На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 181
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Опа аз пак съм тук да си допродължа  Mr. Green
Любе страхотни снимки сте спретнали  PeaceИвко много порастнал и голям послушко май като гледам по снимките.Жената с очилата наистина много прилича на теб да не е сестра ти?И няма ли да дойдете пак насам да заформим по една торта на Неделята  Laughing
Пепи май у вас ще си имате музикант като го гледам как професионално държи саксофона  Whistling и музика обича.Е и аз бях едно време музикална ама сега само слушам.ПРеди пеех в хор,свирех на пиано и акордеон.
Анитке Laughingти па откъде знаеш може и Криско да развие танцувалните умения по-късно нищо че сега е "като дърво".
Благородно ви завиждам на ходещите на почивка и плаж  Rolling Eyes и на мен ми се ходи ама пусти ремонт го почнахме и не се знае.
За сокчетата вече му давам разнообразни не само бебешки,като тези с много захар ги разреждам с вода,давам и студен чай на гранули,обикновен чай.Нали като бяхме в болницата док го забеляза ,че е получил пренасищане с каротин.Имах оранжево момченце и малко ми се поскараха,че съм му давала толкова сок след това 1м не е близвал от тези Теди сокчета  Naughtyкойто му давах преди те всички са с моркови.
26 какви са тез болести бе?Дано сте се оправили и да не ви нападат вече.Каква е тая козметика?Пусни ако може снимки на Дали да я видим беладжииката  Grinning
Приятен ден на всички ние днес ще пазим къщата,че навън е много горещо!

# 31
Айде и ние да се покажем  Embarassed

за тези който им се гледа
от прощъпулника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&photo=34
от плажа ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142751&view=1&photo=49

# 32
  • Варна
Здравейте, аз още съм на вилата, но докато чакам брат ми на скайпа качих малко снимки от днес, а и от предишни гостувания. Ето ако ви се гледа. Прдеупреждавам малките дами с нежни сърца, че има и голи снимки на Криско  smile3521

П.П. Сонка, под почивка да не би да имаш в предвид нас? Като ви гледам в басейна, май по-често от мен ви се случва плаж... а тук съм само за през деня и след обяд се прибираме в къщи. Аз не го смятам за почивка, идвам един ден в седмицата да се видим и наприказваме с майка ми, а и дребното да си походи из двора.
И още нещо, много сте готини на снимките, да знаеш!

Последна редакция: чт, 16 авг 2007, 15:59 от Анитa

# 33
Много сте готини всички пак!
Тея е една малка принцеска, значи и тя зъболекар!  Разгледах всичките снимки с голям интерес и се усмихвам от задоволство!
Сонка - и твоето момченце е адски чаровно- като едни голям батко вече, как се е строил на масата  Laughing, много сте хубави и двамата  Hug!
Анитка и твоите ги видях - много хубаво местенце си имате, Ники обожава тревата и ако имаме и ние такава градина, оле цял ден ще е натъркалян , а за голите снимки  Embarassed ,доста мадами ще се налепят  Joy!
Радвам се Таталинка,че всичко е минало успешно, въпреки страха, браво за геройството!

Айде и аз да пусна няколко ,от последния път в Равда:

ако ви се гледат още може да ги видите тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145230&view=1&photo=73

# 34
Анитка абе нямах вас впредвид, изобщо за почиващите,ама и на вашта вила се накефих  Peaceмного е готино ииии басейнче,тревичка.И Диди се кефи на тревата на басейна ,бягаше като обезумял  JoyМерси за комплимента не знаех  EmbarassedИ сте много порастнали  Heart Eyes
Ани от Бс Hug Heart Eyes  без бой си признавам,че аз снимчиците ти ги гледах предварително  BlushМного сте хубави

# 35
  • Бургас
Привет милички
Днес се върнахме от почивка и съм скапана от път,че чак до Банско опряхме.
Утре ще разказвам повече.

Липсвахте ми целувки

# 36
  • София
Момичета, благодаря ви още веднъж  Hug

Снимките на дребните, които сте пуснали ме заредиха с много слънчево и положително настроение. Страхотни сте всички! Влюбих се в градината, цветята и басейна на Анитка. Пожелавам на всички да имате такова китно кътче за почивка, кафенце и сладки приказки... размечтах се Simple Smile

Пепи, не се тревожи за броя на зъбките на Любчо. При всяко дете е различно и мисля, че не е проблем.

Елиа, добре дошла, чакам снимки и разказче за почивката!

Много мацки ми липсват, дано скоро се върнат от почивка и да разказват весели истории в снимки и усмивки.

