Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън на малките бебета, за да се предотврати вероятността от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS)?
-
Какви са препоръките за среща на майките по отношение на избора на време и място?

или ще ходим да те търсим ко се загубиш
няма те оставим споко 
у нея, обаче..............
,
Но май вече не се учудвам много, защото колкото повече наближава нашият месец, толкова по-активни ставаме! 
Много ви се радвам!
То и ние май имахме уговорка за утре за разходка и кафенце, но първо да взема да ви изчета, че хем да си опресня инфото, хем да видя дали няма промяна. То било хубаво така да си се виждаме често, често. И по магазинните да си ходим дружно, супер е! А на Меги прасето от събота обра овациите.
Аз таман се бях притеснила, че е много обемно и трудно ще се носи, но нея нищо не я спря.
Ама те и художничките са за похвала. Супер сладурско ти стои.
Отиват ви много! Аз все си мисля, че на мен няма да ми се отдаде, щото квато съм вързана в ръцете за писане и рисуване има да се плескам до ушите...
супер е ама за да помагаме я напиши точно как се казва модела иначе кат напишеш у ГУГЛЕТО и излизат доста магазини в софия дет продават ГРАКО-нищо непречи да се питат имат и онлаин поръчки 
galentinass сега видях че и твоя номер има. Прави сте, че някой може да виси , аз не бях се замислила за това
Мисля , че щом аз сам без работа и вися цял ден в нета, значи всички са така! 
Колегите започнаха странно да ме гледат, а мацките ще вземат да се отказват да забременяват , че то явно много отклонения давало.

Ама , къде е била церемонията?