Д-р Челалетин Перу в Истанбул

• 549
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте 🌞 направих тази тема, за да споделим мнението си за доктора, опита и резултатите, които някои от вас имат благодарение на него. Създадох темата, въпреки, че ние като семейство не се възползвахме от неговото лечение, но все пак искам да добия представа за вашите впечатления от него.

# 1
Никой от вас ли не е ползвал услугите му ?

# 2
Никой от вас ли не е ползвал услугите му ?

Аз достатъчно съм писала по темите, за това не съм се включила и тук, някой да не каже нещо. След месец стартираме инвитро след лечението при него.

# 3
малко да “побутна” темичката има ли успели при доктор Перу ? denity90 успяхте ли при него ?

# 4
малко да “побутна” темичката има ли успели при доктор Перу ? denity90 успяхте ли при него ?

Привет,

Ние с моя мъж сме пациенти на д-ра и той мина през 6 месечно лечение. Успяхме да замразим материал, които обаче не е зрял сперматозоид, а едно ниво по-ниско- сперматоди клас SD2, които също се използват за инвитро процедури с технология РОСИ. След нова година, стартираме с опитите и ще видим до къде ще стигнем. Успех на всички!

# 5

След ПИД ембрионите не са подходящи за трансфер. През тази година пак ще направим инвитро.

Общи условия

Активация на акаунт