На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 173
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Боже,Деси това ти ли си бе мила ShockedДа си учила в 5-та гимназия случайно WinkЧак сега като започнах да разглеждам снимките ми се стори позната и след много кратко време мисля ,че вече съм сигурна че си ти NaughtyБяхме в един клас,аз съм Росица,сигурно се сещаш за Детелина....и други

# 286
Ееех добра ве4ер и от мен наи-после. Уж сме именници днес пък нямам време да вляза да по4ерпя. Ама така е, два дена споря с моя мъж и моята маика която е Любимка, 4е детето има имен ден днес, а те не та не, нямало. Не била Любов. Абе мани, мани. Аз оба4е се инатя и си държа на моито 4е има и хубаво си се насладих на вси4ки които ни поздравиха, пък те се 4удят каква е тази работа. Ааааа ма ха Crossing Arms.
 Та по този повод Честит Имен Ден на вси4ки които носят тези нежни имена. Бъдете 6тастливи и здрави  bouquet. Еи Дидке, тъкмо се 4удех, 4е някои все ми се губи из форума напоследък newsm78, оба4е все не ми идва6е на акъла, и като видях 4е си писала, та ми просветна коя мама толкова ми е липсвала. Много се затъжих за Ми6ето, но важното е 4е ве4е вси4ко е зад гърба ви  love001. Както се казва имало е да става. Бог да пази децата ни Praynig.
 Любе, моите съболезнования. Това не са хубави работи Sad.
 Д3s, ама този Мартин4о голям хубавец бре. Такъв симпатяга, направо ми грабна окото, пу-пу newsm53.
 Да ви кажа и моята Буболе4ка е с ужасна хрема и и никнат други две долни зъб4ета. Оба4е, много ми е жална милата, хи4 не може да ди6а, а какава борба водя докато и сложа капки за нос....не е истина ooooh!. Тогава ве4е запо4ва истери4ния рев, 6те каже6 4е я коля yahoo_49. И да ви кажа по-скоро проплаква от това 4е не мже да ди6а но6тем, а не от зъбките.
 Таталинке, Ени все по-хубава става, много сладко заи4е.
 Ние много отдавна ве4е ползваме гърненцето рационално, но въпреки това постоянно сме с памперс. Все си мисля 4е е мъни4ка о6те сама да си казва пи6, виж оба4е за другото или си казва "а а а" или аз я усе6там.
 И на края, Четит Рожден Ден Елия! Бъди една ве4но усмихната мама. Е хаиде от мен лека но6т и до скоро.
  bouquet

# 287
Здравейте    по нощите .....:bouquet:
С малко закъснение да честитя на нашите именници и именнички!
Днес са много Grinning Да сте живи здрави и много щастливи!С гордост да си носите името!

Деси хубави снимки,особено ми хареса надуваемия динозавър.Ако видя тук и на Ани ще купя Grinning тя много обича надуваеми играчки.Имаме си един фотЬол и само го разнася и сяда на него тук-там  Laughing
Елиа честит рожден ден!Желая ти любов и щастие!
лекаааааа

# 288
  • София
Здравейте и от мен. Току що се завърнахме от Варна. Беше страхотно Heart Eyes!!! Единственото, за което съжалявам, е че изпуснах срещата... явно отидохме прекалено късно и не видяхме никой  Cry. По - късно ще кача снимки от почивката  Grinning.
Това е от мен за сега. Много усмивки през днешния ден.  bouquet

# 289
  • Бургас
Момичета благодаря сърдечно за прекрасните пожелания.
Любе,Моцунка честит праник и на вас носете имената си със здраве.

Мойта маймуна от 2 седмици и текат сополите,а от вчера има и афти в устата и гласът и така е пресипнал като на някой стар пианица.Вчера я восих на доки каза,че не е нищо сериозно да пием чай от лайка и даи мажа устата.

ЦеЛувки на всички и още веднъж БЛАГОДАРЯ

# 290
със закъснение

Честит рожден ден, скъпа Елиа! Честит юбилей! Много здраве и късмет за теб и любимите ти хора! Пожелавам ти бързо възстановяване на Йо и скоро да се видим. И Стефи е със зачервено гърло. На нас ни предписаха витамин С и повече чайчета.

На Люба и Муцунка, честит имен ден! Нека хубавото ви име ви носи много късмет!

На Любчо - всичко най-добро по случай именния му ден!

Таталина, честит празник на твоите родители! Ени е много сладка.

Честит рожден ден на Даниджи и Мария Ра! Всичко най-добро от мен!

Виртулно есенно букетче за всички вас

Сонка, Стефи спи от 21-21.30 до 7.30-8.30, а следобяда по 2-3 часа.

# 291
коТето , аз съм, аз съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз идея си нямах, че си ти Роси. Ех, жалко че не се видяхме във Варна, ама следващата година живот и здраве! Я ми прати едно линкче да ви видя на снимки!   bouquet

# 292
Лиде, Любима ми звучи тоилкова прекрасно, колкото и Любов Simple Smile

Честит имен ден на Любима! Много здраве на слънчевото ти момиче! Бързо да минават всички неразположения.

Дес, Марти е голям чаровник.

# 293
  • София
Момичета, имаме си  нова тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт