Отговори
# 150
  • Варна
:Фенче, тези два режима явно дават добри резултати. Ти го каваш, а и Роси и Тонимирка са доволни.
Тя къде се загуби?
Здравейте, нямам време сега, но довечера всичко ще ви разкажа...много работи
Поздрави на всички Heart Eyes и честит празник на Шарли

# 151
Честито на рожденичките и на именничките! Да са ви живи и здрави!  Tada

От близо две седмици зарязах изкушенията и стриктно спазвам РХ / с много малки изключения/. Не съм мръднала и грам обаче. Моля, препоръчайте ми подходящ за домашни условия спорт, че нямам възможност да ходя с малкия на тренировки.
Много са ви хубави снимките от почивките, вие също и сте ми стимул да не се заглеждам по шоколада и другите сладки забрани.
Ето един полезен линк за състава на повечето родни марки кисело мляко, не е истина какво ядем . http://www.bnap.org/?p=89

# 152
Шарли - ЧЕСТИТ ВИ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЗА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА!
 bdbaloni baloni hbday

# 153
  • София
Да си призная, нищо не става от моето РХ. Беба не суче много, аз непрекъснато се изцеждам, вкл от 04 до 05 ч и от 07 до 08, което ме убива...После посреднощ слизам да ям я жито, я торта, я овесени ядки...
Гинекологът ми, който не му пука за кърменето, ме заплаши, че ще стана квадратна с това жито и овесени ядки. питах го ако мина на диета той ли ще я кърми?
Мами, май ще се пробвам с РХ по-късно и ще ви пиша чак когато издържа поне 3 дни, че ме е срам от липса на воля... Embarassed Embarassed Embarassed

# 154
  • Варна
Здравейте и от мен пак bowuu
Мина голямото преместване, установяване, нанасяне.... Вече втора седмица работя на новото място-харесва ми, харесват ми и колегите-по-точно тия, които запомних и контактувам по-често. Загубих се само веднъж Laughing, но вече знам пътя до работа.
Стресната съм все още, но са минали само три седмици, така че след още малко време ще се слея с местните и няма да се оглеждам като немските баби във всички посоки
Режимите бяха тотално нарушени, докато установя къде мога да се храня, но е задължително да вляза в правия път, защото съм качила 3кг-от безразборно неядене и ядене по един път.
Това е от мен
Приятна вечер Grinning

# 155
Да си призная, нищо не става от моето РХ. Беба не суче много, аз непрекъснато се изцеждам, вкл от 04 до 05 ч и от 07 до 08, което ме убива...После посреднощ слизам да ям я жито, я торта, я овесени ядки...
Гинекологът ми, който не му пука за кърменето, ме заплаши, че ще стана квадратна с това жито и овесени ядки. питах го ако мина на диета той ли ще я кърми?
Мами, май ще се пробвам с РХ по-късно и ще ви пиша чак когато издържа поне 3 дни, че ме е срам от липса на воля... Embarassed Embarassed Embarassed

Thinking Велева моя съвет е /а естествено избора е твой/ понеже виждам, че уважаваш водораслите и продуктите на АкваСорс да продължиш с РХ, а да започнеш ти самата да пиеш Коластра - тя ще ти увеличи кърмата. В това съм сигурна, защото на мой братовчед жена му миналата година роди и от самото раждане започна да пие я пие и нямаше проблем с кърменето. Така ще съчетаваш двете неща - хем да се вталяваш, хем детето ти да се храни с качествена кърма. Да не пропусна - даже  ще видиш в сайта който ти пращам , че освен за кърмата и за отслабването ще имаш ефект от Коластрата :  http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&task=blo … &limitstart=0 - виж "Коластра3 подобри кърмата на бебето"
http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&task=blo … &limitstart=9  - виж "С помощта на Коластрата отслабнах 46 кг "

# 156
  • София
Ехо!
Аз си ви чета редовно, но нещо няма какво ново да ви пиша. Ту съм на РХ, ту съм на ВМ-НВД, както дойде. Килограмите не мърдат ни надолу, ни нагоре. Поне тестено и сладко не ям, а и не ми се яде.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ! newsm59 ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Приятни почивни дни!
  bouquet

# 157
  • София
Честито на рождениците и на именницата! smile3525 Tada  bigdance2  ura  
 Thinking Велева моя съвет е /а естествено избора е твой/ понеже виждам, че уважаваш водораслите и продуктите на АкваСорс да продължиш с РХ, а да започнеш ти самата да пиеш Коластра - тя ще ти увеличи кърмата. В това съм сигурна, защото на мой братовчед жена му миналата година роди и от самото раждане започна да пие я пие и нямаше проблем с кърменето. Така ще съчетаваш двете неща - хем да се вталяваш, хем детето ти да се храни с качествена кърма. Да не пропусна - даже  ще видиш в сайта който ти пращам , че освен за кърмата и за отслабването ще имаш ефект от Коластрата :  http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&task=blo … &limitstart=0 - виж "Коластра3 подобри кърмата на бебето"
http://www.celeber.net/index.php?option=com_content&task=blo … &limitstart=9  - виж "С помощта на Коластрата отслабнах 46 кг "
[/quote]
Коластра мога да пия за кърмата, естествено първо ще питам хомеопата или поне педиатър, защото кравето мляко не е разрешено.
Обаче статията за отслабването, която постваш,не касае коластра, а е за Слим стар. Знаеш ли случайно дали може да се пие от кърмачки? По въпросите на водораслите си общувам с Нели Димитрова от Аквасорс, да взема да я питам ли?... newsm78

Иначе пия зелена енергия през цялата бременност, сега също както и антиоксидант през първите три месеца/доста възрастни родители сме, не съм пила никакви витамини, но водораслите свършиха добра работа... Simple Smile

# 158
    Naughty Велева, не си гледала както трябва скъпа, отвори пак сайта и погледни сатията под тази със  Слим Стар -която  има заглавие както ти писах "С помощта на Коластрата отслабнах 46 кг ".
   Обади се на твоята дистрибуторка за Коластрата, но мисля , че и тя ще ти отговори същото. Жената на моя братовчед дори  не й мина през ума да пита педиатъра си понеже той не признава водораслите, но бях й ги препоръчала по съвет на моята спонсорка д-р Мария Василева от гр. Варна, а със същата тази лекарка се бях съветвала какви  продукти да вземе братовчед ми когато  1 година по-рано  тръгна  за Ирак и благодарение на тях изкара добре и беше много доволен. Затова тя  й се довери напълно, но все пак за твое успокоение се обади и попитай твоята дистрибуторка.
    Naughty И прави разлика между мляко и коластра-това са две съвсем различни неща.
  Thinking За Слим Стар сега като кърмиш не бих ти препоръчала-мисля, че РХ комбинирано с Коластрата ще свърши доста добра работа и освен това ако можеш движи се повече или ходи на фитнес.

# 159
Здравейте, милички Hug
 Много ви благодаря за пожеланията.
Шарли, честита ти рожденничка, много здраве и слънчево детство и желая  bouquet
Алекс, честит имен ден миличка, всичко хубаво и на теб Hug  bouquet
Момичета, аз съм много несериозна и за това не ви пиша.
Когато се стегна ще се включа.
Целувки на всички и лека вечер.

# 160
Честити рожден ден на всички дечица!Нека детството им бъде много слънчево и весело!

Алекс, честит имен ден и на теб! Много здраве, щастие и радост!

На всички разделнички Hug Hug Hug от мен!

# 161
Привет   Hug
хубава новина след лунуването съм -2кг, това си е постижение. А си мислех вече да е отказвам от това лунуване, защото дoсега не съм имала ефект.

Искам да ви споделя и една хубава салатка, която си откраднах от менюто на един ресторант:
Салата с домати и печен патладжан:
2 Пресни Домата, 2-3печени чушки, 2 печени патладжана, 1глава лук, магданоз, 2скилидки чесън.
Чушките, патладжана и лука на шайби се пекат на скара/плоча.
Всички зеленчуци се режат се на едро, овкусява се със олио, лимон,сол.

Просто е невероятно вкусна, горещо я препоръчвам. А е и много засищища.Аз вече я правих в къщи, много я харесаха.
Добър апетит!

Мишето докъде я с килограмите? Май си стигнала целта с тези свалени 5кг, за което Браво!
Фенски и аз малко се замислям за НВД, но не съм сигурна дали ще удържа на нея. Луда съм по всякакви плодове, а пък те не се вписват в режима.
Алекс сетих се къде е този комплекс, миналата година ходих на ски на Банско, но все още го строяха.
Софи ще си разменим телефоните и ще се радвам , когато и ти идваш насам ако имаме възможност да се видим.
Реге ти с две ябълки като минаваш пак добре. Аз след високоалкохолна вечер бая глад ме гони и омитам света, и все към соленко ме тегли, незнайно защо.
Нели аз сега проучвам и се информирам за хомеопатята, моя приятелка от две години лекува детето само така. Друга отскоро е започнала и е доволна и аз реших да се образовам. Търся добър специалист за Русе, но още не съм открила, засега.

Чао момичета и хубави почивни дни ви желая! newsm51

# 162
  • София
    Naughty Велева, не си гледала както трябва скъпа, отвори пак сайта и погледни сатията под тази със  Слим Стар -която  има заглавие както ти писах "С помощта на Коластрата отслабнах 46 кг ".
     Thinking За Слим Стар сега като кърмиш не бих ти препоръчала-мисля, че РХ комбинирано с Коластрата ще свърши доста добра работа и освен това ако можеш движи се повече или ходи на фитнес.

Права си, намерих го. Мерси. Ще питам за коластрата и ще ти пиша.

# 163
  • Варна
Момичета много ви благодаря за хубавите поздрави и пожелания. Аз напоследък съм малко поошашкана и не влизам много често. До преди два-три дни бях стриктна, но сега няма да казвам с какво точно нарушавам РХ, че много, ама много ме е срам  Embarassed Празнувахме със семейството в четвъртък, а утре евентуално ще празнуваме и с преятели и техните дечица. Много ядене, пиене, алкохол, висококалорична и неразделня храна, торти ...........  ooooh! Както казах много ме е срам. Тия дни като се напразнуваме ще вляза в час отново и естествено ще влизам по-честичко да ви чета и да се отчитам. На кантара не съм се качвала, не искам да си развалям настроението.
Хайде, хубава вечер ви пожелавам и много хубава и усмихната неделя   bouquet

# 164
Добър вечер,момичета!
Поздрави на всички и хубав утрешен ден желая!

Фенски и аз малко се замислям за НВД, но не съм сигурна дали ще удържа на нея. Луда съм по всякакви плодове, а пък те не се вписват в режима
Вичи, при ВМ-НВХ се позволява по един плод на ден. Лимон и грейпфрут се препоръчват,както и шепа дребни кисели плодчета може.Аз обаче ям плодове, почти винаги сутрин,задължително самостоятелно от всяка друга храна и не всеки ден.Според мен е грехота да се пропуснат сезонните плодове-това си е дар от природата, не може да не е здравословно.Ям и грозде и диня,че и пъпеш даже, но много внимавам с дозата. Най-ми е трудно това последното,но гледам да не прекалявам. Simple Smile  Peace
Лека нощ!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт