2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 944
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА СЛАДКА ВЕРОНИКА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО !!!

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Поли, много хубаво да си прекарате с малката принцеса в този прекрасен ден  Hug
Пепи, вашият случай е страхотен  Grinning ЧЕСТИТО!!!
Уо, нищо в яслата не се е променило, просто Габи вече разбира какво се случва и е много привързан към мен. Днес не плака, но ми държа ръката през целия път докато карах.
Между другото напоследък на къси разстояния го возя на седалката до мен  Embarassed Знам, че е опасно, но като го сложа в столчето за секунди се изпотява и става вир-вода  Sad Той е много примерен, като седи до мен - слага си колана и седи като паметник, докато не спра колата. Веднага извиква "хайде" и се опитва да си разкопчае колана да слезе  Laughing

# 121
Поли, да ти е жива и здрава Вероничка! Много радост да ти носи и все така щастлива да те прави  Hug Heart Eyes   bouquet

Блонди, честит рожден ден на Криско  Hug! Да е здрав, щастлив и все така чаровен  Heart Eyes  bouquet.

Пепе, честито за хубавата новина   bouquet

Иви,  Hug

# 122
  • Варна
 newsm59ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ - ВЕРОНИКА И КРИСКО!  newsm59

# 123
Честита втора годинка на Вероничка и Криско!!!!
Весело и безгрижно детство, здраве и много усмивки!!

Пепи, смях се от сърце Heart Eyes Heart EyesЧестито, да са живи и здрави младоженците и кумовете им! Да се обичат дълги години!
aniK, ох не си прави експерименти с предната седалка, че........Ти си знаеш най-добре, де ,но моят съвет е дори и на къси разстояния в столчето Hug
Момичета ще тръгвам на работа от началото на септември ConfusedЕдно ми е такова странно, уж исках пък сега така ще ми липсва този начин на живот, който водя в момента SadСпокойно ми е , имам време и за в къщи , и за децата, но от друга страна искам да работя, абе луда работа Crazy

# 124
ПОЛИ, ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕННИЯТ ДЕН НА ОНИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВСЕ ТАКА ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕННИЯТ ДЕН И НА КРИСКО! ЗДРАВЕ И МНОГО УСМИВКИ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 125
Привет от слънчева Доха!

Честит рожден ден на хубавата синеочка! Поли, да ви е жива и здрава Верончка, все така будна и усмихната![/color
]   /и да я пазите  Mr. Green/ bouquet  Heart Eyes
Честит рожден ден и на Криско! Да расте здрав и силен мъж!  Hug

Да ви кажа честно имам чувството, че не съм била тук от сто години. Доста неща нови има! И един огрооомен парк, на който му правят вече довършителните неща и много ще ми е кеф да се рахождаме там с Ади. На Ади всичко му е адски интересно. някак си сега само ходи и оглежда Simple Smile не се дивотее още
А пък вчера ядох сурови фурми! Не съм знаела никога че могат така да се ядат. Продават ги както са си по клоните. Хубави са - сладки, твърди и се хрупкат като ябълка Wink

Пепа, честита ви сватба! Много хубави са тези новини! Да са много щастливи младоженците заедно!
Иви  Hug

# 126
Здравейте мами и големи бебоци Grinning Laughing Heart Eyes Mr. Green Stop Hug newsm68 newsm51 smile3525 newsm10 smile3534 newsm30  bigdance2 newsm18 bye Stuck Out Tongue Winking Eye  Hands Clap Hands Clap newsm20 omm babydust7
О охо
днес имаме двама рожденици
 newsm20 newsm19  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm18 Tada hbdtu hbday happy bd bdbaloni
На Криско на блонди и на Вероника-бонбоника на Пиопле.Да са живи и здрави,много да слушкат по-малко бели да правят и скоро да си пожелаят братче и ли сестриче.
Искаме после  smile3509 smile3509 smile3509 smile3509матерял от рождениците Crossing Arms
Иви welcome welcome welcome добре дошли отново у дома вече с малкия Бон.Каката му се радва сигурно много.Похвалили се каката на всички какво си има,щото брат ми като съм се родила аз знаели цяла София и на другия ден в нас. hahaha hahaha
Пепа съвсем оплетохте кънките с братти и жена му.Тамън зълвати нямада се запознава с тъщата и тъста ,тя вече ги познава и ги е харесала.Тамън децата ще си приличат много и ще се фукате че са брат и сестра Laughing
Марис welcome welcome welcomeвече у дома в Катарско.Ти си отиде там а и с тебе хладния въздух и пак остави жегата при нас.Да беше и я взела.Ади климатизира ли се бързо вече?Друго си е в къщи и далеч от мама.
Кему и на мене ми се беше свило сърчицето като трябваше да се разделя с Веронка демек да се върна на работа,но се налагаше.Е сега  си играме само двете през два дена когато почивам и тя пак е доволна.Още повече ще сега и на ясла от15 ще я дам,но така по бързо ще й минава времето когато с тати не сме с нея.Предполагам че и при Митко ще е така.
АНик леле колко е примерен малкия-голям мъж-ГАбчо.ТОва мойто ако седне отпред започва да пипа всички копчета по колата,да не говориме че се бута да седне в баща си и да върти геврека,а Тати да натиска педалите.Един ден така на цариградското поредното задръстване,още повече че валеше дъж наща се намести в скута на баща си започна да върти волана и тате само натискаше леко гаста.Тя си умря от кеф но когато трбваше вече да минеме отзад побесня.Взехме и такова моторче-дръшки страх яе да натиска педалчето и да тръгва на пред иначе другите колички дето се бутат с крака ги кара с кеф.Добре че поне тя ще кара за разлика от майка й но е започнала да пие леко beer3 beerкогато с баща й пиеме и това не ми харесва.Кой ще ни кара като се изпонапиеме с баща й Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Деата защо толкова скоро почва Марти училище не са ли от 15 септември или при вас са от 1 септември?
Ох сега съм се захванала с нещо.Правя на Вероника дневник от раждането до днес и е бая работа.Добре че в работата нямам много работа та тук го правя да ми минава п бързо времето.Туку що й сложиш снимка от раждането преди близо 2 години #Crazy Weary smile3506леле кога се мина това време и колко малка бешие спомени.
Лек ден момичета

# 127
 Какви хубави новинки!
Честит рожден ден на сладката Вероничка!
 newsm59  ura newsm59
Пипи. съвсем ясно си спомням с какво вълнение гледахме снимката на малката съвършенна бебка която вашия тати ни беше пуснал! Heart Eyes
 Честито и на големия мъж Криско! Блонди да ти е жив и здрав! newsm59 nbirthday newsm59
 Пепи страхотна новина. Ех .ама и вие сте станали голями плетки. Laughing Скоро да ни се похвалиш и с братчето-братовчеди-сестро-кръщелничета на Тео Mr. Green Ще чакаме снимкиииии Simple Smile
 Утре ще си вземам Миличка-Миичка и просто не издържам вече.От две седмици е при свеки като я видях последната събота и неделя. Леле ooooh! как беше надула бузки не е истина! На свекито и падна дете  което си хапва и тя не е пропускала простодаже я смъмрих лекоутре ще видя дали е пораснала още Wink
 Хубава вечер момичета!  bouquet

# 128
Веднага извиква "хайде" и се опитва да си разкопчае колана да слезе  Laughing

Хихихи а Денис почва да пляска и вика " Браво мамо " / естествено на бебешки още но е голям сладур /
Ние вече караме колелоооо:) Мъжа на бавачката го научил вчера и ни сюрпризира в къщи. Много мило ми стана как бързо расте и само на две а ве4е може толкова неща Simple Smile

# 129
  • Пловдив
Даже твърде много неща могат, почвам да се плаша. Момичета, дайте акъл-мойто диване се научи вчера да си откопчава коланите на столчето (което е толкова трудно, че аз едва успявам), скача и беснее из колата докато се движим, дори се опитва да си отвори вратите в движение (които ние заключваме винаги, но той им намери цаката с малкото пръстче). Направо е ужасно, особено ако трябва сам човек да го закара до някъде #Crazy Приемам всякакви идеи Tired
Пепи, Тео много се е променил, изглежда като съвсем различно дете, или на мен така ми се струва?

# 130
jul Аз такъв проблем нямам моята кола е само с две седалки и стой до мен отпред ... а е шавнал и ...... давам му ключове пускам радиото знам ли Simple Smile намирам начин да го занимавам .. пея му ... танцувам зад волана само и само да стои кротък ако не му дърпам ухото или го первам по врата и повишавам тон. Вече свикна Simple Smile

# 131
Фрида да кажеш на мъжа си, че го взимаме за кръстник  Mr. Green

Момичета прегръщам ви всички  Hug

# 132
Кръстили сте малкия бонбон Йода?!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 133
Кръстили сте малкия бонбон Йода?!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 134
Здравейте девойки Hug Flutter
Идвам само да ви кажа, че имате много целувки от Пипсъна.Вероятно в понеделник ще си тръгнат.Гадовете им ниедни 20 дни изкараха Close, не се засрамиха Mr. GreenВремето им е било страхотно.Децата слушат.Купили си фото.Тя нащракала яко снимки, и оня нейния кат вземе, че ги изтрил всичките #Cussing outКак не го е пребила, не знам.
Е, тва е.
Живи и здрави, и много целувки Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт