2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 940
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
малко нови снимки на който му се гледат. Аз ще пробвам да изведа Боби на първа истинска разходка, че все по задачки го мъкна милото  Mr. Green

Целувки за всички и лек ден  Heart Eyes

# 196
Пипиии добре дошла.  HugЧакаме многото снимкииии.  HugМерси за кафетооооо  Laughing

Фрида мерси за закуската  Hug

Jul браво мила и аз ти се възхищавам   bouquet. PeaceОт сърце ти желая успех и безпроблемна бременност. Hug

НЕзнам ,момичета на вас как ви е,но аз много се сдухвам напоследък покрай яслата.Колкото повече наближава,толкова повече ми се свива сърцето. Sad Знам,че моето дете не е единствено..но...това е...да не ви товаря с моите грижи.Надявам се да свикне по-бързо,защото сега д о ОО не ме пуска сама и идва след мен.При никой не иска да стои, само плаче за мен.
Но трябва да свиква и това е начина.Иначе само до мен ...... ooooh!

Хайде лек ден  Peace

# 197
  • Варна
ООО, Иве, страхотни сте!!! А Елито как си гушка Боби, насълзиха ми се очите, колко е нежна с него Heart Eyes

# 198
  • София, в полите на Витоша
Иве, направо настръхнах!!! Боби на 2 минути, разбиха ме тези снимки, как минава времето , и пет да родя ,пак ще се вълнувам.... Hug Hug Hug Като гледам, Ели удобничко си е седяла на корема ти докто я носиш.... О как така го порязаха, милия...  Sad

А Тея ОЩЕ СПИ!!! #Crazy Горкото дете, уморихме го от това море, добре че си дойде у дома да се наспи  Joy

Изпрах три перални, очакват ме още толкова  Mr. Green Изпрах и количката, че отдавна беше на гъз, а сега трябва и столчето за кола да изпера ,че Тея успешно го напика два пъти.  Crossing Arms А Стонислав ме гласи в петък на Триград да ходиме.... ooooh!

# 199
Столчето беше перфектно и наистина и беше удобно да си седи върху Боби  Mr. Green Ама няма каквото било било Naughty Сега не че нямам корем имам си солиден, ама за седене не става мекичко и гадно такова  Mr. Green Коремната ми стена беше много изтъняла и лекичко са го порязали, вече мина и белег няма да има. Иво каза, че както са оперирали и АГ-то за секунда си вдигнала погледа към Иво и продължила операцията, предполагаме, че си е помислила е сега ме застреляха  Joy hahaha Joy Нищо му няма то беше едва порязано. ПО-скоро превръзката беше ненужно голяма и стряскаща  Mr. Green Елито наистина много го гушка и е безкрайно нежна. Крещи само, ако се опитаме да я изведем от стаята, за да го оставим да спи. Иска да е при него и това си е.

Пипи не се ослушвай ами качвай снимки  Heart Eyes Хаймани пак ли заминавате  ooooh!

Днес беше първата ни истинска разходка в морската. Беше прекрасно...беб спи, Ели играе, накърмихме се, доспа и се и се прибрахме. Ако бях с двойната количка щях да се изкуша да спят и навън, но уви  Whistling

# 200
Иву прекрасни са двамата а Веронка като го видя веднага попитах искаш ли бебе и тя каза Да,но щом я попитах ще му сменя ли памперса ще ми помага ли каза Не,а дали ще го обича каза Да.А щом видя мъжа ти го кръсти Кало,защото прилича малко на братми защото и той  е така с тъмна коса и тебе те взе за снаха ми,щото и тя е като теб нисичка и с много къдрава коса като на ЕЛи.Да не говориме че като видя на бебо лепенката и аз й обяснявам че нещо се е обило бебето и плаче и като го гали по главичката   action032  action032  action032  remybussiна монитора и му вика О-о-о- бебе не пачи,и го цунка по раничката.И каза че ще му мине бързо.Ей след това ми се дойска да си има братче или сетриче но ще почака поне до другия месец,сега не мога.
Пипи 67 е ха добре си дошла welcomeайде пускай  smile3509 smile3509 smile3509.Искам   grinning039 smile3509  grinning039 smile3509  grinning039 smile3509Между другото ако ми бяха изтрили 800 снимки от който поне половината да бяха хубави щях да накарам да останеме за същото време за което са правени та да може да ги направиме отново
джул Лека preggo preggo preggoи накрая едно  ylinfant  love001госпожичка.Дано второто живот и здраве да не е тайфун като Тео
Мечо а ти що се   154uu fiuuuuuu та не пуснеш  smile3509 ако има от Рд на Ивчо-Пифчо
Аз отивам да  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang 1dishes  food002 prostor clean докато не е станала мойта тайфунка да по оправя и да сготвя че утре ще  1ironing :1ironing:6 перални.

# 201
Ох Роси как ме разсмя  Joy Joy Joy

# 202
Ето   СНИМКИ     от рождения ден на Ивчо- мен ме има само на 2, защото аз бях фотографа.Таткото и него само на една -две, ама карай.....

# 203
Момичета, ето първите снимки, съжалявам ако ви отегча, но се оказа че съм снимала над 1500 снимки и ще гладем да ви пусна само най- интересните.

Парола- ника ми pipi67

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 04:23 от Пипи 67

# 204
Мечо много сладко празненство, а рожденика е просто очарователен  Heart Eyes

Пипи
, ако продължавате все така, ще ви се наложи да закупите самостоятелен сървър да ви поддържа само снимките  Mr. Green Айде отивам да гледам  Crazy

# 205
  • Plovdiv
Ех, че хубаво! Браво, Джул, миличка, пожелавам ти една спокойна бременност и пухкаво бебче през април. Hug Two Hearts
Много ви се радвам момичета - Иви, Алекс, Джул.  HugАко има други, да си признават, докато е време. Laughing Laughing Laughing
Алекс, дано приключат неразположенията скоро и до края всичко да бъде наред. Heart Eyes При мен първата бременност беше така - почти не успях да и се зарадвам от притеснения.
Иви,мнооого сте сладки.
Пипи, къде го намерихте този пустинен плаж, бее, чак ви завидях. LaughingА, Тея е много красива. Heart Eyes
Мечо, и моят брат до сега се кумеше, ама нейсе, дойде и неговият час. Wink Laughing Снимките от РД на Ивчо са страхотни - и мястото и тортата и най-вече децата. Heart Eyes
Дейзи, съжалявам миличка, гадно си е, но няма начин. Аз реших да не пускам Лазар на ясли, направо на детска. Имам лоши спомени от яслите на Митко. И най-важното, сега майка ми може да го гледа, когато съм дневна. Което си е голямо облекчение за мен. Дано бързо свикне Бобчо /има деца, които привикват на първата седмица/ и на теб ти се отпусне душичката. Hug
По този повод - тази вечер като тръгвах за работа изпуснаха Лазар и той ме видя на вратата/обикновенно се измъквам на прибежки и се крия/ и като писна и на врата ми. Върнах се, постоях още 10 мин., залъгаха го и пак тръгнах. Обаче не - веднага ме усети и рев. Не се върнах, закъснявах, ушите ми пищяха почти до работата. Мъжът ми два пъти звъни, не могат да го успокоят, почти час е ревал и на прибежки до външната врата, даже не е вечерял. Абе, ужас.
Марис, не съм мислила още за подарък. Да си призная в къщи е пълно с играчки от Митко - къщи, коли, колела, камиони всякакъв калибър, конструктори, плюшените са цял кош. Ще мислим. ooooh!
Лека вечер от мен. Heart Eyes

# 206
Иви, имаш страхотни дечица, така сладко се гушкат! Пипи, Тейка май вече плува, как така се държи над водата с лице надолу без да се плаши и да гълта вода? Дали да не направиш частен албума, много са сладки, ама знаеш ли какви гадове четат из нета newsm78 Дейзи, и на мен ми е много притеснено за яслата на Лилия, още повече, че брат й не е ходил. Като гледам колко деца ходят- яслата е точно на 10 метра от нас, все си мисля, че моето не е по-различно. От друга страна болестите... ooooh!Но ще пробваме. Аз днес подписах договор в Токуда болница и от 10 септември започвам. Нещата се развиха доста бързо и даже вече уговорих първа среща с детегледачка. Жена си ми трябва да ги води и взима от градина, а също и да ги гледа вкъщи, когато са болни. Отделно карам шофьорски курсове, че навремето съм бляла и вече много ме хвана яд, че не шофирам. Така че, стискайте палци , пак подхванах многото дини под мишница Simple SmileИИИИ Джул, най-леката и слънчева бременност ти пожелавам!

# 207
  • София
Здравейте  Hug

Вчера се завърнахме благополучно от морето. Изкарахме си много хубаво, само слънчеви дни, морето беше горе-долу спокойно. Ники в началото се плашеше от вълните, но накрая посвикна. Голям кеф, като влезе на раменете на деде или в лодката. Важното е че не се разболя и разни други проблеми (сещате се ooooh! ).  Ходиме много на разходки, водихме го на лунапарк и там едни въртележки, не можеш да го свалиш диването Crazy Само милия ми мъж можа да дойде само за два дни, че беше на работа. Но какво да ви разказвам аз, ето Ники ще ви разкаже нашата морска история http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167510 (парола - more)
Мечо Пух , много хубави снимки, личи си че сте изкарали хубаво  nbirthday
Джул и от мен лека и безпроблемнна бременност! Peace
Дейзи, за яслата и на мен ми е малко притеснено, но се надявам че ще му е забавно там. Само от тия болести се плаша.
Пипи, аз си мислех че съм се престарала с моите 360 снимки от морето, ама ти ме би по всички параграфи  Joy И моя пакостник се изложи накрая като се прибирахме и си напишка столчето  Rolling Eyes
nia905, желая ти да имаш сладко и здраво племенниче! Praynig
С малко закъснение на всички рожденници и именяци честито! Flowers Bouquet

# 208
Между другото ако ми бяха изтрили 800 снимки от който поне половината да бяха хубави щях да накарам да останеме за същото време за което са правени та да може да ги направиме отново

Ха- ха Laughing , то така и стана  Wink - ние заминахме на 9-ти, снимките ги изтри на 20-ти, а си тръгнахме на 27... О имаше някои страхотни... аз ви пускам само снимки с Тея, а иначе от щуротиите на плажа колко има, а и кръчмарски също....

Пипи, ако продължавате все така, ще ви се наложи да закупите самостоятелен сървър да ви поддържа само снимките  Mr. Green Айде отивам да гледам  Crazy

Иви, трих, трих ама те все хубави... а какви гледки само има, ще ги кача в отделен албум и после ще пусна и тях.

Светли, права си , и аз така си мислех за снимките... веднага слагам парола!А иначе да, направо си плува, Йоана я научи да си държи устата затворена и ако глътне вода я плюе като кит на фонтанче...  Joy

Джини, добре дошла и ти, много хубаво сте си изкарали! Аз също не исках така да се престаравам, но все ме теглеше към обектива, мъжа ми все ме хока, че имам камера , да не ползвам и апарата като такава.... Joy

Качих всички снимки, а ето и Карлсон от морето

Сега ще направя албум и с картинки от морето, напрво каква красота....много ни е красива родината! bg

В бързината разместихме стаята , ще трябва да купувам голямо креватче, махнахме бебешкото....

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 05:46 от Пипи 67

# 209
Пипи, Джеани- напълнихте ми душата.
Пипи и ние барикадираме леглото на Сара, да не се тряска в таблата hahaha
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт