Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 629
  • 936
  •   1
Отговори
# 90
Диче,
няколко капки йод в чаша вода
отвара от джоджен - без захар,
вода от сварен ориз

# 91
  • София
с йода става най-бързо

# 92
Смекта ooooh! и успех Peace

# 93
Само едно "здрати" и бягам, после ще се влюча.

Но няма да изчезна преди да кажа възхищенията си от Мариетка!!!

Браво миличка и благодаря. Много хубава тема  Hug

# 94
Аз съм от жабите значи с по 4-5 литра на ден. Забързване на метаболизма не съм забелязала Grinning явно бая кила съм качила  Wink Едно време пиех само бира и грам водичка не поглъщах. С бременеенето как се променя човек  newsm78 Wink А за спортуване не казвате нищо!Я кажете дайте съвет каланетика или кардиоупражнения за големи дупета  Grinning

# 95
  • София
ами, всички тук правят нещо спортно
аз ходя на фитнес и тренирам и с тежести, а някой си имат домашни уреди и си ги оползотворяват.
или Пилатес и какво ли още не
но движението е важно и препоръчително
доколкото имаш време, де

# 96
  • ГОре на черешата...
Да се напиша, като за последно, че си отивам дома.
Питах по-рано за дупките и рожденните дни, понеже ми бяха казали, че 45 дена преди и след рожденния ден на таткото се зачевали момичета. Ма 1000 % гаранция. Аз малко подсмръкнах, че я ми вижте накипреното петгодишно момиче, тамън по средата на туй време правено Simple Smile . Няма надежда за мене. И да решим да има трето, сигур пак ще е мъжко. Щом и от Сатурнова дупка пак момче се пръкна . .  Laughing Laughing Laughing

Уф, да й тегля една м***а на тая теория #Cussing out!
Нашият Мишок е заченат навръх рожденния ден на баща си /доказано с тестове за овулация/.
А де. Все нагор с г**а Crossing Arms.

Някой беше писал, че като сваля грамчета - тогаз.
Тъжната истина днес ме погледна в очите  + 1 кг Cry. Обаче съм отекла. Дано е от това...

# 97
здравейте и от мен.

Някой беше писал, че като сваля грамчета - тогаз.
Тъжната истина днес ме погледна в очите  + 1 кг Cry. Обаче съм отекла. Дано е от това...

Мариетке,аз задържах на 100-те кила Blush 2 седмици и родих.Сигурно щях да родя преждевременно ,ако бях видяла 101 ... Sad

едни искат момичета,други момчета.... Rolling Eyes

# 98
И вечерях  Mr. Green ама супер нережимно- печена филийка , щото...ама гарнитурата и беше режимна пък  Laughing ...а за йода само не се бях сетила...мерси ви  Hug пих сега хапче едно...отивам и за йод и излизаме навън  Simple Smile

# 99
  • нейде там, където ....
На курс съм вече. не сте писали много. Това за йода и аз не го знаешх. Но за червени гърла и ангини пробвах с една мама от махалата гранулин - 3 намазвания и Х на налепите. и пак може да се маа сладолед Simple Smile

# 100
  • Шотландия
Хъфи, просто едно мое сещане: в периоди на чистене, правя следното - карам кетоза от сутринта до вечерта (закуска, обяд междинни) и само вечер добавям умерено салата. Определено добре ми се отразява. Особено добре се получава в дните с фитнес, защото след тренировка зеленчука попълва добре гликогеновите запаси (т.е. на сутринта няма да ми треперят ръцете). Закуската и обяда в тези дни е някакво чисто печено месо. И много вода.

Ассе, благодаря за напомнянето за водата – това е най-трудното при мен... забравям за нея, пущината. Имам питане да обясниш като за по-прости и необразовани, с крушки и черешки, какво значи това, подчертаното. newsm78 На мен също понякога ми треперят ръцете, че и краката, без да знам на какво се дължи – и не знам какво да правя. Отдавала съм го на многото кафета, но май не е това. Обикновено гледам да хапна, ама не винаги е помагало. Всъщност, като се замисля, не се е случвало много скоро...

Ж, много ме смая с това стихотворение. Евтушенко не съм чела от ученическите си години... Сега като се замислих – много зор, много нещо у него, горкият... Ще си застави късмета да  работи, чак да коленичи ще го накара... Абе с това отношение към света, не се става истински победител...Naughty

Уси, добре дошла – аз май съм най-новата преди тебе, ама се чувствам тука като при стари приятели. Blush Hug

Мими, съчувствия за отпуската. Детенце да се оправя бързо! Praynig
Танитка, ще се стегнеш и ще се върнеш, където искаш (в килограмно отношение, де – че и ще напреднеш, сигурна съм). Ама на снимката си като модел – чак ти завидях, да си призная! Crazy

Голди
, бързо приспособяване към трудовия режим. На мен и след 3-дневно отсъствие от работа ми беше трудно да се приспособя обратно. Сега след близо 2-годишно – ще видим... Първо да се намери, тая работа.

Съни, от Персеидите видяхме по 2 падащи звезди с мъжО и една обща. Красиво беше, ама като видях небето да е чисто отгоре, докато се натуткаме да излезем – и вече половината беше в облаци. Тук нещата бързо се променят. След малко почти вече нямаше дупки измежду облаците. Все пак, видяхме нещо, издуха ни вятърът на хълма, където ходихме, и се прибрахме на топло.

Бети, добре дошла отново. Hug Кво се срамуваш толкова – това да не е тема само за отличници – я ме гледай мене, влача се като охлюв и току правя открития за себе си и се заканвам да подкарам нещата по-бързо. Честито ти влизане в СУ. И аз съм филоложка, ама файда от това – никаква. Каква ти е първата филология?

Бебче, приятна ти почивчица! Stop

Мариетка, казах ли, че си се справила брилятнтно с темата?   bouquet Само последната мисъл нещо не мога да я прочета - цялата ми е червена.

Днес мъжо ми погоди такъв номер - несъзнателно.  ooooh! Помолих го да се обади на компанията, дето ни поддържа бойлера, че издава един такъв свирещ звук, чува се из цялата къща, като се пусне водата. И вместо утре след 3 следобед, както помолих, той ги заръчал за веднага - между 2 и 6 днес! Щях да го убия. #2gunfire  Тъкмо му готвех да яде, приготвях му храната за работата и имах намерение да ям самата аз, после да чистя, че сутринта не сколасах и т.н. Вместо това, много скорострелно му дадох да яде, приготвих му ядене за работа и вместо аз да ям, пия чай или нещо такова, се опнах да чистя на бързи обороти, за да ми излезе душата...  Той, на всичкото отгоре, ми се и озъби, от което ми докривя още повече (така прави, като е уморен или нещо не му е на кеф). После се извинява... Помогна ми да почистя, де, не мога да се оплача, но след половин час отиде на работа, а аз останах да даяня. Справих се, разбира се, дойде майсторът и всичко останало. Както и да е, оплаках се. Извинения за което Blush

От обясненята ви за водата установих за кой ли път, че съм далач назад с материала. ooooh! Ще се опитам да излоча колкото мога днес, да видя докъде ще стигна.

Дотук съм изпила една чаша чай (200 мл) и сега боря първото шишенце от 500 мл - къде половината съм. Да видим, колко ще стигна. Пия освен това, мляко с кафе - хич не знам колко да извадя или прибавя, като чашата е общо 350мл., от които 150 мл мляко, останалото е вода и лъжичка и половина нескафе.

Изяла съм към 150 гр. свинско месо, което пекох вчера в плик и мъничко лучец с него. Смятах да ям и салата, ама докато си направя, установих, че не съм гладна вече. Ще почакам да огладнея.

# 101
Вещи, мога ли да сА тръшна аз на тоз шезлонг? ама искам и чаша с чадърче  Wink

Тани, ти цялото слънце на морето си събрала (на дупето,де). Не, бе, майтап - просто си истинско слънчице  Hug

Мариетки, кво се тръшкап за едно килце. Ти си истински герой. Не качи много и лесно ще си се върнеш в ритъм. Сега пази тумбачето   bouquet

# 102
Мила, не знам кога ще се появи Асето пак - затова ти отговарям аз.
По принцип - организма в нормални условия ползва за енергия въглехидрати.
Произвежда ензими и разни други такива неща
/опс  ooooh! - не съм много наясно тия работи, а се оказа че тук имаме и медицинско лице  Embarassed  /
който са подходящи за обработка на въглехидрати.
Като махнеш тотално въглехидратите от менюто си - организма минава в
режим на горене на мазнини - това състояние се нарича кетоза.
Аз лично в такова екстремно състояние не обичам да се докарвам  - защото обикновено получавам главоболие.
А ето - Асса каза, че й треперят ръцете.
Но е много подходящо като начален тласък.
Ползата е, че когато е в такъв режим - при отрицателен калориен баланс - организма много по-лесно черпи от мазнинните запаси на организма. Щото по принцип иначе си ги къта  #2gunfire
В същината си първата фаза на Дюкан е точно това.
Обаче, понеже се позволява да не се броят калории - там има и рестрикция на мазнините - с цел да се получи отрицателен калориен баланс - без да броиш хапките си като луд /тоест - като мен  Crazy/
Можеш същото да го направиш и без да махаш мазното - обаче трябва да смяташ - защото с мазно много лесно се минават границите  Mr. Green

В тази връзка - да си направя вечерната проверка.
Зех едно пиле печено. Теглиха го - 700 гр.
Изяла съм го половината + крилцето и малко от бялото от втората половина.  Mr. Green
И в едното кафе сложих малко захар. Туй то.
Сметка не съм правила. По късно може да щипна още някоя кожичка  Joy

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 19:35 от huffman

# 103
Мила, направо ме сгромоляса с тоя пост! Начи през октомври ще се прави класация за първия език, аз искам сърбо-хърватски или полски. Не знам още как ще се наредя, по-скоро за първото. Аз съм го и учила тоя език, така че имам интерес към него. Не смятам, че файдата от филологиите е 0, като изключим Българската, която е най-дискредитирана. Аз лично смятам да се пробвам в някакви медии за стажантски програми след  2-ри курс, на балканите (визирам сърбо-хърватския) има много възможности все още, тепърва се развиват комуникациите, медиите, търсят се журналисти със славянски езици, аз бих работила такваз работа с песен на уста. Но ще поживеем, ще видим.
М/у другото никви звезди не съм видяла, то аз и откъде ли да науча де...

С мазното се прекалява аз да ви кажа... Не знам какво да правя м/у другото... Дюкан ли да подхващам пак или НВ?!

# 104
  • нейде там, където ....
Не че късмета ще работи за него, а ще постигне победа. Няма да обвинява никой друг за собствените си несполуки, а ще се бори да постигне сам целта си. За нещо по-хубаво пред нас. Дните да са шеметни, в полет, наситени с живот, пълноценни, не скука. И, разбира се, не желае това само за себе си, а за всички хора.
Поне аз така си го разбирам.

Аз за два дена преди раждането качих 2 кила  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт