. У нас са внесени около 1000 кутии. Повечето са изпити. Остатъкът е изтеглен от търговската мрежа, уверяват вносителите. Според лекари обаче млякото с ентеробактерии е безопасно, ако се приготви по указанията. Само ако престои, съществувал риск за здравето на недоносените и новородените през първите осем седмици - особено за тези с по-слаба имунна система. Вносителите смятат, че не може да се говори за занижен контрол. Качеството на немските храни било отдавна доказано.
Близо един милион играчки, произведени от една от най-големите американски фирми се изтеглят от пазара, защото са опасни за здравето на децата. Партидите се продавали от май в САЩ и Великобритания, съобщиха от компанията. Проверка на БНТ установи, че играчките на фирма “Фишер-Прайс” са добре познати на българските майки и се продават и у нас. От фирмата-вносител успокоиха, че у нас не е внасяна стока от опасната партида. Въпреки това контролните органи заявиха, че ще направят проверка. Производителят на играчки “Фишър-Прайс” ще изтегли 83 вида играчки, между които известните герои от “Улица Сезам” – Голямото пиле и Елмо. Изделията са предимно за деца от предучилищна възраст. Причината е, че боята по тях съдържа прекомерни количества олово. То е токсично и може да причини здравословни проблеми, ако бъде погълнато.

http://dnes.dir.bg/2007/08/03/news1957115.html

# 222
  • София
Страхотна Рисунка Браво Ивонннн, Браво Полиииии

А други кореми не нарисувахте ли???

Наде май таткото трябва да вземе пример от Цезар. Никакво къпане до раждането, рисунката е перфектна.

# 223
МЕГИ ко стана със снимката от РАБОТНИЯ ЪГЪЛ-още чекам да видя жетварките и паяците и как ги дебнеш със списанието....то да не е някой ПЛЕЙЙЙБОЙй Mr. Green и Цезаринчо затуй да е опнал ПРАСчо/прасчо от прас кане ли идва Blush/ ауу пак ме хвана простотията малееее

# 224
Я да ви питам, вие капете ли си шкембото?!?!?! когато се храните. Бе явно щото стърчи много напред моя все е накапан и с некви лекета от храна. Ей са му метнах една червена фляка на бялата тениска от лазаня Laughing А лазаня с кламер яли ли сте?!??!?! Ходихме с една приятелка на късен обяд, имахме малко време, а те толкова забавиха поръчката, че си взех лазанята за офиса и кво...............вътре не сложили прибори, а аз така съм прегладняла, че..................с кламераSimple Smile
   smile3532
 galentinass пиши и мен за утрешна срещичка! Коки нали и ти ще дойдеш? Щото само твоя номер има от Варненки, а евентуално ако закъснявам да мога да ви предупредя. Но мога и своя номер да оставя . А още по добре ако може да се премести от 10 ч. на 11 , ако удобно  на вас Blush
Надя много хубаво шкембенце имаш!

Общи условия

Активация на акаунт