Отговори
# 120
Леле, верно ли Хекси е от последните? Аз пък как само я изпратих по живо по здраво да ражда  Crazy
Стискам палци бебчето да си излезе когато му е време, пък дано няма проблеми, както и да стане.

# 121
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички с името Мария ,да са живи и здрави
Хексинче ако си в родилното стискам палци -поне е на хубав празник всичко ще бъде наред
приятен ден на всички   Hug

# 122
айде стига сте говорили за раждане че така ме е насвило, чатя от компютъра в гаража, за да съм по близо до колата и да изчезвам към болницата...
дано устискам поне още 2 сед.
лека ви нощ от мен, хич не ми се иска да съм аз от първите;)

# 123
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Ани,и мене ме питат постоянно.има и една нагла комшийка,която даже си позволи и име на бебо да мисли.то ние с мажо не смеем да се замисляме много,много пък тя наща вече го и кръщава.направо се разтресах от яд smile3514
стискам палци на Хексина всичко да е наред с нея и бебето.
днес мисля да отида на църква,ама по късничко,че сега сигурно е фрашкано с хора.
добре дошла на новата мама.
до скоро Hug

# 124
добро утро мами
хексинче стискаааааааай, пък ако е за добро да излиза мъника  Simple Smile
днес е много хубав празник, така че всичко ще е наред, ама ако си в къщи обади се!!!!

мерси на всички за мнението за лекарствата, днес в 17.30 сме при доктора , при който ще раждам, та мисля за всекли случей и него да питам и тогава да купиувам, защото ЖК ми е води Коларов от МД, а той е известен с предписването на всякакви лекарства с повод и без повод

лек ден на всички  bouquet

# 125
за кожодерите само да вмъкна, че и аз си заплатих микробиологията и всяка седмица плащам по 7лв. за запис на бебешока......
без коментар

# 126
Привет мами!
Честит Имен ден на всички носещи името Мария! да сте живи и здрави и много, много щастливи.

Хексинче стискам палци да ти попреминат контракциите. Ако си жкъщи отчитаи се по няколко пъти на ден, да знаем че си добре. Ако се наложи отиди и до родилния дом да те прегледат. Нашата лекарка я няма, но тя има заместник в момента - един мъж, но не знам как работи. обади се в клиниката и може да отидеш и при него да те види. Дано остискаш поне още 2 седмици.

Аз от месец съм с болки, ниско долу, особено като лежа и се обръщам. Пия Магнерич. Хекси ако всичко се размине днес купи си Магнерич и пии 3х2 в началото, после 3х1. няма да ти навреди, просто ще ти намали контракциите. А и ношпа ако трябва. Но първо да те види лекар!

А за микробиологията и на мен не ми е правена, но смятам да си искам, пък ще трябва да си я платя. Няма значение че сме секцио, микробиология пак трябва и ако има нещо задължително трябва да се лекува, защото ако не, то тези бактерии ще се качат нагоре към матката, а там ще ги чака рана, много податлива на бактерии.

За доказателство на вчерашните ни размишления за мъжете, тази нощ хич не съм спала. Моя мъж го боля корем и само охка и се оплаква, и не иска нищо да пие. Като малките деца... след много мъки цяла нощ сутринта се нави да изпие едно хапче и сега спи. Но репликата мебе" ох много ме боли, ще умра..." Мъже. та днес не е на работа и ще си го глезя:)

# 127
  • София
Ани,и мене ме питат постоянно.има и една нагла комшийка,която даже си позволи и име на бебо да мисли.то ние с мажо не смеем да се замисляме много,много пък тя наща вече го и кръщава.направо се разтресах от яд smile3514
И на мен свекървата ми каза, че при тях (те са в Гърция) разните им познати разправяли на свекъра, че щом пак чакаме момче ще е кръстено на него. #Crazy #Crazy Къде им влиза в работата? Close Гадното е, че така може да го настроят и после пак да е разочарован, че пак не е на него. ooooh!

# 128
Още не съм родила!
Съжалявам, че ви хвърлих в паника, ама толкова силни болки никога не бях имала и вкъщи също доста се изпопритеснихме. Бях в болницата и лекарят ми излезе от секцио, за да ме види и като ми се накара защо не съм му звъннала още през нощта...  Оказа се, че тази сутрин в Токуда имало много родилки и беше лудница. Та буквално ме погледна за секунди, каза, че нямам разкритие и ме прати на инжекция но-шпа и каза да пия яко Магнерич и но-шпа - и от двете 3 x 2. И си се върна в операцията. Та не разбрах от какво са толкова силните болки, но ме боцнаха и ме пратиха да почивам. Явно още не е подействало, защото на всеки 3-4 минути имам такива зверски напъни от болка, че чак не се търпи.  Cry По този повод сега си лягам и ще мисля позитивно, белким ми мине. Ако няма подобрение до довечера, чак тогава ще си позволя да се шашкам и пак ще ходя към болницата. Стискайте ми палци всичко да е наред с бебето, ако ще и днес, и след един месец да излиза.

# 129
Чести Имен ден на всички именници и весел празник на всички ни!
Хекси стискам ти палци да устискаш още малко, ама ако е решило сега да се роди всичко ще е наред ние сме с теб.
А какво стана с Краси и тя звучеше посред нощ много предродилно, с тея болки в кръста и ток по гръбнака и на теб ти стискам палци мила.
Ние вчера бяхме при доки, бебка се е обърнала както си трябва и е порасналадоста движим се по идеалната максима както каза док с усмивка та тежим вече 3300 гр и док ми спря дрогата и ми даде зелена светлина да раждам, та вчера по тоя повод решихме така и така сме в Тутракан я да скокнеми до Русе и от цялото тва друскане контракции и не болезнени обаче ми просто ми се втвърдяваше корема, че и посред нощ, само едно ме тревожи да не са кофти тея неща за бебка и тя как ли ги преживява, че бая се бунтува и ритка.
А и да се оплача едно малко коте снощи не ме остави да спя ццяла вечер ми мяучи под прозореца ужас някакъв - представих си го като тренировка за бебка за малко да сляза да го гушна.

# 130
Забравих,
добре дошла на новата мама! Леко доносване на бебо сред нас! Дай ни малко повече инфо за теб, бебе, термин, за да те вклшчим в списъка?

Хексинче почивай си и бъди спокойна, и пии хаповете, те ще те облекчат. Пък дано не ти се наложи пак да хоодиш до болницата.

# 131
  • София
Здравейте!
Нямам време сега, но да се запиша само  Simple Smile
Хексинче, надявам се, че всичко е наред, раничко ти е още.
Честит празник на всички именнички   bouquet   bouquet   bouquet Да сте здрави, усмихнати и много обичани!
Ох, Хекси, писали сме едновременно, стискам ти палци мила  Praynig Хич не са хубави тези болки, дано минат от лекарствата!

# 132
ВАНЯ,затова става въпрос.надъхват свекара и той се кефи и после ще има сърдене и дурлене цяла година.

# 133
ХЕКСИ радвам се че всичко е наред.лягай и си почивай

# 134
  • Асеновград
Добро утро !  Hug

Cherry_spa и аз съм си тук, но имам постоянна болка много ниско долу.Днес от 16 съм при док. и ще видим какво ще каже

Hug
Хексинче, дано всичко е наред и стане, както ти искаш.Ако бебо реши да излиза по-рано -то си е Божа работа, да е живо и здраво мъничето!!!

Днес пак ще ми взимат вагинален секрет, за да видим дали съм се изчистила от тая бактерия,ама изследванията ще са готови чак в понеделник...ако пак има нещо то няма да имам време да се лекувам  newsm78Дано нямам нищо вече! Praynig Praynig Praynig
Днес е много хубав празник!!Честито на всички,носещи името Мария!
Аз днес няма да излизам никъде до после,защото вече наистина се чувствам като разглобена, всичко ме боли и не мога да мръдна. Whistling Whistlingтака че честичко ще се включвам  Hug

Целувки на всички  love001

Общи условия

Активация на акаунт