На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 191
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на Дунав
Ох, съжалявам за новия постинг, исках  да редактирам стария постинг, че видях, че Лида е писала и викам да кажа  здрасти , а нали не виждам какво пиша и съм цъкнала очевидно не на бутона редкатирай ами на цитат, та се цитирах в нов постинг  Joy. та да напиша това което исках де ...  Mr. Green. Лида здравей мила   bouquet

Последна редакция: пн, 27 авг 2007, 18:29 от КорНиШонка

# 91
Любе, убий ме нямам спомен душа да сме се уведомявали за именни дни, ама то забравията по хората ходила, та няма да се изненадам ако наистина е имало такова нещо, а аз пусто съм забравила. Ами да се надявам догодина да се светна от време, че то лошо така млади сме още пък ....  Mr. Green Ама ти нали си добричка не се сърдиш знам си аз  Hug
Аз,да се сърдя Naughty....няма такова нещо......просто догодина ще свиркам няколко дни по-рано/че то празниците трябва да се уважават....особенно от хора като теб-само като сипомисля каква тортичка щеше да спретнеш и ми потекоха лигите ooooh!/
Марти наиститна е голям красавец/да му мисли мама/ Laughing
Анитка и с момичешкото потниче хубавото си е хубаво..... Wink
Лида,докога сте у нашенско?...........Да тормозя мъжо,за екскурзийка до Благоевградско/
Буболинка,аз немога да кажа кога и какво ядем,че то при нас е хаос...но се яде по-много и начесто/докато се огледам и "Голяма уста" пак зяпнал и вика"Ам-ам.....",а да му личи................. Crossing Armsхич и не можеш д заподозреш,че е такъв червоугодник Thinking
Дани-ние затова си се возим боси/че или ги хвърляме обувките,или ги гризем/....но пък имаме вече значителна колекция от единични чорапчета Mr. Green
Пловдинчанки-днес само аз се отзовах на призива на Пепитка...я се стегнете/да не пращам персонални покани Naughty/

# 92
  • София
Благодаря ви хубавите думи  Heart Eyes

# 93
Добра вечер и от мен  Mr. Green
Аз набързо докато непослушния се е заиграл с една бодлива топка  Whistling
Лида Hug радвам се ,че сте добре с малката сладурана
Анитка абе струваше ми се,че съм скивала в албумчето ти нещо подобно ама то с такъв беладжия като моя   #Crazy Hug
Люта чушке  Hug честита ви нова къща само с хубави моменти да я пълните.А Марти много е порастнал  Heart Eyes
Корни айде оправяй компа и да гледаме снимки от срещичката  Wink
Ох пък аз да ви разкажа за новата беля на Диди  ooooh!Днеска както си готвя на терасата и ме усъмни нещо много тихо,а то какво било нашия извадил бутилката солио изпилял я на земята и цапа ли цапа в една огромна локва олио  smile3511 кОЛКО ПЪТИ ОБЯСНЯВАМ,че там не се пипа уж отклонявам вниманието му в друга посока,вдигам ту олио,ту оцет нависоко но не само да се обърна и хоп пак на шкафа.Е днеска вече ми кипна и от яд де на себе си, де на него така му натупах дупето  :?1ч не мога да го измия,отделно дето му хвърлих тениската ,а гащите още се киснат TiredПосле пък ме доядя дето го напердаших, ама пък 1ч след това стоя мирно кротко си игра с "новите " играчки.Нови щото никой не ги забелязва ,а си играе само с шишета,буркани на чук-чук.Е това е при нас всеки ден нови препятствия вече направо съм  Crazy
Любе айде тормози Асен и в наше село да долетите  Mr. Green
Лека вечер от нас!

# 94
  • София
Момичета, влизам със спешно питане. Марти взе, че "яде" от ароматизатора на тоалетната(не ме питайте как).... педката каза прясно мляко, а от токсикологията на Пирогов не вдигат идиотите... и то спешния кабинет.... гадняри, мразя ги. Дайте съвети, много съм притеснена.
sonka, Hug  bouquet Hug

# 95
  • София
Много течности, по- добре айрян му дай, Джули така ми изяде половината стик ( за под мишници), дадох 500г кисело мляко, нищо й нямаше.
Хайде  и пиши какво става Praynig

# 96
  • София
Много течности, по- добре айрян му дай, Джули така ми изяде половината стик ( за под мишници), дадох 500г кисело мляко, нищо й нямаше.
Хайде  и пиши какво става Praynig
Буболинка, много ти благодаря за светкавичния отговор. Сега ще му направя айрян. Луднах от ужас. Ще пиша как сме.

# 97
  • Варна
Чушчице, и аз знам за кисело мляко...дано няма нищо  Praynig Сега не ти е до това, но честито за нанасянето в новия дом и от мен   bouquet

Сонка, разбирам те мила, и аз съм изпадала в такива ситуации...за това всички "опасни" шкафове съм ги заключила- продават едни "маргаритки" на Чико, цялата кухня е като полянка.  А като се сетя и за хапването на ако,че и други истории, мисля, че можем да дадем приз за "беля на темата" на Дидко.

Корни, за какво да се сърдя, няма такова нещо. Беше ми много приятно да се запознаем, жалко наистина, че за малко, и се надявам скоро да повторим.

Лека вечер от мен, изчезвам, че много ми се спи...

# 98
Маметааааа, аз си мислех, че само ние сме беладжии...но като гледам направо бледнеем засега.... но нали знаете че никога не е късно да станем за резил. Момичета много се забавлявам да ви чета и в същото време ми е някак жал...., но пък после ще имате какво да им разправяте на децата. Дано само белите каквито и да са, да няма лоши последствия.
Дани_ип..като ви гледам стаята с играчки, все едно че сте вкъщи. Само дето предпочитам вместо толкова много играчки, да имаме толкова много малки приятелчета за игра. Мислила ли си за ДГ?
Чушчица, дано утре се похвалиш че всичко е наред с малкия пакостник.
ДА ви кажа че скъпарските ни обувки ГЕокс им се скъса единия шеф, а ние тепърва започнахме да ги носим, затова за пореден път се убевдавам, че цената не винаги отговаря на качеството. Ние проходихме с евтинки обувчици и все още са всички са здрави.
Аз май ще ходя да спя, че нещо ми угаснаха батериите и едвам гледам клавиатурата, а и главата ми някак се изпразни  Heart Eyes на всички

# 99
  • Варна
Добро утро и от нас милички! Май сме най-ранобудни ( сега виждам, че и Анита са станали рано  Mr. Green).
Това ранно ставане в 6-6,30ч. на Дари направо ме побърква - умирам за сън. Опитвам после да спя с нея когато и тя спи през деня, но за час-час и половина просто няма смисъл.

Еееееххх, Любе таз нашта либофф стана истоирческа Mr. Green Все се гоним и не можем да се настигнем пък и винаги се разминаваме. Вие като сте в Пловдив ние във Варна, а като решите да наминете насам ние пък сме се изнесли за Асеновград. Знаеш ли може докато пораснат децата все пак да се видим  newsm78  Mr. Green  Heart Eyes

Буболина нашият режим на хранене е този: 6-6.30ч. няни (кърма), към 8-8.30 си хапваме от кашите на Слънчо или попара, или кус-кус (обожава го с повече сирене и без захар), после на обяд около 12-13ч. основното от детската кухня, следобяд към 16-17ч. сме на нишестено кремче или някакво плодово мляко, а вечерята ни е най-късно до 20.30ч. супичката от кухнята. и така всеки ден.

Лида много се радвам, че си намерила време да се разпишеш при нас. Честито ви християнче. И ние вече доста пъти водихме Дари на плаж и тя е същата жабка - с много писъци и недоволство успявахме да я извадим от водата.

Анита и ние с Дари също много искаме да ви видим наживо. Незнам кога се връщат Котето и Тея, за да си направим една срещичка. Пък ако искаш и по-рано да се видим. Пиши ми на лични   bouquet

Чушчице, честит ви нов дом и само хубави емоции. Марти е станал голям и хубав мъж. Пиши как сте след снощното ядене на ароматизатор - дано всичко е наред.

Корни, дано скоро да имаш нов монитор, че ми липсват дългите ти постове  Heart Eyes

26 нека да има бели, но наистина после да няма лоши последствия. При нас мъжа ми купува скъпи обувчици на малката, докато аз предпочитам малко по-евтини (нали все пак детското краче расте бързо).

Ето една снимка от нас с най-сладката усмивка на мама и тати.

Пожелавам ви най-хубавия ден, зареден с много слънчеви усмивки.

# 100
дОБРО УТРО И ОТ НАС!
Чушке как сте ?Наистина за кис. мляко и аз знам,а като се случи на моя бандит нещо такова я опакован сапун,я някое пръскало или пък боя за обувки му изплаквам устата с вода мнооого добре също.
Анитка Hug ще потърся от тези маргарити,ама само да не се да се захващат за дръжките че наште са едни шишчета  Thinking
26  и нашите уж хубави сандалки,ортопедични и незнам още какви за скромната сума от 30лв. след първото обуване шевовете им се разпаднаха,а след 2 пране ни станаха малки  #2gunfireСега твърде не ми се дават пак 30лв в края на лятото за сандали и си караме с едни писукащи и едни други.
Саси Дари е много чаровна мацка  Peace
Е аз ще приключвам,че да бягаме навън днес не вали и се очертава дъъълга разходка.
Желая ви усмихнат ден!

# 101
  • София
Ето ме и мен.
Първо искам да ви благодаря за съветите и съчувствието Hug.
Марти е Ок да чукам на дърво.
Потресена съм от поведението на "Пироговци" или по - точно от липсата на такова. За мен е напълно недопустимо да не вдигат спешния си телефон.
Това е от мен, по - късно пак ще пиша  bouquet.

# 102
zdraveite, momicheta!
nqmam kirilica, zatova 6te byda kratka. izglejda aromatite sa strast za decata i syzdavat asociaciq za neshto vkusno, v slu4aq s Marti na primer. Chushchice, ne sym iznenadana na ot speshnata pomosht. pri takiva momienti mi se shte da emigriram, zashtoto polojenieto mi izglejda beznadejno.
Az sym skrila vsi4ki flakoni s toaletno mlqko, olio i tem podobni mirizmi. SDhtom gi dobara Stefan, vednaga se to4i da pie i oblizva. Trqbva da bydem bditelni i da ne gi ostavqme, tova e istinata, ina4e ni 4akat nepriqtni iznenadi.

Kupih predi 2 meseca pasta za zybi na Stefan i makar i ne vsqka ve4er miem zybite. Eto q

Shtom instaliram kirilica, 6te se vlju4a.

# 103
  • Варна
Анни и ние отдавна ползваме същата паста за зъби. Много съм доволна, а и Дари дава да й мия зъбките. Една моя приятелка, която живее в Холандия ми каза, че там педиатрите препоръчват при появата на първите 4 зъбчета да се започне с миенето им.

# 104
  • Варна
Сонка, моите са ето такива такива. Под маргаритките са лепките, а има и 2 резервни в компекта. Тук ги купувах за 6 и нещо, не е малко, но съм доволна. Имам и една такава джажа. Сега търся нещо подходящо за хладилника и фризера, че и тях отваря диването. Два пъти купувам едни "Safety 1st", но са голям боклук.

Анни, и аз мислех да купувам четка и паста за зъби, ама на нашите 4 май още е рано  newsm78.

Сега виждам, че Саси е писала. Значи и аз ще купувам от същата Mr. Green

Ще се приготвяме за излизане, приятен ден момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт