2 години прави вече СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 14 931
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • София, в полите на Витоша
Дааам, не съмо аз не спя по нощите  Mr. Green ... отивам да додрема, после ще ви пусна красиви картинки.

Фрида, направо усетих аромата на кафето, толкова истинско изглежда! Hug

Хубав ден и от мен! Heart Eyes

# 211
Здравейте мили мами,
Честит Боян скъпа Иви - да ви е много здрав и да расте за радост и щастие на всички ви   bouquet Hug
Честито бебенце и на Мадър Роуз - толкова се радвам за вас - всичко най-добро, много здраве, щастие , късмет!

Честити рожденни дни на всичките ни наборчета и мами, за които не сме били тук и сме пропуснали  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

Нашата така наречена почивка свърши предсрочно с нисък старт от морето до инфекциозна болница София с каката със съмнения за дизентерия, салмонела /които слава богу бяха отрицателни/, но пък се оказа страшен вирус, защото наистина беше страшна картината. Всичко започна на 2-рия ден с Пепи и продължи с таткото, мен и за капак Калинчето. Там бяхме и на рожденния й ден Cry  Слава богу вече сме по добре и у дома, но пък не можахме да изпълним много от желанията си за почивката - нито се видяхме с Иви, нито с Аник Sad Здраве да е - дано имаме и друга възможност!
Не съм успяла да проследя хронологията , дано ми остават време дечковците - сигурно съм пропуснала много интересни неща.
Бъдете здрави!

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 09:08 от evica

# 212
Добро утро на всички Hug

Фрида-благодаря за кафето Heart Eyes  bouquet

Евица-съжалявам за болестите, които са ви сполетяли SadДобре,че вече всичко е наред-няма начин, и през такива моменти се налага да минаваме понякога ooooh! Hug Heart Eyes

Пипи-много снимки,много нещо.Разглеждам ги на порции-много са готини PeaceМъжа ми мерна няколко и той, видя една дъска за кайт и почна да въздиша-много се е запалил милия, та другата година живот и здраве ще се учи ooooh!.

Джени-страхотни снимки и от вас Peace

Отивам до яслата да оставя изследванията и картона на Иво.
Дейзи-и на мен ми е много притеснено за тази ясла. Confused Rolling EyesДано се адаптира бързо и му хареса. Praynig

# 213
  • Пловдив
Добро утро (то май вече ден) Laughing
От вчера Тео е по-добре. Мислех си, както се оплаквах каква хала е, и ми беше толкова жал да го гледам омърлушен да седи и нищичко да не иска, много са жални като са болнички. Та от вчера следобед чак се зарадвахме, като почна да беладжийства със свежи сили Mr. Green
Да ви питам нещо- имунизираха ли дечковците на 2 години и за какво? Четох (простете временните ми затъмнения  Blush) май Габче имаше ваксинка на 2? Защото нашата лекарка твърди, че откакто са въвели инжекционно полио, петият прием бил отпаднал. Ама на мен ми беше супер странно-би трябвало ние да си вървим по старата схема.
Иви, много са сладки как се гушкат дечковците, ей това е човек да си има момиченце Wink
Пипи, страхотни снимки Laughing
Ниа, трябва да се организираме докато е още топло да се видим с порасналата младеж да подивеят на воля. Наскоро гледах едни бебешки снимки дето Тео и Лазар са количка до количка и се борят неистово за една шарена найлонова торбичка, сякаш е съкровище голямо hahahaТи как си на работа ли си и имаш ли възможност?

# 214
Мацки, за да имате още мат'рял докато ме няма, ето още картинки от морето- тук има само пейзажи и красоти.

Гледайте по малко, да има за по-дълго! Hug

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 14:52 от Пипи 67

# 215
Пипи следващите моля  Mr. Green

Джийни вие май доста места сте обиколили. Успокоих се, че не само моето диване го е страх от морето  Joy

Като ви гледам колко хубави почивки сте имали  Hug Много ви се радвам. Аз пък съм недоспала щастливка  Mr. Green Ей какви колики го мъчат...аз че не спя, не спя, ама като си помисля той хем не спи, хем го боли  Tired

Еви
дано всичко е зад гърба ви  Praynig

И мен ме е страх за яслата, но тя не е и готова така че  Rolling Eyes

# 216
Джул- по стария имунизационен календар има реимунизеция ДТК на 2 годинки и пети прием полио.Но са го променили, и сега капките полио отпаднаха ,а ДТК реимунизацията се прави 1година след последната такава.Аз я направих миналата седмица, защото не го бях водила Иво от доста време при педито и не знаех за промените.

# 217

ЧЕРПЯ!!!ЧЕРПЯ!!!
Отново съм мъжка леля- този път по линия на Станислав!

Днес преди обяд е родила жената на брата на мъжа ми- демек етървата  Mr. Green- имаме си момче 3550 и 50 см.

Да е жив и здрав, още не знам името!

Иви, няма повече....  Joy Joy Joy

# 218
Пипи да ви е честит малкия мъж! Да расте умен, здрав и умерено палав!

Ако знаеш колко жадно поглъщам всяка снимка  Blush Прекрасни са  Hug
Давайте снимки...като не мога да ходя поне да гледам  Mr. Green

# 219
  • Sofia
Привет!

Честити празници на всички които пропуснахме   bouquet  Hug  Hug
Лека бременност на мама Джул, стискаме палци всичко да мине безпроблемно Hug
Иви, страхотни снимки, разгледах ги с кеф и си поциврих естествено  Heart Eyes  Mr. Green
Еви, жалко че така се е получило, дано имате повече късмет с почивките занапред  Praynig
Ние изкарахме една работна почивка по къщата, след това почивка на село. На моренце живот и здраве чак септември. Рали беше 2 седмици с баба на село, беше се променила много, сега е като коментатор на живо на всичко де що се случва около нея, ще трябва тапи за уши да си взимаме  ooooh! новия и прякор е бърборино..
Пипи, Тея изглежда направо като голяма девойка  Hug прекрасна е с тия къдрици Честито за племенника  Hug напълни се родата с момчета, трябва пак да наваксваш  Mr. Green...

# 220
Иви, радвам се, че поне малко ти разнообразявам трудния ден- при нас шоуто е пълно, това е редактиран вариант на снимките, екстермите ще ги кача на друг албум и може да ит ги пусна.  Peace

Пипи, Тея изглежда направо като голяма девойка  Hug прекрасна е с тия къдрици Честито за племенника  Hug напълни се родата с момчета, трябва пак да наваксваш  Mr. Green...

Благодаря ти , наистина изглежда по- голяма. А за момчетата в родата- все още ги водя с три на две  Wink   

Благодаря за пожеланията, момичета! Hug

# 221
Малее, що нещо сте изписали 2 дни да не вляза ooooh! Мина половин час докато изчета всичко Laughing И сега подред на номерата:
Иви, чудни сте HugНямам други думи, разчувства ме и мен,а щом излизате вече- хайде да се видиим Laughing Да поиграят децата ,пък аз да се порадвам на бебе Боби Mr. GreenДано коликите бързо да му минават, и да се наспиш малко от малко Praynig
Джул, честито! Лека и безпроблемна бременност и едно здраво и красиво момиченце накрая Heart Eyes Heart Eyes
Пипи, добре дошла!Честит племенник, да е жив и здрав!! Снимките ще гледам после, че са много Wink Радвам се, че сте изкарали прекрасна почивка.
Еви, дано следващият път болестите бягат от вас и да се насладите на отпуската пълноценно Praynig
taigi, и Митко изведнъж мвого взе да говори и всичко повтаря, постоянно ми казва *мамо, това, мамо онова* , устата ме заболява по цял ден, но е страшно забавно Laughing Laughing
Да се присъединя сега към всички страхуващи се за яслата, трябва да се стегнем, че децата усещат всичко и ще им е по-трудно така.......
Подарък за Рд-то не сме измислили още, ние въобще не сме измислили къде ще се празнува, а трябва вече Whistling
Момичета, да ви кажа май е по-добре с малка разлика да са децата, аз направо се сдухвам напоследък -едното пубертета го гони, а другото навлиза във втората си година със страшна сила и са едни истерии, тръшканици, викове ooooh! TiredЧета тука книги и какво ли не, обаче то какви нерви трябва да имаш не знам Rolling Eyes
Хубава вечер и лека нощ!
П.П. Мечо, разгледах снимките , рожденния ден на Ивчето е бил супер, и тортата много ми хареса, и обстановката Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 23:20 от kemy

# 222
Заминаваме утре за море, ще ви докладвам като се прибера. Стискайте ни плаци да сме здрави! Hug

# 223
  • Sofia
Хей, добър вечер и от мен!!! Аз така съм се забла в работа, че врме за нищо не ми остава, но сега седнах да ви изчета, пък на Пипи снимките си ги оставих за после. Разгледах на Ивчо рождения ден, Елито и Боби, Джини. Всички са страхотни  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Jul, твоята новина я прочетох още сутринта и настръхнах. Много се радвам  Hug Да ти е лека бременността, а пък и да е момченце, може да е някой кротушан  PeaceДнес и аз особено много се радвах на белите на Габи, че последните няколко дни повръщане и дрисък му бяха взели силиците.
Да ви кажа с богатия си опит с яслите - сега и Габи вече разбира и мънка за мен. Сигурно ще им е трудно на дечицата, но трябва постоянство  Naughty Да не направите грешката 2 дни на ясли, 2 дни - в къщи  Stop А вечер няма отлепяне от мен - хванат за крака ми и така се движим из къщи  Mr. Green
kemy, сутринта си мислех за твоя случай - колко ли е трудно с голямо и малко дете и дали няма опасност покрай малкото да се "изпусне" голямото в този най-труден период Sad Ти ще се справиш  Peace А и Габче е като Митето - латерна и всяка втора дума е "мамо".
Фрида, приятно изкарване  Peace
Момичета, пропускам много, но главата ми пуши.
Лека вечер   bouquet

# 224
aniK, по скоро да изпусна малкото покрай баткото, че напоследък повече вниманието ни е към него ,нали и у-щето наближава, 5 клас....  Thinking
Джини и вие добре сте си изкарали Hug
Фрида  Hug Praynig
Ох, нагледах се на снимки да отивам да поспя малко Wink

Общи условия

Активация на акаунт