Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за прах за пране и бебешки омекотител?
-
Какво е мнението за съхранението на стволови клетки?
-
Какви са препоръките за изпотяване по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън на малките бебета, за да се предотврати вероятността от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS)?
-
Какви са препоръките за среща на майките по отношение на избора на време и място?
естествено той беше виновен! Като го напустосвах едно хубаво ... слязох и зачаках следваща маршрутка. Тя беше препълнена и никой не си направи труда да стане ... даже като се освободи 1 място някакъв умирисан труженик се хвърли и седна с победоносна искрица в очите. После като слизах на Плиска си праснах главата в тавана на маршрутката - ама яко, както си требе! След лекцията си забравих жилетката на стола ........ Следобед мъжа ми ме взе с камиона да ходим да гледаме едни спални. Там си ударих кутрето на крака и си счупих нокъта чак до основата, а после ПАк си ударих главата - този път в огледалото на камиона..... Е `кво да ви кажа
Ааааааа и мъжа ми щеше да ми купува днес нов телефон.... но аз отложих ..... гаранция, че дефектен щеше да ми се падне
, изпотих се цяла. От какво ли? 

... хубаво сте рекли да не купувате днес телефона
Надето и Преслава са като "консервирани" от предната ни среща... абе на вас килограми не ви ли се лепят БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 
..."битово"... нали ти поменах за трикрако столче (а не "мека мебел") 
)
) да можем да четем смешки... 
На теб сигурно не било смешно, особено на мъжо ти
, а скайпито не може