Отговори
# 255
Добро утро момичета!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи!Много здраве и щастие им желая!
Вчера - закуска -плодове,обяд-чушки с яйца+салата,вечеря - пилешко филе на скара + салата.
Момичета ,не бъркайте диетите с разделното хранене.
Добре е да се яде три пъти на ден основно и два пъти -леки закуски.
До обяд е добре само плодове, но не е фатално да се разнообразява с нещо друго.
Кисело мляко с мед е добра комбинация ,аз се бях объркала с прясното мляко.
 Grinning.
Алекс - много добре казано  Hug
Софи - приготвяте ли се вече за първия имен ден на София?
Успешен разделен ден на всички!

# 256
Добро утро!

Честит празник, Софи! Да ти е жива и здрава, все така красива и чаровна малката русокоска!   love001
Юзерче, ти много перфектна си станала. Браво, момиче! Как обядвате ви се чудя като сте на работа  newsm78. Аз все не успявам, но уж имам такива намерения. Пак взех да обмислям идеята за нова работа. Може пък тогава да почна да ходя на обяд.
quote author=aleks link=topic=213565.msg4948000#msg4948000 date=1189697019]
Момичета ,не бъркайте диетите с разделното хранене.
Добре е да се яде три пъти на ден основно и два пъти -леки закуски.
Наистина е много добре казано и добре се поддържа теглото с този режим, ама май много много не се сваля  Thinking. Аз съм на монодиета от вчера. Съжалявам, че пак се отклонявам от здравословния режим, но няма начин-имам да свалям кг-не ми стават дрехите и се налагат спешни мерки. Успокоителното е, че поне не изневерявам на РХ с монодиетата  Wink. Дано я приключа успешно и после пак съм на линия  Peace.

# 257
Реге - благодаря ти!Ако в обедната почивка имам работа обядвам по-късно и така.А празника на Софи е в понеделник,тогава е Вяра , Надежда , Любов и майка им София  Peace.

# 258
Sorry  за грешката! Мислех че е днес, сигурно защото говорихме снощи за това и съм се объркала. А какъв ден е днес?

# 259
Здравейте момичета Grinning.
Мистика ,прегрешенията ми са шоколад, някои други сладости, вкл и сладолед Laughing.
Освен това има дни в които не спазвам разделното но от скоро
Преди не можех, защото веднага се подувах .
Старая се да ги ям към 16 -17 часа .
Ако сутрин започнем със сладичко ,организмът започва да отделя много инсулин и апетитът ни се увеличава Wink.
Освен това , към 18 часа отивам да тренирам и имам достатъчно енергия.
Регенце ,дори да не си на разделно хранене ,не се отказвай да влизаш в темичката  Praynig.
Много ще ни липсваш Hug.
За монодиетите съм чела някои неща, но честно казано не съм пробвала ,а пък и не ми се е налагало.
Юзерче ,а между храненията хапваш ли нещо или менюто ти е достатъчно?
Вичито ребърцата станаха чудесни Hug, едни такива гланцирани ,от мен добавих малко мед .
Момичета, днес е Кръстов ден!
Честит празник на всички празнуващи  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
Реге,ти каква точно монодиета ще правиш,знам,че са ефективни,но аз не съм правила.-дневна или 10 дневна?Пусни я по дни,ако можеш,че ми е интересно  bouquet
Алекс,права си,ако сутрин случайно хапна малко сладко,край,цял ден съм ЛАМЯ Joy
Но съм чувала,че тренировка в 18часа е късничко...ама ти сигурно след работа newsm78

# 261
Ден 1: кисело мляко (до 2 кг)
Ден 2: кисело мляко
Ден 3: прясно мляко - литър/литър и половина
Ден 4: плодове/зеленчуци
Ден 5: плодове/зеленчуци
Ден 6: плодове/зеленчуци
Ден 7: варени картофи
Ден 8: пилешко или телешко месо  (варено или печено на скара май беше 300г за деня, но съм забравила точно)
Ден 9: пилешко/телешко месо
Ден 10: пилешко/телешко месо
Ден 11: 300 г сухари
Ден 12: плодове/зеленчуци
Ден 13: плодове/зеленчуци
Ден 14: плодове/и зеленчуци

В интерес на истината диетата е от 16 дни като Ден 12 е 1 бутилка бяло сухо вино  Crazy, а Ден 16 е на 4 газирани води, но тях винаги съм ги прескачала.

Няколко пъти съм пускала диетата в други теми по повод монодиетите, но така и не намерих привърженици да ме последват. Правила съм я като ученичка (тогава свалих 7 кг), а по-късно и като студентка. Наистина се сваля много, проблемът е отново в задържането, но мисля, че с РХ резултатът може да се запази или поне да се качат само 1-2 кг. Последно я правих преди около 7 години, но тогава бях 49-50 кг и си бях достатъчно слаба, но тъй като това ми е минималното тегло реших да експериментирам дали мога да падна под него  Sick. Е, не можах  Joy. Незнам, дали сега ще подейства, ще докладвам как върви. Имам за сваляне 3-4 кг.

# 262
Rege ми тя наистина много моно ми звучи. Успех ти желая, и ще чакаме резултатите!  bouquet

# 263
Rege ми тя наистина много моно ми звучи.
hahaha
Но трябва да отбележа, че въпреки, че недолюбвам киселото мляко, то ме засища по-добре отколкото плодовете. Мислех вчера млеката да са 3, но на третото така и не му дойде реда. Освен това този път съм ентусиазирана точно може би защото не съм само на плодове както обикновено, когато съм решила да отслабвам. Сякаш сега ми е по-интересно  Crazy
Тази диета си е доста стриктна и гладна, но не е толкова трудна, освен това мисля, че при голям глад количеството храна спокойно може да се увеличи. Когато бях студентка така се бях ентусиазирала от резултата й, че тогава я бях правила 2 пъти последователно, т.е. около месец.

# 264
Реге,много е добра,сто процента ще ти свърши работа Peace...ама,недей изключва виното,де,гори много калории и то двойно Laughing( в смисъл и твои и на половинката,ако ме разбираш Wink)

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 21:48 от МИСТИКА

# 265
Права си Мистика, този път може и да не го изключа. Ще сметна какъв ден ми се пада и ако е почивен-идеално. Те колегите и без това ми предлагат като ми е студено да се сгрея подобаващо, ама чак бутилка вино да отварям за обяд в офиса не върви някак  Mr. Green

# 266
Момичета, ама как така не се отслабва от разделно хранене. Не ме отчайвайте. Тъкмо щях да пиша, че след първоначалния спад от 2-3 кг. нещо зациклих и не мърдам надолу. А пък и тренирам /велоергометър по 1 час, почти всеки ден/. Надявах се зациклянено да е само временно и после да продължа да отслабвам. Имам 10 ненужни килограма и така се надявах на РХ. Опитвах всякакви диети без успех.

# 267
Джини, незнам. Тук в темата освен Ками и мъжът й, които много са отслабнали-за другите незнам колко са свалили и за какъв период. При мен целта бяха 3 кг и след като поддържах по-ниското си тегло 1 година, незнайно защо пак си ги качих. Това, което съм чувала обаче за РХ, е че ти помага да поддържаш оптималното за организма си тегло. Така че предполагам тялото ми смята, че 53 кг му идват добре. Аз обаче-не  Naughty и така се борим помежду си.

# 268
Не си разбрала правилно мила,аз отслабнах с повече от 10 кг благодарение на РХ.Не се отчайвай!Продължавай да се придържаш към него и резултата ще дойде.

# 269
Момичета, ама как така не се отслабва от разделно хранене. Не ме отчайвайте. Тъкмо щях да пиша, че след първоначалния спад от 2-3 кг. нещо зациклих и не мърдам надолу. А пък и тренирам /велоергометър по 1 час, почти всеки ден/. Надявах се зациклянено да е само временно и после да продължа да отслабвам. Имам 10 ненужни килограма и така се надявах на РХ. Опитвах всякакви диети без успех.
Чакай малко Джини Селена, никой не е казал, че с рх не се отслабва, но това все пак не е диета и не става бързо. И аз имах 10кг отгоре и успях да ги махна за 6 месеца само с рх и малко упражнения. Не съм спец в рх, но си мисля, че с този режим на хранене се постига оптималното тегло за организма и, което е най-хубаво, го задържаш. Така че ако наистина имаш нужда от отслабване и нямаш здравословни проблеми, ако не правиш прекалени отклонения от рх, със сигурност ще отслабнеш, ама трябва и малко търпение. Hug

Днес нещо нямам настроение, но ви прегръщам всички и приятен ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт