АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 921
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • софия

Аз понеже съм малко глупавичка, не мога да схвана , след като съм гласувала в предното преброяване за общия ден ден пак ли трябва да гласувам?
Аз пак гласувах  Blush и сигурно съм Усрала пейзажа  Embarassed...

# 46
  • софия
Много малко ядете,бе хора  Thinking....
9ч.-Попара или каша около 300гр.
13ч.-месно или зеленчуково -220-250гр.
17ч.-240мл. вода с 8 лъжички АМ/
18.30-19ч.-плодово пюре
21ч.-240мл.вода с 8 лъжички АМ и една лъжичка от плазмонките на прах
Между храненията обикновени бисквити или от тези на Плазмон,сигурно поне една филия хляб и се събира на ден когато ние ядем и и се топват хапчици в нашата манджа,по една -две праскови на ден.

# 47
  • София
Добре дошла на мама  Ma-Mi-E и Елица!   Hug  bouquet
И пропуснах преди - Ивчо връща гушките към Ния!  Heart Eyes

Аз понеже съм малко глупавичка, не мога да схвана , след като съм гласувала в предното преброяване за общия ден ден пак ли трябва да гласувам?
Аз пак гласувах  Blush и сигурно съм Усрала пейзажа  Embarassed...

и аз гласувах, ама май и така трябва - последно преброяване  newsm78

# 48
  • София
Момичета,моля ви,който е гласувал веднъж да НЕ гласува повторно.Пуснах анкетата пак,защото може да има мами,които не са успели да гласуват в предната тема.За това и съм написала,че до момента сме 21 и после ще прибавим и тези които ще гласуват тук.Предлага тази опция да я има и в следващата тема,а после вече ако има някой,който не се е записал ще го напише в пост,но това вече ще са много единични бройки PeaceСега,който е гласувал повече от веднъж да си признава без бой,за да знаем колко да вадим Twisted Evil Mr. Green

# 49
  • София
Здравейте момичета!

Ние се завърнахме от дъъъъълго гостуване на баба в Пловдив преди час и сега успях да пооправя багажа. Та бързам да прочета, каквото съм пропуснала Mr. Green Виждам, че Кайли вече е качила снимки от срещата ни във Филибето  Wink

Дани, радвам се, че вече си вкъщи и се чувстваш по-добре.

Относно мъжете-Лъвове - първо да почерпя, че моят супер Митко вчера навърши 34 години

и абсолютно пристрастно по темата - нашият татко-Лъв е прекрасен баща и съпруг. Стига да не го хване ината Mr. Green, че тогава се замислям дали е Лъв или магаре. hahaha
Утре ще дочитам стари теми.
Лека нощ!

# 50
  • софия
Аз да питам Пиперчето ни кога има р.ден?Утре ли?

# 51
  • гр.София
 Mr. GreenХе-хе,от вчера стискам зъби да не попитам за анкетата и да не кажете,колко съм глупава.  Но умозаключих това дето е обяснила Бубчето.

Елиона,честита годишнина! Да ви е сладък дъ-ълго съвместният живот. Вие сте си направо младоженци.

Честит Рожден ден на малката Наталия!
 ma-mi-e,заповядай при нас!

Привет на мис74 и младоженката Нана !

Дидика,много сте напреднали с храните. След като те прочетох вчера,се престраших да дам на София от кренвирша си. Толкова жално ме гледаше Tired
 Тя яде всичко,но диетично-без подправки. Е, давала съм й Зрънчо и сладки бисквити,но много рядко.
 Нана-много-много здраве и сърце,пълно с любов към вас,пожелавам на супер-таткото!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 23:02 от blanc

# 52

Дидика,-направо ме уби с вашето хранене+ пиене(биричка), за спането просто благородно ви завиждам Hug

Честит РОЖДЕН ДЕН НА СУПЕР МИТКО!!И да не се инати често!! Wink
Елиона-Много ме изкефиха снимките на Димана как лази по пясъка сред вълните.Супер сладуранка... Hug
Ние си хапваме сутрин АМ-180мл,на обяд супа със хляб-това е от скоро иначе почти само хляб с домат-колкото поиска,но едва ли хапва повече от 150гр.+ диня или праскова,следобяд кремче или кисело мляко и вечер АМ-210мл.Естествено през деня бисквити и солети,за да имим 5мин свободно време.И много обича краставица-давам и между храненията да си я ръфа.
Дани-аз и без операция нещо се ошумолявам като си легнем  Embarassed

.А няма ли някакво мляко за по големи деца?
..
На Аптамил-3 пише до 3г.
Марти се пуска да ходи по няколко крачки сама,ама още не я броя за проходила!!

# 53
  • гр.София
 Утре-Пепър,а на 18-и-Бубчето.
 А утре как ще си преброим Мариите newsm78?

# 54
  • София
Здравейте!
Честито на всички, които са имали поводи за празнуване, не искам да изброявам, за да не изпусна някой!
Дани, радвам се, че вече си вкъщи при своите съкровища!
Не съм писала отдавна, но напоследък не ми остава много свободно време. Откакто Марти проходи нямам и минутка. Хвърчи като фурия, катери се по дивана, на облегалката и накрая се опитва да се качи и на перваза на прозореца  Crazy
Нашият режим е сутрин към 9 попара или овесени ядки с някакъв плод, към 13- 14 месно или зеленчуково пюре, после банан, към 17- 18 каша и преди лягане 200 АМ. Към 4 сутринта му давам около 120 АМ, защото иначе не заспива и така...
Отбивнето мина безболезнено, тези хапчета вършат чудеса. А на Марти сякаш не му липсва, което е добре.  Peace
Приспивам го в столчето за хранене, супер бързо и съм много доволна, а когато се събуди през нощта го слагам между нас и така заспива, без люлеене и т.н., след това го местя в неговото легло, ако не съм заспала  Mr. Green
В общи линии е това.
Чао за сега. Пожелавам ви лека нощ  Hug

# 55
Ето ме пак и мен.
Сега искам да ви почерпя за ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН на моята Маргарита. Да ми е жива и здрава и да продължава да изпълва и осмисля живота ми!

# 56
Здравейте и от мен!
Първо на патерица:

Честит Рожден ден на малката Наталия!

Eliona Честита годишнина!

Честит рд и на супер татко Митко  Laughing

Честито християнче на juliana

Честито и на днешните вече пораснали дечица  Маргарита  на мама  didika,  Мария на мама Мама Леоне, Мариян на мама divas, Ивайло на мама Netty, Снежина на мама megishik, Мария на мама desi_markova,

И не на последно място: Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Много честитки много неща, а  Mr. Green Ама така е като само чета, а не се включвам навреме. Дано само да не съм пропуснала някой.

Кайли и Нана да са ви живи и здравички сладките мишлета - много са сладки на снимките  Peace

Относно режима - Лори е на кърма към 6 и 10 сутринта, към 14 - зел. или месно пюре, 18 каша или плодове с бисквитки и 22 пак кърма.  Преди обедното хранене хапва някакъв плод, а привечер докато вечеряме набива хляб като за световно - иначе не ни дава да хапнем нищо  Rolling Eyes Мен ме притеснява друго - моето мишле е  непрекъснато гладно, просто няма такова ядене като нейното. Все се сърди като й вдигна купичката. На обед изяжда по 220-230 гр пюре, а преди й давах и се сърди като свърши - преди й давах плод за десерт, но педито ме посъветва да го давам 1-2 часа преди или след храненето, защото така много се натоварвал стомаха с ферментиращи храни и не било хубаво. Пием и вече сок като за световно, но го разреждам с доста вода - чиста вода не иска и да помирише. Аз също се замислям за детската кухня - лошото е, че май не сме много напред със захранването и се притеснявам дали ще е проблем  newsm78

Спирам, че стана мнооооооого дълго  Embarassed

# 57
  • гр.Добрич
 newsm59Честит рожден ден на PEPPER!!! - Дълги години, изпълнени с много любов и щастие. newsm67

Честити рожден ден на всички днешни рожденици!!!

Честит празник на всички, носещи името МАРИЯ!!!

Много хубав месец е Август - време за почивки и празнуване. Grinning

Елиона нашия режим е следният: 9.30ч. - попара/АМ/кис. мляко с бисквити; 14ч. - зел. или месно пюре; 18-19ч. купешка каша за бъркане; 23ч. АМ. Все още хапваме купешки пюрета за обяд. Понякога му правя и домашни, но само зеленчукови. Вече му топвам и от нашите манджи, но да си куса.
Дидика - много страни работи яде твоята мома newsm78, но ти си знаеш най-добре.

Ивчо от 2 вечери се събужда към 3-4ч. и иска да играе. Досега такова нещо не беше правил. Какво му стана на това дете? Пуска се на няколко пъти сам да върви, но вкъщи и бос. С обувките е много смешен и така ги криви.

Лека нощ на всички.

# 58
Eхххххх, знаех си, че ще изпусна някой  Sad Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

PEPPER, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 59
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРГАРИТА, МАРИЯ, МАРИЯН, ИВАЙЛО, СНЕЖИНА И МАРИЯ!!!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ПОСЛУШНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!
НА МАМИТЕ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК    bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Pepper!

Ето и от мен едно черпене, нали имам днес имен ден :

Да ви е вкусно! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт