"Лято е и слънце грее, ДЕКЕМВРИйчето пее и се смее-II"

• 13 121
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този имен ден.
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!!!
давала съм и овесени ядки и извара на малкия добре ги понася.замислям се за черен дроб вие какво ще кажете  newsm78

# 76
  • sofia
момичета, вижте това http://www.bg-mamma.com/site/content/view/375/56/
 може да сте го чели вече де Heart Eyes

# 77
Честит празник! Нека Св. Богородица пази дечицата ни и помага на всички нас, на семействата ни и на близките ни!

Честит имен ден на всички Марии и Мариани...  bouquet

Днес купих обувчици за прохождане - на Колев и Колев са, по препоръка на нашия ортопед. От ЦУМ ги взех, но струваха 15 лв, т.е. явно съм на сметка като ви чета вас!? Едни такива са бели (имаше и сини и розови), кожени, с дупчици за красота и с ципче през петата. Мекички са отгоре, а и имат яка подметка. На беба много и допаднаха  Mr. Green

А, и също взех едни стелки, които да сложа в моите обувчици, които имам тук от преди, ако стават... newsm78

Значи, за срещата - до колкото си спомням от преди седмица, работи само едно кафе, това от дясно на театъра, като застанеш пред входа. Та можем там да се търсим. Хайде, пишете ще идвате ли? Аз може първо да мина през COSTA да си взема нещо за ядене, ако имат солено и оттам да дойда в кафето.

# 78
Слабо пишете,ей.А полвината изобщо ги няма,къде ли са newsm78

# 79
  • Варна
ние нямаме нет  Confused
Днес навършваме 8 месеца, почерпете се за наше здраве! Честито и на наборите  Wink
айде че сме наакани и не ни кефи  Mr. Green

# 80
Честито, Вержи, да сте все така бързорастящи и щастливи!

liletka, мен не ме ли броиш?

Утре отивам на Театъра, пък ако щете идвайте!  offtopic

# 81
И аз ще дойда! Ще бъдем и с баткото!
Шаменет, ти май си взела буйки, бе жена  newsm78! Както го описваш така ми звучи, а и за толкова пари - виждала съм и по 12 лв, и по 10 на Колев и Колев буйките. Няма как да намериш толкова евтини обувки в истинския смисъл на думата на Колев и Колев.
Нашия батко проходи с обувки. Съвсем истински, с твърда пета, затворенки. И със сводче, знам че е важно! Иначе имаме буйки, бебката сега носи тези на батко си. Бях се навила да й взема розовки, ама....
Полудях вече с моята Венета. Няма заспиване! Все на ръце - иначе не спи.  А като заспи и се опитам да я оставя в креватчето и почва да реве и така 3-4 пъти докато не откача и я оставя да си реве. След 4-5 минути млъква и почва игра. Иначе си стои права и си реве, да не мислите че си лежи. НИКОГА няма да заспи сама! Закъсала съм го! Дано докато стане на 5 я научим, че ръце няма да ни останат! Joy А и днес едно спане - два пъти по 40 минути.

# 82
И на мен ми се идва утре.Ама как да дойда к'ат съм сама,а с тая количка таксиметровите направо откачат. #2gunfire

# 83
СРЕЩА НА 16.08. В 16.00-16.30ч. в кафето до Народния Театър от дясната му страна. lalalala

liletka, аз досега два или три пъти съм пътувала с такси с количката, единият път беше точно за срещата. Набираш ОК супертранс и им казваш, че си с количката, тя се сгъва в багажника, а бебчето ти е на скута. Не е имало никакъв проблем.

BettyL., много ще се радвам да се видим най-после! След като се видяхме в родилното.... Hug А щом ще си с баткото, ще бъде интересно, дано да не е много щур!  Laughing За обувчиците - ми да, буйки, ама "за прохождане" според продавачката  newsm78 Имат твърда подметка, височки са около глезенчето, вътре са със свод, а ципчето продължава през средата на петата.

Надявам се заявилите интерес magesta, pontes, SilverStar, macko...не помня още кой, да не се обижда моля!, ще дойдат!!!??? Klemy, ти разбра ли за срещата? Къде ли е shrew - някъде е в БГ, но дали има нет!? alex_shu, александър-чибуратор (така ли беше)...Моля всички софиянки да не се сърдят, че не си виждат имната, ами да дойдат...Lia25 дали е тук... И си носете фотоапаратчето!

А русенки като се срещнете непременно да докладвате! Чакаме клюки за бебчетата!

# 84
шамЕнет и аз съм пътувала толкова,ама веднъж ми се наложи да се обадя на телефона за оплаквания на ОК СУПЕР ТРАНС.

# 85
liletke  Grinning , изварата съм давала и аз от пюретата ОВКО/ на които сме големи фенове -  Жижи и аз  chef/  bowuu
Има ябълки с извара, банани с ябълки и извара ..... а и двата модела са с овесени ядки.
Любимият ми модел ОВКО , обаче е ябълка, праскова и банан ..... Жижо ако не ми беше син, просто нямаше да има шанс пред мен дори да дегустира въпросният модел ....  newsm80

що, бре ?  newsm78 Какво са правили тези от О“К" ?
Между другото следите ли историите от Красна Поляна в София ?  Thinking

# 86
Ами не му се разправяше на таксиметровия да ме вози от Студ.град до Симеоново,понеже им се вижда късичко разстоянието.А и  бях с бебе,с количка.............

Сега си обмислям маршрута за утре,че ми е бая далечко Whistling

# 87
  • София
Аз на срещата ще дойда, бе Шаменетче, нали съм казала Whistling А Пешеходката какво казва, няма ли да дойде!?
Сега, нека някой, който има телефона на Чибуратора да й се обади, че тя няма нет и каза, че ще чака да й звъннем, а аз й нямам телефона!!
macko също ще дойде.

Ние с Алекси днес бяхме на фризьор - подстригаха ме и мене и на него бретона, че му влизаше в очите Laughing

# 88
Ние с Алекси днес бяхме на фризьор - подстригаха ме и мене и на него бретона, че му влизаше в очите Laughing

А-а , вие утре за срещата  yes
алексче си публикува телефона май / ако не ме лъже паметта, по напред в темата /  Peace
Ох, аз днес ходих на Театъра - много хубави фонтани  Hug
За утре и аз съм още в размисли ..... Алекси нали ще бъде с нова прическа  Sick ... Whistling.... ще срути всички гаджета  Sad                                        .................... Wink Grinning
Което ме подсеща , че Жижо сериозно си е още на дупки в главата от последната му подстрижка - дело на майка му  bowuu
Следващият път - и ние на фризьор  Naughty
п.с за срещата - сигурно ще дойда  Grinning
/ опа - грешка - в предишната е било , ето : 0888 405087 - тук сме спамили обичайните заподозрени само  Wink /

# 89
здравейте момичета , не съм се включвала от месеци поради големите си проблеми с които реших да не ви занимавам и товаря, но не издържах да не се оплача от пюретата на Ганчев. Купих някакво си пюре с пуешко месо, което още при отварянето така миришеше на изгоряло че го засилих веднага. То не само миришеше на изгоряло ами и беше по тъмно на цвят. Аз нали все бързам и нямам нерви да чета по бурканите и грабя и бягам, въобще не забелязах какво съм, купила . Но ви съветвам по добре не купувайте Ганчев.
И да се похваля, че сред ужасните здравословни проблеми с мъжа ми , реших и аз да се поглезя и си купих нова количка Peg Perego Pliko. Животът е толкова странен, че не можеш да знаеш  какво те чака утре , за това оценяйте всеки един момент и си създавайте радости. Лека нощ.

Общи условия

Активация на акаунт