2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 922
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕО!   nbirthday  Party Time

Айде пак малко крадена информация  Grinning
Щастливият татко: По поръчка на мама Иви ви слагам една снимка, правена преди около час. Ето го големия мъж - бебе Боян:

sun Възраст: 22 часа и 18 минути

# 76
Ехааа, колко са мънички и сладички, и милички малките ни бебочета  Hug Hug Hug Hug Hug
Да са живи и здрави малките душички!

# 77
Не можах да се въздържа, денс Мариската ми каза хубавата новина  Laughing Laughing Laughing

Иви, браво, герой!   bouquet Честита рожба, бъдете здрави всички вкъщи  Heart Eyes

Розе, мила, не знаеш колко се зарадвах и за теб. Разплаках докато четох. След всичко, през което мина, дано сега се насладиш двойно по-силно на този момент и да гушкаш малкия непрестанно  Heart Eyes    bouquet

# 78
Много са сладки малките бебчовцииииииии

Иви-пиша ти коментарът на мъжа ми, леко смесен и с добро чувство :
"Йода, това е учителят Йода! Виж му очичките, ушичките, и има същото мъдро изражение"

Hug

# 79
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС НА МАМА WOMANITKA! nbirthday  ura  bigdance2 УО, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ПАЛАВНИК!  bouquet ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО ПОДАРЪЦИ. Two Hearts

# 80
Хе хе, започнаха празниците  Hug Hug Hug
Уо да ти е жив и здрав палавника!!! Само радост да ти носи  ura  ura  ura

dance dance dance dance dance dance dance dance dance  Party Time Tada  costumed034  4uu newsm18

# 81
Честит рожден ден на Денис на Уо!

Да е жив и здрав, весел и обичан и да носи само радост на мама и тати!

Ние се прибрахме току що, още не съм разопаковала багажа, сака е в колата ooooh!Много беше хубаво, но направихме грешка с мъжа ми-решихме да пробваме да не взимаме преносимото легло на Иво.Голяяяяяяяяяяяяяяяма грешка.Мислехме,че стаята ще е спалня и едно единично легло, то се оказа само спалня и едно диванче, та мъжа ми спа на диванчето, ние с Иво на спалнята.Но понеже той не е свикнал изобщо да спи при нас, и двамата се въртяхме и сумтяхме цяла нощ, а сутринта диването се ококори в 6 и 45 Tired Tired Tired Та такъв експеримент повече-не Naughty

Лека вечер. Hug

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, anilevi!

Здраве, любов и късмет ти желая!

Добро утро на всички Hug

# 83
  • Sofia
Ехеее, подкарахме вторите годинки  Hug
ЧЕСТИТО НА ТЕО И НА ДЕНИС    bouquet   bouquet   bouquet Да растат здрави и палави  Peace
ЧЕСТИТО НА АНИЛЕВИ!!! Къде се загуби това момиче  newsm78 Бъди щастлива !!!  bouquet

Ние изведнъж започнахме да се справяме прекрасно с гърнето: като седне, седи, докато не се изпишка, а ако хич не му се пишка, изобщо не сяда. Сутринта си каза за ако и стоя докато не свърши работата - посмъртно не можех да го махна преди това. За пишкането още не се усеща, но съм сигурна, че и този момент ще дойде.
Повтаря все повече думички, а разбира всичко - абе с часове расте  ooooh!

# 84
  • Sofia
Боянчо, Иви  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 85
 nbirthdayЧестита втора годинка на Тео и на Денис!!! Весело и безгрижно детство им пожелавам!!! nbirthday  costumed034  costumed034  costumed034
Честит рожден ден и на Анилеви!! Всичко най-хубаво! bouquet  bouquet

Ние се тръшнахме тези дни от някъкъв летен вирус, децата го изкараха за 1 ден, а мен вече 3-ти ме държи SickЕ, днес само корема ме боли, но вчера добре че беше неделя, та мъжа ми да е в къщи, че иначе не знам как щях да се оправя, направо не можех да стана от леглото Sad
aniK, така е права си, направо с дни порастват HugНие нямаме вашия напредък с гърнето, но пък с говоренето с всеки изминал ден все повече говори и страшно ни забавлява Laughing

# 86
  • Sofia
kеmy, ние пък май имаме вашия вирус  Mr. Green От няколко дни Габи повръща, след като е ял нещо дразнещо - бисквити, солети, пуканки... Повръща малко, по-скоро е като кашлица и аз реших, че му дразни гърлото, но май си е летен вирус Sad Инче си е весел, яде, играе...

# 87
Иви, Честита рожба, мила. Да е жив и здрав малкият Боян, а ти бързо да се възстановяваш  Hug  Heart Eyes .

Честит рожден ден не Тео и Денис  Hug! Да са здрави, весели и умерено пакостливи.

Анилеви, честит празник! Бъди щастлива, обичана и уважавана   :bouquet:

# 88
ЧЕСТИТ СИН БОЯН, ИВИ    bouquet   bouquet   bouquet ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООООГО ЩАСТЛИВИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО
Много се развълнувах като прочетох.Направо настръхнах и много се радвам за вас.Толкова е мъничък бебока...сладурчо малък  Heart Eyes

РОЗЕ  и на теб честита рожбаbouquet Да ви радва и да е много здрав и щастлив  Peace.От все сърце ти го желая  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АНИЛЕВИ    bouquet
Честит рожден ден на Тео и Денис    bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН И ИМЕН ДЕН  на всички ,които пропуснах тези дни .   bouquet
Много сте изписали,а само седмица ме нямаше в Софето  ooooh!Бяхме пак на планината,на чист въздух.Но ваканцията свърши засега.
Сега ни тресе яслена треска  HugПазар на дрешки,изследвания..незнам кога трябва да се направят,рано ли е сега  newsm78 ...вие как мислите?

КЕМИ,Ани дано да се оправят бързо децата от този гаден вирус.Ние засега се разминахме с него,но знам ли...дано да ни се размине това лято .

Еци страхотна детска стая-мечта.

Мечо като чета твоите постинги и винаги ми се усмихваш.Много готин аватар и снимка...като собственика й Heart Eyes

Хайде лек ден   bouquet

# 89
Дейзи- аз изследванията на Иво ги направих в Петък, сега чакам резултатите в Сряда.Повечето важат 1 месец, имаше само 1,което важи по-малко ама не помня кое newsm78 И нас ни тресе тази треска, само чакам да мине рождения ден и ще се организирам и аз да понакупя някои неща.
Благодаря Blush Blush Blush

Ето малко СНИМКИ от Родопите и от уикенда. 

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 15:44 от Мечо Пух

Общи условия

Активация на акаунт