Спокойна нощ и теменужени сънища!

# 37
Привет!
Благодаря на мамите за подкрепата  bouquet!
Много хубави снимки видях и сега ще кача някои, за д ани видите и нас.
Опитах се да и снимам зъбчетата, но опитите ми останаха без особен успех, а и 4 от тях са бая навътре, та вероятността да се видят е много малка. ИНаче и ние обичаме да танцуваме.Много е смешна. Като затанцува и си вдига винаги едната ръка нагоре....не знам откъде ги е научила тези номера. Има всякакви музикални инструменти...дори акордеон. Аз свиря на акордеон и ми е много любим.Ще накарам татето д ани снима двете, всяка с нейния си акордеон Joy.
Айде оствям ви, 4е трябва да се приготвям за плаж.Ние тук нито море , нито океан имаме и затова ходим всеки петък-събота -неделя на къмпинг на някое езеро.ДАлия обожава да спи в палатка.ЗАспива без проблем и откарва по 12 часа.......нещо което в града не ни се случва!
лек ден на всички...

# 38
Хм, ние уж не ползваме биба през деня, пък на всяка втора снимка сме с биба...., а вие махнахте ли бибите вече?
Ето ни и нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101595&photo=59

# 39
  • Варна
Здравейте!

Ние ще ходим на детски рожден ден след малко, за това на бързо...

Елиа, добре завърна ли се от почивката. Аз много харесвам Банско (поне това, което беше преди години). Ще чакам с нетърпение разказчето ти и снимките.

26, страхотни снимчици, Далия наистина е много сладка госпожица. Какви болести ви бяха нападнали? Дано не се повтарят.

Таталинка, Сонка, благодаря за хубавите думи за градината на родителите ми. Аз не я оценявам чак така, може би защото го приемам за даденост. Хубаво е някой да ти напомни от време на време, че трябва да цениш това, което имаш  Hug

КотеТо, през седмицата се заформя варненска (и не само) срещичка. Ще ти се обадя да дойдете с Тея. Ако има други желаещи, да се обаждат. Подробности по-късно.

Времето напредва, ще бягам...

Последна редакция: сб, 18 авг 2007, 13:27 от Анитa

# 40
Здравейте МорсКи Hug

...все не остава време да се запиша в темичката ни...сега започвам - събота 10.14ч., дано имам време и да довърша Mr. Green

Анни, Шоши има само 2 зъбчета и никакви други не се забелязват на хоризонта ooooh!
Много е сладък малкия с хляба - да го нацелува от нас Hug

Столче за хранене има, но така си стои - яде или седнал на дивана или в движение Tired Надявам се скоро да го приуча и на това, че малко спокойствие да има Peace

Бургаска Ани
, като отидем на заведение съм след него като каручка след кон Laughing Не се спира за секунда - вече бяга и взе да се закрепя да не падне, но пак си е мъка ooooh! Количка почти не ползваме освен за заспиване...но от 3 дни го уча да спи в кошарата.Даже сега е там, а аз пиша....заспиването му трае 1 час и накрая пак го слагам в количката, че едва стои милото ми.
Зъби го мъчат, кашля, има разстройство и сменям по 7-8 пампита на ден и е в едно състояние ooooh!
...ето сега играят с Вики и едва гледа  Confused

Гърне не иска да и да види Naughty но пък без биба е загубен ooooh!

Агнешка
, направо ти завиждам за килцата - аз уж след двама герои бягам и едно килце не мога да сваля (а и вече не кърмя) Cry

Сонка, голям пакостник Диди - ама така ще е по-здрав - повярвай ми Wink

Анитка, ние май за сега сме с най-малко Crazy ама как ми се иска да са пораснали вече всички Peace

За събуждането през нощта - за мен е нормално, прави го поне 3-4 пъти - давам мляко, биба или вода Peace

Пепи
, музикант си имате в къщи Wink Мерси за темичката  bouquet

...ох, изчезвам ...11.30 е  Laughing

# 41
Привет на всички!
Ох,цяла нощ не съм мигнала от зъбобол,и най -лошото е че незнам кой зъб ме боли #Crazy,защото се един до друг един мъдрец и един друг,който ще правя във Вторник,та се чудя как ще издържа дотогава Sad,дано не се подуе,че тогава трябва да бягам до спешното Praynig
Анитка, първо и аз да се възхитя на градината на вашите,аз и друг път съм гледала снимки,но сега всичко ми се стори мноооого красиво,а и като се има предвид кой е на тревата Wink,това е наистина като късче от рая,да нацелуваш Криското и да свирнеш за срещата ако може ден,два по-рано,че сега с татито постоянно обикаляме за маса и столове,лампа за спалнята и ей такива битови неща.
Вчера за втори и последен път заведох Тея на плаж и казах ,че повече няма да експериментирам с нервите и на двете ни,нито в басейна искаше,нито на пясъка,нито в морето,само в ръцете ми Shocked,егати плажа за мен Sad Та съм решила да я водя догодина,живот и здраве ще е по-голяма и ще се кефи Peace
Всички дечица на снимките са прекрасни, и да ги нацелуватве от мен,сега отивам да ударя една глава и аз ,че вече едвам гледам ,а и Ибупрофена,май ме изоставя вече.. Sad

# 42
Ехо, днес замалко да ви пропусна...Но не се стърпях...
Аз пък съм с температура, и главоболие, само се моля малкият да не пипне вируса  Praynig! Днес цял ден тати е с него и май,май едвам го издържа  Laughing! А той така разхвърля ,боже  #Crazy...Дано утре да съм по-добре , ама кой знае ....
Сега отидоха на разходка двамата из морската, как ли ще се върнат, скарани или с добро настроение, ще видим.
Е Sonka нямам нищо напротив ,че си погледната снимките още преди да пусна линка  Hug.
Коте - айде и твоя зъб да минава,че като стане тъй събота и неделя лошо, дано нямаш проблеми и във вторник всичко да се оправи. И аз също съм се отказала за плажа, то става една лудница, догодина или подогодина ще се пробваме пак.
26 - и ние сме още с бибата, уж бяхме в процес на почти отказване, но сега май засилихме много ползването й.
Дуцка - не сме сами , аз тъй ми олекна като разбрах,че всички са толкова любопитни и неспиращи , ще доживеем по-добри времена да си пием биричката на спокойствие, а дано! А по отношение на гърнето не ще и не ще...Докога ще е тъй незная, като чувам другите деца вече спокойно си го ползват, а нашия инат ....
Щях да забравя - Елия - добре дошли ! е знаеш си ,чакаме    bouquet

bouquet за всички!

# 43
Здравейте милички!Аз днеска съм оставила моя бандит на село с дядо му  Rolling Eyesи уж щях да ходя на басейн ама моя мъж ми развали плана с мъмренето си  Crossing ArmsВече сме в ремонт,свекитата отидоха на село цял ден се мотам и нищо не свърших.
Елия добре се завърнала давай с разказа.
26 много хубавка Далия  Heart Eyes
Ани от Бс,Коте Hug бързо възстановяване.
Дуци Hug
Ще бягам,че мъж ми вика нещо пак ,пък и отивам да си взема момчето.
Лек следобяд!

# 44
  • Бургас
Привет и от мен
Едва сега смогнах да седна на компа,че тя почивката хубаво нещо ама после що пране и багажи за оправяне има не е истина,а и една глава ме тряска,че днеска ми и дойде не е за разправяне.

А почивката беше страхотна.Отседнахме във Велинград в една чатсна къща със много мили стопани дето толкова много ми гледаха Йо,че сигурно и бабите не са я гледали толкоз.На двора имаше барбекю и много приятна цветна градинка,а срещу къщата чешма с минерална вода и Йо я къпехме сутрин и вечер с мин водица.Естествено и на баня я водихме с джакузи.

Направихме си и много екскурзии,че ние си падаме по планината само ме беше яд,че бяса е малък и неможем да си правим преходи,но за сметка на това доста се потъркаляхме по поляните на Юндола,като на дребосъка най голя впечатление му правеха кравешките акита (сигурно ги мислеше за торти)
Ходихме до яз.Батака и село Батак,Цигов Чарк,Пещера и яз.Белмекен,като на последния Т на въздуха беше 14г мн хладничко,а за красотата на природата няма да ви разказвам,че тая прелест трябва да се види, просто оставаш ням пред величието,красотата и съвършенството.
След 7 дни във Велинград отпрашихме към Банско където имаме приятели.Там бяхме на закриването на Джаз феста,направихме си една разходка до село Ковачевица -много старинно и много красиво село с много интересни каменни къщи.Моито мъж успя да отиде до връх Безбог и Вихрен ,а аз само се ядосвах,че немога да ида с тях,ноооооо здраве да е като порасне Йо и ние сме там.

Засега толкоз,а като си прехвърля сн от лаптопа ще ги пусна да се нагледате на красота и да видите,че от наща България по-хубаво няма.
Целувки и лекак вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт