2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 934
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Е, Поли, с второто така ще кажеш за сукането, вЕрвай ми  Peace Ти беше толкова последователна и търпелива в това отношение  Hug
Ivy, добре дошли с Бобката  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes
Jul, Wo, Габи е много послушен и безпроблемен, но и това ме притеснява...ще излезе някоя тиха вода  Mr. Green
Аз вчера си го гледах цял ден и нито повръща, нито вдига Т. Днес пак го дадох на ясла и през целия път от Банско до Разлог плака, з'то знаеше къде отива  Shocked Замина с 2 зимни елека, които напоследък непрекъснато иска да облича  #Crazy Поне успях да сваля единия, да не се изпоти, но го гушна и го занесе в яслата. Вече имаме цяла купчина багаж там  Mr. Green За втори път плаче, като го оставям и мисля, че вече започва да разбира, да изпитва по-особени чувства, а и последните някоко дни е плътно до мен - гушнат или натоснат в крака ми. Не знам второт момиче ли ще е, но дано е като Габи, че с лпо-дивичко дете не знам как ще се оправя  ooooh!
На мен тук ми се очертава едно ново работно предизвикателство, което ще ме вкара в 150%ов работен режим и ще стане интересно  Crazy

# 106
aniK поинтересувай се мила дали не се е променило нещо в яслата.
Просто понякога ако някое дете прояви агресия към нашите те не могат да ни кажат но не искат да ходят пове4е там където не се чустват конфортно.

# 107
  • София/Осло
Иви- добре дошла отново вече в пълен състав  Hug..много е сладък тоя мишон да знаеш  Hug Hug
уо - на патерица да ти е жив и здрав Денис, помня как комуникирахме докато беше в болницата и чак едно миииииило ми става  Hug
Като чета jul и аз си мисля ,че Макси не е чак такова диване  Joy
Марти утре започва училище и направо не ми се мисли какво ме очаква с такъв пубер  hahaha Crazy

# 108
deata, напълно те разбирам Hug
Марти утре започва училище и направо не ми се мисли какво ме очаква с такъв пубер  hahaha Crazy

# 109
Да се похваля Simple Smile Брат ми се жениии  newsm44 За на мъж ми сестрата се жени, а ние ще им кумуваме  Mr. Green Съвсем оплетохме конците  Joy Ох, много се радвам! На 1ви септември е подписването в кметството и от там, заминаваме за Кентърбъри да пием за здраве на младото семейство! Не мога да се нарадвам на новината!  Hug Hug Hug

# 110
Честита ти двойна снаха! Така децата ви ще си бъдат не просто първи братовчеди, а братя и сестри, защото ще имат еднакъв генотип Peace Laughing Heart Eyes

# 111
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА НА PIPIOLE!

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН НА БЛОНДИ!

Да растат здрави, весели и обичани!

# 112

Честито!

Пепа-ти успя да ми направиш деня! Супер новина, но ми напомня за една песен, ох как се казваха, абе пееше нещо такова "Леле каква стана, ожених се втората жена на баща ми, която пък му бе родила син, но и ние си имахме..."  Hug

# 113
Добро утро момичета,
Днес моята малка принцеса прави 2 годинки и съм много щастлива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като родих Вероника , приятели все казваха, че като стане на две - вече е друга песен. И наистина, дъщеря ми вече е голямо човече, с което мога да си говоря и да се забавляваме.
Днес съм отпуска и по-късно отиваме в парка на бънджито, после на батута, ще има пуНкинки, лед и всичко, което пожелае Hug
Привтен ден на всички и най-вече на още едно малко момченце Криско.
Честит рожден ден Криско
  newsm59

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА И КРИСИ

bigdance2  newsm59 nbirthday  ura

Да СА ЗДРАВИ ,ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЕНИ ДЕЦА.ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ  Hug

ПЕПА страхотна новина.Честита снаха Simple Smile

# 115
Да са ви живи и здрави моми4ета. Да ви радват да ви тревожат и да ви обичат много. Да пораснат умни и добри а вие да сте горди родители.

Пепа честитоооооооооооо Simple Smile

# 116
Честит Рожден ден, Вероничка!
Честит Рожден ден, Криско!

# 117
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДВАМАТА РОЖДЕНИЦИ ДНЕС

# 118
Честит втори Рожден Ден на Вероничка и Криско! Да са ви живи и здрави!

Пепи честито! Пожелай им много щастие и любов!

Леле какви неща измислят малчуганите  Joy

# 119
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН ВЕРОНИЧКА И КРИСКО! newsm59  bigdance2ЦЕЛУВКИ НА МЪНИЦИТЕ И НАЗДРАВЕ НА МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ. newsm76 Two Hearts
Пепи, Hug Laughingстрахотна новина. Весело празнуване. Heart Eyes
Целувки на всички. До после. Hug

Общи условия

Активация на акаунт