На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 174
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на рожденничките - Емоли, Янан, а също и на брата на Пепи! На всички желая много здраве, любов и усмивки!

bouquet Hug Heart Eyes

Да се отчета и аз за срещичката днес в морската градина: аз се изхитрих и отидох без Елена, но за сметка на това взех батито. В интерес на истината не я взех заради променливото време и се притесних да не я простудя. Аз съм очарована от  децата на Роси, Анита и мама Саси - на живо са още по-сладки. Не се застояват на едно място, но се вслушват в подканите на майките си. Ели на всяка моя дума казва "не икаааам", "няямаа", "ще падна".  Искаше ми се да дойде и Крис да го видим на живо и него, но сигурно мама Агнеша е имала основателна причина да не дойде.

Ето няколко по-пресни снимки на Елена: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=156259&photo=11
още не съм свалила най-новите...

Сега съм в предучилищна треска, че утре изпращаме  батко в първи клас. Отиваме да оправяме тетрадки и други ученически принадлежности...

Весела вечер на всички празнуващи!!!

# 256
Здравейте мили майчета Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Ние днес се завърнахме от още една екскурзия на село и вчера бяхме на Пловдив (снимки ще покажа утре). изкарахме си много готино и Иванна беше много послушна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

yanan, mimik, I r r a, честито и от мен и ви пожелавам лека бременност и много здраве, щастие и късмет   bouquet  bouquet  bouquet
коТето, благодаря мила ще я нацелувам  Peace
Честит празник на всички дето съм ги изпуснала  Embarassed Embarassed Embarassed Момичета пожелавам ви любов и разбирателство и много здраве   bouquet  bouquet  bouquet
А за снимките нямам думи всички сте много готини  Hug
Вили, добре сте дошли  Hug толкова много ми се иска да се видим, че нямам търпение да изчакам утрешния ден  Wink
Дидка, много, много съжалявам за преживяното и силно ви прегръщаме с Иванна  Praynig Praynig Praynig
Таталинка, честит рожден ден (на патерици)   bouquet  bouquet  bouquet Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много любов и семеен уют   bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден на Емоли и Янан и честит имен ден на всички именници  newsm51 newsm51 newsm51

Лека и спокойна вечер от мен  Heart Eyes

# 257
  • София
Честит рожден ден, на една фина и чаровна дева!
Поли-Уоли,
бъди най-щастливата жена и мама!
Много слънце в сърцето и хармония в душата, ти желая!

Честит първи учебен ден на батковците и каките на нашите юнчовци!
Да се учат добре, да знаят много и да играят още повече!
  Party

# 258
Ех,че хубави снимки...и още по-хубави дечица......благодаря ви ,че ги споделихте и с нас Варненски мами!  bouquet
Честит рожден ден на Емоли и на Янан-желая им много здраве и късмет,и много да ги слушкат и глезят мъжете вкъщи!
Честито и на всички днешни именници/уж знам ,че е празник,ама чак сега захапах,че и тук имаме именници/-да имат много щастливи мигове!
Честито и на брата на Пепи!/а тя може да влиза и без повод,а?/-да я слуша, като кака и да я зарадва скоро с племенниче!
Честит нов ник на Ань!Со здраве.......и много да пише..........
Polly-Wolly ,не си се мяркала скоро насам,а само с поздрави си се отчела/ако  имаш време драсни някой ред-как сте,добре ли е малкия красавец?
Зори, и аз питам къде се изгуби Албени....скри я някъде тая нейната красива мома-аз чакам да кажете кога и къде и пристигам...
За къпането-и аз гледам да е докато спят/но понеже мчоите напоследък хич не го правят едновременно все има някой щъкащ из апартамента и все нещо спешно.....та вече си мечтая за момента в кото ще мога спокойно да затворя вратата/заключа/ и никой няма да се дере от рев  пред нея........

Лека и спокойна от мен!

# 259
А,сега видях,че утре Polly-Wolly има празник-да е жива,здрава и много щастлива мама и съпруга...и да има време да се разписва по-начесто,де!

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 00:53 от Анонимен

# 260
Мерси на Люба и Таталина   bouquet
Любе, почнах бач, мила и си е е**ало м***ата... Crazy
Е, не че се оплаквам и не че се оправдавам Wink ...
Боби е много добре: послушен, кротък- душица (пу-пу, да не си го самоурочасам Mr. Green ). Расте си и това е. Днес оплаквахме с Тинтири- минтири отминалите безгрижни месеци, когато бяха бебета и ние по цял ден кръстосвахме градинката... Ей, много беше гот Laughing . А днес едвам ги удържахме ooooh! . И така, всичко си тече при нас.   bouquet

# 261
  • Варна
Най-накрая и аз да се паркирам пред компютъра. С биричка в ръка е много приятно и отпускащо.

Честит рожден ден на Емоли и Янан! Бъдете много здрави, щастливи и силно обичани жени!
Честито и на всички именници!
Пепи, честит рожден ден на брат ти- много да се уважавате и обичате!

Ето и моите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173024
Направо съм очарована от срещичката днес с Котето и Тея, Анита и Крис, Ананасчето с баткото на Елена - Влади. Коте, Тея не мисля, че беше крива от ранното ставане, а от това, че и друга малка госпожица прояви интерес към гаджето Крис  Laughing Laughing Laughing Дори имам компромат http://images19.snimka.bg/003986439.jpg  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тея е голяма сладурана и ще стани голяма кокетка като я гледам как държи да е в центъра на вниманието на любимия мъж  Heart Eyes Крис пък наистина се държа като джентълмен - даваше си играчките и обърна еднакво внимание на двете дами. Браво на Анита, че е възпитала такъв малък-голям мъж. Ананасче, следващия път да доведеш и Ели, за да няма червени точки Mr. Green Heart Eyes Батко Влади пък се заигра с бебоците, а Дари,която си обича по-големите дечица, му се лепна като гербова марка Laughing А така мама успя да си отпочине поне мъничко  Grinning
Засега лека и спокойна нощ милички! Очите ми се затварят, а и Дари доста емоционално преживя днешния ден и сега говори нещо насън!

# 262
ОХ ДОБРА ВИ ВЕ4ЕР СКЪПИ МАИ4ЕТА. БИАХ СЕ НАКАНИЛА ДА ПИ6А НАДЪЛГО И НА 6ИРОКО, НО ОДЕВЕ СТАНА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ПРИ НАС И ИАКО СЕ СПЕКОХ smile3518. ЗА ТОВА САМО 6ТЕ КАЖА...4ЕСТИТ ПЪРВИ У4ЕБЕН ДЕН НА ВСИ4КИ ПОРАСНАЛИ ВЕ4Е ДЕ4ИЦА. ЖЕЛАИА ВИ ДА ИЗЖИВЕЕТЕ НАИ-ХУБАВИТЕ СИ У4ЕНИ4ЕСКИ ГОДИНКИ. ЦЕЛУВАМ ВИ  love001

# 263
Ми, който забравя,ще пиша на няколко пъти/пък дано не ме скастри после Пепи,че и изписвам темите Wink/:
Честит първи учебен ден на всички ученици и на техните мами!Да са лесни домашните и уроците,за да има повече време за игри и за форум!
Лида,кога беше земетресението,бе...при нас нищо не се усети Thinking
Саси,страхотни снимки и ти си пуснала......ама и манекените ви са страхотни Peace
Поли,позволих си да ти разгледам албумите в подписа-страхотно е пораснал Бобко,много е хубав...пу-пу.......а видях и мама,че е летяла на морето.....сигурно е било страхотно преживяване....има много красиви снимки ,май са "отгоре" Thinking........А,на теб ти желая лека работа и много послушни мъже вкъщи,щом е такава ситуацията Hug..А,като се чуетепак с Тинтири-Минтири,напомни и ,че тук още я помним Mr. Green...че нещо се загубиха и те с баш-набора.........
За последен път пожелавам лека нощ и повече  няма да се обаждам,че вече ме е срам Embarassed

# 264
Ей, Любе, свежест такава Laughing . Няма нужда да казвам, че си един от основните цветове на темата. К'ви са тия срами и щуротии Mr. Green...
Летях, да. Беше мнооооого гот. Ама умрях от шубе (много ме  е страх от високо). Предполагам, че ако бях се качила втори път, щеше да е супер.
А Тинтири- минтири се надявам довечера да я видя, та ще й предам Peace (на нея й се беше бъгнал компа, та за това, вероятно, не е писала newsm78; пък и Вики й беше болничък Sad... но тя ще разправя ).
Хайде, хубав ден от мен  bouquet

А, и мерси за комплиментите за Боби Blush , голяма ми е душица Heart Eyes

# 265
Честит рожден ден, Поли! Много здраве и късмет, щастие и любов от мен!

Пожелавам ти много празнично настроение, усмивки и много цветя на днешния ден!

Анансче, успех  на твоето първолаче Влади! Елена е много сладка къдрушана. Дано се запазят къдриците.

Коте, честит първи учебен ден на Крис и на теб!  Simple Smile

За Дари, Тея и Крис- само хубави неща. Предполагам на Криско му е бил доста натоварено с две госпожици, бая е балансирал  Simple Smile

# 266
Здравейте момичета!
Благодаря за милите пожелания и думи за нашия батко -ученик HugТаталинка,Анъ,Любе, Heart Eyes нека училището бъде песен и както каза Люба,да са по-лесни уроците и домашните ,че да има повече свободно време за мамите и любимото форумче Laughing
Честит Рожден ден Поли  bouquetЖелая ти да имаш постоянно поводи да се усмихваш и винаги да бъдеш обичана и уважавана жена и мама  bouquet
Е,днес открихме школото,след като стояхме почти час в двора и слушахме разни речи ,в които основната дума беше 'СТАЧКА',най-накрая децата влязоха в класните стаи и след 10 мин излязоха #Crazy,дали им програмата за Понеделник и това е,а и' добрата новина "че вече ще започват часовете в 7.30ч #Crazy ,мисля че моя син ще проспива първите два часа.Това е положението! Crossing Arms
Сега ви оставям и отивам на разходка с децааааааа Money

# 267
Добра вечер и от мен!
Честит рожден ден на Поли!  bouquet
Честит рожден ден и на Емоли и Янан!  bouquet
Честит и на брата на Пепи!
Честит първи учебен ден на всички ученици!ЛЕСНИ УРОЦИ И ПО-МАЛКО ДОМАШНИ! Laughing
вАРНенки страхотни снимки,послушни деца и готини мами!
Поли и аз хвърлих един поглед на "Приморско 07"  Embarassed Ех този Боби голям сладур  Heart Eyes
Табби добре се завърнали,давай снимки да видя синеоката красавица  Naughty
Аз приключвам,че пак се боря с моето зверче за компа  ooooh!
Лека вечер!

# 268
sonka , мерси, мацинка  bouquet . Специални поздрави и целувки от нас за вас... и любимото ми Русе Heart Eyes

# 269
Малии пак сте се изпокрили.При нас нищо ново цял ден се скитосвахме по улиците,щото наш тати замазваше около дограмата.
Поли Hug Heart Eyes
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт