Отговори
# 315
Реге, ако спазваш дозата, няма да има странични ефекти ,поне така твърдят производителите.
За глухарчето съм чела много хубави неща, нo ако трябва да го ям или да пия чай, няма да ми е прятно.
На капки е по- приемливо и според мен.
Успех  Hug.

# 316
Момичета,моля ви наричайте ме Ани,Петрова ми звучи много официално.Djini Selena, аз обикновено вечерям към 20ч.,но с разделното хранене успявам да си поддържам килограмите,ако искам да свалям(както в момента) един ден вечерям към 17ч. на другия към 20ч.с половинката,но през деня съм на кафе,топла вода и плодове.Става и по този начин. Hug

# 317
  Здравейте,Ани, Терси и Сладуне,както и всички останали хубавици  bouquet
  Юзерче,страхотни сте със София,много сте хубави Heart EyesПо снимките личи,че рожд.ден е минал чудесно Grinning
  Хайде и аз да добавя някой друг щрих към моето РХ Wink
  До обяд ям предимно плодове/ако нямам възможност,хапвам кис.мляко/
  на обяд-салата с месо,или боб,леща,булгур,ориз....каквото има Wink
  следобяд-кисело мляко
  вечеря-салата със сирена,или салата с месо
  Не е необходимо да споменавам,че често правя нарушения,то и затова съм все в застой Confused,но при стриктно спазване на основните правила на РХ,поне при мен,положителния резултат идва много бързо Peace
   Вечерям обикновено към 19.30-20.00,по-рано не мога,защото докато наглася София,после  да приготвя вечерята.....и така...
    В края на седмицата заминаваме за Турция и просто не знам как ще я докарам разделно там newsm78
    Викат ме по работа,пак ще пиша
    целувки Heart Eyes

# 318
Ани, понеже имам твоя режим на хранене, можеш ли да ми кажеш какво количество плодове хапваш през деня? Аз си позволявам макс. 0.5кг, но хапвам и мляко от време на време  Grinning Благодаря   bouquet

# 319
Sladune,плодове ям толкова колкото ми се яде.....обикновено около 3 ябълки например. Не се съобразявам с грамажа.Не се вторачвай в това кое колко тежи- важни са комбинацийте които правиш с храната  Heart Eyes

# 320
Много помага топлата вода за пречистване на организма,а освен това притъпява и апетита

# 321
Благодаря специално на aleks  за информацията  newsm51  smile3525
Докато се рових за повече информация намерих ето тази таблица : http://zdravoslovno.com/FoodCombining.html

от която много не е ясно точно кое с кое можеш да комбинираш от тези четички: тънки, дебели, зелени, червени Simple Smile , но е по ясна относно кои зеленчук какъв е, кой плод какъв е.
Надявам се да е полезна на други невежи като мен  Laughing

А относно пиенето по време на хранене, защото аз без да пия нещо, не мога да ям  Sad и предпочитам да не е "гола вода" Simple Smile. Какво се разрешава да се пие докато хапваш разделно?

# 322
Още един път благодаря на всички за милите думи.Празника мина наистина чудесно.Малката беше доволна и от тържеството в градината.Софи - чакаме снимки и от теб.Вие как отпразнувахте празника?

# 323
Юзърче,я смени аватарчето с едно 4-ри годишно пораснало момиченце! Peace  bouquet

# 324
Добро утро, момичета Grinning.
Юзерче, наистина е време да смениш аватара ,Софи много е порастнала  Hug.
Терси[/b,] имаше преди време една теория ,че напитката по време на хранене не е добро решение, защото разреждала стомашните сокове.
Дали е вярно ,не зная ,аз рядко пия по време на хранене .
Софи ,пожелавам ти да прекараш страхотно в Турция, да съчетаеш полезното с приятното  Hug.
За пречистване на организма мога доста да напиша, но става въпрос не просто с топла вода или чай, а изчистване за една седмица например или десет дена.
Едно такова пречистване правих март месец с жито .
Правила съм и с лимонов сок и зехтин, много ефикасно за чистене на черен дроб ,но е доста трудно и трябва да си здрав.
Ако някой се интересува, ще обясня за какво става дума.
Аз от днес минавам на разтоварващ режим ,че нещо не ми е добре на корема. Sad
Отдавна не се е обаждал.
Желая ви приятен и успешен ден. Целувки   love001.Чао.

# 325
..Едно такова пречистване правих март месец с жито .
Правила съм и с лимонов сок и зехтин, много ефикасно за чистене на черен дроб ,но е доста трудно и трябва да си здрав. ..
Алекс, ще споделиш ли по-подробно за тези пречиствания-как се правят и колко дълго, какъв ефект имат
Мерси предварително

# 326
Разбира се ,миличка  Hug.
Пречистването с жито го прочетох в една книга на Дънов.
Не съм дъновист .
По принцип той набляга и на духовното пречистване ,но ако не споделяш възгледите му, не пречи да се пречистиш физически Grinning.
Продължителността е 10дена.
Всеки ден се изяждат сто грама жито, три ябълки, девет ореха и три лъж мед.
Вода се пие колкото поискаш.
Ето едно линкче с подробности :
По принцип това пречистване се прави февруари или март, но мисля че не пречи да се пречисти човек и есента.
 http://www.specializingfoods.com/guppy460/articles.php?lng=bg&pg=179
Строгият вариант аз не го харесвам, защото се яде само жито.
Разпределяш тези продукти за три хранения .
Ето още информация  http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=174&Board=okultizm& … ollapsed&sb=5

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 22:15 от aleks

# 327
Другият очистителен режим го прилагай само след консултация с лекар.
Аз съм го правила три поредни години .
Не ми се иска да описвам какво излезе от мен, въпреки че аз се старая да се храня и живея здравословно.
След такова пречистване лигавицата на червата става като на бебе.
Затова захранването е много важна част от диетата.
 http://www.dar-center.com/article/?article=777
 Есента не е подходяща за тази процедура.

# 328
Продължителността е 10дена.
Всеки ден се изяждат сто грама жито, три ябълки, девет ореха и три лъж мед.
Много ми изглежда тежичко  ooooh!. Как се издържа на такъв режим не знам. На мен ми изглежда подходящ за следколедно-новогодишно пречистване от преяждане и препиване  Laughing. Не ми е на мен проблема, че се яде малко, ами това еднообразие...правих след раждането на Денис една житна диета-на третия ден вече предпочитах нищо да не ям пред това жито. Алекс, а знаеш ли защото точно 9 ореха.
Тя и моята диета в момента е доста еднообразна. Още от днес се подготвям психически, че от утре започват 3 дни на варено пиле  Sick. Предполагам, че само първият ще ми е вкусно. Задържам вече 3 дни на 51 кг, но това мисля е хубаво, защото бързо сваляне=бързо качване. Има още една седмица от диетата+МЦ, така че трябва да видя нуличката на кантара  Crossing Arms. Усещам се, че задържам течности и е нормално сега. Алекс, в линка, който ми прати вчера за глухарчето пишеше, че е точно за задържане на течности преди МЦ. Така ми се искаше да го пробвам точно сега, ама тц  Tired. Сутринта го търсих в 2 близки до офиса аптеки, но хем го нямаха хем ме изгледаха странно  #Crazy
СофиHug приятно изкарване в Турция! В коя част ще ходите-има ли изгледи за плажче?
Шарли, благодаря. Ти си все така режимна предполагам?
Момичета, след края на диетата съм решила да го спазвам стриктно РХ, така като го спазвах в началото. Нали това означава шопската салата без поправки? Винаги съм ги пренебрегвала тези неща като по-маловажни и не съм искала да се вманиачавам чак толкова. Казвала съм си месо/сирене+салата може. Но салатата има олио/зехтин, а белтъчини и мазнини не става. Много ми се ще да си запазя кг-те, постигнати с толкова мъка с тази монодиета  Crossing Arms. Затова мисля да се храня максимално изчистено. Какво ще кажете? Как да се захраня?

# 329
Реге, всичко е до нагласа.
Всяка година февруари или март си правя едно такова житно прочистване и след това се чувствам много добре, особено ако продължа с РХ .Вярно е ,че е доста еднообразно, но за мен десет дена не са проблем .За бройката на орехите не съм сигурна, но мисля че е свързана с духовното пречистване или може би толкова е достатъчно, за да се заредиш с енергия.
През десетте дни не чувствам никаква слабост, въпреки че ходя редовно на тае бо.
За какпките от глухарче не съм проверявала, но понякога аптекарите не са информирани .
Може би трябва да провериш в дрогерия или специализирана аптека.
За захранването мога да ти напиша цяла схема, но това е след дълго плодолечение и не мисля че ще ти е от полза.
Може би е добре да започнеш със зеленчуци на пара ,плодове и  да си минеш на РХ .

Общи условия

Активация на акаунт