Шоши е един малък-голям мъж
При децата с малка разлика винаги се крие риск от такива зарази, винаги по-големия "носи" нещо от яслата/ градината, но път са си другарчета. Аз съм за малката разлика.
Моята сестра е със седем години по-малка от мен. Едва когато стана на 17-18 г. можехме да разговаряме, а за игра и дума не можеше да става. Бях първи клас като се роди. Вниманието се насочи към нея. Дали е малка или голяма разликата, по-големия винаги отстъпва, винаги се съобразява, винаги е леко пренебрегван, и съответно компромисите са за негова сметка. Така, че по-добре малка разлика, за да си играят и занимават заедно, естествено аз ще старая да ги насърчавам с всячески. Освен това не искам да губя тренинг, едва ли в това динамично време ще си позволя да правя отново голяма пауза и след това да влизам в крачка.
Но Дидка е много права. По-добре палави и здрави, другото на никой не го пожелавам.

пожелавам ви догодина да си оправите жилището както си искате и да си живеете Щастливи в него 

как ми се иска и на мен да се появят така изневеделица всички 

...ама така пък е по-весело....

Та сега като се върнат очаквам да бъдат напазарени дрехи дори за след 3год,съдейки по това какви подаръци е носил досега на децата,които ще им стават след мноооого време,но нека да се научи
Аз само ще се хиля нагло 

за теб и Миши и дано няма вече никакви болнициАди и за вас миличка се отнася,неможах да разгледам снимките,нещо не ми се отваря страницата 
Когато стане тогава,да са живи и здрави,лично аз исках да имат по-голяма разлика,защото като родих Крис бях на 23г и не исках да се нагърбвам скоро с още едно дете,е вече на 31г е друго

/,но сега съм доволна ако поне не ме изкарат мокра и насапунисана/че и такива случаи сме имали/...За непознатите татковци,мога романи да изпиша...че нашия с това пътуване го бях кръстила"чичкото дето се къпе у нас от верме на време".....но напоследък/след солидна порция мрънкане и натякване от моя страна/,тати ги гледа доста,когато си е вкъщи...а и през почивните дни и вечер гледаме да сме някъде заедно и да общуват/`щото после ще има да се сърди,че само за пари го търсят-това като пораснат,де,ама те децата бързо растат/....а за покупките-направо ме върна в детството-майка ми така като и прекипеше и ни ращаше с баща ми да пазаруваме,и той човека ни оставяше сами да си харесваме...и няма да ти кажа какви кошмарни покупки сме имали/кое голямо,кое не си отива с нищо друго.....къде продавачките нещо застояло ни набутали/,но си беше купон
..а за сестричката...ами ако излезе братче 
...а на мен розовото ще чакам да дойде като снахи 
А аз наскоро казах по адрес на моя мъж:"Ей,онзи ,дето не се е обръснал и мирише на цигари е татко ти..." и после не ми говореха известно време
докато моята "злиня" не е съборил апартамента 
да не сте направили Дали кака
и да ти няма нищо.
Дано и вие сте добре,че хич не са хубави тез работи,нали и ние минахме от там.
атака да видят мъжете ,че изобщо не е много лесно да се справиш с едно дете пък и даже две.чЕСТИТИ взети изпити на мъжо ти.

за всички Ви!
А аз наскоро казах по адрес на моя мъж:"Ей,онзи ,дето не се е обръснал и мирише на цигари е татко ти..." и после не ми говореха известно време
/...Отчета го чакаме довечера-да знаеш,обещаното като наследено си го чакаме 
/...ама не пречи да пробваме още веднъж....ако пак е мъжко,поне ще е хубавко като предните две/нали знаете-на всяка мама гарджетата все и се виждат най-/
/.....няма нужда от излишни скромности
...и да знае,че аз мрънкам вече да ходя на Русенската"Неделя"........