Отговори
# 120
  • да има едно лесно - на мотора
Здравейте момичета
Всеки ден влизам и ви чета. Спазвам си РХ и НВД-ВМ . Килцата се задържат .
Мише , раздвам се пак да те " видя "
РеГе  Hug Позволявам си да ти напише тези неща, защото те чувствам много близка -  ти можеш да се справиш с това качване на килограми . Важното е да решиш . Не може само на глад и плодове . Вярно , все сам се познава , но с това постоянно ограничаване и мисълта за теглото побъркват . Казвам го от собствен опит . В момента , в който си казах , че килограмите не ми ги пише на челото и важното е как изглеждам и всичко си дойде по местата . От снимките, които съм гледала , ти изглеждаш прекрасно  Peace Трябва да започнеш да се харесваш . Знам и какво е , когато любимият човек те разочарова . Но ние сме силната половина на човечеството - ще се справиш .
Не съм по писане - на приказки повече го докарвам , но дано си разбрала какво искам да кажа  Heart Eyes

# 121
Благодаря ти, Роси! Много си мила!

Знам че най-важното е аз да се харесвам, но все не успявам. Миналата седмица реших, че спирам с крайностите-само 2 плодови дни за седмицата и не последователни. Е, през деня пак съм на плодове, но ги обичам, а и нямам много възможности за хранене в офиса. Вечерите хапвах салата с или без сирене. В събота и неделя ядох за пръв път от много време на обяд-единият ден салата с пиле, а на вторият ден-салата + зеленчуков сач. Всичко съвсем нормално, не съм очаквала да отлабна, но да напълнея?! Как да се храня разумно, незнам. Вече няма какво да обличам сутрин за работа  Sad.

Между другото, повечето от снимките са стари.

# 122
Здравейте  момичета!
Реге - ти май напълно си го объркала твоя метаболизъм.След толкова дълъг период на лишения е нормално да качваш според мен,въпреки че това което си хапнала е напълно разделно и не е прекалено.Но ще дойде един момент в който тялото ти ще свикне с новия начин на хранене и може би тогава ще успееш вече да достигнеш до желаните кг.И все пак не забравяй,както ти е писала и Роси , че кг ти не са изписани на челото.А и не вярвам кг да са много.Успокой се,поглези се малко,отдели повече време за любимите неща и всичко бавно ще се подреди.
Мишето - поздрави за свалените кг.Успех за оставащите 3 !
Алекс - благодаря  HugСнимките са невероятни .Как ми се иска и аз да бях там  Whistling
Мади - стискаме палци мила,дано всичко е наред .

# 123
Моля обяснете за гроздето, четох за някакви лоши скрити захари у него  Confused

А толко много го обичамм  Mr. Green

# 124
[Вичи 75 - а ти имаш ли още за сваляне ?

imam 3 oshte. nai-trudnite

ups ne iskah na latinica

# 125
ооо и аз чакам повечко инфо за гроздето, не знаех че не е много разделно, и си хааааапвам грозде сутрин за плод на гладно, че понякога и с ябълка Embarassed

# 126
Здравейте момичета Hug,
и аз всеки ден чета, но нямам много време за писане.
Реге и аз съм като теб - след отпуската като тръгнах нагоре и няма спиране. Може да се каже , че съм на изходна позиция с килограмите, т.е. сега съм 55кг. колкото започнах РХ.(та затова си махнах и лентичката..) Какво ми стана - незнам. Уж си тренирам, ям разделно, но май и на мен плодовете ми влияят. Аз също не мога без тях и понякога изяждам света #Cussing out
Мишето поздрави за чудесните  резултати!
Алекс   bouquetлипсваше на компанийката! Чакаме снимки и махни тази парола.smile3503
Мади  fingerscrossedДано всичко мине успешно.
Юзерче а ти изкара отпуската?
Калида къде си?

welcome на всички новички момичета и успех!

А пък аз днес пак съм лунатичка и дано издържа, поне малко пак надолу да тръгна, че вече се и замислям да сменя режима ....

Хубава вечер! lovekiss

# 127
Алеск мила искам и аз , то много хубаво изглежда! Какви са цените за нощувка/ хапване?  Hug

# 128
Добро утро разделни!
Аз гроздето го слагам в графа плодове, ако някой има повече инфо за него да казва какво не му е разделно.Може би това , че има повече захар в сравнение с другите плодове.
Вичито - мнооогоооо добре прекарах отпуската,благодаря!Вярно , че последните 3 кг са най-трудни,но съм сигурна ,че и сега не изглеждаш зле. WinkКолко си висока?
Калида  и на мен ми липсва.Може би са на почивка с Дана,ако е така чакаме я с нетърпение.
Успешен разделен ден на всички!

# 129
Здравейте момичета
Всеки ден влизам и ви чета. Спазвам си РХ и НВД-ВМ . Килцата се задържат .
Добро утро, момичета! И аз като Росито правя. Simple Smile
Да ви споделя и аз за гроздето-много го обичам, ям го отделно, както всички плодове, преди обед обикновено. Вероятно заради захарността е нарочено за проблемно,но пък има диети с грозде и гроздов сок, преписват му се и лечебни свойства и аз го уважавам, щото от него се прави винцее... Grinning Консумирай умерено!-послание от Фенски.  Grinning
Приятен ден, на всички пожелавам! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 09:04 от Фен

# 130
Здравейте момичета  Grinning.
Вичито
,наистина е много хубаво там .Намира се между три планини- Пирин, Рила и Родопи.
Сутрин ,като се събудех ,пред погледа ми се появяваше красивата Пирин планина. Въздухът там е вълшебен .
За комплекса също мога да кажа само хубави неща.
Цените са промоционални -58 лева на ден ,като в тях се включва нощувка ,закуска и вечеря на шведска маса, спа процедури без ограничения, басейн ,шезлонг ,фитнес и тнт...
Саманта ,за първи път чувам ,че в гроздето има лоши захари Thinking. Ето едно линкче за този прекрасен плод.
 http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E … 4%E5_20070612361/
На всички желая прекрасен разделен ден Hug.
Целувки   love001.Чао wavey.

# 131
Привет!

Днес съм в по-добро настроение, може би защото изкарах лунната, а това отдавна не се беше случвало.
Алекс, стархотно място!!! Ние никъде не отидохме това лято, надявам се поне зимата да закараме децата на планина.
Вичи, радвам се, че пак си сред нас. Липсваше ми  Wink Ами, ще се борим, няма начин. Все си мисля, че в нарастването на кг-те тренировките ни имат нещо общо. Защото не са ми малко кг-те като цифра, а сякаш не изглеждам на толкова. Аз продължавам с тренировките в къши, но не пиша вече в темата, да не отегчавам хората с упражненията, които се редуват през ден всяка седмица. Последното, обаче, което реших е да отделя кардиото от упражненията с тежести в различни дни-така ми се увеличават тренировъчните дни за сметка намаляване на времетраенето на всяка тренировка. То 3 пъти седмично по 2 часа не се издържаше . Whistling
Юзерче, права си за метаболизма ми, прецакала съм го. Чета, мисля, какъв режим да подхвана. Ама интересното е, че каквото прочета все го съпоставям с РХ  newsm10.
Саманта, говори се, че гроздето е по-калорично от останалите плодове, има си теории и обяснения. Няма да забравя една приятелка ми разказа, че докато била бременна, лекарката й казала да внимава с гроздето, че много се пълненело от него, а тя само се изсмяла и си казала "Ако знае лекарката, че аз изяждам по една кофичка течен шоколад на ден, едва ли щеше да се тревожи толкова за гроздето."  hahaha Аз не се ограничавам с гроздето, и без това толкова рядко ям-веднъж в годината по това време. Не го мисля толкова, просто си го хапвам отделно от всичко друго, но то това си важи за всички плодове.

# 132
  Здравейте,мили разделнички  bouquet
  Алекс,страхотни снимки PeaceЧестно казано,аз си помислих,че сте били в чужбина BlushНе съм предполагала,че има такива красоти тук Grinning
  Ето малко снимки и от мен Wink
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=148
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=149
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=150
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=151
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150210&photo=152
  Аз откакто се прибрах от почивката,храненето ми е просто ужасно Confused-ям неразделно,и да ме питате защо-просто ми ядат такива комбинации Embarassed,яде ми се и сладко,та две не виждам Cry-ям си плодове до обяд/което ме напомня да спомена,че и аз третирам гроздето като останалите плодове,но аз лично не го обичам много-много/.Та,така е с мен-не правете така WinkЩе вляза аз в час,ама да видим кога ще е това Confused
  Викат ме,пак ще пиша,ч
  целувки Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 12:54 от Sophi

# 133
Благодаря за инфото...

Simple Smile

Няма да внимавам толко с него (и без това не мога  Mr. Green)

# 134
Здравейте девойки, smile3525

днес успях да изкарам лунната, не съм се теглила, но надявам се да съм смъкнала поне килце....
Но тази вечер сме на РД и май ще наваксам, като си знам колко ми е слаб ангела.

Реге , когато бяхме в Бургас при нашите приятели си мислех за теб дали не си някъде наблизо... Вечерта ни наваля един здрав дъжд в Морската , не е истина. После мокри като патета хапнахме в едно ресторантче, но ни беше много хубаво. Много е приятно да се срещнеш с приятели, които отдавна не си виждал.
Софи - ама ти си изглеждаш чудесно, и си в час къде ще има влизаш? Hug да утре ще ходя на шопинг до Търново, дано да има нови колекции. Че нещо ме сърбят ръчичките, а и много обичам да се разхождам в този град.
Алексче - просто по разказа , а и по снимките си личи че сте изкарали чудесно. Това някъде около Банско ще трябва да е с тези три прекрасни планини. Аз обожавам планините, не ме гледай , че пиша мест.Русе, родена съм във Враца и много ми липсва балкана, ех мечти!
Юзерче ми висока съм 1.65см, но съм се заинатила, че трябва са стана поне 51кг и няма накъде .
Фенски а ти само разделна ли си или и някакъв друг режим ползваш?
Samantha Jones аз пък обичам всички плодове, и гроздето не остава назад - и гледам що е сезонен плод да го унищожавам, че кога да го хапвам ако не сега?

Милички много хубава вечер ви желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт