Слънце весело пече, хайде Варна на море - 26

• 13 966
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Честит рожден ден на Ели, да е жива и задрава, да помага за Боби и да слуша мама и тате! newsm51 Кум 12,30 сме на Аквариума с Герчето, Нелито и 1 нова мама с малък мъж. Надявам се, че няма да сме сами!
Диляна, честит рожден ден, честит рожден ден и на тееееб!  smile3525 Слизай на Аквариума! Няма да те тормозим да черпиш, само да те гушнем!
Вержи, Дилянка, Ди! Калинитеееее, айде! Joy

# 211
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на двете рожденнички, малката да слушка мама и да и помага, а голямата нея да я слушкат много и помагат

# 212
Много благодаря Hug

iv4ok незнам дали ще сляза Tired според моментното ми състояние Blush

# 213
Дилянка, честит рожден ден! Да си здрава и обичана!
На малката рожденничка много здраве и вечели игри!

# 214

Честит празник на двете рожденнички да са живи и здрави и много обичани!

# 215
Честит рожден ден, DVV!
Бъди здрава  Hug

Честит рожден ден и на Ели на Ivy!  Hug

# 216
Мерси Hug

Баш на рождения си ден се наредих без кафе, айде някои съвестен гражданин да носи Mr. Green Че инак ша пия негърска пот Crazy

Калпазанина заспа baby_neutral и към 12ч ще отидем да видим какво са му сготвили лелките и зависи от времето ще се търкулнем към аквариумчето Joy

# 217
Благодаря ви момичета   bouquet

# 218
Дилянка, нашето аквариумче се напълни с вода. Чакаме скоро и рибките! Даже и озвучение има! Гърми! Няма да слизаме надолу. Ако идете носете много поздрави на морската от нас, че ни е мъчно вече!

# 219
То спря бе хора Rolling Eyes Да слизам ли надолу или не Rolling Eyes

# 220
  • Варна
Дилянка , честито мила ! Пожелавам ти повече щастливи мигове , много усмивки и послушни мъже  Wink Wink !!!

# 221
DVV, честито и от мен.
Много щастие и прекрасни моменти!

# 222
  • Варна
Честито на Рожденничките    bouquet
Лора пък поспа по случай дъжда до 14:00. сега се нахранихме и слизаме при баща ми

# 223
Мерсаж Hug
Днес отидахме в градинката до вкъщи /срещу руското посолство/  досега си мислих че всичко е изпочупено, но изненада всичко е здраво и запазено.Ники се налудя и стана голям фен на парзалките Crazy А мен не ме питайте как ми е кръста Mr. Green

# 224
zdravite iskam da popitam nqkoq ot vas da e rajdala v ageto ili po tovno pri doktor zaimov 

Общи условия

Активация на акаунт