Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 652
  • 936
  •   1
Отговори
# 105
рицарки, много ви обичам. много сила ми давате.
тани, преди мечтаех да съм 85 кг, сега взех да мечтая да съм 81  Laughing
далече съм, но ще почна да те настъпвам по петичките, тъй че давай, бягай при 7-ките:)

# 106
  • Шотландия
Хъфи, мерси за обяснението   bouquet... Май ще се наложи да се образовам допълнително за тая кетоза.. Не вярвам да съм оставала хич без въглехидрати съзнателно, не съм по екстремизмите в диетите - вече не. Макар че ме наболява глава от няколко дена, което иначе е рядко състояние... Водата му е майката, тя нали отмивала токсини и главоболието изчезвало...

Бети, що пък да съм те сгромолясала с моя пост? Полюбопитствах просто... И аз харесвам сърбо-хърватски. Работила съм със сърби, та ми е като смешно кълчене на българския, макар че си има падежи и вс. останало...  Party Успех ти пожелавам - дано си сбъднеш мечтите бързо  Hug

Ж, визирах отношението му към късмета:
Цитат
" Я в покое ее не оставлю!(удачу)/ Докажу, что мое - то мое!/Догонью!/Подчиняться заставлью!/На колени  поставлью ее!

# 107
Мила, ти  с твойте картофки и стафидки не си в кетоза  Laughing
Споко  Hug

# 108
  • нейде там, където ....
рицарки, много ви обичам. много сила ми давате.
тани, преди мечтаех да съм 85 кг, сега взех да мечтая да съм 81  Laughing
далече съм, но ще почна да те настъпвам по петичките, тъй че давай, бягай при 7-ките:)

И ние, Съни, и ние така!   bouquet На едно хоро сме се хванали, ще се гушкаме и поддържаме newsm19

Не го вади от текста - по-горе казва, че успеха не го обича. После е това, в смисъл, че ще постигне успех . . а бе да не сеем на дъното ряпа и да правим литературни анализи. аз сиг о чета като цяло. Демек, дори да не съм любимец на съдбата, макар и трудно, но ще постигна успех. Няма да падна на колене от трудностите, ще ги подчиня на целите си . . а бе, харесва  си ми. помага ми в трудни моменти аз самата да не падна на колене. а да продължа по набелязания, макар и труден, но интересен път

# 109
Мила, щото беше дълъг поста, не за друго!

# 110
Мила, щото беше дълъг поста, не за друго!

щот не си чела онзи за побърканата докторка и лекарството със сяра... Simple Smile

между другото,бетке-радвам се да те видя.

# 111
  • София
ааа, тя Мила, все дълго пише
направо ме вкарва във възхищение и засрамение, че не мога да си откъсна от клавиатурата поименен отговор за всеки
съвест ме гризе, поради което

# 112
  • нейде там, където ....
понякога  си водя записки - на Мими -това, на Таня другото, да питам Асса за . .  и т.н. ама вече не. Все пак се надявам да не ми се сърдите, ако пропусна някой при прегръдката  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 113
Цитат
щот не си чела онзи за побърканата докторка и лекарството със сяра...
Ми така е - щом е филоложка - ясна е работата  Joy
И Бети и тя ще се научи   Laughing

# 114
  • Шотландия
Мила, ти  с твойте картофки и стафидки не си в кетоза  Laughing
Споко  Hug
Хъфи, моите картофки са мит, плуващ в далечината... като оазис в пустиня...  Joy Виж, стафидките... newsm78 тук си права, ма нали и аз тва казвам - че не ми се е случвало скоро...

Иначе много ме засрамихте с тия мои дълги постове... Blush Embarassed newsm43 Според мъжа ми - щото пиша с 10 пръста и бързо, та каквото си го мисля, успявам да го напиша, преди да е отлетяло...  Rolling Eyes ама май не трябва  newsm12 Ама да, филолог - кво да го правиш... дай му думи и хич не го търси  smile3529 Как ли пък напълнях от тях... newsm78
Пък за сярата и побърканата докторка - то си е направо христоматиен пример за собствената ми глупост, която се конкурира с неизмеримата глупост на някои доктори, дето все знаят повече от нас - какво ни е, защо ни е и т.н. Да ме простят истинските лекари - изпитвам страхотно уважение към тях, повечето в живота ми всъщност са били такива   bouquet

# 115
  • София
Пиши си спокойно, аз не протестирам да чета дълго
Не пиша дълго от мързел и щото все нещо друго ме разсейва
И постепенно свикнах да се изразявам в телеграфен стил
ама като се изпусна и му губя края, та затова по-добре вкратце

нарамвам си остатъка от новата придобивка и си бегам вкъщи да го сглобявам и подкарвам

# 116
Аз пиша със 4-5 пръста някъде, но пък много бързо и винаги си пиша
целите мисЪли... Днес не бях на никва диета, но утре ще пия само вода.
После ще подкарам Дюкан, че ми е най-сигурен като начало, а след това
кой знае. Мила, ти каква филология имаш - английска ли?!

# 117
Аз ви пожелавам лека нощ  smile3524

# 118
Така като ви чета, виждам, че правилно съм се ориентирала с диетата WinkМомичета имам запитване!Пазя си НВдиета и кърмя, има ли опасност да ми намалее кърмата, и дали токсините който изхвърля организма ми отиват към кърмата newsm78,че ми е малко чуденка. То детенцето си наддава няма проблеми ама аз да питам Flutter

# 119
 smile3507 newsm46 smile3524  Hug
За друго нямам сили вече...до утре  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт