На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 174
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
Е така активни ми харесвате  Hug

Ей, верно Сонка наистина си отслабнала и шик  Peace
Аз понеже съм от отбора на вечно слабеещите, се впечатлявам на успехите на другите в тази насока. Аз заковах на 65 кг, а те са в повече на моите 164 см. Но поне остава мечтата... Tired

Любе, аз го оставям да се омазва от време на време. Онзи ден му дадох пъпеш прояви инициатива да се храни сам и докато не изкара и последната капчица от купата не миряса.
Относно памперсите, отдавна съм на евтина марка. Много съм доволна хем от цената ( 30 стотинки на парче), хем и от качеството-тънки, абсорбират добре, никога не пропускат, няма онази неприятна миризма, като при една друга прехвалена марка.

Така ли, Албени  Wink Дай боже всеки му от първия път да става. Естествено когато става за съзнателен труд и творчество в тази насока. пак  Wink

Коте, у вас наистина е весело.

Ани, на драго сърце бих се запознала с теб и със сладкия бузанчо Никола. Ако стане организацията, ще се видим. Макар, че и др. седмица е хубаво времето и можем за тогава да го отложим, не че сега сме се уговорили де.

# 241
  • Бургас
Анни, прочела си ми мислите за разликата при децата. И ние с брат ми сме със 7 г. разлика и дори и сега трудно намираме общи теми ... Та затова /и не само/ много исках децата ми да са с по-малка разлика.
Аз само да се отчета, че мойта мома май-май е от най-мързеливия отбор  ... Та за какво иде реч - може да прави самостоятелно стъпки, но предпочита да пълзи ... или да ходи хваната за ръката на някой, но най-добре е ако някой ни носи... Зъбки имаме само 6 броя ....но пък за сметка на това много "говорим" и повтаряме думички всякакви.
Опа, нейно величество се събуди ..... отивам, а следващият път и снимки ...

# 242
Любе, да знаеш имат много общо нашите мъже,ама най-много си мисля,че ги свързва твърдата музика,а  от известно време Тея танцува на всичко ,ама на абсолютно всичко,дори,когато чуе самолет,но проблема е че прави много чупки в кръста и си върти едната ръка или дупето и аз бях обвинена ,че я уча да танцува на чалга,което не е вярно защото аз не слушам такава музика,но като отидем на кръчма,/което не се е случвало доста отдавна/ и тогава мога и да и се кефя.
Та сега да дам отчета за пазаруването -всичко друго преглътнах,но един анцунг на Diamond sport, който е за възраст 14г,а това е за ръст 156,при нашите скромни 134см,просто немога ShockedТака съм се смяла,защото питам Крис дали го е пробвал и той ми вика:Даааааа,ама само горницата.А като го облече в къщи крачолите му трябваше да се навият поне 4 пъти за да му се видят стъпалата,щях да се напикая от смях Joy Питам мъжа ми дали продавачката е разбрала,че го купувате за Крис и той ми вика :ми да,тя каза ,че това е неговия размер"
Е,какво повече да разказвам,сега поне си имаме анцунг за 6-ти клас,тогава ще спестим поне от него Joy

# 243
Анни   bouquet ми то и аз не съм от високите 167см,скоро не съм се теглила ама последно преди 2-3 месеца бях 63кг сега незнам аз като се гледам съм все същата трътка  LaughingЕ преди 1г3м бях 53кг ама какво да се прави  Crossing Arms тъкмо ще отслабна и надявам се пак да надуя и аз балона  Mr. Green
Коте пак че си се развеселила аз ако бях малеее какво щяха да им чуят ушите  ooooh!При нас пък майка ми е така тя все купува ама за светлинни години напред особенно откак е в Италия все се радваме на колети и като ги отворим  ooooh! Rolling Eyes те нещата изобщо не са за нашите едногодишни деца.Пък и на мене какви ми праща ужас все и викам ,че съм отслабнала малко но тя продължава да ми праща хххххl дрешки  Tired
Е хайде лека вечер от мен,че едвам удържам фронта с изгасянето на компа.

# 244
  • Варна
Ха добра вечер и от мен!
Бубката вече от 2 часа спинка, мама се е развихрила и чак сега къщата е наред, че и аз да се наредя малко да попиша  Mr. Green
Коте, кога и Дари ще порасне толкова, че да ходят двамата с баща й на пазар. А момиченцата каквито са си глезли сигурно още от първи клас ще изкрънка тати да й купи абитуриентската рокля  hahaha hahaha hahaha Не се притеснявай - поне твоите мъже мислят за бъдещето Joy Честито ви вземане на изпитите и да почерпиш (май не ти, мъжа ти) Mr. Green
А аз наскоро казах по адрес на моя мъж:"Ей,онзи ,дето не се е обръснал и мирише на цигари е татко ти..."
Абе Коте, Любе и моят мъж в категорията на вашите. Те може да не са един и същи, ама една майка да ги беше раждала нямаше да си приличат толкова. И моят като се върна от път Дари не го позна, а него му беше едно кривооо  ooooh! И така не му се бръсне, а за цигарите вече съм се озъбила яко - ама кой те слуша #Cussing out
Любе, аз гледам да се изкъпя когато Дари спи. Но съм имала и случаи когато се събужда и ме викааа, викааа, ама аз да не съм луда да изляза насапунисана - да си чака. А онзи ден като влязох в тоалетната се затворих и я оставих сама да ме чака отпред. Малко помрънка и отиде да си носи играчки, че да не скучае докато чака  Crossing Arms А след това колкото пъти отида, тя след мен затваря вратата и се хили отвън, а мен ме е страх да отворя, за да не я ударя или бутна. И така мама моли, а Дари се забавлява  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами то това със съня, на покана заприлича. Няма да се излагаме я ... Heart Eyes
Ади добре сте си дошли   bouquet Малката принцеса е станала голяма сладурана, а и виждам, че много се е забавявала на морето.
Албени и да се отчетеш със снимки след кръщенето  Heart Eyes
И аз мъча Дари вече да пишка в гърнето, ама пусто не става. Иначе сутрин задължително минаваме през гърнето за голямата работа. В къщи й слагам гащички, за да я изпишквам по-лесно, но може и половин час да я държа, но в момента, в който вдигна гащите опикаваме всичко - дори и чорапите подгизват. А най-интересната част е когато не я гледам да се изпикае и да си цопка и страшно много се кефи...а мама бърше и се ядосва. Абе с малко повече инат съм решила да въведа ред - пък когато стане  newsm78
Засега ви казвам спокойна нощ, защото трябва да правя еклери за мъжа ми - поръча си човека и толкоз...

# 245
  • Варна
Ей, забравих да ви пусна линк към нещо, кето много ми хареса. Видях го в детската градина и го намерих и в нета.
Дано да ви хареса - http://www.izvorite.com/text/text106.htm

# 246
Саси, мерси за линка Wink

А къде се изгуби Еликсирката newsm78

Лека и спокойна нощ дами Hug
...аз съм на една водка и започвам да гледам страшно Crazy Crazy Crazy

Пожелавам ви достатъчно....

# 247
  • Варна
Добро утро!
Ние сме на крак от 6,30, защото като сме "на село" няма как да не чуем петли и кучета в ранни зори.

Коте, много весела случка с анцунга, надявам се да си им дала урок и на двамата. Времето като гледам е хубаво, така, че след малко сме на срещата  Heart Eyes Хрис и Агнешка се отказаха, защото малкия по това време е на ясла и ще трябва Тея да си разделя вниманието на Криси с още две сладки госпожици -Ели и Дари.

Кaто казахте за твърда музика, брат ми е музикант и си пада точно по такава музика. А племенницата ми(2г.10м.) вече като влезе в кола и иска да и се пусне "метАлска музика" (ударението е на първото А)Вече не важат зайченца и котенца...

Саси, страхотно текстче, веднага си го копнах, благодаря   bouquet С теб ще се видим след малко, така че до скоро  55

Сонка, и на мен много ми харесваш на последните снимки, особенно на тази, която Дуцка е показала.

А Корниошонката къде се изгуби  newsm78 Уж за малко беше в Смолян, дано им е харесало и да са останали за повече.

# 248
  • Пловдив
Добро утро и от нас,

Старая се редовно да ви чета, но нямам време за писане. Малкия е много палав  Rolling Eyes (благодарение на него съм вече 44кг  #Crazy)
Честити рожденни дни на патерици. Момичета, бъдете много щастливи и обичани от малките си слънца и половинките си.
Честито и на бременните мами. Пожелавам ви догодина здрави, сладки и пухкави бебчета.
Вили, добре сте се завърнали с Нана
Дидке, дано не ти се налага да преживявате кошмара наново и малките ти палавници да са болни.
Ако пропускам някого, много моля за извинение, просто като се включвам рядко и е нормално да не смогна да се обърна персонално към всеки, който е писал или имал повод през последните 10 страници. А вие гледам за 1 ден сте натрупали материал и то не малко.

И да си кажа всъщност защо се включих. Днес милият ми брат има рожден ден, така че черпете се за негово здраве

и за любителите на алкохолче

Приятен слънчев ден от нас  Hug

# 249
Честит Рожден Ден, emoli !Бъди жива, здрава и много усмихната. Желая на теб и трите ти дечица всичко най- най- страхотно!!!

# 250
  • София
Честит рожден ден, Янан!
Бъди здрава, щастлива и обичана жена и мама x 2!
Прекрасна бременност и весели мигове с Ники!

Честит рожден ден, Emoli!
Здраве, щастие и късмет!

Пепи, честит да е рождения ден и на твоя брат!

Ще се включа по-късно, че още не съм изчела писанията до тук  Wink

# 251
  • Варна
Честито на рожденничките ни днес Емоли и Янан! Пожелавам им много здраве, любов и късмет!

Честит рожден ден и на брата на Пепи! Жив и здрав да е, и Пепи, дай боже повече такива поводи, че да се включваш по-често  Wink

Ние си направихме срещичката, за съжаление не можахме да се запознаем с Ели на Ананасчето, дойдоха само мама и баткото Влади. Видяхме се, потичахме след децата и трябваше да си ходим, за да спят. Следващият път повече...

Хаааааайд& … 84;ки Има още при Саси и Роси, и се надявам да са по-добри от моите Wink

# 252
Чудесни снимки от Варна. Най-после се събрахте, но като гледам Агнешка пак не е сколасала да дойде.

Днес е хубав християнски празник- Кръстовден. В този ред честитя именните дни:

Анитка, честит имен ден на Криско!

Коте, честит имен ден и на вашия батко Кристиян!

Много здраве и късмет!

Вие не го ли отбелязвате като празник?!

Янан, честит рожден ден! Виртуален букет за теб с пожелание за много здраве, късмет и любов!   bouquet

Емоли, честит рожден ден! Цветя за теб, здраве, любов и много, много късмет!    bouquet         

Пепи, всичко най-хубаво за твоя брат по случай днешния му празник! Скоро той и снахата ти, да те зарадват с племенниче Simple Smile

# 253
Ето ме и мен!
Анитка, то Росито докато приведе къщата в ред и да нахрани домочадието ,стана време за следобедното кафе,та сега си го пия с кеф и черпя и вас  food010
Сега да кажа за нашата срещичка ,очарована съм от Саси и наборката Дари,много развъртяна и оправна момата, а и опасно чаровна Wink Нашето гадже ,като единствен кавалер сред наборите се държеше наистина като такъв и отстъпваше всичките си играчки а моето чудо не пропускаше удобен момент да се разплаче ако някой и вземе играчката,може би и ранното ставане тази сутрин си каза думата,защото на връщане в колата заспа.За баткото на Ананасчето да кажа ,че е много грижовен и Тея веднага се възползва от това WinkИ така поиграха си децата,побягаха и мамите пиха по един фреш на крак и обратно Laughing
Анни, Hug благодаря ти мила за пожеланията за нашия батко  bouquet и да ти кажа честно и аз незнам кога има Имен ден,в началото го празнувахме на Кръстов ден,след това разбрахме на Рождество Хрситово и така и незнам със сигурност,но да е жив и здрав  Praynig
Емоли и Янан,честит празник,мили момичета ,бъдете здрави и щастливи!  bouquet

Пепи,честит рожден ден и на твоя брат и нека да бъде винаги усмихнат  bouquet
Имаше и още ,но изключих,чао до после Laughing
Ето и снимки от днес
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173001

# 254
Привет майки-зайки   bouquet
  Да уважа първо рожденичките Емоли и Янан. Честит Рожден Ден момичета! Да сте живи, здрави и много обичани всеки един ден!!!!
Честит Имен Ден на Криско,Кристиян.......за други не се сещам   newsm78
Пепи мерси за почерпката(аз и от твърдото бих си сипала Wink)Много здраве и любов за братчето ти!
Саси прочетох линка..... Grinning
Дидке добре се завърнала  bouquet и без повече лоши моменти(болници)
Снимките на госпожиците и господата са страхотни,както винаги!
Любе и аз гледам да се къпя,докато Ани спи,но ако се случи да не спи я взимам при мен във ваната и става  едно веселоооо Laughing Насапунисваме се, играем с гумените играчки, ама става дълга работата,та предпочитам всеки поотделно.
Албени нещо се скатава  Thinking драсни някой ред и дай снимки на Белослава.
    Мойта госпожица сега спи. За закуска има грис от кухнята, а после сме на двора. Днес сутринта и направих пясъчник, пейка за сядане (от стереопор)Закопах 2 гуми и тя ги ползва ,като кончета, яха ги  Laughing.Сега се чудя как още да и украся детския кът.И за люлка мисля newsm78
    На вас приятен и слънчев следобяд  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт