? Само мойта щерчица ли е най-голямата пъзличка на света, та от 3 месеца вече тича, ама тича да видите, за една ръчица, пък като решим да я пробваме да я пуснем и като я гепи едно шубе, пък като ни се облегне на краката и се натисне назад и се почва едно хленчене, мрънкане, протестиране и сръдня, дорде не си получи пак пръстчето на мама или на тате
Направо не знам, вече ми е неудобно като ви чета тука и като ви гледам снимчиците, всички сладури щъкат, само мойто гардже не ще и не ще самичко 

Виждам, че имате обувчици на К&К, как ги почистваш? Аз нашите мисля да ги пусна в пералнята, че само с мокри кърпички се замазват. От снимките си харесах най-много тази на мотора. Страхотна усмивка!
И наш Ванко така го ядосахме,та пища после цял ден
.Ама май ще е догодина.Голям веселушко е Никола!Ще му изпапкам бузките!А помежду другото страхотно име!Ние сме решили,ако дай Боже имаме второ и е момче-Никола ще се казва 

Толкова са пораснали, захитрели и активно правещи бели.
Веднъж й бях напаравила същите фонтанчета на главата, толкова пищя, че на 10-минута ги махнах, а после тя проверяваше дали пак не съм сложила нещо.
Сега стои арестуван в леглото си от което изхвърля всичко що е вътре.
момичета давайте по-често с писанията,че взехме да тъжим за вас.Е разбира се и за всички други неотчитали се да не ги изброявам да не изпусна някоя 

Бела е много чаровна с тези сини сини очички 
дано излезе всичко ок
направо се влюбих в твоя Ванко
Голям сладур,ама и беладжия като моичкия май
И добре си хапвате царевичка
Инъче си бърборим на бебешки, ииздаваме някакви писъци
Изобщо не ме чува като му се карам,Не-то го взема все ннашега докато не го шляпна тогава ми вика "ееее мами"и ми дърпа чарооовна уусмивка
За белите направо не ми се говори всеки ден стават ужастни.Снощи хвърлил на баща си телефона през терасата и днес сутринта търсим ли търсим тел.Цялата къща преобърнах и нищо и преди малко идва една комшийка с тел. в ръце и пита нашия ли е,чула ме сутринта да го търся долу под терасата/щото ходих шишето му да взема изхвърлено и то там/ми то нашия някакъв клошар го намерил и и го занесъл у тях
И таквиз ми ти историй
Само мойто диване май не възприема от нищо
Иние по едно време дакахме ама на всичко.Питам го нещо и той гордо Да,питам го още нещо което знам че не е за да ама той пак да и се хили като зелка
, добре че ме светна Любето за тоз факт, че аз 

, толкова се успокоявам като ви чета.
. Така се радвам 4е пак 6те съм сред вас, толкова много ми липсвахте, 4е едвам до4аках заветния си лап-топ, вклю4их се набързо към АДСЛ-а и еи ме на. Целувки и прегръдки за всяка една от вас, и милион гу6кания за тези ва6и прекрасни пораснали де4ица
.
, постоянно ти4а и бърза за някъде за мое огромно недоволство и постоянно изправяне на нокти. Имаме си 4 горни и все о6те само 2 долни зъба. Ходихме на море /с порядъ4но претъпкан автомобил/, а малката калпазанка просто си умря от 6тастие и постоянно недоволства6е когато я вадех от морето. С храненето сме...... и аз незнам как то4но
. Сутрин е на попарка или някакво плодово крем4е, кроасан4е със сок, на обяд не обядваме за6тото ве4е зверски ни се спи и само пие млекце. Съответно яде като стане към 15 ч. Освен супи4ки, ве4е сериозно си похапва и филиики с масълце, лютени4ка или пастет, както и кисело мляко. Ве4ер си ве4еря пак каквото мама намери
и пие млекце преди лягане. Запо4на да пие много вода и сок4ета. об6то взето сме добре, растем неусетно и ужасно бързо. Хаиде да ви казвам лека но6т, 4е става дълго па макар и в резюме. Целувам ви вси4ки и до утре
. 

в 6,30 като ни събуди Криско.