На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 177
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Добро утро!

Саси, за 10 се уговорихме с Котенцето и Ананасчето. Това за чакането пред детските ясли ми хареса, жалко, че не сме ви в района, щяхме да подпомогнем вашия татко с мезета и питиета, че да подаде и нашата молба  Joy

Дани(Ади_5), много хубави снимки. Малката Ади е голяма чаровница! Съжалявам, че в последния ден не можахе да се видим, но за следващото ви идване ще чакам да се обадиш  smile3552

Сега ви оставям, че с Крис на ръце трудно се пише...

# 226
Дуцка, пожелавам ти повече да не ви спохожда този кошмар. Сви ми се сърцето като четох, а като гледах да не говорим  Tired Шоши е един малък-голям мъж  Heart Eyes Hug Heart Eyes При децата с малка разлика винаги се крие риск от такива зарази, винаги по-големия "носи" нещо от яслата/ градината, но път са си другарчета. Аз съм за малката разлика.

Преди време стана реч за разликата между децата. Тогава не се включих, но нека сега да се изкажа Simple Smile Моята сестра е със седем години по-малка от мен. Едва когато стана на 17-18 г. можехме да разговаряме, а за игра и дума не можеше да става. Бях първи клас като се роди. Вниманието се насочи към нея. Дали е малка или голяма разликата, по-големия винаги отстъпва, винаги се съобразява, винаги е леко пренебрегван, и съответно компромисите са за негова сметка. Така, че по-добре малка разлика, за да си играят и занимават заедно, естествено аз ще старая да ги насърчавам с всячески. Освен това не искам да губя тренинг, едва ли в това динамично време ще си позволя да правя отново голяма пауза и след това да влизам в крачка.

Любе, бързо възстановяване на цялото ви семейство. когато се разболях от ангина, така отпаднала се чувствах, че се чудя как дочаках вечерта, докато дойде отмяната.

Дани, пожелавам да разбереш причината за Т на Ванко. Съвет не мога да дам, само се моля всичко да е на ред.

Даниела, добре сте се завърнали с Ади. Толкова е пораснала - момиченце е вече.

a witch, благодаря за статията. Помогна ми, макар че има какво да се желае още и от мен и от Стефан. Сега е на вълна да се храни сам и става голямо оплескване. Давам му малка купичка с няколко залъка и гребе ли гребе. А аз междувременно използвам момента и го храня.

Ани, Стефан хапва от общата манджа, ако е сготвена съобразно него-без подправки, запържване( то и без това само задушаваме) и със съответните продукти за възрастта му.. Ако ли не му готвя отделно- супа с картофки или ориз, картофки със сирене и тим подобни. Но ако види препечена филийка, считай само това ще яде. Обожава леко препечен хляб и обикновено слагам такъв и в манджите му. замирише ли му на печен хляб, лапа с охота.

Елиа, какво ще правите в събота с принцеса Йоанна? Ако сте в морската, ще гледам да дойда.

Сонка, Дими голям юнак вече- с килната шапка и готов за подвизи, а?!  Grinning Но Дидка е много права. По-добре палави и здрави, другото на никой не го пожелавам.

# 227
... мерси, мерси, мерси - нека сте живи и здрави както вие и вашите семейства Hug Hug Hug
хубави пожелания, на които бих се радвала много  bowuu  bouquet

Анни, за разликата в годините - аз пак щях да "бързам", ама не толкова Mr. Green
Поне 3-4г разлика да бе, че сега все едно са две бебета, а и с тези памперси И двамата ooooh!
...но пък като ги видя двамцата как се смеят и играят и забравям за другите неща...Животът ни е един и гледам да го изживея по най-Щастливия и красив начин, а на другото МайнАТа му Mr. Green
Пари се печелят, ама здраве не Sunglasses

Ох, отплеснах се Blush

....Анитка, за гърнето - поне пробвате, а МиШото никак не иска да седи - ама никак ooooh!

Любке...мерси

# 228
...Шоши ми помогна да изпратя по-бързичко отоговора си Mr. Green

Любе, мерси за разяснението   bouquet пожелавам ви догодина да си оправите жилището както си искате и да си живеете Щастливи в него Peace
Да оздравявате всички Praynig

Саси, честити ви нови зъбурки  Wink как ми се иска и на мен да се появят така изневеделица всички Mr. Green

Ей, Ади е станала малка сладуранка - как хубаво се смее

Таталинке, къде си newsm78

26, да няма някой хубава новина - надявам се всичко да е наред - не се притеснявай Hug
Целувки от нас Wink

Ох...и аз изчезвам, че иска да го взимам....да се оплача, тъкмо се беше оттучил да идва постоянно с мен, в мен и т.н. след болницата е направо ужасссссссссссссссссс, заспива с ръка, пъхната при гърдите ми, през нощта като се събуди, докато не го взема при нас не спира да плаче ooooh! ooooh! ooooh!

Всичко пак отначало Tired ...ама така пък е по-весело.... Crazy Crazy

# 229
Брей,много пишете бе,немога да ви изчета от вчера,браво Hug
Аз в момента се наслаждавам на тишината в къщи,която е рядко явление,защото ако не вика едния,това ще е другия,но в момента Тея спи а батко и и мъжа ми излязоха по магазините,това го подчертавам дебело ,защото е почти невиждано и нечувано събитие моя мъж да обикаля магазини,но след като аз заявих че ми писна да ходя и да купувам разни неща за училише на Крис и докато аз плащам малката разбойничка е съборила почти всичко от рафтовете и ги е пренаредила наново,а после продавачките ме гледат строго,нищо че съм оставила една пачка с пари в магазина,та затова казах че повече няма да ходя аз,да отиват сами и да се спасяват Crossing ArmsТа сега като се върнат очаквам да бъдат напазарени дрехи дори за след 3год,съдейки по това какви подаръци е носил досега на децата,които ще им стават след мноооого време,но нека да се научи NaughtyАз само ще се хиля нагло Joy
Любе, много се смях на 3-те ти минути в банята,защото все едно съм го писала аз.Дори и сега когато татко и си е в къщи,изчезна ли от погледа и започва едно жално мамаааа, мамаааа, и моето къпане и преди и сега е също по 3 мин,ма то детето не е виновно че не познава баща си,тя докато свикне с него и той заминава,а сега от две седмици насам учи за изпити и аз се прибирам с децата в къщи само да спя,та да не му пречим,но Али-луЯ, днес си взехме изпитите,та да видим ще има ли всенародни празници у нас hahaha
Дидко, Hug за теб и Миши и дано няма вече никакви болнициАди и за вас миличка се отнася,неможах да разгледам снимките,нещо не ми се отваря страницата Sad
За разликата в годините вече съм казвала ,че всяка възраст сама по себе си е трудна и много зависи от самите деца,има деца ,които се гледат като песен и такива от които можеш да  #CrazyКогато стане тогава,да са живи и здрави,лично аз исках да имат по-голяма разлика,защото като родих Крис бях на 23г и не исках да се нагърбвам скоро с още едно дете,е вече на 31г е друго
Целувки и до скоро  bouquet

# 230
Дидко,за какво точно ми "мерсиш" не "вденах",ама-МОЛЯ! Hug
26,дано не съм прозвучала като оплакваща се......аз изобщо не мисля,че ако съм болна с едно дете...или без деца,ще ми е по-розово пред очите/пак ще съм същата "злиня"...и пак ще си "съскам"/...а и днес вече като ми попремина-живота си е пак толкова розов и свеж Laughing...а децата си  ги искам с такава разлика,щото така сме си поръчвали/а и сестричката сме я почнали,ама кърма ли ме пази,друго ли има проблем-още не се знае/....и именно заради моментите дето Дидолинката ги описва си струва да изтраеш и не чак толкоз приятните /ама като се замисля и без братче,едно дете може да се зарази и разболее,и пак може да се бие с деца и да го понабиват от време на време.... Mr. Green/...така,че който е решил-да действа...
Ани,това с оставянето да се храни сам е най-бързия начин да се научи.....макар,че в началото пада голямо мацане-но ако ппостилаш мушама или найлон-си спестяваш малко ядове покрай чистенето.....
Коте,ами  то и аз отначало се ядосвах,като ме притесняват в банята/все си мисех,че там поне е редно да си сам,но не би Crossing Arms/,но сега съм доволна ако поне не ме изкарат мокра и насапунисана/че и такива случаи сме имали/...За непознатите татковци,мога романи да изпиша...че нашия с това пътуване го бях кръстила"чичкото дето се къпе у нас от верме на време".....но напоследък/след солидна порция мрънкане и натякване от моя страна/,тати ги гледа  доста,когато си е вкъщи...а и през почивните дни и вечер гледаме да сме някъде заедно и да общуват/`щото после ще има да се сърди,че само за пари го търсят-това като пораснат,де,ама те децата бързо растат/....а за покупките-направо ме върна в детството-майка ми така като и прекипеше и ни ращаше с баща ми да пазаруваме,и той човека ни оставяше сами да си харесваме...и няма да ти кажа какви кошмарни покупки сме имали/кое голямо,кое не си отива с нищо друго.....къде продавачките нещо застояло ни набутали/,но си беше купон Mr. Green.....А,на 23 и аз не бих мислила за 2-ро /аз тогава още и за първо не мислех,де/...ама на 33 вече "влаковете  заминават"....та хубаво си е да не се мотам много ако ще раждам още деца/макар,че сутринта гледах 52-годишната майка на близнаци по БТВ-явно имам още време/
А за памперсите и гърнетата-и ний сме до "под кривата круша".....но зор нямам........а и съм намерила хубави и евтини пампи и засега тоя въпрос съм го  минала на втори план.....
Хайде,сега да се разпише и някой друг,че то тук на монолога на "Хамлет" пак заприлича Embarassed

# 231
...Любе, мерсито е за разяснението за ремонта Wink ..а за сестричката...ами ако излезе братче newsm78
Или сте на принципа " До момиче" Mr. Green
За това ти пожелавам едно сладко и малко розово вързопче Hug ...а на мен розовото ще чакам да дойде като снахи Laughing

Коте, наслаждавай се на спокойствието си и ти пожелавам повече такива моменти Peace

Сонка, ама как си се вталила - тук ме кефиш http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=129
Браво на теб Heart Eyes

# 232
[.че нашия с това пътуване го бях кръстила"чичкото дето се къпе у нас от верме на време".....

.........

Joy JoyА аз наскоро казах по адрес на моя мъж:"Ей,онзи ,дето не се е обръснал и мирише на цигари е татко ти..." и после не ми говореха известно време
А за пазаруването ще дам отчет довечера какво се е накупило....

# 233
Хайде и аз да се разпиша  Hugдокато моята "злиня" не е съборил апартамента  ooooh!
Коте,Анитке,Любе,Саси,Анни   bouquet
Ние още сме със сополи и кашлицата ама се разходихме малко,че днес при нас е добро времето дето само малко подухва.
26 ехе тези симптоми май  Wink да не сте направили Дали кака  Mr. GreenДаво да е това да не е нещо лошо  Praynig и да ти няма нищо.
Ади  добре сте завърнали.Много сладка твойта мадамка.Еее какви болници сте преживяли и вие  SadДано и вие сте добре,че хич не са хубави тез работи,нали и ние минахме от там.
Коте Peace атака да видят мъжете ,че изобщо не е много лесно да се справиш с едно дете пък и даже две.чЕСТИТИ взети изпити на мъжо ти.
Дуцко Hug
Айде отивам,че Дидончо май ще захърка на земята.
Лек ден!

# 234
Коте Joy hahaha
Дуци Embarassed Embarassed  bouquet

# 235

Хич не се срамувай - радвам си те...аз уж във болницата ослабнах с 2 килца и сега май пак ги качих #Cussing out
И на всичкото отгоре оня ден си купихме тостер са сандвичи и сега хапвам още повече, а разходки ниц...скоро ще започна пак да се търкалям Joy

...ох, ако знаете сега как пиша - Шошо си е пъхнал ръката под блузата до гърдите ми и си играе и гледа ТВ, а аз така спокойно пиша Crazy

# 236
[

...ох, ако знаете сега как пиша - Шошо си е пъхнал ръката под блузата до гърдите ми и си играе и гледа ТВ, а аз така спокойно пиша Crazy[/tt][/size]
[/quote]
........
Дидко, ще ме умориш Joy Joy
Ние на чат го обърбнахме Embarassed

# 237
Здравейте момичета!
Как сте се развихрили тука, браво на вас!
Оживлението е голямо, дано всички сте в настроение....

Люба - така позитивно ми действаш- днес ми е мноооого криво - но като изчетох няколко реда от твоите и от сърце ме разсмя -Даааааааа, позната ми е таз картинка с банята за 2-3 минутки, и с малкото сън , както Котето каза- все едно себе си открих .Мечтата ми е да имам време за себе си , да имам време да се изкъпя на спокойствие и да се навечерям без обичайното :Аммммммм!Мамм! , но е доста далече това време ми се струва!

Само да са здравички , ще порастнат и ще ние по-лесно!Да не се отчайваме ,нали!
Анитке- оле, твоя Криско,гледай го и ти юнака, какви ги върши с гърнето, боже ,какво ли още ни чака ..... Thinking

Dany_ip- сигурно Т , е от изникването на кътниците, позната ми е картинката, нашите доста го измъчиха Никола,цели 10 дни имахме подобни проблеми. Но всичко мина....Още малко търпение.

Sonka -Дими е екстра пич! А ти изобщо не изглеждаш зле,мога да ти кажа и май нямаш нужда от сваляне на кг.

Добре дошла на мама Adi_5  - много весели морски снимки имате, явно ваканцията е била чудно хубава, и малката Ади доста се е забавлявала на морето.

Анни ,ако правите среща с бургаските мами, айде включете и мен, само дай инфо кога ще ви е срещата и ще се постарая да дойда.

Да си признаем и ние без бой - не ползваме гърнето, ей ,не иска и не иска - сега ходим в банята и като пусна водата тогава прави пиш. Иначе две гърненца имаме,но няма да ги ползваме май.
Днес е залепен за мен, иска само да се гушка и да го нося, какво ли му става, а пък говорим за ясли и аз ще правя молба ,ей така да си стои и да си чакаме реда, а как ли ще стане номера да го оставя незная.Знам само ,че ще е доста трудно....
Хайде обичайното домакинстване ме очаква

bouquet Hug за всички Ви!

# 238
Да се включа и аз в чат-а:
[.че нашия с това пътуване го бях кръстила"чичкото дето се къпе у нас от верме на време".....

.........

Joy JoyА аз наскоро казах по адрес на моя мъж:"Ей,онзи ,дето не се е обръснал и мирише на цигари е татко ти..." и после не ми говореха известно време
А за пазаруването ще дам отчет довечера какво се е накупило....
Ако не беше казала,че учи,направо щях да те питам дали не сме женени за един и същ персонаж.....че той моя и без това прекарва в Пловдив почти толкоз време,колкото и във Варна/но после се сетих,че вашия тати и момиченца може да прави,та подозренията отпаднаха съвсем Wink /...Отчета го чакаме довечера-да знаеш,обещаното като наследено си го чакаме Wink
Дидко,абе и аз вече си мисля,че май на снахи ще се радвам,вместо на щерки/но дали те ще ми се радват е една друга тема newsm78/...ама не пречи да пробваме още веднъж....ако пак е мъжко,поне ще е хубавко като предните две/нали знаете-на  всяка мама гарджетата все и се виждат най-/
Пък Сонка да не се срамува/тя още лани си беше екстра,а сега си е направо супер Peace/.....няма нужда от излишни скромности Naughty...и да знае,че аз мрънкам вече да ходя на Русенската"Неделя"........

Сега сериозно,че одеве забравих:26-ти кърмиш ли още?/сигурно си писала,ама нямам време да чета назад/

# 239
Ох, ние пак насам-натам и време за четене хич не остава, влизам само да поздравя всички, гледам рожденници сме си имали и тринки бременилки - да са ни живи и здрави и всичко най-най-най им пожелавам, а на бъдещите мами - лека, безпроблемна и спокойна бременност   bouquet   bouquet   bouquet

Бързо оздравяване на болничките  Hug

ДуЦКа & МУЦка , дано всичко вече да е наред и да не ви се случват пак такива работи, че като гледах снимките, направо си поплаках  Praynig

Само да се похваля - в събота ще се кръщаваме, искахме да е точно на деня, в който сме си я правили (Белослава де  Mr. Green ), а именно на 17-ти септември, но заради купона вечерта и работещите в понеделник, решихме, че е най-удобно да е в събота, въпреки, че пак е работен ден, ама карай, поне в неделя ще се наспинкат... Надявам се и аз да се похваля със същото, че бабитата ще ни идват на гости (една по една де), та ще си починем и ний с татито след тва  Blush

Хайде лек следобяд, тук духа ужасно, ама ще трябва да се преборим с ветровете, че в къщи не ни свърта изобщо, направо не ми се мисли как ще я караме зимата, като трябва да се прибираме в 16.00-17.00  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт