Няма плаж и море август щом дойде , бебевалежът ще ни отнесе!

• 11 654
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
4естито на именни4ките!и аз съм такава,ама нещо никак нямам настроение.като не съм спала и по4ивала няколко дни  така е.само се нервя на вси4ки.
ирраа какъв е този 4ай от копър,казвай и аз да го пия.от аптеката ли е,аз пия лактогенен,ама малкия с епревива от колики.
MarianaMama,чаят е на Хип против колики ,той е за малкия по принцип,за него го взехме,ама можело да мусе дава от 3 тата седмица на него и затова реших и така ме посъветваха да го пия дотогава аз,и сега си пия по една чаша на ден,разтварям си,мисля си ,че минава през кърмата и го успокоява,поне при нас е така.Мкар ,че тази сутрин пак не искаше да заспи и нервничеше,ама мисля че не от колики,просто спи сега по дълбоко през ноща и на сутринта не мус е спи толкова и само иска през час да яде и така от 7 до 12 часа,после като заспи откарва до 17 часа,странен режим си е създал,ама не го будя в 15 часа да яде,когатос е събуди,мисля че детето само си определя кога е гладно и кога не,дано не греша. newsm78 ooooh!
Да питам,откога може да се  носи бебко в кенгуру?Simple Smile newsm78

# 166
Май вече се появиха доста необебили се и взех да си мисля , че не сме 4-5 останалите такива.
Кики2кики и мен ме е много шубе,особенно като си помисля, че постоянно те бъркат отдолу, а и незнам изобщо как ще раждам-акушерката каза, ако видя, че бебето се мъчи те свалям на секцио без никакви уговорки.
Така ми се иска да си раждам нормално, пък и нали ще съм с епидурална.Казват, че тя спирала естествения процес на раждане и затова пускат и система окситоцин, но поне не усещаш болката от контракциите.Май това и е минуса, но не съм чула да се оплакват иначе родилите с такава упойка.

Момичета, а ако ми се доходи до тоалетна докато съм в предродилна, какво правя newsm78

# 167
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА ВСИКИ НОВИ МАЙЧЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБОЦИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК ВИ ПОЖЕЛАВАМ
Аз да си кажа че и аз съм още към необебилите се Simple Smile секциото ми е назначено за 21 и вече си умирам от страх да не тръгне бебо по-рано че и лекарката ми няма да я има преди това иначе уж нямам признаци за раждане ама знам ли може и да ги пропускам нещо Simple Smile

# 168
  • ГОре на черешата...
Ади, споко, още 2 в 1 има, не си само ти Peace.
А като ти се доходи до 00, ако не си вързана на система си ходиш.

# 169
4естит имен ден   bouquet
Има още много моми4ета, които са с корем4ета все още(вкл. и аз) така 4е - много сме, силни сме! Mr. GreenНека да се насладим още малко на бремеността си, тежи ни, напрегнато ни е, но ако не намерим положителното, ще се измь4им още пове4е(особено при преносване).

За епидуралната, други минуси са 4е после може да имаш главоболие, да ти се гади и да ти се вьрти главата.При някой майки може и 2-3 дни да отнеме вьзстановяването.Освен това и бебето се ражда позашеметено, може да не пропла4е веднага и реакциите му да са забавени.Мен от това най-ще ми е гадно, ако се стигне до епидурална.

# 170
Да питам,откога може да се  носи бебко в кенгуру?Simple Smile newsm78

Зависи от марката и модела на кенгурото.Но като цяло при тегло на бебето от 3,5 кг. нагоре. Зна4и от горе-долу ден 1, ако бебето не е родено преждевременно и е по-слаби4ко.Има и изисквания за рьста.

Моми4ета, а Вие слинг или кенгуро ще предпо4етете?Така и не разбрах каква е разликата за самото бебе и кое действа по-успокоително, кое е по-удобно и т.н.Кенгурото ми се струва по стабилно, ама в пове4ето модели бебето е вьв вертикална поза.В слинга за новородени може и да се лежи, а това ми се струва идеално за малко беб4е.

# 171
  • София
Аз да питам мамите, които дават Саб Симплекс по колко пъти на ден ги давате. Забелязах, че моята се успокоява след около 2 часа след като ги е пила, а иначе си гъне милата и се гърчи, че чак си събува ританките. Та през колко време могат да де дават - дали през 3 или през 6 часа.

# 172
Ами на система ще съм със сигурност заради епидуралната, за това питам newsm78

# 173
Привет за бързо и от мен!!!!
 Ей мами как успявате да се справяте с мъниците и да пишете във форума????Направо ви се възхищавам!!!! Аз съм много мудна явно и недоспала.
 Искам да ви питам нещо, на Андреа започна да и се бели кожичката по пръстчетата и по ръчичките...Много странно, само там се бели а я мажем обилно с олиото на Себа Мed
 Отивам да мия дупе...пак ще се включа после

# 174
  • София
Поли, и на Вики и се боли козичката около китката на ръката. Лекарката обаче каза, че било нормално да и се бели козичката, щото кожата се сменяла и да не се притесняваме и да продължаваме да мажем.

# 175
Привет за бързо и от мен!!!!
 Ей мами как успявате да се справяте с мъниците и да пишете във форума????Направо ви се възхищавам!!!! Аз съм много мудна явно и недоспала.
 Искам да ви питам нещо, на Андреа започна да и се бели кожичката по пръстчетата и по ръчичките...Много странно, само там се бели а я мажем обилно с олиото на Себа Мed
 Отивам да мия дупе...пак ще се включа после

Поли и моя малчо е така и на ръчичките и на краченцата пръстчетата се белят..и аз мажа много със зехтинче, но пак се белят, явно е нормално...много са нежни още кожичките им бебешки  Hug

# 176
  • Видин
Привет и от мен.
Май наистина не сме толкова малко необебилите се Hug. Дано да не се бавим много Praynig Наистина какво става с Мегита?

# 177
Момичета, моя мъник много спинка, по колко часа будни са вашите бебенца?

# 178
Здравейте, момичета!
Днес имам имен ден и ви черпя по случая!

beer beer3 beer2

(не знам как да вмъкна снимка)

Аз още си нямам бебе... Терминът ми беше на 13-ти...

# 179
  • София
Най-после и аз се появявам !

ПЪРВО ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА, КОИТО ИЗПУСНАХ ПРЕЗ ТЕЗИ 8 ДНИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛЧОВЦИТЕ И ДА РАСТАТ МНОГО ЩАСТЛИВИ !!!

Аз до днес седях в шейново с жълтеница, сега сме вкъщи и съм ошашавена до небето..
Толкова ми липсвахте, ще разказвам за раждането като имам МАЛКО повечко време. Ох, наистина ми липсвахте.
Целувам ви!

Общи условия

Активация на акаунт