На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 187
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Ха добър ви ден от нас  bouquet
Нашто тати днес е малко на работа, та сега приспах малката фурия и реших да попрегледам форумите (дет се вика, малко време и за мен на компа  Mr. Green)
Та след като dany_ip отвори думата, и аз преди дооооста време разглеждах едни снимки на Ени на моренце, много забавни и слънчеви, та си спомням и една весела случка на малката сладурка с любимата рокля - на мама кипрата, от мъничка  Heart Eyes
И в този ред на мисли се сещам и за едни също толкова забавни снимки на Йоанка на мама Зори - в щайгата с картофи   леле, така съм се смяла, с глас, чак сълзи ми потекоха от смях, та мъжо чак дойде да види за кво иде реч  hahaha  hahaha  hahaha

Абе хорица, само ний ли не можем да ходим все още  newsm78 ? Само мойта щерчица ли е най-голямата пъзличка на света, та от 3 месеца вече тича, ама тича да видите, за една ръчица, пък като решим да я пробваме да я пуснем и като я гепи едно шубе, пък като ни се облегне на краката и се натисне назад и се почва едно хленчене, мрънкане, протестиране и сръдня, дорде не си получи пак пръстчето на мама или на тате  #Crazy Направо не знам, вече ми е неудобно като ви чета тука и като ви гледам снимчиците, всички сладури щъкат, само мойто гардже не ще и не ще самичко  newsm78

Ами оплаках се, да взема да се омитам, че да свърша туй-онуй, докато тайфуна спинка  Mr. Green

Ааа, ето да ни видите колко ни е пораснала косата  Mr. Green

# 76
  • София
Здравейте милички, ще чета по - късно, защото малката ми е на краката и бърка по копчетата.
Не пиша защото имам чувството, че е още на 3 месеца. Confused
Не ходи самичка, само ако я държим от двете страни.
Събужда се по 3, 4 пъти на нощ, плаче, пищи на сън, а когато се разбуди - държи ни будни до 3, 4 часа през нощта. ooooh!
Вече не знам какво да правя, иначе казва мама, баба, тати, кака, бау- бау, дай, не, да, буто, пепел( пепелник).... ама не ходи Cry
Вече съм решила - на ортопед, не може така, всички ходят.
Хайде целувки от нас Heart Eyes Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 00:06 от Буболина

# 77
  • Пловдив
Добро утро от нас,

Ние се позагубихме както обикновенно, но предполагам, че повечето от вас също като мен нямат време. Малкия си ляга към 22-22:30 и понякога, като днес, става към 6:30-7. Аз започнах да работя надомно и време почти за нищо не ми остава.
Буболина, не се притеснявай мила. Всяко дете е индивидуално. Аз съм проходила на 1г3м, а знам че е нормално до 1г6м да се проходи. Скоро видяхме Mrancho със Стефан, тойвече е на 1г3м и още не се е пуснал, водят го за ръчички. Така че няма нищо страшно, че Джули още не ходи.

Албенка, радвам се че пак пишеш. Бела много е попрастнала и е голяма чаровница.
ПЛОВДИВЧАНКИ, стегнете се да се видим тази седмица. Тъкмо оправиха алеите в градската и уж няма да е толкова горещо.

..... малкия се размрънка, ще допиша по-късно  Wink

# 78
  • Варна
Добро утро!

Наистина съм сбъркала неволно, Боби на Албени прилча много на един мъж от снимката, но както се оказа това е вуйчо й. Още веднъж съжалявам Албени   bouquet
Ах, тези прекрасни очи...

Дани_ип, радвам се, че сте добре. След като прочетох за белите на Ванко, мисля, че вече не трябва да е Ванко-калпазанко ами нещо друго. В момента се сещам само за Ванко-палавника  Grinning Виждам, че имате обувчици на К&К, как ги почистваш? Аз нашите мисля да ги пусна в пералнята, че само с мокри кърпички се замазват. От снимките си харесах най-много тази на мотора. Страхотна усмивка!

Буболина, стискам палци за прегледа. Дано се окаже само напразни притеснения!

Любе, хайде влизай в крак, че липсваш на темата

Моите се събудиха, ще правя попарата на Амчо

# 79
  • Канада
Здравеите отново момичета!
Влизам за малко,преди да отида да се паркирам в леглото Mr. GreenВанк вчера пак изнася концерти цяла нощ-милия побарка се от тези зъби,дано поне тази нощ спи!
Успях да разгледам снимките и смея и видях много сладки и порастнали госппжици и господа!
Анитка,благодаря за хубавите думи за Ванко!И Криси е станал голям юнак,а пък за снимките от вилата-приказни са!Искам и аз на вашата вила Embarassed
Видях и кръщенето на Тея-много е сладка с тази розова рокличка на кръщенето,ама много сте я ядосали WinkИ наш Ванко така го ядосахме,та пища после цял ден Mr. Green
Сонка,много се смях на снимката на Дидко омазан с крема.Страхотен чаровник.Да го нацелуваш от мен!!!
Ани от Бургас,вашите снимки са толкова свежи....Така ми се прииска и на мен на мореееееееееееее Sad.Ама май ще е догодина.Голям веселушко е Никола!Ще му изпапкам бузките!А помежду другото страхотно име!Ние сме решили,ако дай Боже имаме второ и е момче-Никола ще се казва Simple Smile
26,Далия е станала една малка дама!На снимката от рожденя ден с тази рокличка е като принцеска!!!
Любе,не знам душа как си го постигнала този ефект-ама просто изглеждаш невероятно!!!Аз и преди да родя не изглеждах така,а ти имаш две деца......Шапка ти свалям!
Ох,изчезвам аз че стана един и половина,кога ли ще спя,пък утре и гости ще имаме?!
Анитка,ние имаме два чифта такива обущета,ама само ги мия-не смея да ги сложа в пералнята!Тези ги взехме на заем същия ден от една госпожица,дето още не ходи много много и за това са чисти! Mr. GreenЧе този ден Ванко си изхвърли някъде едната обувка,коя ли вече подред!Ама така е,като майка му блее Joy
Хайде,целувки на всички!Приятен и свеж ден ви желая!!!

# 80
  • Варна
Привет на всички мами и малки сладурчета и от нас с Дари!
Ние бяхме малко на почивка в Асеновград и вече се върнахме във Варна. Дари расте и с всеки изминал ден става по-щура и забавна. Докато бяхме на гости от голямото внимание на баби, дядовци и роднини тя се разглези - не ме слушаше за нищо - просто един фон и преди всичко "няни". Промени си режима на сън и хигиенните навици, които трудно създадох. Сега пак започвам отначало. Но забелязах, че когато сме самички Дари слуша и прави това, което мама каже  Wink
По принцип избягвам да употребявам думичката НЕ. Вкъщи се постарах да подредя така, че да няма много неща, които да й забранявам да пипа. Когато не искам да отваря някой шкаф първо казвам Не, а когато отиде отново я хващам за ръчичика и й насочвам вниманието в друга посока.
Иначе правим бели, качва се навсякъде - особено обича пейките в парка, "подрежда" постоянно всичко.
И Дари е голяма бърборана - повтаря познатите думички Мама, мамооо, мами (когато ми се глези), тати, кака, ко-ко (когато имитира кокошката), ау-ау, ало, бууу, да, не, цъка с език когато имитира кончето или часовника. Когато й кажа някое кратко име го повтаря (много обича да казва Мими) - понякога точно, а друг път с импровизация. Често си говори на неин си език и досто неразбираемо  Mr. Green Опитвам се да комуникирам с Дари като й задавам кратки въпроси и тя ми отговаря с да или не. Например я питам дали е гладна и често отговаря ясно с ДА, после отива в кухнята дърпа си стола, опитва се да се покатери и чака, за да дам ам-ам  Laughing
През нощта се буди веднъж-два пъти и ведга трябва да дам "няни" иначе будим всички съседи. Дори една съседка ми каза, че била доста гласовита и най-вероятно щяла да стане певица  Laughing А този ред на мисли за професията, в Асеновград й правихме прощъпулник и Дари едновременно си хвана портфейла и калкулатора - явно ще е финансистка  newsm78

Това е в общи линии от нас.
Като гледам всички сладурчета тук направо да ги схрускам smile3521 Толкова са пораснали, захитрели и активно правещи бели.
Буболина, не се притеснявай мила когато детенце е готово само ще се пусне и тогава ще пада голямо тичане след нея. Благородно ти завиждам, че Джули позволява да й слагаш шапка и косичката да е с такава сладка прическа. Дари просто изхвърля всичко което сложа на главата - шапка, фиби, ластичета  Sad Веднъж й бях напаравила същите фонтанчета на главата, толкова пищя, че на 10-минута ги махнах, а после тя проверяваше дали пак не съм сложила нещо.

Засега ви казвам ЧАО, а по-късно ще пусна снимки, за да не ни забравите.
Целувки и приятен ден от нас!!!

# 81
зДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!От 1ч се опитвам да приспя халата  Laughing а той упорито не ще и да чува   JoyСега стои арестуван в леглото си от което изхвърля всичко що е вътре.
Албени,Данип,Мама Саси,Буболинка,Любе,Пепи  Hug момичета давайте по-често с писанията,че взехме да тъжим за вас.Е разбира се и за всички други неотчитали се да не ги изброявам да не изпусна някоя  Hug
Коте лек път и приятна почивка
Анитка много фешън Криско на аватара ти  Heart Eyes
Албени напълно в твой стил писанията ти липсваха  PeaceБела е много чаровна с тези сини сини очички  Heart Eyes
Буболинка и аз съм чувала,че до 1.5г може дечко да не проходи чак след това ако не ходи трябва да се отиде при док.Но като си решила сега върви та да си и ти по-спокойна  Praynig дано излезе всичко ок
Данип   Hug направо се влюбих в твоя Ванко  Heart Eyes Голям сладур,ама и беладжия като моичкия май  LaughingКато порастне колко ли мадами ще сваля  WinkИ добре си хапвате царевичка  Laughing
Ние пък уж си хапваме всичко дето ни видят очите позволено или не, а  пък на консулт. сме 10.5кг,е на височина сме порасли с 3см-81см сме.зА думички знаем само мама,мами,тати, деди, баба,пипи/ЗА ГЪЛъбите/,беби/на всичко/  TiredИнъче си бърборим на бебешки, ииздаваме  някакви писъци  CrazyИзобщо не ме чува като му се карам,Не-то го взема все ннашега докато не го шляпна тогава ми вика "ееее мами"и ми дърпа чарооовна уусмивка  Whistling За белите направо не ми се говори всеки ден стават ужастни.Снощи хвърлил на баща си телефона през терасата и днес сутринта търсим ли търсим тел.Цялата къща преобърнах и нищо и преди малко идва една комшийка с тел. в ръце и пита нашия ли е,чула ме сутринта да го търся долу под терасата/щото ходих шишето му да взема изхвърлено и то там/ми то нашия някакъв клошар го намерил и и го занесъл у тях  newsm78 И таквиз ми ти историй  Laughing
Мама Саси вие доста неща сте научили  PeaceСамо мойто диване май не възприема от нищо  Crossing ArmsИние по едно време дакахме ама на всичко.Питам го нещо и той гордо Да,питам го още нещо което знам че не е за да ама той пак да и се хили като зелка
Момичета това е от мен звера заспа,а аз отивам за едно бързо кайве в една приятелка,че тука дъжд праска.Лек следобяд

# 82
  • на брега на Дунав
Здравейте мацки сигурно ни забравихте вече и то с право, но ние сме си още тук само дето нещо все не достигам до тук да се отчета и  да попрочета. Какво да ви кажа за нас. Сами не беше никак добре преди няколко дни. Карахме някакъв летен вирус , който не се влияе от никакви медикаменти за смъкване на температура. Нито бабините елачи помагат нито нищо. Видяхме се в чудо три дни и накрая край, все едно не е било. На следващия ден му се появиха пъпки по носа  Mr. Green, а на следващия цялото лице стана брус пъпка до пъпка. Хвърлих се в луди размисли и страти да не се шари тоя юнак, но не се оказа това, ами алергична реакция от многот неща дето давахме за да смъкнем температурата. Сега вече сме добре. Днес да ви се похваля моя Сами направи първите си самостоятелни две крачки и се вписваме вече в отбора на полупроходилите  Mr. Green.
Преди два дни хидихме с Еми във Варна да се видим С Дани (Adi_5) и малката Ади. Видяхме се и с Анитка и Криско. Много милин мацки с още по-мили дечица. Страхотни са наистина, С Анитка се видяхме за малко, че то толкова неща не можахме да свършим за един ден, но с Дани доста помиткахме та й до плажу стигнахме. Ще ви поста снимки , но по късно, че монитора ми се прецака и едвам разбирам какво пиша в момнета. ... та ако има правописни грешки не ме съдете строго, че наистина едва чета, много е зле положението. Друго какво да ви кажа незнам. поне сега не се сещам. Прегръщам ви всички и все забравям да кажа че ви благодаря на всички за милите думи за тортичката на Еми която бях направила. Благодаря и на Таталина за отзивите за всичките ми тортени творения.  Като си оправя монитора, а той май ще се сменя с нов ще гледам да попрочета пропуснатото наистина вече, че ъвсем изостанах, но сега рискувам да си избода очите. Това е за сега.  Hug Hug Hug

# 83
  • на брега на Дунав
Оф, той Сами имал имен ден бре, аз да не знам  Joy hahaha, добре че ме светна Любето за тоз факт, че аз  Embarassed. Любе да ви е честит и вашия синковец макар и със закъснение и благодаря на всички които са ни разконспирирали и са ни честитили. Бре, голям резил срамота ама айде дая година ми е простено, за другата ша знам да почерпа поне с по едно каве за именника  smile3525
Люба  Hug Hug Hug

# 84
Мадам Корни,ако се не лъжа и миналата година Ви уведомих,ама то цяла година минало....забравя се.......пък и след толкоз прегръдки ще се направя на забравила/макар,че аз съм още по-зле-оня ден направих гаф-а на годината......бяхме поканени на рожден ден на много близки приятели на 23-ти......и кака ви погледна календара,видя че се пада в събота и си чака да дойде деня...м/увременно бяхме поканени и на сватба и една седмица се чудех и маех къде да идем,че да няма обидени.......докато не ми сеобади майката на рожденничката в петък да ме пита що не сме отишли.....и аз с ужас установих,че съм гледала предния месец.....и изобщо не съм в час ни кой ден сме,ни коя дата.....абе заплес абсолютен Embarassed/
Дани,ти какво пиеш,че тоя вятър дето ми го направи още ми вее буините коси/които обаче редовно боядисвам,че вече е много наложително....с тия двамата лудаци незнам дали останаха тъмни коси изобщо/.......А,за Ванко-да си кажа и аз-ми то си му личи по муцунката и изражението/ и най-вече от блясъка в очите/,че е от нашата партия-на калпазаните..........че вече трудно сколасвам да опазя хората и имуществото от набезите на малките хуни Кабрански.......Само да вметна,че вчера на сватбата се ограничихме само до официалната част.......още със стъпването в ресторанта и почнахме да се изявяваме/дотогава магариите се изпълняваха само в колата пред тесния семеен кръг/,та се наложи да лишим сватбарите от допълнителна програма и екстремни преживявания/че заведението е с доста дълбок басейн/
Пепи-ще се включим...щом пуснаха и хладинката-непременно....а за ремонта на Градската-да ти кажа,днес ходихме и аз съм много разочарована.....на презизборно замазванеприлича всичко....ама карай....дано следващите са по съвестни.........
Сонка,дано да сте на ниско,че да не се умориш от слизане до долу....сестра ми жевееха на 16тия етаж и редовно се налагаше да слизат да прибират изхвърлените покъщнини от долу/а всеки който ходеше у тях на гости задължително минаваше под терасите да провери за нещо интересно.....а имаше и една весела история с измъкнати ключовеот вътрешната страна на вратата и метнати.....та нещо като домашен арест се беше получил/
Буболинка-вече са ти казали,че нямаш поводи за притеснение.....щом за ръчичка ходи....а като гледам в други насоки сте по-напред....говорите,изглеждате като голямо момиче.....а и неможе всички да се развиват едновременно....ща видиш,че скоро ще се чудиш що ли ти е трябвало да протичва/като се почне с голямата гоненица/
Мамо Саси,май пак се разминахме с вас......другия път вече обещавам да направя и невъзможното да се видим/ще взема аз да скокна до Асеновград/...а за уменията-направо мога да кажа едно:"евалла"....а за тактиката с неказването на "НЕ"...и аз така я мислех още първия път....и уж се старая...но при някои диването тя изобщо не се чува,камо ли да се възприеме......а номера с отвличането на вниманието също не минава...просто ме заобикалят или изчакват и се атакува пак целта....и така до изчерпване на търпението ми.....или до намесата на татито/виж той явно е на друга честота,щото него го чуват/
За прощъпулниците-честито...ида споделя,че май много финансисти ще си имаме......като гледам идва им отвътре....
От мен толкоз засега...че нещо не ми е добре.....и седнах замалко само/уж/....лека и споокйнаи много усмивки Heart Eyes Hug  bouquet

# 85
  • София
Благодаря ви милички  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes, толкова се успокоявам като ви чета.
Хайде да ви питам и за храненето...
Джули яде така:
- 9 - 9.30 мляко 240 мл.
12.30 - 13ч - месно пюре 250г или 190, както падне.
14.- 14.30 - 190г плодово или 220г каша
между другото солети, зрънчо, кроасан
19ч с нас на масата, доматче, краставичка, таратор малко, нещо от което ние ядем и 150г мляко.
22ч - лека нощ или кажа 200г.
все още е на 5 хранения, вие какво давате и как, по колко пъти папат бебчовците? Rolling Eyes

# 86
Мили ми момичета, ха здравеите и добра ви но6т от мен, след тооолкова дълго отсъствие от любимия ми форум wavey newsm44. Така се радвам 4е пак 6те съм сред вас, толкова много ми липсвахте, 4е едвам до4аках заветния си лап-топ, вклю4их се набързо към АДСЛ-а и еи ме на. Целувки и прегръдки за всяка една от вас, и милион гу6кания за тези ва6и прекрасни пораснали де4ица Hug.
 Сега набързо да направя едно резюме на тези 4-ри месеца: за сега все о6те с малката сме в БГ. Изкарахме много весел рожден ден, направихме про6тапулник и псле взехме 4е я кръстихме в 4ерквата. Буби проходи о6те преди рождения си ден и о6те тогава едвам и смогвах та не ме питаите сега как сме #Crazy, постоянно ти4а и бърза за някъде за мое огромно недоволство и постоянно изправяне на нокти. Имаме си 4 горни и все о6те само 2 долни зъба. Ходихме на море /с порядъ4но претъпкан автомобил/, а малката калпазанка просто си умря от 6тастие и постоянно недоволства6е когато я вадех от морето. С храненето сме...... и аз незнам как то4но smile3506. Сутрин е на попарка или някакво плодово крем4е, кроасан4е със сок, на обяд не обядваме за6тото ве4е зверски ни се спи и само пие млекце. Съответно яде като стане към 15 ч. Освен супи4ки, ве4е сериозно си похапва и филиики с масълце, лютени4ка или пастет, както и кисело мляко. Ве4ер си ве4еря пак каквото мама намери Joy и пие млекце преди лягане. Запо4на да пие много вода и сок4ета. об6то взето сме добре, растем неусетно и ужасно бързо. Хаиде да ви казвам лека но6т, 4е става дълго па макар и в резюме. Целувам ви вси4ки и до утре newsm51  love001
.

# 87
  • Варна
Анитка много фешън Криско на аватара ти  Heart Eyes

Сонка, мерси...блузката е всъщност на кака Мони, защото всичките бодита и блузки които бяха в наличност се оказаха мокри или добре омазани с праскови. А това на ори … 84;ка му е любимата игра- да ми скача върху корема. Понякога чак ми спира дъха диването  Sick

Дани, и ние изгубихме вече една такава, а вчера броих изгубените шапки за сезона- за сега са 8. Минавам на кърпи, че по-тънко излизат....направо са ни като за еднократна употреба  Mr. Green

Саси, добре завърнали се. Поздравявам те за уменията на Дари и искам да ги видя (най-накрая) на живо  Wink

Лида, от 12 до 23 май бяхме с Криско и една приятелка в Кресна. Два дни след като се върнах прочетох (май Люба беше писала), че си в Благоевград. Много ме беше яд, ние ходехме почти всеки ден в Благоевград или Сандански. Нищо, следващия път  Wink

Аз да ходя да си лягам, че утре ще се  smile3507 в 6,30 като ни събуди Криско.

# 88
  • София
Здравейте и от мен. Пиша от новата къща все още не сме се нанесли изцяло, но работим по въпроса. Когато имам повече време, ще пиша пак. Сега ще пусна една снимка на Марти, за да не ни забравите.

# 89
  • на брега на Дунав
Любе, убий ме нямам спомен душа да сме се уведомявали за именни дни, ама то забравията по хората ходила, та няма да се изненадам ако наистина е имало такова нещо, а аз пусто съм забравила. Ами да се надявам догодина да се светна от време, че то лошо така млади сме още пък ....  Mr. Green Ама ти нали си добричка не се сърдиш знам си аз  Hug
Чушчице немога да повярвам колко се е променил Марти. Страшно  е порастнал и е такъв пич. Страхотен е  Hug
Анитка нищо не казваш душа, сърдиш ли се, че се видяхме за малко само, че накрая те накарах и чехли да търсим заедно  Mr. Green. Абе убедих се, че трябваше за два дни да дойда аз ама,  Crossing Arms
Ох, спирам, че ми се избодоха очите с тоя монитор. Ужас, голям зрр

Общи условия

Активация на акаунт