сънят на тандури или american dream 22

• 12 285
  • 341
  •   1
Отговори
# 120
Оооо, Тандури, много кофти Sad Дано поне вие се разминете, не мога да си представя как се чувстваш, толкова усилия. Дано и малката се размине леко.

# 121
..Тандури, коксакито(ако е това) е бая заразно,то е етиология на хенд-маут-фут ако помня правилно..казаха ли какво да правите освен да чакате?има ли афти?
*
къде/в какво държите книгите на децата? На Ния пода е покрит,ма буквално,с книги; има той чест и едно нещо с рафтове,но не е баш библиотека ,а и нейните книги са много тънки и с меки корици,не седят прави..пробвах в бин пластмасов,не ги била виждала и се дразни и ги вади пак..идеи?грехота ми е да стъпвам по книгииииииии

# 122
Анет, идеи нямам. Моята няма толкова много, но и те и играчките са заринали цялата и стая (по-точно пода). Нямам нерви да прибирам вече, тя нали още не може сама. Ей така си стои всичко, не ме е грехота да стъпвам отгоре Embarassed.

Блажка, надявам се мъжът ти е доста по-добре вече. Леле какъв кошмар сте изживели, добре че се е разминал.

Бистра, ти как си? Ходи се оправяй докато си тук.

# 123
къде/в какво държите книгите на децата? На Ния пода е покрит,ма буквално,с книги; има той чест и едно нещо с рафтове,но не е баш библиотека ,а и нейните книги са много тънки и с меки корици,не седят прави..пробвах в бин пластмасов,не ги била виждала и се дразни и ги вади пак..идеи?грехота ми е да стъпвам по книгииииииии

Eто на тези кубове, дето са празни Simple Smile, щото още не бяха си подредили книгите. Достачно дълбоки и широки са, за да са легнали книжките. Те си ги подреждат на български, английски, с меки корици, с твърди, големи, малки. Имат и в кошници, така най-лесно се виждат Simple Smile

# 124
*

Част от тях са в ей такива:
http://www.amazon.com/FEL00723-Economy-Storage-Magazine-4x11-3/d … 464608&sr=8-2
Кутиите като височина влизат в рафта на библиотеката, нашата е с високи рафтове. От външна страна съм залепила надпис какво има, например "български книги", "homework" ... Но са ми малко, а и съпругът като ги видя, ми сви едната за неговия "Ню Йоркър". Аз ги купих от Staples, но не се бях замисляла за варианта Амазон, ще взема да поръчам. Излиза иначе положението от контрол с тези тънки детски книги, стават трудно откриваеми.

# 125
Тандури, за Kawasaki disease ли говориш?!?! ама то това е доста страшно, дано да не е... тя освен това идва с температура доколкото знам, дано да не съм доразбрала.
Успех, не се коси за тортите, детето да е добре е важното.

missZ , добре съм вече, явно не е било толкова зле.

И при нас книгите са навсякъде, голям хаос е и е много трудно да прибирам. Особено сега, когато трябва да държим прибрано, защото ще даваме под наем докато ни няма и ще идват да ни оглеждат къщата.  ooooh! Инче се опитваме да ги държим на етажерки. Тези кутии дето ги показва Блажка, ги има навсякъде - Таргет, Икея, където ги потърсиш.

Джи, поздравления. И у нас беше за кратко реването, а сега много му харесва. А неговите учителки много ги харесват също и дори сега като им казахме че заминаваме, много се разтъжиха.

Танита, ама много са ти хубави щерките.

# 126
  • usa
Миз-ка, малко със закъснение - Честита ви рождиничка! Да е жива и здрава Силви, все така изобретателна и изненадваща! Simple Smile
Днес Диана и Криси, докато си чакаха баварските наденички в ресторанта Simple Smile, се вдъхновиха и й нарисуваха картички.

чудесни картички! много сме трогнати от старанието на девойките Simple Smile. и какви хубави пожелания е наредила криси! мерси! нали ни пазите оригиналите да ни ги дадете при първа среща?
ние си чакаме тълпата гости да дойде и започваме партито. пожелайте ми късмет и здрави нерви да оживея до 11 часа утре.

тандури, съжалявам за провалените ви планове Sad. оправяйте се бързо и ще си наваксате.

# 127
Тандури, съчувствам ти душата  Hug, хич нямате късмет с тези шаркообразните болежки... дано поне мине по-бързичко и с възможно най-малко странични последствия...

Джи, отде тази хубава детска градина я намерихте бе??? Employer - sponsored ли е? (щото казваш, че с таткото притичвате до там ежечасно)

Бенсън, открих колко струват мебелите на Калоо - цък тука - http://www.bebe-de-luxe.com/cart.php?target=category&category_id=61
освен да почвам да пестя още отсега  Thinking

# 128
Анет, докторката още не е сигурна, защото не сме видели афти ( освен няколко блистера на гърлото, което може да е херпангина), но при всички положения е заразно. Каза, че за нас възрастните не е опасно, ама за баткото да. Казаха ни да мием ръце хубаво и да ползваме ръкавици като и сменяме памперса. И двете неща ги правя откакто се е родила, така че просто не знам какво повече бихме могли да направим. Аз преди няколко дни ядох с нейна лъжица по погрешка...да видим.  Rolling Eyes Rolling Eyes Ама каквото такова вече...

Бистра, не е Кавасаки, точно Коаксаки е ( coxsackie се пише).

Аз тъкмо свърших да ги сгобявам прословутите торти, след малко ще ви пусна снимки ако искате да видите.  Confused Cry

# 129
..Кавазаки е с много висока Т и е бая страшно нещо, с кръвоизливи,сърдечни проблеми и пр. ; туй на Елена е явно вирус гаден,много чест по детски заведения,но и той обикнов. дава Т newsm78 ; как е дете,Тандурка?
*
блажка,благодарско биг тайм;това ще свърши работа,дано само има размер дето са се натика в нейната псевдо-библиотека.; откакто прекарах 3 дни да търся една библиотечна книга за блус клус и неговия 10ксгивинг,имам фобия от тънките книги,къде ли не ги тика да си прибира Ния и после идея няма за какво обръщам къщата наопаки; мерси!
*
Танита-не мога да отворя кубовете,пробвай, моля, пак

# 130
Тандури, стискам палци, и ... прегръдка!

# 131
  • WA, USA
Тандури, дано бързо се оправи малката и да няма повече проблеми Hug
Аз напоследък не съм влизала и нямам време да ви изчета предишната тема. Имам бързо въпросче - някой губил ли си е зелената карта и създаваха ли ви проблеми при изкарването на новата? Не мога да намеря на мъжа ми картата и соушъл картата - знам че ги сложих на друго място, не при нашите с детето, но вече не си спомням къде, а итогава тъкмо се местехме и беше ужасна какафония тук. Обърнах всичко, но не мога да ги намеря Sad

# 132
Ели изглежда добре, няма температура, само е цялата на пъпки...Дано и минава по-бързо и баткото не се хване!!! Praynig  bouquet

Ей тука може да ми видите тортата за шауъра:

И за рождения ден на половинката ми:

Ако искате да видите всички снимки на тортите, близък план и т.н като кликнете на всяка по-голям формат и ще се отвори албума, а там са другите снимки.

Стискайте палци дребната петниста хиенка Ели да е добре тази вечер, черпя ви виртуално за РД на мъжа ми, дано новата му година е по-добра от предната!  bouquet

# 133
Имам бързо въпросче - някой губил ли си е зелената карта и създаваха ли ви проблеми при изкарването на новата? Не мога да намеря на мъжа ми картата и соушъл картата - знам че ги сложих на друго място, не при нашите с детето, но вече не си спомням къде, а итогава тъкмо се местехме и беше ужасна какафония тук. Обърнах всичко, но не мога да ги намеря Sad
Неприятно ... но са стандартни процедури това по изкарването на нови карти, има апликейшън форми и за двете, така че се надявам да е утъпкан пътят и да не ви правят проблем.
Получихме и ние новия американски паспорт на единия от синовете - точно след 3 месеца чакане (може и така, бавничко). Наистина е много красив, прави бяхте. Пък нашето дете как се е усмихнало, направо е за рекламно лице на "proud to be American". Дано са ни хубави поводите за ползването му.

# 134
Tandoori , дано се оправи бързо детенцето ти!
Много красиви торти си направила - дано да влязат в употреба по предназначение!
Но най-важното е детенце да е добре!

На мен новите американски паспорти хич не ми харесаха - кичозно ми идват някак си. Но явно за всички останали са голям хит. Мисля че са набутани здраво с електроника и затова са с толкова дебели корици.

Имам питане към дами с деца, ходещи на училище. Получихме по пощата известие от училището за  Welcome Walk - т.е. да очакваме в точно определен ден и час новата учителка на децата да ни посети вкъщи!  Shocked Това е някаква нова мода за нашето училище, затова питам, ако има някой преживял го да сподели накратко какво да очаквам, тъй де да се подготвя психически - кафенце, кексче Wink.
Разбира се има посочен телефон, на който мога да откажа офертата или да променя, но пусто любопитство, помогнете моля   bouquet

И аз мисля, че има стандартна процедура за загубена зелена карта.

Общи условия

Активация на акаунт