АВГУСТинче 1-ви ден Рожден празнува, мама повече от него се вълнува!

• 11 922
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
PEPPER,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИЧКА!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!ПРЕГРЪДКИ ОТ НАС И ЩЕ ПОЧЕРПЯ ЗА ЗАКУСКА С ТАЗИ ТОРТА ОТ ТВОЕ ИМЕ,А ПОСЛЕ НИ ГОЩАВАЙ ТИ  Mr. Green!

# 61
  • София
ПЕПЪРЧЕ,ДА СЕ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.МНОГО ПРЕКРАСНИ НЕЩА ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАРГАРИТА, МАРИЯ, МАРИЯН, ИВАЙЛО, СНЕЖИНА И МАРИЯ!!!

# 62
  • софия
Честит първи рожден ден на Маги,Снижина,Мария,Иво,Мария и Мариян!
Честит имен ден на всички именици!

# 63
  • София
УПС EmbarassedЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ(МАЛКИ И ГОЛЕМИ)  bouquetИ СПЕЦИАЛНО ОТ НАС С ИНА НА АЙЛА Heart Eyes

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 08:46 от bubcheto15

# 64
  • София
Честит рожден ден на МАРГАРИТА, МАРИЯ, МАРИЯН, ИВАЙЛО, СНЕЖИНА И МАРИЯ!

ЧРД и на Пепър! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 65
  • София
Честит рожден ден PEPPER! Пожелавам ти много любов и радост !   bouquet

Честит рожден ден на МАРГАРИТА, МАРИЯ, МАРИЯН, ИВАЙЛО, СНЕЖИНА И МАРИЯ!

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

# 66
Честит Рожден ден,Пепър!!!Пожелавам ти само щастие,късмет и любов в твоето сърце!!

МАРГАРИТА, МАРИЯ,Мария, МАРИЯН, ИВАЙЛО и  СНЕЖИНА.
Честит Имен ден на Айла,Мимс,Ммария,Марио и всички скрити Марии.

Благоооодаря,за богатите сутрешни почерпки....ммммм....

# 67
Честит Имен Ден
на всички носещи това прекрасно има Мария!

... и неговите производни разбира се! Grinning

Честит Рожден Ден на Pepper!
...ама знаеш кога да се родиш Wink

на всички малки сладури и сладурки
родени днес на този хубав празник!

И да попитам мамите на девойки, днес някой ще пробива ли ушички?
newsm78
Защото съм чувала че на днешния празник било най-хубаво, защото на мен ми се иска, но така и не съм запазила час никъде  Rolling Eyes

# 68
                              Честит имен ден на всички
                                                       Да са много щастливи и обичани
                                                    Честит Рожден Ден на Pepper!
                                                                       newsm59     МАРГАРИТА, МАРИЯ,Мария, МАРИЯН, ИВАЙЛО и  СНЕЖИНА.

# 69
  • В ЛЮтеницата
БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!! Да ви се връщат!!! Няма да казвм колко съм трогната, защото не мога да го опиша! Папкайте на Дани от пиперливата торта   bouquet, а аз като успя Лора ще ви черпя с домашно приготвена и ще ви споделя рецептата ако ви хареса Simple Smile

Честит имен ден на всички Мимета! Да са здрави и щастливи и да носят с отговорност това специално име!!!

# 70
ЧРд,мили рожденици!да сте ни здрави дечица и нека  Богородица да бди над вас![/size][/b]
Снежина се роди в 10.05ч. преди 1г.,да ви почерпя
Довечера снимки от РД и кръщенето и исстинската ни торта.
Пепър,бъди много щастлива и обичана жена и майка.
Честит имен ден на всички,носещи името на Дева Мария!

# 71
                                           Честит имен ден на всички !  Да са много щастливи и обичани ! Нека Богородица бди над всички!
                                                                     Честит рожден ден   на Pepper!                   

# 72
Хихихи,току що установих,че Марти знае какво е чорап  hahaha Joy Казвам и донеси чорапчето,понеже се беше съ/абула и тя ми го донесе,без аз да и соча къде е и какво е.После донесе и другото  hahaha hahaha

А,ако всички бебчовци спят в 16ч,да го направим Общият РД в 17ч,или ще е късно за някои??

# 73
  • гр.София
Честит първи Рожден ден на сладките дечица Маги,Мария на м.Леоне,Мариян,Ивайло,Снежина и Мария на desi_markova!!Здрави и щастливи да растат!

ЧРД, Пепър! Бъди здрава и нека се сбъднат всичките ти желания! ( Ех,колко люти чушки ти бях приготвила Twisted Evil,но Дани ме изпревари!)

Честит Имен ден на всички малки и големи с името Мария ( мамите Ммария, Мимс, Айла, Мадона...),както и на кавалера Марио!!

М-м-м,какви вкусотии сте сервирали eat cheers

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 11:19 от blanc

# 74
  • софия
Пиперчето,трябва да уреди Лорка с такъв лигавник  Laughing:

Общи условия

Активация на акаунт