Отговори
# 255
магазина е до спортна зала бе КОКИ

# 256
 ooooh!, да бе.

Честито на всички именници и от мен  bouquet

# 257
Честит имен ден на всички именнички и именници! Здраве щастие любов и много късмет от сърце от мен за вас!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ви за това че харесахте тумбака ми! Ами изкъпах се ама калинката излезе упорита и само тя си седи там!Много смешно   Joy
Ще видим дали ще се преборим за наградка другия път!

Днеска е много трудов деня за мен щото ще лепим с мъжо тапети в стаята на каката!Ще отскачам от време на време да ви шпионирам!
Jenna леглото е много готино!Със здраве да си го ползвате!
Отивам милички после ще пиша пак!

# 258
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МИМЕНЦА! ВИНААГИ ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, КРАСИВИ И ОБИЧАНИ! newsm51 newsm51 newsm51
Абе мами човек да не ви остави и сте изписали почти цялата тема. Отивам да чета и гледам снимки! До после!

# 259
Честит имен ден на всички Марии и Мариа/яни!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!!

Джена - леглото е много добро, ние взехме същото за нашата дебеланка, само че дървото е бук и не е лакирано, това на снимката мисля, че е друго дърво, защото нашето е по-светло. Хубавото на този тип креватчета е, че може после да се смъква нивото на матрака като започне бебчето да се изправя и да подскача хванато за решетките 1crib

Меги - за тези играчки аз пък бях чела, че са подходящи само до 6месечна възраст, то и на нашата така и пише - 1-6м., понеже щом започнавали да се изправят в леглото, нашите мишлета могат да дръпнат и съборят цялата играчка върху себе си и да се оплетат(да не дава господ и по-лошо да стане ooooh!)

Момичета, немога да намеря от къде да спра хладилника за да се размрази и да го изчистя отвсякъде newsm78. Той е но-фрост система, но е вграден в кухненските мебели и затворен отвсякъде, ни шнур виждам, ни контакт smile3527Ако някоя от вас има идея, моля да ме светне!!!

Наде - другия път кажи на момичетата да ти нарисуват един камион или нещо по-така за синковеца, има да се дуе като порастне с твоите снимки newsm18 Пък калинката си я остави, ще ти носи късмет до раждането Mr. Green, жалко, че цветенцата са паднали

Оставям ви защото съм се захванала с пране и гладене, Хубав ден ви пожелавам и много усмивки newsm51

# 260
Добро утро на всички мами с кореми сладки!
Искам да почерпя всички за именния си ден.
Да ви е сладко!!!! Hug Hug Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162586
А тук на който му се гледа малко снимчици на моя милост!

# 261
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Tada ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАМИ НА ЕСЕН   breastfeeding
 Гледах снимките от Софийската среща  newsm47 ВСИЧКИ МАМИ СТЕ МНОГО СЛАДКИ   и си личи, че много хубаво сте си изкарали  smile3521.....другият път идвам smile3503
Добра напълно те разбирам  smile3521 имах преди години подобен ден...много неприятно....
Джена легълцето е много хубавко  newsm10
Надя   успех с лепенето на тапетите...и да не се преуморяваш  Naughty и да знаеш коремчето вярно като произведение на изкуството  smile3521 изглежда.
Маграт и Галентинас как пък успяхте да се сгънете и да пишете по шкембетата  newsm12 много сте готини  newsm62
Момичета за утре има ли мами, които ще ходят на лекцията на 9 месеца в "Мис Каприз"?! Аз разбрах за сега, че сме ushco  и аз newsm12

# 262
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ПРЕКРАСНОТО ИМЕ МАРИЯ И МАРИА/ЯНА
mariavilka , много вкусна почерпка  Peace А снимките са супер!

Меги, абе мислех си да те посъветвам, другия път да водиш Прасчо с теб на ехограф, че знае ли се - може Цезар да го е забременил???  Joy  Joy  Joy

Добра, посмяхме се за твоя сметка, ама предлагам - след каръшкия ден, да има късметлийски месец Wink

Сутринта гледахте ли "Бон Апети"? Показваха рецепти за захранване на бебета. То ни е доста рано, а и Иван Звездев каза, че ги има тия рецепти и на сайта на предаването, ама аз се впечатлих   Party Само незнам как още не съм изпробвала рецептата  hahaha  Joy

# 263
4ЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ ДНЕС   bouquet

Да сте живи и здрави, усмихнати и все така красиви Simple Smile А на есен ви пожелавам здрави красиви и умни бебоци Simple Smile

GERIING и аз съм се записала за лекцията на 9 месеца утре:)

# 264
Здравейте мами-сладураниии   love001  love001  love001

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   smile3525 newsm51

Наде тумбака е невероятен, а скритите художнически заложби на Поли и Ивон - абсолютно неоспорими!!!  Hug Hug Hug Кога казахте, че ще се избира победителя в конкурса??? Дано да е на 21.08 - мнооого ми се иска да е така, за да присъствам. Обещавам да ръкопляскам най-силно  smile3501 newsm44 smile3501

За всички неявили се на срещата мами: ИЗПУСКАТЕ, АМА МНОООГО  smile3533 smile3534  нищо де - скоро ще има поправителна среща , само МЕГИ да си дойде, така че гответе се!!! lalalala blahblah blahblah

Джена я по-ведро, не очаквах от теб да ти "изчезне музиката" толкова малко преди края  Hug Hug Hug... иии браво за леглото - СУПЕР Е!!!

Добра не се впрягай толкова, има и такива дни за съжаление, но след тях винаги следват хубавите  Hug Hug Hug

Айде момета до после  Hug  love001 smile3525 newsm51

# 265
Добро утро на всички и от мен. )))))
Отново много сте изписали, та не мога да ви изчета и вече забравих на кого, какво щях да казвам. ))))

Джена, леглото е супер - честито. ))))

Добра, много е кофти като се случи такъв каръшки ден, но, изглежда понякога се случва. Не се притеснявай, поне бързо се забравя.))) Е, всички се посмяхме на твой гръб. ))

viodidi, Иван Звездев всяка сряда представя рецепти за захранване на бебета. В сайта ги има, но трябва да си купиш негово списание, за да може да се регистрираш и да ги видиш. Иначе всички рецепти са достъпни една година след излизането им на екран. )

Аз друго засега не се сещам. ))))

А, щях да ви питам - на вас подуват ли ви се ръцете, пръстите имам предвид? Краката ми не са се подували отдавна, но от 1седмица започнаха ръцете, особено пък нощно време, като стана да пишкам направо не мога да си сгъна пръстите в юмрук. Ужас някакъв. ) Вчера се оплаках на лекарката и тя ми каза да свалям пръстените, че после няма да мога. ))) И снощи с голям зор ги свалих, та сега ми е малко терсене. )))

# 266
Кой шъ прави нова тема???? newsm78 Аре да не ни затворят....
Пък аз вчера бях на лекар при ПАнова... и знаете ли кво? За първи път откакто съм бременна  никой не ни взе пари за прегледа  Money Тая ще се окаже много свясна бе! Flutter И стоим си, преглежда ни тя (бебето било 1800 кг  Thinking ебаси, много ми се видя???) , а отвън чака няква мацка , дето й били изтекли водите. Аз предложих да мине преди мене, ама лекарката вика :" споко, тя е първескиня...", както и да е, свършва прегледа, излизаме с мъжо и мацката едва пристъпва към кабинета и се обръща към мъжо и вика :" здрасти Кире!!". И аз като опулих едни очи  Shocked, а тя се оказа маникюристката дето работи под кабинета му. Ма аз не знаех, че е бременна, та се втрещих малко.  Изгледах я едновременно със много съжаление и още повече страх, че и нас тва ни чака, ма аз съм шубето на октомврийската група....
Аре утре пак на лекцийка, забавно е, честно. Ама  Добра де избяга бе моме след лекцията???
Ай честито и от мене на всички именници .

# 267
Хайде и от мен честито на именниците!
Днес звънях на мама да я поздравя, че и тя е Мария. И ме заби направо - няк`ва колежка и пожелала да и продължат името. Ай пък сега, ново двайсет  ooooh! Е, предупредих я, че няма да я огрее, пък и тя винаги е казвала, че не иска внуци на нея и на баща ми да се кръщават ...., за да не ни правят проблеми свекървите де.
И ся не се извинявайте дет сте се смяли на мой гръб, за това го пуснах тоя пост - за купона. То и аз самата се хилих .... след като ревах де  Whistling Ама то кат си го излях на мъжо и ми стана леко на душата  hahaha а той милия ходи като припикано мушкато и ме гледа отдолу нагоре (то не е лесно щот съм 1,60м а той 1,78м ама  карай).
Да се похваля, поръчах си козметика за беба на СебаМед. рекламират я на лекциите на 9М и реших да пробвам. Уж рано, рано, но да стъкна аз шкафа с покупки та да няма грижи любимия после да хвърчи по магазини дето нищо не разбира.
Оххх мацки, стискайте палци - отивам да си прибера болничния днес - дано да е станал, щото инъче лошооооо. Оказа се, че съм закъсняла с явяването на комисия .... и то хем го предупредих моя доктор, ама той кво разбрал недоразбрал по телефона - даде ми късен час. Ся обеща да оправи нещата - ще видим и ще докладвам.

# 268
Честито и от мен на всички именици днес, да сте живи и здрави!!

Как сте дами днес?
Кои ще сме утре на лекцията? newsm78

# 269
  • София
Охооо като гледам за утре се очертаваме за сега:

Ushco
Mpulle
polly1234
Bulechka_TS
и моя милост

само дано не съм попуснала някой ooooh! дано да има още мами, които ще дойдат Party
Супер ще се радвам да се запознаем  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт