Една приятелка, му подари подаръци след това го гушна, сложи го в скута си и му даде телефона си. До този момент той, не бе виждал такъм модел
Нас вчера доки ни пита на консулт. за думичики ,а ние само мама,тата,дяди и не което според док през смях било най-важното
Радва се на Боби/племенника ми/ прегръща го ,целува го ,прави му о-оо за милване та даже и на снимка като го види.Започнаха да играят заедно ама все делят някоя играчка
ами какво ли ще е като порастнат още малко те са все едно близнаци май ще пада бой
пък как е свикнал с мене
незнам как ще тръгвам сигурно ще има рев и от двамата.Кажете и вие какво ви е мнението за яслите.
.....че като знам,че пак догодина ще се видим
....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АНАСТАСЧЕТО и от мен!
С пожелание за много щастие и само усмивки !
! Багажникът е фул , а има още...
!

Да са ви живи и здрави (пък за послушни думичка няма да обеля
Абе че сме си суетни, суетни сме, ама не се притеснявай чааак толкоз за годинките, важното е на колко се чувстваш
) , ама пък от него не мога се докопам до компа, че той нали с музика се занимава и като му остане свободно време от нас и от домакински задължения, гледам да не го притеснявам да си твори там... А вечер съм толкова скапана от разходки и от жега, че само мятах по някой и друг комбал по вас, да не ви забравям, на два - три пъти се опитвах да пиша, ама веднъж тока спря, другия път толкоз дълго го писах, че накрая не можах да го пратя, третия път вместо рефреш натиснах бутона за назад и всичко отиде по дяволите и така и не успях нищичко да постна... а, да, и веднъж Белослава ми рестартна компа само с едно движение на малките си пръстчета по клавиатурата, ама как го направи, така и не ми стана ясно
, само гледах оцъклена и невярваща 

), само зачервено дупе и при двата, но овладяваме проблема, мисля, че вече е отработено
(Любе, мерсаж за инфото, щях да забравя
)
Все едно голям човек ми говори на някакъв ужасно чужд език, ама така ги върти, че чак не можем да ги имитираме с тати
Някои вече и се разбират де
), пее с мен, освен това и си пее и някакви си нейни песнички, а като чуе музика и почва да си танцува задължително, баща и я е научил, много е смешна
(ще взема да я снимам някой ден да ви я пусна да се посмеете
А види ли рикша (онези детските колелета със сенници отгоре, не знам точно как се казват), камионче, колело, изобщо нещо, което има дръжка и може да се хване за него и да го бута (не да се вози, а да го бута), е първа китка
Когато за първи път се докопа до колелото на едно приятелче, го бутахме час и половина напред-назад и накрая трябваше да си тръгваме, та настана такъв рев, ама рев да видите
Изобщо има толкова много енергия, та чак в излишък, така че, mama_iana , не се притеснявай, не сте сами 

Ама сме се въоръжили с търпение и чакаме ...
, а "како" е всяко по-голямо детенце, независимо дали е момченце или момиченце...

от приготвяне на багаж,че утре заминаваме на планина,е не е истина за какъв багаж става въпрос
,мъжа ми като видя и каза че трябвало да тръгнем със самосвал ,че да поберем всичко
,но това е положението 
,а Анитка ще разкаже за срещичката 
А за говоренето ,сме като Елена на Ананасчето,не спира и то повечето са разбираяеми/по детски естесвено/ и като я срвнявам с батко и ,той на нейната възраст беше мноооого зле в това отношение,затова пък сега не му спира устата 
Радвам се че сте добре и си почивате. За сега разгледах само 1 стр. от снимките, но и изглеждате добре
И да ти кажа честно май твоята дъщеричка прилича повече на татко си.
), дай, айде и не. Кучета и котета колкото да повтарям не запомня. 

) , това е брат ми, а ето това е баща и http://farm2.static.flickr.com/1319/851183768_696dcd07bb.jpg?v=0
/......но се надявам участничките да се отчетат подобаващо със снимки и подробен разказ/а Корни ще бъде глобена,че не е казала
..........съвсем малко по малка от багажника на колата/и като успях скачайки в/у нея да я закопчея извиках Асен да я свали....и моят иначе як мъж направо се
Качва се и слиза по стълби(заднешком),катери се навсякъде,а най лошото е,че хапе,щипе и удря
Не смея да го събирам много много с други деца,защото веднага ги напада.Не мога да си обясня защо е такав побойник

Детето се постара да не ме остави да скучая.