Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 681
  • 936
  •   1
Отговори
# 135
  • ГОре на черешата...
бебче, лек път и незабравимо изкарване Peace!
И чакаме снимки!

# 136
Добро ви утро на всички ранобудни!!!
Втори ден на работа - то много промени, много интриги се заформили докато ме нямаше - направо се  Shocked !Луда работа!
След вчерашните ми вечерни издънки по време на зверенето ми в "Джурасик Парк" - не динозаврите изядоха мен, а аз изядох света!!!  #Crazy - днес съм с 300 гр.над най-доброто ми постижение до сега.Ама ще го преживея де!
  bouquet за всички!

# 137
Мерси мерси,чакам мъжагите да станат и потегляме!Мисля че наистина ще е много забавно.Ще ходим в Козлодуй,Белене,Русе ,Търново,Плевен,Арбанаси и още няколко китни местенца из страната после на морето. LaughingЗа Черноморието обаче не сме решили де ще бъдем, Laughing,но където ни хареса. Hug

# 138
Уси, всичките зърна са зърнени   Joy
Joy Joy Хубав отговор  Laughing Значи мога да съм спокойна за кърмата си, защото аз не се лишавам от ядки/сурови/,по скоро отбягвам тестени, сладки/любимия ми сладолед/, ориз, картофи и плодове за момента. От другия месец почвам да ям и от тях/плодовете имам предвид/! По скоро притеснението ми е от към токсините, ако свалям по кило на седмица си мисля,че не би имало кой знае какви токсини в кърмата Thinkingпък знам ли!Мерси huffman за отговора   bouquet

# 139
Бебче, приятно прекарване   bouquet

Уси, аз от Дюкан не разбирам много. Това е вид нисковъглехидратна диета, ам засега не е за теб. Май.
Има тема тука в съседство такава. Вещи после като стане ще ти каже по-подробно.

Забравих одеве да кажа - овесените ядки - освен със
сирене - което е мазно - още по-добре с извара  Peace /ама няма да е толкоз вкусно/

Аз бих ти предложила ако искаш да пишеш тук какво и колко ядеш - че да имаме конкретна основа като говорим кое какво.
И тук дружно всички момичета ще помагат, за да си оптимизираш режима
и да можеш да сваляш, без да е във вреда на кърменето.

Пуки , ама стига вече с тоз кантар.  Angry
И с тия шоколади стига Angry
днес + 5 кила
утре - 5 кила

Много добре знаеш. Няма кво да ти обяснявам.
7000 калории правят 1 кило мас. Това е сметката.

# 140
МАриетка само туй не съм пила  Crazy
Бебче много приятно изкарване  Hug аз една година така обикалях с баща ми 1 седмица и беше страхотно...една от най-хубавите ми почивки  Heart Eyes и много снимки да има после  Flutter
Уси и такова ядох- ти какво мислиш  Laughing и варен картоф...и после що не свалям  Mr. Green
Пуки недей така издевателства над тялото си вече...щом не ти се отразява добре ...и аз имах такива времена, но не ми пречеше тогава...даже слабеех и бях в кондиция повече,отколкото когато се наспя  Laughing Laughing Laughing но сегаааа- ооо- и 36часа не мога да изкарам без сън и храна  Tired старост-нерадост... Laughing Laughing Laughing
А на мен вече ми се спи да си призная...мислех днес да чистя,ама няма да го бъде...на обяд с малката ще спя пък  Crossing Arms

# 141
  • ГОре на черешата...
МАриетка само туй не съм пила  Crazy
Амчи с туй требеше да започнеш - бързо гълтай едно цяло прахче и след половин час ти няма нищо Peace.
Аз след едно прахче се "отпушвам" чак на третия ден  hahaha

# 142

Добро утро, скъпи прекрасни дами!

Черпя ви по случай 17-годишния рожден ден на големия ми син!

Отивам да ви чета, че докато напиша и сложа тортата (собствено производство bowuu), написахте поне петнайсет поста. #Crazy

# 143
Марче да ти е жив и здрав  Hugнай -вече много умно и послушно дете и много много радости да ти носи.

# 144
  • ГОре на черешата...
Марче, да ти е живо и здраво момчето! Само поводи за радост и гордост да ти дава  bouquet!
Пък тортата е  ммммммм Crazy...

# 145
лелееее, ква тортаааа  Crazy

Марче  bdbaloni

# 146
  • ГОре на черешата...
Ето ми тумбата от снощи:
http://images19.snimka.bg/003698735.jpg

Голямшка, а ooooh!?

Нещо не е качествено фотото, довечера трябва да се повтори Thinking...

# 147

Май не се вижда цялата, поне на моя комп е наполовина.
Затова ето я цялата.
Сърдечно благодаря за пожеланията!  bouquet

# 148
marcheF да ти е жив и здрав големия мъж   bouquet Ама с тези изкушения тука, малии то как да пази човек диета  Crazy Страхотно изглежда тортата поздравявам те за кулинарните   chef ти умения   bouquetСега  Wink да видим какво гризах вчера!Сутрин винаги закусвам с една кофичка кисело мляко 2.5% По обяд си хапнах 2 домата със около 100 гр. свинско не мазно месце и 50 гр кашкавал В 18:00 вечерях пилешка супичка около 300 гр. със салата домати краставици и пипер. Вода 4,5 литра. За днес пак съм с кисело мляко  Winkза закуска и за обяд съм си приготвила бяло месце пилешко със салата, но довечера ще се отчета какво съм направила, че знам ли някое изкущение по време на разходката може  да изскочи! Ей през 2 метра продават сладолед тез хора,ама никаква срама нямат.Хората се опитват да отслабнат, а те само изкушения  Crossing Arms Ади хубав ден от мен   bouquet о щях да забравя пожелавам ти хубаво изкарване на почивчицата  bebche05  и да знаеш благородно ти завиждам Wink

# 149
Мариетке, сериозна работа  Peace
Ама да знаеш - големината на корема не е показател колко е голямо бебето.
Втория път обикновено  е по-голям, щото ти е разтегнат вече веднъж корема.
На мойто второто /то излезе по-малко от първото/ ми казваха че съм му
осигурила просторен апартамент и че много добре се шири  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт