сънят на тандури или american dream 22

• 12 276
  • 341
  •   1
Отговори
# 90
Аха,отишло е...тук си ,туууук:)))
  Няма лек за наш'та болест,даарлин' (тръс,тръс) Wink

# 91
Аз пиех ето тези докато бях бременна и още ги пия. Смятам да си изпия запасите до края, защото много добре ми действат. За първи път не ми капе косата след раждане и кърмене!

# 92
Аха,отишло е...тук си ,туууук:)))
  Няма лек за наш'та болест,даарлин' (тръс,тръс) Wink

И аз съм от тия,  ако ме болеше колко ме мързеше отдавна да съм се разшетала. Тина, Тина това цигаре не мой ми излез от главата. Аз съм бивша пушачка и това тръс-тръс започа да става пални-пални една.
 Mrs.G и всички други ето няколко снимки от nursery:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163692
password:benson10
То почти нищо няма още, де.Ама нали чакам здрав криб. Имам емайл, че са изпратили снимките на  обезобразения ми криб на производитела и сега чакам тежката дума от тях. Намирисва ми, че ще има проблемче, защото ме питаха вечe-ама всичките части ли не стават. А то верно са всичките, даже основата за матрака и тя с пукната дъска. Сигурно си мислят, че искам buy one get one free... Ще ви ъпдейтвам, че темата за косата бързо се изчерпа, па на мен ми се дрънка днес...

# 93
Добър ден от нас. Аз пристигнах след теста, оцеляхме.  Simple Smile Да видим другата седмица какви резултати ще излязат.

benson10, много ме изненада за Nioxin - а. Аз имам проблеми с косопад в последните години и ми го препоръчаха много. Ползвах го няколко пъти (цялата серия, заедно с балсама и разни подхранващи неща накрая), но хич не бях впечатлена. Може и да не го разпенвам достатъчно, то трябва и да се масажира скалпа, а аз все нямам търпение.
От всички продукти за коса съм най-доволна от PHYTO. Много са добри. Добре, че ги продават и тук.

Днес, да ви се похваля, голяма радост. В Longs Drugs до нас са пуснали европейска козметика. Има цял щанд с неща на Avene, La Roche-Posay и Vichi. Много се радвам.

Утре съм на company event. Организираме за част от отдела пикник, аз съм в организационния комитет, та вкъщи са балони, пластмасови чашки и чинийки, хартиени покривки, салфетки, стекове сода.. Дано мине добре.

# 94
Момичета направо съм бясна ....и притеснена едновременно.  #Cussing out И се ядосвам...и въобще ужас!
Тъкмо свърших със слепването на тортите за празниците в неделя...направо ми се изпи соса да ги направя и не може те да си представите какво видях!!!!
Елена е цялата изрината! Сутринта нищо и нямаше, не мисля, че е от храна...и според мен е шарка!!! Отгоре на всичкото сме контактни с момичето дето е в 7 месец бременно! Отгоре на това от 3 седмици правя украсата и приготовленията хем за РД и за бейби шауъра!
Направо хем се ядосвам, хем ми се реве, хем ми е жал за Елито, хем и за моя труд...просто думи намам.  Cry
Утре сутрин сме на лекар...ама аз съм 100% убедена, че е шарка. Стискайте палци поне да не е опасна за бременното момиче, че и за това се притеснявам отгоре на всичкото! #Cussing out Cry

# 95
Ех, Тандури, какъв лош късмет! Стискам палци да се наредят нещата.
Дано не е шарка. Пък, ако е, дано на девойката й няма нищо. Ще знаете утре повече, след лекаря.  Неприятно много, ама .. гивот, какво да го правиш, случват се такива неща, не се ядосвай.

# 96
Tandoori ...оооо,съжалявам....ако бременното момиче е прекарала шарка като малка,не  е ли ок?Или?
Ти можеш да отидеш на събитието сама(нали си минала шарката,и не си носител де факто?)....Елито имА ли вис.Т предните няколко дена?

# 97
Толкова нерви изпотроших тука за няколко часа, направо ми се реве!
АКо е шарка не само, че не мога да отида, но не мога и тортата да дам дори да я изядат...и сега съм в къщи с 2 големи торти, дето няма кой да ги яде, щото сме на диета.  ooooh! Всъщност докторката каза, че зависи от шарката, утре като идем на място ще каже какво е положението, сега ми каза да и дам бенадрил, че мислим дали не е алергична реакция.

А за прекарването на шарката - зависи, може да е прекарала и да няма антитела. По принцип казват, че ако не са сигурни трябва да направят кръвен тест, но ако има имунитет не е опасно. И въпреки това, не можем да се срещаме.  Cry

# 98
Олее, Tandoori, дано не е шарка и всичко да е наред!  bouquet

Зора, изненадана съм и аз...Phyto е добър също. Чувам добри отзиви за Ревалид(май така се казваше) в Б-я. Стискаме палци за резултатите! Сигурна съм, че партито утре ще мине добре. Да разкажеш после Grinning

# 99
Ревалид-а, не е нищо особено. Той трябва да се пие 3 месеца, де, аз толкова търпение нямам. Но пих, близо два месеца, нямаше голям ефект. Втори въпрос, че различните продукти влияят различно на хората, едно е добро за мен, друго за теб, и така.

# 100
Tandoori.,дано не е шарка.И пак питам ,имА ли Елена висока Т?

# 101
Tandoori.,дано не е шарка.И пак питам ,имА ли Елена висока Т?

Тина аз тръгнах да ти пиша, ама съм толкова ошашкана, че забравих!!Не, няма температура, поне не още. Малко е крива от вчера, но нито нос тече, гърлото не ми дава да го погледна ( че и зъб и изби днеска), не изглежда болна като цяло. Аз кривото го отдадох на зъба и затова се изненадах как набързо се опъпчи! Нищо и нямаше( знам, защото като я преобличам и сменям памперса винаги гледам), и  след час- пъпки.
 Rolling Eyes

# 102
  • usa
Толкова нерви изпотроших тука за няколко часа, направо ми се реве!
АКо е шарка не само, че не мога да отида, но не мога и тортата да дам дори да я изядат...и сега съм в къщи с 2 големи торти, дето няма кой да ги яде, щото сме на диета.  ooooh! Всъщност докторката каза, че зависи от шарката, утре като идем на място ще каже какво е положението, сега ми каза да и дам бенадрил, че мислим дали не е алергична реакция.

А за прекарването на шарката - зависи, може да е прекарала и да няма антитела. По принцип казват, че ако не са сигурни трябва да направят кръвен тест, но ако има имунитет не е опасно. И въпреки това, не можем да се срещаме.  Cry

аз съм я карала шарката и не ме е страх от нея, прати торта-две насам, няма да ги оставим да се зяносат, я!

# 103
Тандури, малката нямаше ли розеола наскоро или бъркам?
И може ли толкова бързо да избият пъпките? Може да е алергия наистина.

# 104
  • usa
за витаминната тема. аз витамини не пия, но вземам една шепа други добавки - ленено семе, Q-10, турмерик, керотин и разни други. от две-три седмици пия и някакъв нони джус, много гаден вкус има, ама дет е казал шопа "пениш се, не пениш - ке те ям...", а пък и не знам дали си внушавам или не, но от как го запих, се чуствам по-енергична и бодра.
за косата. момичета, нормално е в края на лятото косата да започне да капе, не се притеснявайте. ако продължи обаче повече от месец-месец и половина, тогава търсете причина. аз за заздравяване и стимулиране на растежа на косата  си варя отварка от корени от коприва, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт