Рицарки на бялото кантарче - 13.08 - 19.08.

• 27 928
  • 936
  •   1
Отговори
# 210
 newsm68, Литъл ти имаш ли имен ден утре Hug Heart Eyes
Майче, коремчето  Hug

# 211
Да живеят коремчетата!
Моето с малкия беше придобило завидната талия от 117 см.Направо си бях топчица - още две педи и щях да се търкалям!!! Joy Щото щях да съм колкото висока - толкова и широка!!!

# 212
Кви снимки бе??? Вий луди ли сте? Още остана и снимки да пускам  Embarassed
Ако не си бях пускала муцунката, можех да пусна цицата, ама сега .... нИ бива  ooooh!

Ти инкогнито Mr. Green Я като гост, я под нов ник, пък ние сите сме умнички и ще се досетим кой кой е Peace
Или я прати на Мариета, пък тя ще я лепне най-отпред в следващата тема. И отдолу ще сложи кодово "Тя е" Wink

# 213
Зетче  Hug, то мойто, такова, малко изпросено  Blush Ама виж за утре - нямам имен ден. Аз доскоро нито един нямах, пък последните години се сдобих с няколко  Crazy Като им дойде времето - ша почерпя  Flutter
Голди  Hug
Пък Майче, може и на лични  Hug

# 214
  • Пловдив
А аз защо имам някакъв смътен спомен, че преди в темата за рицарките имаше и снимки "преди и след". Но това беше преди да се  присъединя към разумните и само отдалече се възхищавах   bouquet

# 215
Все се каня да ви питам - Харесвате ли се?
Не се чудете на въпроса...Просто, преди да започна да се храня доста по-здравословно, си бях голям комплексар.По принцип не съм от хората дето много се контят и докарват, а и винаги съм се оправдавала с наднормените ми килограми, ама - не можех да се гледам...Лудост!Заобикаляла съм по други улички, само за да не мина край някое кафене с хора насядали отвън /сякаш те мен ще гледат/, пържила съм се на плажа без да мръдна от хавлията, защото бях с момчешка компания и ме беше срам да отида дори до водата /а, обичам да плувам и мразя да се пека!/, дори съм подхождала с предубеждение и едно на ум към симпатиите на някои момчета /това на младини!/ към мен, защото все съм се питала какво ли пък са харесали у мен...И още 100х100 подобни примера...Та, мисълта ми беше, че напоследък като че ли по-приемам тялото си.Оглеждам се в огледалото не толкова критично, дори се харесвам /макар, че имам още много за сваляне!/.Вярно, че все още ходя с по-широки ризи и тениски.И най-вече с по-дълги, за да ми прикриват дупето.Макар, че вероятно една по-вталена дрешка ще ме направи по-източена и елегантна, отколкото някоя раздърпана и торбеста фланелка, ама...Рядко ходя с потници, заради дебеличките ми ръце, ама и това се мъча да променя...Остарях ли, помъдрях ли, та започнах да уважавам повече тялото си - и аз не знам...Само знам, че се харесвам повече, отколкото когато бях в гимназията и с 20 кила по-лека...Такива ми ти размисли и страсти!...

# 216
Ох бе Вещииии, имаше, ама бяха преди и след отслабването, а не преди и след цицата  Joy

# 217
Е, Майче дай ги по-софт, ние ще се ориентираме, имам предвид не се събличай зарад нас...
Голди, макар че аз съм с много по-малко основания от теб да параноясвам на тема външен вид, имам адски много такива комплекси.
Например, ако стоя седнала, винаги си гълтам корема, защото има гънки, избирам си дрехи, които по някакъв начин да ми създадат талията, която нямам, избягвам да си показвам ръцете, защото мисля, че те са твърде дебели за тялото ми и пр.
Тази година на плажа се пекох без горнище, освен това мислех и с прашки, обаче нямах време да си купя от тук. Хич не ми пукаше дали коремът ми е на 3 или 4 ката, защото в крайна сметка това съм аз. Аз не се състоя само от тяло, знам си колко струвам.

# 218
В крайна сметка това съм аз. Аз не се състоя само от тяло, знам си колко струвам.
Ето такива неща обичам да чувам и да си мисля! Hug

# 219
  • София
Бееети, Бееети newsm18 newsm18 newsm18

Аз съм била на Михаил, рече някой
га ли беше това не повням

# 220
Мойта сестра и тя е Миленка, май знаете, или не.
Ама тя е кръстена УЖКИМ на дяда си Митьо, та не празнува много, много, ама...
И да не ме забравите на Цветница, специално ще ви почерпосам.

# 221
  • Пловдив
Ох бе Вещииии, имаше, ама бяха преди и след отслабването, а не преди и след цицата  Joy

Преди време имаше и тема "преди и след цицата" на една мама от форума. Забравих и ника, мисля че не беше от режимните. Спомням си само че циците и приличали на ушите на кокер шпаниол и решила да си ги оправи. Имаше снимки преди и след. Готино ги бяха направили  Peace

# 222
Бети, ти защо на цветница  Shocked

Току що моите планове за море се сгромолясаха с гръм и трясък
Ужасно се чувствам  Cry

# 223
Аз съм от раздела билки и треви: Биляна - покровителка на билетата...
Обаче да ви кажа никой не го свързва името ми с тоя ден и досега никога
не съм празнувала наистина.

# 224
  • Пловдив
Аз май на никой не знам името. С изключение на тези, които са си ги писали в ника  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт