На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 178
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте и от нас с Ники!

Не съм ви забравила!  bouquet Снимките наистина на всички са много слънчеви - балсам за очите Hug

Аз продължавам със стария ритъм - на работа,а петък,събота и неделя при Ники в Кюстендил. Вчера му направихме прощъпулник и първо пипна футболна топка,а после си взе лекарските слушалки.
За буденето  през ноща - става един или два пъти за водичка. А за сокчета - Ники не искаше да пие никакви,но от скоро му харесва праскова на Хип или Куинс. Но пък обича много пресни плодове - пъпеш,грозде,сливи или ягоди.
Ето малко снимки и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=14
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149740&photo=16

Лека и спокойна вечер и много целувки от нас! Heart Eyes

# 46
Eлиа, а пробвали ли сте да сложите малката в самар? Първоначално чуството е малко странно, ама после свикваш раницата ти да шава и да те бие по главата, да ти ръси храна във врата и др. екстри Joy

# 47
  • Варна
Пускам само снимки от нашия прощъпулник и ставам, че Крис вече и бисквити не го лъжат да ме остави на компютъра...Такива писъци са...

# 48
Здравейте момичета!
 Hug на завърналите се мами,другите да се отчитат също че ни липсват  Naughty
Янан честито и на вашия футболен доктор LaughingМного порастнал ама и какви големи нежни сини очички има  Heart Eyes
Анитке не можах да разбера какво сте гепили на прощъпулника,ама тая играчка дето Криси я е хванал е много готина,от къде е и какви парички струва?Няма нужда да казвам,че сладура е мноооого готин да го нацелуваш от мен,пък и от Диди той не подбира за целувки  Party
Лек ден засега отивам да бърша дървената дограма,да чистя че следобед ще ходим да пазарим за ремонта  ooooh!

# 49
  • Варна
Сонка, благодарим bowuu. Играчката е от Хиполенд, подарък от братовчедката Мони (момиченцето с бинокъла и пушката). Не ми е удобно да питам цената. Представлява волан с ключ и мигачи, има нещо като мека връзка и може да се захване за столче за кола например.
Забравих да напиша, хвана клещите. Ще си имам техник в къщи  Grinning

# 50
Здравейте,нямам много време,но набързо ви погледнах какво сте писали....то не е много,а и явно повечето мами вече не пишат.....дано като се поразхлади и се поприберат и да ссе поразпишат..
Аз днес имам повод за черпене-според църковния календар днес е св.пророк Самуил...затова черпя от името на бате Сами,както и да отправя най-искренните си пожелания за здраве,късмет и щастливи мигове към Сами на Корнелия и за мама бъбривка,която напоследък нещо не е толкова активна Wink
Честито на проходилите и ориентирали се професионално сладури...да са им здрави и прави крачката Praynig
Сонка-желая ти да оцелеете физически,финасово и емоционално след ремонта Peace/че вече имам представа за какво става въпрос...... не чесме го приключили,де...... и още толкова има за довършване...но аз прецених,че е по-добре да идем на море,та да поемем малко въздух и да си запазим семейството Mr. Green/
Анитка,а не пропусна пак да похваля вашите за двора....но и ти изглеждаш все по-добре...направо ти се кефя на волята Peace
26,липсвахте ни...много ти е сладка танцьорката....и  дано вече сте по-редовни...а с биба и ние още се размотаваме,но и все още лапаме всичко  що ни е пред очите,та предпочитам да е "затапен" с нея.....
Елия,браво на вас.....важното е че сте сменили обстановката и че сте  видяли свят.....а идеята наa witch за самара и на мен ми допада,ама нещо не виждам как Иво ще седи мирен вътре,че днес се оказахме без количка-татито забравил да я извади от багажника и отишъл с колата на работа,...и направо се видях в чудо с това дупещо се и гърчещо се постоянно в ръцете ми човече....а уж само до магазина и до кварталната градинка слязохме.... ooooh!та незнам там ако нее  овързан  здраво кака ще го задържа/и косата ми дали ще оцелее/
Иначе ние сме здрави.....добре се развиваме,ядем,спим вече по-цяла нощ,по веднъж дневно-ама поне 3 часа/понякога и повече/...но буден ли е....разгонва ми фамилията/и в преносния и в буквалния смисъл/-вече скубем,хапем и бутаме батко,мама,а и другите деца осмелили се да му навлезат в личната територия/а това е доста обширно понятие и се простира докъдето му виждат очичките/
Сега отивам да се доразкрасявам за довечера...а на вас ви желая лек и успешен ден и много спокойна вечер! Heart Eyes Hug  bouquet

# 51
Честит имен ден на Сами на Любето и Сами на Корни!Много здраве,щастлив живот и много лудорий!
Анитка   bouquet честит ти баш майстор  LaughingПопитах,защото Диди е луд фен на кормилото на колата ни и все бръмчи с уста.Тук видях нещо подобно,но беше по-просто и мнооого малко.
Любе Hug надявам се да ми издържат нервите най-вече.Че то с моя мъж на глава не мога да изляза пък и аз искам едва ли не с маг. пръчка да стане всичко дори и финансовота част  ooooh!И накрая и ремонт няма да има и на моренце няма да идем  Crossing ArmsТой мисли че има цялото време и за няколко години все ще я сколасаме с всичко  #Cussing out
 Laughing и ние така се оказахме без количка един ден ама добре че беше мъник та взех назаем едно кенгуро та да отида да му взема храната.Е имаме и друг случай като вашия ама на помощ дойде зимната количка от гаража  Wink
Желая ви лека вечер и приятни сънища!

# 52
Ей така само много набързо.
Не съм се оправила още, но да се надяваме да съм добре до тръгването ни за Тетевен.Не остана има още два дни и ще тварим багажите и ние.
Като четох разказчето на Елия, направо ми се щеше да видя и аз тез красоти, очаквам да се любуваме на великолепни гледки и красиви местенца ...Ох, и така се притеснявам как ще изкараме тоз дълъг път, дали няма да забравя нещо, как ще е с храната изобщо куп неща...

Криско е много готин-един гъзар с красива прическа, Анитка много сте го накиприли сладурчето, той цял майстор ще става - ехеееееее!

И аз съм имала случаи като вашите без количка, даже днес е такъв ,че я изпрахме - беше ужасно намазана със солетки ,бисквитки и какво ли още не... И се разхождаме като големите, само дето всичко от земята вземаме и лапаме...Днес даже иска и да се бие, калпазанина .

Поздрави на всички!

# 53
  • Варна
Ани, Криското наистина беше с прическа, мно косичката му е мека като моята и държи прическа първите 20-30 мин. Аз бях забравила даже, че му правих прическа.

Завиждам ви за почивките на планина...и аз си мечтая за полянките на Родопите или Стара Планина, но ще ни огрее чак на есен. Поради естеството на работата на съпруга ми отпуски през лятото не се полагат. А през октомври вече ще е хладно, може и дъждове да има...

Ние днес сме пак на вилата, но няма снимки, понеже ми е зле. Цяла нощ ме боля стомаха и ставах безброй пъти. Днес съм като парцал, и пак не можах да се възстановя пълноценно, защото и племенницата ми е тук (тя пък с болно гърло) и не смея да оставя майка ми сама с двамата терминатори за повече от 5 минути.

Лека вечер!

# 54
Привет и от мен!
Анитка, да нацелуваш малкия техник от нас и се надявам скоро да се видим Hug Heart Eyes
Честит Имен ден на Сами Кабрански и Сами на Корни  bouquet Момичета ,да са ви живи и здрави малките момчета и да порастнат добри и достойни мъже Hug  bouquet
Елиа, страхотен разказ за почивката ви Peace,и аз вече започвам с приготовленията на багажа ,че живот и здраве заминаваме в Събота и се притеснявам да не забравя нещо важно,а и за храната на Тея трябва да се погрижа,т.е да накупя разни пюрета,каши ,бисквитки и разни такива неща.Вече и взехме един надуваем басейн,който ще ползваме за корито,дори го пробвахме и тя много се кефи да се къпе в него Joy
Бързо оздравяване на всички болнички Praynig
Розова вечер на всички  bouquet

# 55
Zdrawejte mili maj4eta i porasnali bebo4eta Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Mnogo se izwinqwam za posta si, no tuk nqma BG.
Nie sme dobre. Iwanna mnogo paluwa i samo beli prawi. Nau4i se da pi6ti kogato ne stawa nejnata i naprawo ni spukwa typan4etata ot pisyci. Mnogo mi e dobre na selo pri mama i tate i si po4iwam. Dnes sme w u4ili6teto na mama i Iwan ne6to i oprawq na kompa ta soi wikam da wlqza na edna prowerka. Mnogo sa gotini wsi4ki snimki, a decata sa strahotni.
Iwanna si e s 4 zyb4eta, spi si no6no wreme, a prez denq nqma spirka. We4e se opitwa da prokazwa i e mnogo sladka za6toto ne6to se razbira drugo ne i stawa byrkanica, a tq e tolkowa wdyhnowena ot prikazki, 4e ne se spira. We4e znae mnogo nomera, a naj- lubimoto e kato pokazwa kak qdat prasencata(udrq edno mlqskane s ezik otwy\yn)
Tatalinke mnogo ni lipswate... Mnogo celuwki i gu6ki na was ot nas  Hug Hug

Pojelawam wi wsi4o nai nai hubawo i weselo izkarwane na po4wnite, slyn4ewi dni.
Mnogo pozdrawi i celuwki ot nas   bouquet  bouquet  bouquet

# 56
  • София
Здравейте, мацки  Simple Smile

С Ени се "загубихме" за няколко дни при бабите на хлад и зелено. Госпожицата много се кефи там, че има къде да тича на воля. Пък и разни интересни елементи се намират - кучето и котката са й любими и като ги види почва да вика по тях. Голяма скица. После може да кача малко нови снимки.

Дано болните, неразположени и кисели моменти са преминали при всички ви и вече да сте в по-светло настроение. Аз напоследък също се опитвам да разкарам черните облачета от хоризонта на ежедневието си, дано по-бързо да успея.

Таби, радвам се, че с Иванната сте добре. Наслаждавайте се на почивката с пълна сила. А после и снимки да покажеш.

Елиа, благородно завиждам на планинската ви почивка. Супер е, че сте успели да отидете и с Йо. Аз също чакам с нетърпение Ени да порасне, за да си ходим двете по планините. Много ми липсват преходите и въобще атмосферата там. Чакам снимки от вашите разходки Simple Smile

И едно въпросче за финал - как вашите дечковци приемат другите деца? Как се държат с тях, обръщат ли им внимание или не? Как се преборват за играчките си?
Ени хич не си дава нейните. Ако някое дете й вземе играчката, тя не протестира веднага, а отива да си я върне. Обаче, ако другото дете откаже, да видите тогава каква драма става. Интересно ми е, че повечето деца бутат или удрят в борбата за играчки, а Ени не прави така. Безмълвно си търси правата, но като стане напечено почва да вика. Иначе се кефи като е сред себеподобните си, смее се, радва им се, стига да не й навлизат в територията  Wink Аз тайничко се кефя, когато виждам как защитава позициите си. Спирам я само, ако има опасност да удари друго дете или пък, когато реши да взима чужда играчка без "съгласието" на прителжателя й.

Свеж ден от мен!

# 57
Добра вечер момичета!
Табби радвам се,че сте добре  HugКато се върнете искаме снимки и непременно разказче.
Коте приятно изкарване на почивката,много весели моменти и лек път
Таталинка и аз целенасочено следя Диди как реагира на такива неща.Ние някой път посягаме да ударим като са се дърпали много,но там се намесвам аз  NaughtyВчера за първи път беше много кротък на площадката и едно от наборчетата постоянно го дразнеше,накрая го ухапа а той нищо  Sad
Това е засега ЛЕКА НОЩ!че ние понамирисваме преди сън  Tired

# 58
Здравейте, момичета!
Бързам да почерпя виртуално по случай прибавянето на още една година към преклонната ми възраст!  Crazy ooooh! Wink

Тъкмо щях да ви споделям, че съм на ръба на силите си и други глупости и се сетих, че жените сме си суетни и изпадаме в депресии покрай рожденните си дни. Но наистина, ако в близко време някой не дойде от близките ми ще получа удар!  Tired Мъжът ми заминава в Академия в София за 6 месеца и за капак на всичко имам първокласник....

През деня не мога на никъде да мръдна, защото Елена е непрекъснато покатерена някъде и ми обяснявя нещо на нейния си език много убедително. Владко проговори на 3 години и ми се струва невероятно дете на година да има такъв "богат" речников запас. Повечето плодове са топита, а пъпеша е топеш  Laughing. Когато е гладна ме гледа жално и иска "папче", а за жажда ми казва "шиши". Всички деца са бате - без значение, дали са каки или бебета. Превозните средства са бусита.

Успявам да удържа умората с  3 кафета през деня и нещо спиртно вечер за отпускане на нерва. Whistling

Таталинке, навън Ели е много добричка, дава си играчките и говори много мило на децата. Повечето и набори са много агресивни и без причина раздават шамари.

За проблема със зъбите ни предписаха Зимафлуор и другата седмица сме на контролен преглед при зъболекарката. Ако резките задълбаят още и почернеят ще и флуоризират зъбите с някакъв препарат. Само дето се радвах, че ни растат бързо зъбите - от 1 месец са 14 и всеки момент ще пробият 16-тите, а какви проблеми си навлякохме...

Понеже съм рожденичка и се поотпуснах в оплакванията си, но се надявам искрено да не съм ви вкиснала настроението.

# 59
  • София
Ананасче, честит рожден ден!
Да си здрава, слънчево заредена и пълна с енергия!
Цветно настроение и весел празник!

Айде вече да си ходи депресийката и дано си прескочила дупката покрай рождния ден! Пожелавам ти и скоро да дойде помощта, за която мечтаеш! Ей, и пусни снимки, ако имаш!

За зъбките - нашата зъболекарка каза да не се притеснявам за петната по зъбите на Ени. И Зимафлуор не ни изписа, тя по принцип смята, че той е безполезен, че дори и вреден.

Общи условия

Активация на акаунт