Правите ли анален секс?

• 429 745
  • 243
  •   1
Отговори
# 180
И аз така мислех.

# 181
Наистина много образователна е станала темата. Пишете - ние четем и се учим...  smile3529

# 182
Да вкарам малко хумор в темата:
"Болезнен ли е аналният секс за жената?
Не,стига мъжа да няма магарешки маркуч и тя да е напълно отпусната и спокойна.Ректумът,както е известно,е целият в мускули,досущ като Киро Скалата,затова,ако собственичката му(на ректума,не на Киро)е нещо напрегната,може да се свие обидено и да прецака партито.Добре е като начало да обработите мястото с пръст,ама бавно и внимателно,сякаш ще предразполагате кисел женски таралеж.Тези мускули са свикнали да избутват нещата навън,а не да посрещат гости,затова проникването трябва да става предпазливо.И още един съвет към мъжете-не си и помисляйте да нахлувате през задния вход погрешка-рязкото проникване там боли,сякаш ни режат с некъв тъп нож и без упойка.Само още една дума и минаваме нататък-"лубриканти"!!!
Има ли жени,които свършват по този начин?
О,чували сме не веднъж и дваж,че има,и още как-дори се смята,че това е едно от най-вълнуващите преживявания.Така е,понеже отзад е фрашкано с нервни окончанвия.Не е за подценяване и моментът на забраненост,т.е.усещането,че вършите нещо нередно(табутата,казват,били особено възбуждащи).С две думи,заслужава си да работите в тази насока:умелото съчетание на стимулация отпред и отзад би трябвало да докара жената до оргазми,за които после ще разказва на внучките си(ама като поотраснат малко)..."
         От сп.Максим

# 183
уау, изчетох ви и се посмях  Joy

# 184
Правили сме няколко пъти и сигурно пак ще правим, защото мъжа ми всеки път си пита и от време на време му минава номера.
Все пак толкова години заедно двойката трябва да мисли за малко разнообразие под каквато и да е форма.
Но ако те предразположат добре мисля, че проблема е никакъв.
Peace

# 185
Никой не отговори каква е тази поза отдолу??? newsm78

# 186
 Joy Скъпа, позата е ясна - мисионерската, жената отдолу, мъжът отгоре, само с 1 разлика  hahaha

# 187
  • София
Joy Скъпа, позата е ясна - мисионерската, жената отдолу, мъжът отгоре, само с 1 разлика  hahaha
Е, що, може и по корем Whistling

# 188
Никой не отговори каква е тази поза отдолу??? newsm78

Е, как, колко пъти да ти обясняват? На 4 крака под леглото.

# 189

Ти така ли го практикуваш?  Joy Joy Joy

# 190

Ти така ли го практикуваш?  Joy Joy Joy

Аз не практикувам!  Naughty

# 191
Да се изкажа и аз по тема. Да, практикувах, преди да срещна мъжа ми. И да много ми харесваше, и мога да каже, че без стимулация някаква там много трудно мога да свърша. Та по тоя въпрос някъде бях чела, че хората когато се родят 1-вото място където изпитват някаква възбуда е устата (когато сучат и т.н.). След което вече нещата преминават към ануса, а по-късно вече е матката. Така, че нищо чудно да се кефят и жени на анален секс (а някой и на орален).
С едно бившо гадже доста често го практикувахме и ни харесваше и на 2-мата. Почти никога не съм го правила с презерватив или някакви лубликанти. Когато жената е достатъчно възбудена, и мъжа знае как да подходи може да се овлажни не само от слюнка, ами дори и от влагата на влагалището й (това ако е много възбудена, та чак тече).
След като се запознах със съпруга ми, правили сме го само 1 път по мое настояване, но тук случая е друг - дебелината си казва думата и малко или много си боли, пък и той няма опит, та повече не сме пробвали (но като родя може и да взема някакъв лубликант, ще видим). Лошото е, че сега почти не правим секс, и то не само защото съм бременна, ами и мъжа ми не е мн по тая час  #Crazy Това не го разбирам, но дано се оправят нещата, иначе...не знам.
А колкото до позата, според мен най-добра е, когато жената е отгоре, защото така може да си го вкараш както и когато си пожелаеш и регулираш всичко. А затисне ли те отдолу, няма къде да идеш, може да му стане мн кеф и рязко ако го вкара, кофти....

# 192
Е, видяхте ли сега?  Crazy И орален оргазъм се появи!  ooooh!
Истина било, че човек се учи, докато е жив!  Laughing
Хайде сега бързичко да си признаят всички, които са изпитали оргазъм, докато са надували дудуците (ама без 69!  Naughty) Това включва и гълтането, естествено!  Mr. Green

# 193
Е, видяхте ли сега?  Crazy И орален оргазъм се появи!  ooooh!
Истина било, че човек се учи, докато е жив!  Laughing
Хайде сега бързичко да си признаят всички, които са изпитали оргазъм, докато са надували дудуците (ама без 69!  Naughty) Това включва и гълтането, естествено!  Mr. Green

Joy Joy Joy

# 194
  • София
Аааааааа, този сме го изпитвали още като бебета,на мен ми е любопитно за ушния   Crazy .Още се мъчим с моя да го постигнем  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт