На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 174
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • на брега на Дунав
Здравейте , аз както често напоследък срам не срам ще се покажа за малко и пак ще зачезна  Embarassed. Хич не ми харесва така, ама не е по моя вина, е поне от части де. Да се отчета, че почивката в Смоляснския балкан беше повече от невероятна, ама пътя ....   ooooh! майко не ми се говори. Аз едвам издържах да не си оставя отличителен знак по пътя  Sick, а Сами милия нямаше тоя късмет #Crazy. Както и да е въпроса е, че бързо забравихме гадния път и се насладихме на почивката докрай.  Mr. Green Сега сме вече тук и да ви се похваля чакаха ни изненади приятни и неприятни. Да започна от приятните първо. Възлюбеното ми диванце Сами вече проходи окончателно. Клати се като пате, но смело крачи напред и аз съм много щастлива. За сметка на това гадната новина е, че все още нямам монитор и няма да се отчета скоро както се очертава. Днес съм с монитора на мъжо от работата и утре той си го взема, а аз незнайно до кога ще съм на сухо  Cry. Така, че пак се появявам за малко да ви кажа здрасти и отлитам. Много ми е гадно така, но никой не ме пита. Гадния монитор намери кога да ми извърти номер  #Cussing out. Целувам ви всички  Heart Eyes

# 271
  • София
Честит рожден ден, Liviana!
Здраве, любов и късмет във всичко!
Весел празник и пиши как сте!

# 272
  • София
А сега, Здравейте, официално Wink

Успях да ви изчета, най-после. Не знам дали вие пишете много или аз все по-малко време имам да влизам тук, но е факт, че сядам да пиша от три дни и все не успявам да довърша. Ени е калпазанка и половина, но каквото и да ви разказвам съм сигурна, че няма да ви изненадам. Виждам, че си ги имате същите фурии вкъщи. Да са живи и здрави, другото с времето ще отмине. Забавлявах се доста с историите за пакостите и щуротийките на юнчовците Simple Smile
С приказването Ени не е много напред, повече пее, отколкото да казва думички. Но аз не се кахъря, когато, тогава. С гърнето е още по-наникъде. Не седи на него изобщо, използва го за шапка Simple Smile Опитвах се да я издържам над леген, не става, започва да плаче и се отказах.

Сонка, много сте готини и двамата с Дими!
Ади, а твоята принцеса е само за гушкане и мачкане. Страхотна е!
Много готини и игриви снимки от варненската банда  Peace
Корни, честито прохождане на Сами! Да върви все напред и нагоре. Пусни снимки да ви видим.
Дидко, и Ени заспива с ръката ми под нея. Хваща ми пръстите и ми ги придърпва под себе си, а тя ляга по корем върху тях, да не й избягат случайно. Големи са скици с номерата си Wink

За лека нощ ви пускам няколко снимки от вчерашната ни разходка Simple Smile

# 273
  • София
... и понеже вече е 17 септември... продължавам с поздравите...   Wink

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Вяра, Надежда и Любов желая им от сърце!
Бъдете здрави и усмихнати!

В семейството ми има двоен празник -
Мамо, Татко, бъдете здрави! Обичам ви!

Честит рожден ден, Елиа!
Букет от топли есенни цветове,
с пожелания за любов и хармония във всичко!

# 274
  • Бургас
 bdbaloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИАura Tada
Благодаря ти, че те има! smile3525

# 275
  • Пловдив
Честит рожден ден Елиа. Нека здравето, щастието, късметът и успеха винаги да са с теб.

Честит имен ден и на всички именници. Аз се сещам за 2 мами от нашата тема и за това на тях ще честитя лично (моля другите да не се сърдят). Mucunka, Кабранска, бъдете много щастливи и обичани жени. Носете името си със здраве.

И да почерпя, че и моето мъниче днес е именник

# 276
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес  bouquet

Носете имената си със здраве, бъдете много щастливи и обичани, здрави и пълноценни  bouquet

# 277
Добро утро и от нас!
Честит рожден ден на Елия!Бъди винаги щастлива,здрава и обичана от семейството и приятелите ти!  bouquet
Честит имен ден и на всички именници!Здрави,весели и мнооого щастливи!  bouquet
Таталинка за пореден път се убеждавам в чаровността на твоята принцеска.Ама как сладко отваря устата за ам  Heart Eyes
Корни добре се завърнала от почивка хайде бързо оправяйте компа и пак сред нас  Peace
Аз доколкото знам и аз имам имен ден днес,но си го празнувам на Стефановден  Thinking
Абе и аз ще почерпя нещо, пък то от имане глава не боли  Laughing

Лек ден изпълнен с весело настроение!

# 278
Честит Рожден Ден, Елиа!  bouquet

Любе, Честит Имен Ден! Heart Eyes

# 279
Пак се включвам да кажа само че Ени е страхотна Heart Eyes Heart Eyes

.... сега продължавам да чета назад, че много съм изпуснала.

# 280
Честит Рожден  ден ,Елиа!  bouquetБъди винаги усмихната и много щастлива  bouquet

Честит Имен ден,Любе  bouquet
Честит Имен ден ,Муцунка!  bouquet
Момичета,бъдете живи и здрави и с гордост носете имената си и зареждайте близките си с щастие и усмивки Heart Eyes Hug

Таталинка,Честит празник и на твоите родители  bouquetНека да са живи и здрави дълги години и се радват на своите деца и внуци Hug
Пепи, Честит празник и на твоя бонбон  bouquet,нека да е здравичък и много да слуша мама и тати!
Ако има и други празнуващи Честито и на тях  bouquet
Сега да се оплача,че Тея от 2 дена е с хрема и от снощи започна да кашля SickДнес я водих при док и тя каза ,че уж не е нещо страшно и ни изписа капки Коларгол Twisted Evil и сироп Хустагил.В момента ни избиват точно 3 зъба и се надявам да е от тях тази работа Thinking,или поне се моля да е така PraynigТова е от нас засега,надявам се скоро да се похваля ,че сме здрави Praynig

# 281
Благодаря Ви момичета,..пожелавам всичко най-хубаво/здраве,късмет,любов и всичко каквото се сетят/ и на другите именнички,именници,рожденници и на всички имащи повод за празнуване ...И на всички Софиянки-честит празник!/на мен ,обаче хич не ми е весело,защото имаме смъртен случай в семейството-вуйчо ми почина вчера,днес е погребението,а и Асен пак е на път....та празненство няма да има,но това да е..../

# 282
Добър вечер!
Честит празник на всички софиянки!
Коте и ние сме така и вчера като го водих при док ни изписа капките и нищо друго.Каза ни,че му избивали 4 зъба  #Crazy от който само единия е пробол.И аз се надявам да е от това,че от 1.10 ще се пробваме на ясла  Tired
Ние преди малко се завръщаме от площадката където ходим да дивеем  Joy
Момичета вашите дечица рано ли стават сутрин и по колко спят за следобед?Диди все така обича съня сутрин,е вече ставаме към 9-10ч/не като преди 11ч/ голям зор ми е да го събудя по-рано.Притеснявам се,че няма да може да става за ясла  TiredКато се има впредвид,че ако излизаме към 8ч за разходка/преди/го обличам,сменям,слагам в количката пием кафе с майките и той чак тогава се събужда  Crazyуж от днес щях да почна да го будя рано ама и аз днеска се успах  Rolling Eyes
Любе мойте съболезнования,много неприятно.
Лека вечер ние отиваме да ядем!

# 283
Ех,че хубави поводи за празнуване!
На всички момичета,които днес празнуват , да бъдат обичани, да вярват в доброто и да имат надежда за по-добро!
Любе и Муцунка честит ИМЕН ДЕН!

ЕЛИА , честит РОЖДЕН ДЕН ! Бъди щастлива, дано приятните изненади от днес не спират , да се чувстваш ценена, желана и неповторима!!!
за теб!!!!

Дано празникът за всички е емоционален и приятен!

# 284
Здравейте момичета!
Първо честит имен ден на всички, които празнуват днес! Бъдете здрави, силни и обградени с много ЛЮБОВ!  bouquet
Не мога да насмогна да ви чета, последните дни нямам никакво време за интернет. На Мартин му растат кътници и в къщи е един малък ужас. Последните 3 нощи не съм мигнала, много съм уморена, но не искам да се оплаквам повече. Всяка от вас е подложена на същото и ме разбирате много добре.
Най-после съм качила малко снимчици от нашата ваканция, една много малка част Mr. Green
Ето ни и нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172889&view=1&photo=1
Пожелавам ви спокойна вечер с любимите същества, а на празнуващите - НАЗДРАВЕ! beer

Общи условия

Активация на акаунт