Отговори
# 240
и аз отдавна не съм ги ползвала тези пликчета. супер са за разделното хранене.

# 241
  • София
Здравейте и от мен!
Нещо май на никой не му се пише напоследък. И на мен нещо настроението ми напоследък е паднало. Лошото време май е причината.
Тези дни съм по цял ден на грозде. През почивните дни си ходихме на Никопол и си донесохме огромни количества грозде. Shocked А вечер според зависи - един път разделно, един път не. Поне през деня съм на плодове. Wink
Айде, че май трябва да си ходя в къщи вече! Wink
  bouquet

# 242
Здравейте милички Hug
и аз да се разпиша малко, отдавна не съм писала, но ви чета и ми липсвате.
Бях малко отпуска(пак) и покрай многото почивни дни ходихме до Албена, уж да си взема още малко тен, но времето не беше с нас, уви Confused Та там падна едно велико плюскане, чак ме е срам да ви пиша Embarassed . Всичко беше на шведска маса - от всичко и по много хапнах, но си беше вкусно. Не съм се теглила, но критерия (едни любими дънки) ми показа ,че съм наддала. Е, поне си изкарах хубаво. Та сега и аз съм като Верчето само на грозде по цял ден.
Реге как си , мила виждам ученик стягаш. Успехи ви желая! Това с пликовете и аз го правя, изобщо не стават меки, а си се запичат добре. Аз си пека и всякакви меса(свинско, агнешко, пиле) намазани с подправки + малко водичка(100мл). и стават за около 40-45мин.
Алекс ти си пример за всички нас, защо не бяхме така железни като теб???
Юзерче нормално е да се отуснеш за празника, иначе какъв празник ще е?

djini_selena, МИСТИКА успех в РХ!

Хубав ден от мен и много целувки! newsm51

# 243
Добро утро ,момичета Hug.
Верче ,станахме мързеливи напоследък .
Подозирам, че повечето само четат, не им се пише.
Вичито, дано Мина не прочете какво си написала за мен.
На Катарино толкова бях желязна ,че страхотен пример и дадох как да се храниш неразделно Mr. Green.
Сега вече лекичко си влизам в правия път ,че много се натоварих и започна да ми се отразява Cry.
Мистика ,сметаната спада към мазнините ,но май някой беше отговорил.
Днес ще си пека тиква ,снощи не можах ,а така я обичам пустата му тиквичка Laughing...
Закусих с кисело мляко и мед ,към11 часа ще си хрупна една голяма сочна зелена ябълка ,много ги обичам ,за обядсигурно кашкавалени дандвичи и зелева салата ,а вечерята- надявам се най- после тиква.
Днес очаквам дъщеричката да се прибере от морето.
Вчера, като се чухме по телефона, ми каза, че страшно се е затъжила за нас и вече иска да си е у дома.
За домочадието ще пека ребърца на барбекюто ,та се чудя с каква марината да ги обработя Thinking.
На всички желая прекрасен септемврийски ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
Aleksза ребърцата можеш да пробваш следната марината : равни количества прясно мляко и бира. Наш приятел (от Хърватско) голям кулинар    chef прави такава марината на свински пържоли - невероятни стават - крехки и сочни. Добави малко чесън и накрая можеш да ги оваляш в червено пиперче. Това е моята идейка. Hug

# 245
Вичито ,много ти благодаря ,не съм правила такава марината,звучи интересно Hug.
После ще споделям отзивите на домочадието, пък и аз може да си гризна някое ребърце Mr. Green.

# 246
Да си побутна любимата темичка нагоре. Днес падна яко черпане в офиса, но аз се представих горе-долу добре. Много малко прегреших. После цял ден само пия вода, за да си коригирам грешното поведение от сутринта. За вечеря съм си заплюла някакво месце на грил-тиган със салатка.

# 247
За зеленчуците да ви кажа, аз открих страхотен начин на приготвяне - на сач. С малко соев сос и малко бяло вино - стават невероятни / слагам каквото има - тиквички, гъби, чушки, моркови лук, броколи и карфиол, зелен боб/.  Само трбява да внимавате да не се пресушат и примерно по-нежните зеленчуци /чушките да ги слагате малко по-късно/.
Иначе за киселото мляко на мен комбинацията с мед ми е любима. Дълги години закусвах това, сега минах на закуска предимно от плод, но от време на време пак съгрешавам сутрин с млякото.
Днес обяда ми беше кисело мляко с мед и пшеничен зародиш - така и не намерих време да изляза да обядвам.
Vi4ito пържолите ги приготвям с подобна марината от кисело мляко и бира - стават супер, за прясно не бях чувала но ще пробвам.
aleks благодаря за пояснението за кашкавала, ще разнообразявам за обяд понякога с по някой сандвич. Апропо ако не е много нахално къде мога да зърна тези снимки, за които всички говорят  Embarassed Embarassed Embarassed пусто любопитство  Blush Blush чувам много противоречиви мнения за Катарино, но поне вие явно сте прекарали чудесно, което потвърждава мойта теория че най-важното е добрата компания. Края на месеца ще отскачам до Банско и се чудя дали да не кривнем и към Катарино за ден - два.
Добре дошла на djini_selena и успех в РХ.

# 248
Лени, защо казваш прегрешения на кисело мляко с мед на закуска при това newsm78
А м/у другото и аз съм фен на тази комбинация Simple Smile

# 249

От нещата, които досега съм прочела виждам че при РХ се набляга на закуска предимно от плод/ зеленчук/. Но все пак аз съм още доста зелена в РХ - в къщи имам една книжка от руски автор която проучвам - другите неща уча в движение най-вече от момичетата тук в темата.

# 250

От нещата, които досега съм прочела виждам че при РХ се набляга на закуска предимно от плод/ зеленчук/. Но все пак аз съм още доста зелена в РХ - в къщи имам една книжка от руски автор която проучвам - другите неща уча в движение най-вече от момичетата тук в темата.
Ами,то поначало при РХ е най-добре до обяд да не се яде изобщо,това с плодовете е олекотения вариант Wink

# 251
Момичета ,не бъркайте диетите с разделното хранене.
Добре е да се яде три пъти на ден основно и два пъти -леки закуски.
До обяд е добре само плодове, но не е фатално да се разнообразява с нещо друго.
Кисело мляко с мед е добра комбинация ,аз се бях объркала с прясното мляко.
Lennyh,на мен много ми хареса на Катарино .
Нямам оплаквания  към персонала, храната беше добра ,чисто, уютно...
От всички СПА съоръжения не работеше джакузито, но това не е болка за умиралка .
А от  процедурите отидох на пилинг с морска сол и масла ,хареса ми, но после направих слънчева алергия и не посмях да се подложа на други. Според мен зависи от нагласата .
Ако бях решила да се заяждам и да си тровя почивката ,все щях да се хвана за нещо Grinning.

# 252
Алекс,много,ама много си права за нагласата Peace
А ти от колко  време си на разделно,извинявай,ако ?-са е прекалено личен newsm78

# 253
Мистика, не е личен въпросът ти Hug.
От около шест години приех този начин на хранене по здравословни причини.
Искам да подчертая, че аз не съм от най -стриктните.
Съчетавам храните според моята поносимост.
Така се чувствам по -добре и се старая да не изнежвам до крайност организма си.

# 254
Абслютно си права...а какви са твоите прегрешения?Аз съм на РХ от 9години,но не мога да откажа сладоледа и шоколада(но това са единствените сладки неща,които ям,де Embarassed)..иначе грешни комбинации мисля,че нямам...

Общи условия

Активация на акаунт