На балкан или моренце, ще отиде ЮНСКОТО детенце

• 14 179
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се включа на бързо в темата, че през деня не ми остава време или по-точно не ме оставят на спокойствие. Simple Smile

На всички мъниците са пораснали много и вече имат сериозни погледи като на големи каки и батковци! Grinning

2 седмици си бяхме в Русе и за пореден път се убедих, че е 100 пъти по-хубав град от мръсната и прашна Варна. На децата им беше също много приятно. Не се видях с всички познати и роднини, но видях града в разгара на лятото, което не ми се е случвало от 7 години.

Нещо нямам настроение да пиша посред нощ, но искам да споделя някои мои притеснения. От няколко дни забелязах, че предните два  горни зъба на Ели са "накъдрени и назъбени". Не мога да го опиша с други думи. Crazy Минават ми много лоши мисли през главата и мисля да я заведа с брат и на зъболекар, защото той има час и да съчетая посещението. Напоследък и давах много натурални сокове заради горещините, а те са пълни със захар. Вода не иска да пие. Сега се чудя какво да правя.... В тази връзка ще искам да споделите, дали децата ви вече пият от чаша и как ги научихте...

Лека нощ и хубави сънища!

# 16
  • София
Ананасче, зъбките на Ени са почти същите - накъдрени отдолу, все едно леко начупени, дори са и на някакви жълти петна. Утре ще питам зъболекарката ни дали е притеснително. До колкото съм чела, не е страшно, защото това били млечни зъби, които се сменяли. Но пък мисълта, че ще са й такива до 6-7 годишна възраст, хич не ми харесва Sad Не мисля, обаче, че при Ени е от сокове, защото тя не пие често такива. По-скоро е от това, че гризка всичко, което попада в устата й. Решетката на креватчето й пък вече е издрана в горния край, прави си улейчета девойката, със зъбки, ужас  ooooh!
За пиенето от чаша - Ени не го умее това, но пък и аз не съм настоявала да я уча.

# 17
Здравейте!
И ние се покрихме, ама имаме татко отпускар и или скитаме из Балкана, или сме до гуша затънали в работа.
На Деница и растат още зъби (има 8 ), та е весело и хич не се застоява на едно място.. ..толкова за сядането на кафе. На последната консултация на 13-ти изненадахме педката с това, че е наддала на тегло. Горката жена, мисли си, че с педагогическото захранване ще си уморя детето Mr. Green.
Анни , не се притеснявай за столчето. Тук може да откриеш нещо интересно.
Деница се научи да пие успешно от бебешка чаша докато си чешеше зъбите Simple Smile. С нормална чаша и с шише от минерална вода се справя сравнително добре.

# 18
Честит празник на всички именници-да са живи и здрави и много обичани и обичащи!  bouquet  Heart Eyes bouquet  Heart Eyes bouquet

Аз пак прелитам само,ама поне успях да попрочета...и да понакача снимки-http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163111....и тържествено обещавам да взема отношение по разискваните теми....ама кога-не казвам,че не зависи само от мен Laughing

# 19
Честит празник на всички вас, носещи името Мария!
Да сте живи и здрави и Бог да ви закриля!

# 20
Здравейте момичета!
Пепи  bouquet за темичката.
Аз отдавна не съм се вясвала но имам основателана причина ,даже две-първо миналата седмица кръстихме Тея,а днес и направихме прощъпулника и моята принцеса ще става зъболекарка Grinning,толкова целенасочено си взе четката за зъби,че няма две мнения по въпроса,а след минутка ,две посегна и към лекарските слушалки.Ще пусна снимки по-късно.
Честити ходещи крачета и на нашето гадже Криско,да са здравички и бързи Hug Heart Eyes
Люба,добре дошла  Hug чакаме да разкажеш за почивката.
Ние имаме 9 зъбчета,от които 1 предкътник/кътниците се показват към 2 год. възраст/ но скоро май ще имаме и 10-то зъбче.
За сядането по заведения и при нас е трудно защото тя не иска да стои в количкта и обикаля,а съответно аз обикалям с нея #Crazy
Като казахте сокчета,вие какви давате,защото аз засега съм давала само на Хип,за натурални мисля ,че е рано още,имат много захар.
Агнешка,Пепи Ани  Hug големи сладури са дечицата пу-пу
Сега ви оставям че имам да прибирам маса Wink

# 21
Много хубави снимки пак! Ама едни сладурковци си имаме ... стават все по-големи и по-чаровни !
Боже,чета и си умирам от смях, по-скоро съм доволна,че не само ние сме толкова щури , а имало и от същата порода още многооооооо.

Sonka - твоят пакостник направо ме уби, значи сте захранили с ако и кафе  Joy, ей как е успял, ама и те са едни, само чакат да не гледаш и хоп белята станала ...

Анни ,много сте хубави, не само малкия и ти  Hug!

Анитка - значи вече си се пускате, да чудо е наистина това с ходенето, Никола също нито беше давал някакви признаци за ходене, и изведнъж направи крачките...Айде започвате и вие бягането из градинките . Наистина за хапването сме си лика-прилика, то си ни личи . ooooh!

Пепи - чудни снимки, ама Любо наистина е голям музикант, значи тачи македонското, голям сладур с кларинета ...

Таталинке - спокойно, стискаме палци всичко да мине леко и бързо да се възстановиш.Всичко ще е наред !  Hug

Честито кръщене на Тея- много целувки !

А на Люба почивката - леле, страхотия - малкият изобщо не се страхува от тез надуваеми чудесии, а наш Никола умира от ужас и страх ...

За сокчетата питате - ами и започнах да дадам на ХИП от две седмици ,а иначе си правя в къщи , пием с чаша с накрайник, а и на другата и хвана цаката с повече упражнения .
Целувки на всички !

# 22
Привет на всички!
Ние с беба позачезнахме малко, но то не бях а болести, не беше чудо #Crazy
ИМаме 12 зъбчета, не говорим особено, хо пък сме на ТИ с ходенето и белите Joy
Относно сокчетата съм чела че на ден не трябва да се дава повече от 120мл....., а за зъбките ...ами на Далия са и накъдрени, но мен не ме тревожи.
Сега да ви се похваля, че започнах да се занимавам с дистрибуторството на една натурална козметика и ми доставя голямо удоволствие. АКо някоя от мамите в чужбина повече се интересува как да си изкарва допълнително парички, нека се свържи с мен на лични. Още козметиката я няма в БГ, но в Обединеното кралство ще навлезе през ОКтомври.
ХАйде ние излизаме да скитосваме Heart Eyes

# 23
Ето и обещаните снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163219

Лека вечер от нас  bouquet

# 24
Честито ви християнче, Роси! Да е жива и здрава малката принцеса!

За течностите вече съвсем се обърках и незнам, къде е истината вече. Преди да стане на годинка освен млякото друга течност не приемаше, а от юни не се е спряла и изпива около 250 мл на ден под формата на сокове. Натуралните сокове ги разреждам с вода.

А за зъбките на Ели да уточня, че имат по една доста дълбока резка точно по средата на горните резци и не ми изглежда много нормално. Дано притесненията ми да са излишни. Скоро видях детето на едни наши познати, на което целите зъби са потъмнели и разрушени, а е на 2 години. Майката каза, че то обичало да пие  плодовите млека на Данон за пиене и имала съмнение, че и те може да са причината.

Пепи, и нашата мома има предпочитания към музиката. За ужас на баща си заспива и дори спи на радио Вероника /там пускат хитове на българска фолк музика/. Не съм си внушила - след поредица от опити на какава музика се чувства спокойна стигнах до този извод. Не искам да и налагам моят вкус. Каквото и харесва това да слуша.  Party Много обича да танцува - чак се чудя на кого се е метнала.
Вашите деца на музика или на тишина спят. Ние живеем на оживен булевард и нямаме дограма. Само музиката и шумът от климатика са спасението от непрекъснатия тътен и свистене на колела. ooooh!

Sonka, като разказа историята за акото се сетих, че и Ели, ако свърши пиш извън памперса веднага си опитва от него с пръст и колкото и да и се карам няма оправия. Whistling

Отивам да гледам снимки от почивката на Люба и аз се нареждам на опашката за сладкодумните и разкази. Simple Smile

Tatalinke, дано всичко е минало добре при зъболекаря. И на мен по време на бременността ми рязаха два пъти хематом на венеца...

Лека нощ, момичета!

# 25
  • Варна
Добро утро!

КотеТо, честито ви христянче! Много сте хубави на снимките, и мама и Тея са красиви и елегантни  Peace Какво става с почивката, уточнихте ли вече къде ще е (и има ли място за мен в багажника)

Таталинка, дано е минала добре манипулацията при зъболекаря! И аз не обичам да ходя, но няма как...

Люба, много весели снимки, личи си, че сте изкарали незабравима почивка. А жената с тъмната коса и очила май е сестра ти  newsm78 Намирам прилика с Ивчо.

26, Далия май е първенец в зъбките, браво на нея! Дай някоя снимка да видим колко сте пораснали.

Криско по отношение на музиката и танците ще прилича на баща си- абсолютно дърво. Позаклаща се понякога, но рядко. Предпочита да пее и то на висок глас. Комшиите сигурно вече роптаят като ги събудим с песни в 7 сутринта, но не мога да го променя.

Сокчета от детските рядко давам, а от така  наречените "натурални" само ако много мрънка. Правим си фрешче със сезонни плодове или портокал и грейпфрут. Дори на заведение съм му поръчвала и си го пие със сламка.

Тове ще е от мен и Крис за сега, ще се приготвяме да ходим на гости на баба на вилата.

# 26
  • София
Здравейте, момичета!

Щом оцелях след вчерашния екшън при зъболекарката, значи ще ме бъде Wink Съветвам ви да ходите навреме на зъбар, че да не се стига до такива сложни манипулации, които се отразяват зле не само на здравето, но и на психиката. Така че, не чакайте като мен!

Ананасче, Ани, Анитка, благодаря за подкрепата, момичета   bouquet

Ананасче, Ени не спи на музика. Не я свикнах от началото и сега малко ме е яд, защото се буди и от най-малкия шум.

Коте, честито кръщение на Тея! Голяма е кокетка с тези тоалети, да я нацелуваш от мен  Hug А с Ени явно ще са колежки, зъболекарки Wink

26, чудесно е, че се чувстваш доволна от новата си работа. Успех!   Peace

Пепи, ох, пропуснах да отбележа сладурските ви снимки - Любчо е голяма скица с този кларинет (така ли се казваше този инструмент?!).

Хубав ден, пълен с много усмивки за всички!

# 27
Здравейте момичета!Аз пиша ли пиша и после сървъра ме изфъчка  Crossing Arms
Таталинка Hug радвам се ,че си оцеляла след зъболекара.
Честито кръщене на Тея и на семейството!Наистина Коте големи сте хубавици двете.Браво ще си имате зъболекарка тъкмо на стари години ще има кой да ти прави зъбите  Grinning
Ананасче ама може ли такова нещо да сте били в Русе и да не кажеш тука да ти дам координати да се чуем и видим  Crossing ArmsИнъче и Диди като се напишка бърза да цапа в локвата.
Ние сме свикнал ида спим на шум,е не на усилена до дупка музика.Но ние още от бебе сме така.
Ох оставям ви за малко после пак ще продължа

# 28
  • Пловдив
Здравейте от нас,

Ние сме на гости при татито. Малкия спинка в количката, а аз се възползвам от това, че ме оставиха без надзор.
Благодаря ви за милите думи за моя мъник. Музикалния инструмент май е саксофон  Embarassed Имаме и други снимки с барабан, но тъй като не съм си в нас няма как да ви пусна.
Иначе се нагледах на много хубави снимки: на веселото семейство Кабрански и на куклата Тея, на порастналите Стефи и Хрис и се убеждавам, че юнските дечица са най-красивите. Хайде очаквам и от другите мами да покажат дребовците.
Кате, радвам се че си преживяла манипулацият и отново се вмъкваш в редиците със свежи постинги  Hug
И да се оплача, че ние сме все още само с 4 зъбчета  Sad И милото хич не му е лесно да дъвче.

Ами това е за сега от нас... отивам да погледам из другите теми какво става.
Лек и приятен ден   bouquet

# 29
Привет и от мен!
Благодаря на всички за милите думи и пожеланията Hug Heart Eyes  bouquet към нашето фемили.
Таталинка,
аз май съм пропуснала какво ти се е случило на зъболекаря,но важното е че вече всичко е минало,дано да не ти се налага да ходиш пак Praynig,аз за съжеление още не съм си извадила гадния мъдрец за който бях писала преди време,но ще трябва да го свърша Септември,когато малко се разхлади.
Анитка,заминаваме на 25-и за Трявна/по-скоро в покрайнините на града/ за седмица,а за багажника,ще ти намерим място в купето ,нали ще ставаме рода Joy
Любе,разгледах всички снимки,страхотни сте  Peace,а ти си направо като манекенка,евала PeaceСега чакаме разказа Crossing Arms
Аз ви оставям да метна един хляб в машината ,че като се събуди Тея отиваме на плаж.
До скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт