Отговори
# 330
  • Варна
Тия прочиствания за които говори Алекс имат най-поразителния ефект, който съм виждала, а и усещала върху човек. Зълва ми ме запали по тях заедно със суровоядството. Това с житото не съм го правила, но ще го направя, обаче със зехтина и лимоновия сок го пробвах, както и едно с морска сол и вода за прочистване на храносмилателния тракт. Това за черния дроб е ужасно просто, трудно се прави, но какво излиза не е истина.

Аз продължавам да съм разделна и да се чувствам добре. Днес до тук съм на 2 праскови и кофичка кисело мляко. Няма нищо сготвено за обяд в къщи, а така ме мързи да готвя Crossing Arms, та затова няма да ям. Ще видим за вечеря какво ще спретна. Мъжа ми едни наденички домашни е приготвил да пече на скарата и може би ще хапна от тях заедно със зелева салата.

Хубав, усмихнат и успешен ден ви желая  Hug Hug Hug

# 331
Реге, всичко е до нагласа.
Всяка година февруари или март си правя едно такова житно прочистване и след това се чувствам много добре, особено ако продължа с РХ .Вярно е ,че е доста еднообразно, но за мен десет дена не са проблем .За бройката на орехите не съм сигурна, но мисля че е свързана с духовното пречистване или може би толкова е достатъчно, за да се заредиш с енергия.
През десетте дни не чувствам никаква слабост, въпреки че ходя редовно на тае бо.
За какпките от глухарче не съм проверявала, но понякога аптекарите не са информирани .
Може би трябва да провериш в дрогерия или специализирана аптека.
За захранването мога да ти напиша цяла схема, но това е след дълго плодолечение и не мисля че ще ти е от полза.
Може би е добре да започнеш със зеленчуци на пара ,плодове и  да си минеш на РХ .

За орехите знам,че трябва да са девет,не повече на едно ядене Wink.Знаете ли,че те са умален модел на мозъчната кора Wink

# 332
Мистика,орехите са 9 за целия ден,разпределени по три на ядене .
Тоест, на едно ядене има една ябълка, една лъж. мед ,три ореха и една трета от свареното жито.
Стоте грама  жито се теглят в сух вид.
Първоначално оставаш с впечатлението ,че количеството е малко ,а всъщност не е така.

# 333
Прииска ми се да пробвам, ама много време до февруари  Tired. Алекс, ти кафе пиеше ли, защото пише, че не трябва. Хубаво ще е да се съберем по-голяма групичка, за мотивация и кураж.

# 334
Реге ,аз правих прочистването с жито през пролетта .
Върла кафеджийка съм и да си призная, пия по едно кафенце на ден ,дори през прочистващите дни Embarassed.
Знам, че не е разрешено, но така не ме боли глава.
Пак си има прочистващ ефект, пък и удоволствието от едно кафе сутрин, поне за мен, е голямо, нещо като ритуал Grinning.
А когато съм правила режима с лимон и зехтин, съм го спазвала стриктно ,без кафе ,дори без вода ,само пресен ябълков сок в големи количества.
Ако някой се навие, аз ще го подкрепям духом, но според мен изчакайте пролетта, защото тогава изчистващите сили се активират.

# 335
Здравейте момичета Hug.....aleks,много ме заинтригува изчистването на черния дроб,но от къде бих могла да намеря такава грейка

# 336
Ани ,аз също нямам грейка, но използвам електрическа възглавница.
Искам да подчертая ,ако започвате изчистването със зехтина ,консултирайте се първо с вашия лекар Peace.

# 337
  • Варна
Прииска ми се да пробвам, ама много време до февруари  Tired. Алекс, ти кафе пиеше ли, защото пише, че не трябва. Хубаво ще е да се съберем по-голяма групичка, за мотивация и кураж.
Записвам се в групичката за мотивация и кураж, само да решим от кога, че и на мен не ми се чака до февруари. Тогава ще повторим с Алекс smile3521

# 338
Здравейте милички Hug
запалихте ме с това пречистване , така че и аз съм в групичката за мотивация поддръжка и т.н.
Иначе аз да се оплача какво ми става напоследък - след едно оливане (тридневно, безконтролно ядене - РХ беше тотално изключено разбира се!) тръгнах нагоре и сега съм почти в изходна позиция на килограми. А вече от седмица ужа пак съм стриктна. Много ме е яд на себе си и май и аз замислям някакъв друг начин за действие.(пр. на Реге диетката съм й хвърлила око).

Целувки от мен!

# 339
Привет, момичета  Grinning
Хмм, ами да ви кажа, вчера четох една статия против РХ! Направо ме разбиха с твърдението,  че като лишаваш организма от определени хранителни комбинации, вредиш на дванадесетопръстника? Моля да коментирате темата:
http://health.actualno.com/news_99748.html
А иначе, РХ е в пълен ход при мен  Hug и дори в комбинация с лунния ден, дава завидни резултати.  Party Свалила съм цели 2 кг и половина, но разбира се благодарение и на сутрешния джогинг:)
Това очистване със сигурност действа, но мислите ли че на човек с много ниско кръвно няма да му дойде малко кофти  newsm78
хайде, лека вечер!
Пък за прегрешилите  Laughing- и утре е ден като ден разделен хехе:)

# 340
Добро утро, момичета Laughing.
Сладуне ,чела съм подобни статии .
Винаги има за и против.
Аз също мисля, че не бива дълго време да си  на строго разделно хранене.
От време на време си прегрешавам.
Всъщност, в началото спазвах всичко ,после започнах леки отклонения ,после си избрах ден, в който ще си хапвам неразделно.
Съветът ми -е не бъди педантична ,просто се старай да спазваш основните правила .
Вичито, станалото -станало, не се ядосвай ,защото това няма да ти помогне Hug.
Момичета, ако започнете пречистването, ще ви подкрепям ,но по това време ще бъде повече с отслабващ ефект.
Обикновено се сваля по половин килограм на ден ,но това е строго индивидуално. Hug Hug Hug

# 341
Да ви питам как сте с пиенето на вода след като времето захладня?Лятото пиех по 2-3 л. на ден , но сега едва ги докарвам до 2л.Що се отнася до пречистването  аз не се наемам , защото съм сигурна че няма да издържа  EmbarassedНо пък ви стискам палци да успеете и да споделите за ефекта след това.
Сладуне - след като МИСТИКА която от 9 год. спазва РХ и няма оплаквания приемам , че подоби статии не са обосновани.А и не е само МИСТИКА,много момичета са с дълъг опит в РХ.

# 342
добро утро
Алекс, много благодарности за изчерпателния отговор. Много е хубаво. Може напролет да заформим групичка ентусиасти за житото  Hug
Аз от 2 месеца насам едва сега мръднах половин килце надолу, но няма и какво да се оплаквам след като нищо не правя по въпроса Simple Smile
сега видях, че няма да чакате до февруари. Айде ако правим нещо да е към края на месеца? какво ще кажете?

# 343
Добро утро, момичета  Simple Smile
Нешо тоз мрачен ден ми действа леко меланхолично...Да си стоя вкъщи и да чета книжка, ама няма, хехе...Който не работи, не трябва да яде, дето имаше една приказка  Hug. Ами аз днес изпитвам глад за ядки, ама страшен... Какво бихте ми препоръчали да хапвам? Фъстъците, кашуто и шам-фъстъка по принцип не ги обичам, та какво ми остава...
Алекс, благодаря, ще се постарая да не се вманиачавам. Понякога така ми се прияжда сладолед, аман! даже през зимата повече , хехе Confused
Хубав ден и усмивки   bouquet

# 344
Сладуне, защо не пробваш със сурови ядки или сушени плодове-например орехи, бадеми, стафиди, сусам, белени слънчогледови и тиквени семки. Всичките са много полезни за организма

Общи условия

Активация на акаунт