Ние НОЕМВРИйки сме щастливи,а в коремите ни - бебчета игриви

• 10 072
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дита, леле...не те ли тресе треска ? Grinning Много хубаво да си изкарате утре!

Цеце, купувам от аптеката при нас, но за мен не ...само за детето. Бебешката им е с невен. Ето, сега от морето малкия беше пъпчасал, като за световно, от потенето и пясъка, само масажното мляко го оправи. Иначе, мих с хума, мазах с цинкови пастички, с дефламол...никакъв ефект. Та се сетих да си го намажа с това мляко (защото вече пропускам всекидневното мазане и мажа, когато се сетя) и за една нощ всичко се оправи. А вече си мислех за алергична реакция към храна. Педиатърката мислеше да му изписва противоалергично.
Иначе, за новородено най-си е хубаво зехтин. Докато му се закрепи кожичката, че  е много нежна...От Бюбхен какъв обрив му докарах  ooooh! Престраших се да сменя зехтина чак, когато беше голям...близо на 6месеца май.

А за раждането и аз това видях...ама си мислех, че сигурно това е нещо ново newsm78 Преди това беше цена само за оперативно раждане.

# 271
  • София
Ditta , пожелавам ти страхотен ден утре и да си най-хубавата...

за присъствието на татковците-според мен трябва да е забранено.  Laughing
то аз, като гледам някое такова филмче за раждането и си примижавам  Embarassed, не искам да ме види така /даже тия 85% с проблемите в секса са ги написали сигурно за успокоение  Wink/.а и не мисля, че ще ми е по-спокойно, ако е до мен.
въпреки, че наш приятел, който присъства на всичко, казва, че няма по-истински момент в живота му и че обича жена си 1000 пъти повече от преди  #Crazy

а на вас на всеки преглед ли ви казват колко тежи вече бебето?това на обикновен видеозон ли се разбира?ох, имам чувството, че само аз задавам глупавите въпроси  Embarassed -но досега  не са ми казвали кг, само в коя седмица е.

# 272
Момичета,благодаря за хубаите думи  Heart Eyes

И аз никога не бих позволила таткото да присъства на раждането.Гледах едно филмче на ВВС за раждането и на мен хич не ми допадна гледката.И сега като знам,какво всъщност ще види и не го искам при мен  (ако раждам със екцио - още повече).

Дита и на мен ми се иска да имам на кого да се упражнявам Simple Smile  Даже онзи ден си мислех - защо няма клипчета с това как точно се кърми,как се сменя памперс,как се къпе бебето.... как се повива и т.н и т.н.  Мен би ми било много по-лесно и интересно.Не всеки разполага с бебок под ръка да го тормози  Laughing   Heart Eyes

Да ви се оплача - от известно време ми се яде постоянно лук  Blush  нараво имам чувството,че,ако продължавам в същия дух ще остана самотна майка  Laughing  Laughing 

Мами,някоя от вас пробва ли се да спортува нещо за бременни?  Аз,както казах връткам веларгомвтъра (но много бавно) поо 1ч  Но ми се ще да хвана нещо друго - гимнастика,ала бала..

Дитта желая ти най-незабравимия ден утре! И,ако някой си позволи,да не те кара да сее чувстваш специална го прати насам  Twisted Evil    bouquet

# 273
На мен само два пъти ми казаха колко тежи но това е много относитилно много често бъркат.Качих няколко снимки на нашите покупки от днес.Дита пожелавам ти утре да ви е най незабравимия ден и от тук нататък всичко което си пожелаете да се сбъдва и дълъг семеен живот  

# 274
  • Хасково
Да пожелая и аз на ДИТАвесело изкарване утре и дъъъълъг и щастлив семеен живот.
И ние мислим да подпишем, но в края на септември сигурно а дотогава коремчето ми ще е огромно та от сега съм го замислила с тоалета ми каква трагедия ще е. Едва ли ще си намеря нещо подходящо което да ми стане  Crazy ама има време до тогава....

# 275
Здравейте на всички от мен! Като видях колко много сте изписали ooooh! докато ви изчета то мина половината ден!
Аз чак вчера се завърнах от дълго пътешествие и сега наваксвам. Гледам обсъждате покупки и тем подобни. Много хубаво , аз също набавям някои неща , искам да съм си потготвила отрано , а не да се притеснявам в последния момент .

Добре доли на новите мами! Hug

Ditta дълъг и изпълнен с любов и разбирателство семеен живот. От тук натам много да се слушате.

Та относно присъствието на таткото на раждането - аз не бих искала  - а и той! Няма да се чувствам удобно и комфортно ако и мъжа ми е там. Все пак това е много лична и особена ситуация , не мисля , че е за мъже.

Няма да забравя как един доктор ни разказваше за едно нормално раждане , на което присъства и таткото. По време на раждането възниква някакво усложнение и докторите почват да се суетят около родилката -  изведнъж се обръщат и що да видят таткото зад тях припаднал!
Та такива мити ситуации.

Затова , таткото навън - да стиска палци и да види мама и бебето чак когато вече са измити , чистички и освежени.

# 276
Много ви благодаря за хубавите пожелания, момичета! Hug Hug Не мога да кажа, че ме тресе кой знае каква треска, защото утре ще направим само ритула в Общината и ще сме с родителите си, моята най-добра приятелка и кумовете. Но все пак деня е специален. Wink

ПростоАз, нищо не спортувам аз лично. Нашия велоергометър събира праха в ъгъла  Blush, уж гледам да правя дълги разходки...Много бих искала да плувам, но в Търново няма специални места за бременни, а в обществените басейни... Sick

Дано всичко със сладурка и с майка й мине добре и успешно днес! Praynig

# 277
Ditta, желая ти прекрасни емоции утре. Сигурна съм, че ти ще си най-специалната и красива булка, а бъдещия татко ще е най-гордия съпруг!  bouquet
Стискам палци на сладурка и майка й! Peace

# 278
Аз ще съм сама също-хайде ще пийнем по кафенце или сокче след лекцията. Мен ми казаха, че ще е около 2 часа. Ще се уговорим предния ден как ще се разпознаем Laughing
Иначе аз си ходя от самото начало при една лекарка (от години ми е гинеколог), всеки път си плащам по 15 или 20 лв; тя си има сключен договор с ТК и ще раждам там-ще платя по ценоразписа на болницата, ако не искам...на който се падна..въпорс на избор и възможност...аз лично след всички драми и главоболия ще се чувствам по-спокойна така, нооо ако нямах тези пари и нямах избор...едва ли ще ме оставят да мра...
А бащата абсурд-не го и мисля това...макар, че много се учудих, че той искаше да влезе на амнито-ама Марков му каза-да си седи навън най добре Mr. Green

# 279
  • София
брей, днес сме изписали почти цяла страничка  Wink-личи си, че се връщат вече почиващите.
Сладурка, дано всичко е наред с майка ти  Praynig, да пишеш като се върнеш.
а за спортуването-слаба работа е при мен  Embarassed, само си намирам оправдания.бях си взела една такава гума /с пружина в средата/-за крака, но ми казаха, че натоварвала и някои мускули ниско долу и не чаках много да ме разубеждават  Wink.
мислех да се запиша на йога, но разбрах, че пак не било хубаво първите ти занимания да са точно когато си бременна.та...това ми бяха опитите  Embarassed
иначе, наистина бих правила и нещо раздвижващо, че се чувствам тромаво напоследък.

# 280
  • София
Дита пожелавам ти един прекрасен сватбен ден утре, няма значение, че ще е в тесен кръг  bouquet Ще чакаме и снимки после.
За спорта -  и аз нищо не спортувам, но мен много ме болят и краката и кръста, та незнам на какво натоварване мога да издържа. А и каката и бездруго ми взима всички силици - сега е във ваканция и се гледаме двете с нея  Simple Smile
Аз ще раждам с уговорка, обаче още не сме говорили с моя лекар за плащането - миналия път нищо не поиска, сега живот и здраве в началото на октомври ще го водим пак този разговор. Аз май се отказах за стволовите клетки...струва ми се, че няма много смисъл.

# 281
  • Плевен
Ами май и аз ще се откажа от идеята да присъства таткото на раждането,освен ако той не реши да поеме инициатива и сам не пожелае.Искам само да кажа че не искам да е до мен за да изглеждам в очите му като героиня,това е супер глупаво,не вярвам мъжете да приемат нещата така,то по тази логика всички жени трябва да са героини.Някой го беше споменал в поста си по горе и ми се стори доста смешно,не вярвам да има жена която поради тази причина да иска мъжът и да е с нея.
Дита дано изкараш страхотно утре пожелавам ти да е най-прекрасния ден в живота ти и чакаме снимки

# 282
Здравейте и от мен днеска! Отчели сте се с писане достатъчно за нова тема Wink Първо да кажа...на майка днеска и взеха материал за изследване и...ще трябва да се прави голямата операция Confused Беше гадничко много днеска покрай манипулациите дори и пред едно абразио,та седях и си мислех какво ще ми е като дойде моят ред за секцио...е такива неща,но айде сега стига.Благодаря на всички,които мислеха за мене днес Hug,беше ми тежко на такова място,ама кой да отиде с мама да я обслужи....
Ditta,утре вече официално ще честитим! Пожелавам ти да си спокойна и да се насладиш на церемонията,защото аз от вълнение дали гостите са добре(щото ние си правихме направо сватба),не разбрах кога станах госпожа Crazy
ProstoAz,то и аз вече май няма да те гледам LaughingНе,че съм дебела,ама съм пъъъълна с целулит и около бедрата краката не са ми за показване Sick а и дупето...Обаче корема ти едно към едно с моя,ама абсолютно по същия начин изглежда,сериозно Shocked Shocked Shocked!
Аз не спортувам нищо,освен качване и слизане от и до 5-ия етаж пеша,щото нямаме асансьор.Щеше ми се и аз да имам велоергометър,ама няма къде и него да слагаме,ако имах щях май да се качвам,макар и за малко.
какво ли още щях да пиша.....а,да добре дошла от почивка и на Jutoo Wink
За присъсъствието на таткото-аз съм твърдо против NaughtyМоя бяга от болницата,когато трябваше да му вземат кръв,какво да говорим за друго...А и не им е мястото там-то е ясно,че жените сами си изстрадваме всичко,те няма да разберат,но по-скоро ще се изплашат.

# 283
http://semeistvo.rozali.com/galeria.php?catid=bremennost-desi това може би ще ви е интересно!

# 284
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216098.new#new
Хайде момичета отново сме в изходна позиция Wink

Общи условия

Активация на акаунт