АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 928
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Ей, разгеле успях да влеза в сайта!
първо ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МУШМОРОЦИ ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА И НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ ПРАЗНУВАТ ДНЕС! ДА СТЕ ЗДРАВИЧКИ, ДА СЛУШАТЕ МАМА И ТАТИ И ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ!
Дани, да ти е жив и здрав баткото!
Марулка, нацелувай Шушчето и внимавай да не се обезводни!
Днес имам повод да почерпя - две години щастлив семеен живот - ле-ле как звучи само Mr. Green Забелязах, че вече не се разлива достатъчно алкохол, откакто затворих бара и за това независимо, че няма 12 часа пий народе

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 14:28 от Eliona

# 31
  • софия
ЕЛИ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,МАЦКА!ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ С МИТКО!ЦЕЛУВАМ ТЕ И ДА МИ СЕ ПОХВАЛИШ ТОЗИ ПЪТ КАКВО,ЩЕ БЪДЕ ОТ СВАРОВСКИ  Mr. Green!

# 32
  • София
Честит рожден ден на днешната рожденичка с красиво име! Да е здрава, весела и усмихната!
Честито християнче на Джулиана!
Честита годишнина на Елиона! Много любов и едно братче на Димана!
Whistling Hug

Даниhahaha  Hug
И да, Блан е права - мъж ли е, все не струва  Mr. Green Ама нещо без тях не можем май... Rolling Eyes

# 33
Честит Рожден Ден на Наталия! nbirthday

Честито християнче на Juliana!Аз да питам детската кухня в Созпол вече работи ли?

Честита годишнина на Eliona!Много да се обичате и слушате! Grinning

Marulka_s, дано бързо се оправи Шушето. Peace

Само ние ли не сме проходили още? Rolling Eyes newsm78

# 34
  • по света
Честит Рожден Ден на Наталия! nbirthday

Честито християнче на Juliana!Аз да питам детската кухня в Созпол вече работи ли?

Marulka_s, дано бързо се оправи Шушето. Peace

Само ние ли не сме проходили още? Rolling Eyes newsm78
Незнам,не съм я търсила повече жената,аз изкарах два месеца така,че сега ли  Laughing,от другата седмица ще съм в София и тук ще дойда септември май тогава ще я търся пак.Но ако се свържеш кажи   Wink

# 35
  • Sofia

По-важно е Митко да ме слуша Mr. Green
Димана също не проходила, но аз съм я оставила на саморазвитие.

Аз искам да ви питам, сега като навършат децата 1 година, трябва ли да променим хранителния режим и да намалим АМ. То всъщност до кога трябва да го пият? При нас режима си е почти същия:
към 6.00 - 120 АМ, но вече няколко пъти го пропуска, защото спи Hug
8.30-9.30 - попара
13.00 - 60 мл супа плюс зеленчуково или месно пюре
17.00 - около 200 гр. каша с плодове или плодово или нещо подобно
21.00 - 210 АМ
И понеже мойто дете не издържа само на това, между храненията най-обича да има по една солета в двете ръце или да замези с малко плод или сок от диня (ей този сок го пие както майка й пие водка и др. - с кеф и по много Mr. Green newsm24)
Този вечерния АМ кога се сменя с друго  newsm78

# 36
  • София
Елиона, и нашия режим е горе-долу така, само че я караме на пюрета и каши - нито попара, нито супи му давам  Embarassed А на АМ мисля да е докато не откаже, защо искаш да го заместваш и с какво? В подфорума за хранене с АМ съветват това - иска ли, даваш.  Peace
Ember, и Ивчо не ходи. Ама аз не бързам, че после ...

# 37
Здравейте и от нас  Hug
Вчера и ние се прибрахме,изкарахме си добре Laughingама много ми липсвахте  Embarassed,изчетох ви ама малко по диагонал  Joy Joy

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ПРЕЗ ОТМИНАЛИТЕ ДНИ   newsm51 smile3525 newsm51

Радвам се,че и Дани вече е на линия  Peace
Ember и Даяна още не ходи,даже и сама не се задържа права,все още я придържам,но не е казано че точно на годинката трябва да ходят,доста дечица прохождат и след това  Heart Eyes
Марулка дано Шушето се оправи по-бързо  Peace
Eliona нашия режим е почти същия с изключение на това,че Даяна още отпреди 2 месеца закусва направо в 9.30 с попара и вече не яде АМ,понеже не и харесва Wink
Аз също от утре започвам да обикалям за тоалет за РД,дано да намеря,че то сега е един период лятното свършило,есенното още не са го заредили  Rolling Eyes,ама ще се запася със здрави нерви и ще търся  Mr. Green
Хайде стига толкова,че прекалих после пак ще пиша  Heart Eyes

# 38
  • Sofia
Дани  rotfImbo rotfImbo rotfImbo ей, опасна си!

# 39
ЧЕСТИТО на всички рожденници от близките дни!!!

Честито и на християнче на Juliana!
Честита годишнина на Eliona!!! Дълги години щастлив семеен живот и едно братче на Димана!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Привет от нас с Ники от Плевенска земя Laughing На гости сме при баба и дядо и ни е супер.
Всички имате специални поздрави от Велмар и Дари, сутринта пихме кафенце с тях. Те са добре и те са на гости при баба, Велмар каза, че към края на седмицата ще се прибира в София и ще се включи активно в темичката Grinning  и Велмар все още има желание да организира общия Рожден ден, така че и тя е в бройката Laughing

Нашият режим вече е на 4 хранения за деня - 8.30-9 попара/кус-кус/овесени ядки; 12.30 месно или зелечуково ядене или супа и за десерт плод; 16.30 кремче/грис и вечер към 20.30 яде кисело мляко и все още малко го кърмя, но към края на месеца мисля да го отбивам вече.

А на непроходилите, не се притеснявайте, после като се пуснат и вече няма спиране съвесем. Не може вече да си изпия и кафето спокойно Laughing

Хайде приятен ден, че много дълго стана!!! Hug

# 40

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА и особено на "августинчетата".
Моята Елица ще празнува на 25-ти.С трепет го очаквам!

# 41
Здравейте!
Днес не мога да гледам, зверски ми се спи. А Маги е по-бясна и от ДЕНИС-БЕЛЯТА. Няма нещо до което да не се е докоснала, но се сеща от доста неща вече. Като падне по дупе и после се изправя и се изтупва, сякаш се е изцапала. Не мога да я накарам да яде друго освен салам и шоколад. Ужас - правя се на клоун, свиря с една свирка и ако успея да й дам 2-3 лъжички ядене съм доволна. Давам й парченце салам, синьо сиренце и между тях малко парченце хляб - плюе само хляба. Eliona попита за режима - ами ние май нямаме, но в общи линии ще кажа как се храни. Събуждаме се към 12:30 - попарка с бисквити и кисело или прясно мляко, или юфка с масло и течен шоколад. Към 16 часа - опитвам да пробутам зеленчукова гозба, надробена с хляб и сиренце. Към 19 часа кисело мляко, някакъв Зрънчо и една или две прасковки. И накрая като седнем да веччряме й давам да си хапне каквото поиска от масата + задължителните няколко глътки бира, не може без нея, накрая давам пак няколко лъжички кисело мляко, но трябва обезателно да е супер студено. Междувременно през деня може да хапне една кофичка сладолед или някакво плодово мляко. Ами .......... май това ни е одисеята наречена ХРАНЕНЕ.
Научила се е много гадно да плюе - като не й хареса нещо /а в повечето случаи е така/ и веднага го плюе. И ми се смее на всичко отгоре.
С ходеденето вече нямаме никакви проблеми - стабилно си ходи от месец. Постоянно съм нащрек да не се удари някъде. Но тя е толкова палава, че се ужасявам понякога, просто не ми достигат сили. Няма да седне като нормалните деца да си играе с играчките - трябва да се катери по шкафове и секции.
Оххххх, спирам, че май прекалих с писането.
До скоро и много целувки за дечковците!

# 42
  • по света
Eliona,нашият режим е такъв:
7,30 попара сменям чай с АМ
12ч.обед супа
16ч.плодово пюре,понякога бисквити с кисело мляко,грис или крем.
19ч.вечеря
21ч АМ
Никакви сокове освен изцедени и почти никакви сладки неща освен обикновенни бисквити и Плазмон.

# 43
Най-после успях да разгледам снимките, големи са ни сладури! Simple Smile
Mmilena, колелото на Вики е абсолютно същото, едва я сваляме от него.
Adrianska, снимката на Сашко в надуваемата лодка е върха.Страшен пич! Mr. Green
Eliona, нашия режим е същия изместен с около половин час по-късно, само на обяд вече яде готвено от кухнята.И аз се чудих за млякото, ама ще давам докато иска.Сок не иска да види.А няма ли някакво мляко за по големи деца?
Miss_74, трудна работа това с тоалетите, и аз търся ама безуспешно за сега.
Аз за прохождането само питам (не съм се притеснила), стори ми се че повечето вече ходят за това.А пък и Вики е малко назад с материала...

# 44
Пак ли за режими се разговорихме...мен тва ми е кошмар. Нали моята не заспива без шишетп в устата и малко ми разклаща волята за строг режим.
6:00 - 150 мл АМ
11:30 - 12:00 - 150мл АМ (за да я приспя за следобедния сън)
15:30- 16:00 - Супа, изяжда по 200 гр. Но изискването е да е домашна. Отказа всякакви купешки пюрета и тн. Време е да я пробвам на кухня, май?
20:00 - 210мл.  АМ и Лека Нощ
През останалото време набива разредени плодови пюрета с вода, солети и обикновенни бисквити.
Елионка, мило , налей едно, че ми е много терсене Simple Smile

Аз понеже съм малко глупавичка, не мога да схвана , след като съм гласувала в предното преброяване за общия ден ден пак ли трябва да гласувам?

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 21:02 от Обърквация

Общи условия

Активация на акаунт