2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 924
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честит рожден ден (със закъснение) на Тео и Денис !!!До растат здрави и щастливи!

Анилеви честит празник и на теб! Бъди много обичана майка и съпруга! Не сме се засичали скоро с теб, Жорко сигурно е станал още по-голям бърборко Simple Smile Joy

Мечо Пух много сладки снимки Grinning

Кеми и Габи бързо да се оправят. Hug И аз чакам все още момента с проговарянето на Леда Wink Мъчи се да казва повече думички, но по-често си бърбори на нейния неразбираем език. Всичко разбира, копира, имитира, и е много смешна като  започне усърдно да ми обяснява нещо но аз неразбирам Rolling Eyes Най-често идва да се оплаква от батко си ooooh!

# 91
Хора, ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП, трябва ми телефона на Фрида, спешно!!!

Нещо странно ми липсват форумски телефони от фонбукаSad(Скапва се гадината и ме дъни лошоSad(тъпия телефон

# 92
здравейте мацки Laughing Hug Peace Blush Heart Eyes Mr. Green Joy newsm68 newsm44 newsm03 newsm51 smile3525 smile3503 thumbsup  Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes blahblah Heart Eyes
Честита 2 годинка да Тео и Денис да растът все так адобри деца по малко палави и да радват с детските си усмивки още поне 100 години.
Аник е нали се оплакваше че Габче не иска да ползва гърнето.всичко с времето и си за  blahblahи занего.Споко няма не научило седете нагърнеи не проговорила.А за растенето то нее с дни а с минути.До преди два дена пойта викаше самомамо по телефона сега днес ми обясняваше нещо но понеже не се заслушах много ,понеже имах работа не я разбрах,но чух че започна като вмъзрастен човек иизведнъж на нейния си език и не разбрах нищо.При нас ако хванеш началото ще разбереш останалото
Меучо Деузи като казахте ясла аз от 15 трябва дая дам моята
споделете за невежите като мене какво се купува за ясла като дрешки и какви са изследванията?От яслата ли ви дават списък с каво да се купуваи изледванията?Понеже наштае в ремонт до 3 но са казали че най късно ще стане на 15 и няма ка  да взема такъв списък ако има.Ще ви бъда много благодарна да споделите
Уини пиши и Лс тя ще го види постоянно е в в форум -хоби
а да не говориме че освен треска за ясла ме тресе и рожден ден организация,а да н говориме за подъраци кави да й се вземат при положени че си има всичко.АБсолютно всичко.Айде ще накара едната баба да й вземе анцунг за яслата,а брат мии снаха ми а ми другата баба,а ние с баща й  Rolling Eyesне ми се мисли.Трябва да обера някоя банка скоро време Joy hahaha Joy hahaha,ама коя newsm78

# 93
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала!

Роси, не си права, не съм постоянно там Simple Smile
Ох, нямам какво да кажа освен, че Уини е станала, не че не е била, ама сега е мацка трепач. Дано морето ми се отрази и на мен така добре.

Лека вечер от Буза издута.

# 94
  • Варна
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ДЕНИС!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА АНИЛЕВИ!

От самата ясла трябва да ви кажат какво искат да се носи. При нас искаха лигавници, хавлиена кърпа, а иначе детенце си е облечено в каквото искате. Задължително различни от за навън обувки/пантофи/сандали, дрешките - панталонки, блузки, рокли, каквото иначе си носи детето, но най-добре да не са някакви супер готини и модерни, че често ги връщат оцапани от храна  Grinning Пък и сега ще започнат да се учат да ядат сами  Grinning
А изследванията вече не си спомням точно, но трябваше кръв от единия родител за Васерман, кръв, урина и ако от детето. Но най-добре педито ще ви каже като даде направленията, кое кога да е готово. Мечо пух, мисля че чревните изследвания важаха 2 седмици.

# 95
Честит рожден ден на Денис! Много да слушка мама и тати! Да расте здраво и силно момче! 
 bouquet  bouquet  bouquet

Честит да е рожденният ден и на Анилеви! Здраве и много усмивки ти пожелавам!
   bouquet  bouquet  bouquet

Фрида, сигурна съм, че Уини изглежда страхотно и със слънчев загар  Heart Eyes Искам снимки да гледаааам  Hug

# 96
Добро утроооо
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА ДЕНИС! УО, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО УСМИХНАТ И ПО-МАЛКО БУЕН Simple Smile Simple Smile Simple Smile къде се загуби ти  newsm78

Честит рожден ден и на Анилеви     bouquet

Ние стегнахме багажа и след час тръгваме към летището! Следващият ми пост, живот и здраве, ще е от Катарско  Mr. Green

# 97
Maris- лек път  bouquet Hug

Добро утро на всички!

# 98
 Embarassed Здравейте мамчета Simple Smile
Аз ви забравих от грижи ежедневни но вие не сте ни забравили . Благодаря за пожеланията трогнахте ме много.
Почнах работа нова Денис го спрях от ясла.
Март искарахме пневмония и юли още една и казах стига  Naughty Crossing Arms
По добре парите за бавачка отколкото за лекарства.
Рождения ден не го празнувахме Денис беше със Температура и растройство и бях  #Crazy Но случих на жена за гледане и снощи сама пожела да й го оставя за да мога да се наспя и да почина защото ходех като зомби ве4е.
Сега започвам да се трудя лек ден на всички .

ИВИ ДА СТЕ много здраВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! МАЛКИЯ МЪЖ ДА ВИ РАДВА МНОГО И ДА СТЕ ГОРДИ РОДИТЕЛИ !

# 99
За гърнето : Казва пиш и аАа което значи / ако / но някой път се изпуска .. особенно ако си играе и не му е до това  Mr. Green Иначе в къщи ходи гол по пищов и да му облека нещо всичко се сваля и се разхожда как съм го родила  Mr. Green Но страшна работа с тия болести .. Направо ве4е ми побеля косата... Дано да закрепим преди зимата 4е незнам ина4е.

# 100
Честит Втори Рожден Ден на Теодор на мама Jul и на Денис на мама WomanitKa

Момичета благодаря ви за стиснатите палци и за прекрасните пожелания! Целия ден беше какафония в болницата и всички операции закъсняваха...Родих в 16:25 и точно когато сте писали наистина съм била в операционната  Heart Eyes Не можаха да ми сложат спинална упойка, аз ли не се извих добре незнам какво стана, та раждах с пълна, но се възстановявам ужасно бързо. На втория час закърмих Боби, той пък засука сякаш 9 месеца само това е правил  hahaha Добре сме и двамата, вчера ни изписаха и сега спинка сладко. Отивам да си видя каката, че милата тежко преживява толкова много нови емоции! Тя го гушка, милва го и го целува, ужасно е грижовна! Ах да Т беше последния и кучешки зъб. Проби в деня на раждането  Mr. Green

# 101
  • Пловдив
Честит ти син, Иви!
Пожелавам ти да расте здраво и щастливо дете, за радост на всички вкъщи!
Момичета, благодаря за поздравленията  bouquet Леле, как бързо се изнизва времето Rolling Eyes И мен едни спомени отпреди 2 години са ме обзели тия дни.
Честито на всички дребчовци, които заформиха цели 2 годинки Heart Eyes
Едно от пожеланията беше да расте все така послушно дете......ами,  Thinking Палаво ми е детето, да е живо и здраво. Последните ни изпълнения бяха на планината. Само някои от тях на вашето внимание:
1. Детето си отключва хотелската стая и незабавно бяга навън, а аз тичам да го гоня през фоайето по гащи hahaha
2. Трясва входната врата на хотела и тя блокира- той отвън, всички вътре- и с пълна газ в гората, та се наложи да я разбият много бързо hahaha
3. Едно момиченце тръгна да се запознава с него (майката българка, бащата французин) и майката казва "Хайде маме, дай целувка, ти си с френско възпитание", а Тео си вдигна блузата и започна да бие по оголения си корем в стил БУЛГАР-БУЛГАР hahaha
Там имаше семейство с 2 деца- на 8 месеца и на 1г. и 9. месеца, което след няколко дни заедно ни питаха: КАК СЕ СПРАВЯТЕ? Joy Joy Joy
В резюме- ние сме добре, но иначе сме много зле, защото сме на работа след 3 седмици отпуска. Междувременно вече имаме голямо 2-годишно момченце и снаха bowuu

# 102
Jul   Това как се справяте ? ми е много познато .. Но мен в болницата след 1 седмичен престой казах на една мама че искам 2-то да е момиченце че дано е по кротко при което реакцията беше :
Ама ти с такова дете искаш и 2-ро ли ?  #Crazy ooooh!

Разбирам те напълно да са ни живи и здрави Simple Smile после ще им разказваме белите Simple Smile Mr. Green

# 103
Иви, страхотно е ,че вече сте си у дома и се възстановяваш бързо, бързо Hug HugЦелувки на мъничкия сладур и на още по- сладката кака Ели Heart Eyes Нямам търпение да се видим, но ще изчакам да станете поне на 20 дни и ще ви нападнем с Митето Mr. Green това в кръга на шегата, разбира се Като почнете да излизате по разходки свиркай, докато не съм почнала работа Laughing
Jul , като чета и се успокоявам, че моят не е всъщност толкова палав Wink
WomanitKa, дано да не боледува повече, миличкия  HugИ аз сега най-много от това се страхувам , но ще се пробваме с яслата, пък Thinking

# 104
Иви, добре дошла , вече мама на две дечица! Да са ти живи и здравички Hug Разказвай как е с две? Да знаем да започваме ли бебеправенето? Mr. Green Прекрасно е, че Боян вече суче. За мен това беше голям кошмар и се надявам някой ден и аз така да кажа - засука без проблеми Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт